Wilde een tolbadge aanschaffen. Tijdens het betaal proces ging er iets mis. Nu krijg ik wanneer ik wil betalen steeds het bericht: er wordt rekening gehouden met uw annulering en kan ik niet betalen.... Toon meer
ANWB verkocht al maanden “”neen” zonder het noemen van Fulli. Minnetjes eigenlijk want als het aan de ANWB had gelegen, hadden we dit fantastisch kleinood niet gehad. Door googelen zelf gevonden. Wat... Toon meer
Mijn eerste tolbadge heb ik vorig jaar in Frankrijk gebruikt. Tot grote tevredenheid! Omdat ik komend jaar dit grote gemak ook in Italië wil ervaren, heb ik de eerste tolbadge geretourneerd en een and... Toon meer
Over Fulli

36 rue du Docteur Schmitt, 21850, Saint-Apollinaire, Frankrijk
- 0 806 00 40 04
- https://www.fulli.com/aide-et-contact
- fulli.com
Nog steeds geen bevestigingsmail…
Nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen van de aanvraag, herhaaldelijk klantenservice benaderd.
0,0000 reactie. Weet nog steeds niet of de aanvraag goed is gegaan!
Echt een waardeloos bedrijf!!

Antwoord van Fulli
Communicatie en werkwijze Fulli dramatisch. Het gebruik van de tolbadge is goed…
Het gebruik van de tolbadge is goed maar de communicatie en werkwijze van Fulli zeer onzorgvuldig. In de loop van de jaren regelmatig op initiatief van Fulli een ander badge moeten aanvragen. Reden was dat de bestaande badge niet meer goed was voor een van de 4 landen. Onze eerste badge hoefden we niet terug te sturen en hebben we weggegooid waarvoor we nu, jaren later een rekening van € 30 hebben moeten betalen. Bij de tweede badge is terugsturen en nieuwe ontvangen goed gegaan. Over de derde badge die we terugstuurde zeggen ze dat ze die nooit hebben ontvangen en dat we die volgens hen nog in bezit hebben. We verwachten dat ze hiervoor ook weer € 30 in rekening gaan brengen. De vierde badge die we nu hebben bleek niet te werken in Italië en daarom willen ze nu dat we die terugsturen en een nieuwe aanvragen.
FULLI WEES SVP WAT KLANTVRIENDELIJK
24 juli een badge besteld, reeds nog niets ontvangen. Inmiddels krijg ik wel facturen binnen. Graag wil contact met Fulli. Getracht om contact te krijgen via een Franstalige helpdesk, een niet functionerend nummer in Zwolle, een chatbot die steeds doorstuurt naar de helpdesk, een app waar ik niets mee kan. Kortom vertrouwen volledig kwijt. Fulli laat me dan via deze weg weten wat ik kan doen? Laten we tot een oplossing komen.
Geen respons van Fulli via mijn account…
Geen respons van Fulli via mijn account nadat mijn badge plotseling binnen 5 jaar niet meer werkt. Verder heeft Fulli geen winkels in Spanje dus ik kan ook even niet langs hun winkels gaan om een nieuwe badge op te halen .
Niet aan beginnen! Wees gewaarschuwd!
Na weken wachten nimmer badge ontvangen. Op mailberichten aan hen komt geen respons. Zijn gewoon niet bereikbaar. Probeer er nu vanaf te komen. Om te annuleren moet de badge teruggestuurd worden, terwijl deze niet ontvangen is.
UPDATE: na meerdere malen per mail aangegeven te hebben geen prijs meer te stellen op de badge is er eindelijk contact geweest. Deze mw kon echter niets voor mij betekenen, maar stuurde het door naar een andere afdeling. Na wederom lang wachten eindelijk bericht met de mededeling dat de badge de 21e is verzonden, 4 weken na bestelling. Ondanks meerdere berichten geen prijs meer te stellen op de badge wordt deze dus gewoon verzonden, met het bericht dat ik deze op eigen kosten middels een koerier kan retourneren naar een adres in Frankrijk mocht ik er vanaf willen zien. Wat moet je nou met zo’n bedrijf. Mijn waarschuwing blijft dus intact. Niet aan beginnen!
Zeer slechte ervaring met fulli
Zeer slechte ervaring met fulli
Kan ze niet via contactformulier bereiken

Antwoord van Fulli
Na 13 dagen nog niets ontvangen....
Besteld eind juni en 13 dagen later nog niets. Wel eerder bericht op 4 juli dat het verstuurd is vanuit Beaune. Als je button gebruikt "mijn pakket volgen" dan kan dat niet. Waardeloos en zeker niet aan te raden. Jammer.

Antwoord van Fulli
Ik kan al een week niet inloggen.
Ik kan al een week niet inloggen.
Weet iemand of er een langdurige storing is bij Fulli??
Inmiddels opgelost en wel op de volgende manier.
Wachtwoord vergeten aanklikken en nieuw wachtwoord aanmaken en dan het werkt weer.

Antwoord van Fulli
Betalen voor teruggestuurde badge.
We hebben vorig jaar een Fulli badge met grote tevredenheid gebruikt om te reizen richting Champagne. Echt een makkelijk systeem.
Omdat we niet onmiddellijk van plan zijn om nog ver door Frankrijk te reizen hebben we de badge terug gestuurd naar het adres vermeld op de site. Daar beweren ze dat het nooit is toegekomen. Nu is de badge als verloren gemarkeerd en moet ik toch nog €30 ervoor gaan betalen. Heb alle procedures gevolgd, maar waarschijnlijk is er langs hun kant iets misgelopen bij de verwerking ervan. Heb hen gemaild, maar er is helaas geen enkel begrip voor de situatie.
Kortom, de badge is heel handig in gebruik, maar je komt er niet meer vanaf zonder extra kosten.
Klant nr 250093405224

Nare ervaring met Fulli/ANWB
Wat een verschrikkelijk bedrijf, je verkoopt je camper en jaren nadien krijg je nog steeds de rekeningen van de tolheffing die de nieuwe eigenaar maakt! Fulli onbereikbaar voor ieder commentaar überhaupt onbereikbaar voor iedereen. Gewoon betalen zeggen ze had je maar door moeten geven dat je de auto hebt verkocht! Ook de ANWB geeft ook niet thuis, we daar gekocht maar geen service.
Kortom oplichters zijn het bij Fulli!

Antwoord van Fulli
Betaald en toch aanmaningen ontvangen
Vorig jaar tolbadge gekocht en alles verliep prima inclusief het afschrijven van mijn rekening.
Dit jaar helaas ellende. Kort na het gebruik van de tolbadge (klantnummer 250032383399) kreeg ik 8 mails dat ze het bedrag niet af konden schrijven terwijl ik toch genoeg op mijn rekening had staan. Ik dacht dat het een storing zou kunnen zijn bij Fulli daar ik ook niet snapte waarom nou 8 mails nodig waren. Dus ik braaf de instructies gevolgd en direct met mijn creditcard betaald want anders zou het volgens Fulli consequenties kunnen hebben. Eind goed al goed dacht ik toen! Tot ik deze maand een herinnering kreeg dat ik nog niet betaald zou hebben. Daarop heb ik direct gereageerd met een printscreen van de betaling. Daarbij ook gevraagd om een bevestiging die er helaas niet kwam. Wat er wel kwam was nog een herinnering met aanmaningskosten van €11,-. Daarop heb ik weer gereageerd met dezelfde printscreen en gevraagd om een bevestiging. Intussen heb ik ook het contactformulier ingevuld en helaas geen reactie tot op heden. Het telefoonnummer heb ik al vaak geprobeerd te bellen maar geen gehoor.
De oplossing zou zijn dat ik een bevestigen krijg van mijn betaling en dat mijn tolbadge gewoon weer bruikbaar is.
Maar als ik alle reviews lees dan ben ik bang dat het niet gaat zoals ik wens dat het gaat.
Update: 7-7-2025
Inmiddels een reactie per mail ontvangen en het schijnen 2 rekeningen te zijn van exact hetzelfde bedrag. Deze heb ik inmiddels betaald en kon er niet omheen om de aanmaningskosten van €11,- te betalen. Dus die heb ik keurig overgemaakt en is nog enigszins te overzien. Als het goed is moet mijn tolbadge nu weer werken.
Ik blijf het toch nog gek vinden waarom ze niet gewoon de bedragen van mijn rekening konden schrijven want dan was dit niet gebeurd. Vorig werd het gewoon wel netjes afgeschreven. Daarom 3 sterren gegeven in plaats van 2.
Tolbadge werkt uitstekend en scheelt veel tijd en stress.
We hebben 2 weken gereisd door Frankrijk en Spanje en tolbadge werkte perfect (van Fully, in een ANWB-winkel gekocht). Wij kozen altijd het poortje waar je met maximaal 30 km kunt doorrijden en hebben zo tientallen poortjes zonder problemen kunnen passeren. Comfortabeler kan niet.
Bovendien kun je niet worden opgelicht bij systemen zonder poortjes die met zenders werken. Echt enorme aanrader.
Geen contact mogelijk
Na bestelling kwam ik erachter dat ik een verkeerd model had besteld. Ik probeerde de klantenservice te contacteren om dit te laten wijzigen, maar er is op geen enkele wijze contact te krijgen met dit bedrijf. Contactformulier wordt gewoon genegeerd, dus alles geannuleerd om die reden.

Antwoord van Fulli
Fulli is een waardeloze organisatie Ze…
Fulli is een waardeloze organisatie Ze zijn niet telefonisch bereikbaar Ze reageren niet op email Ze brengen kosten in rekening voor een tollbadge die nooit is aangekomen Ze kunnen niet eens een werkende track en tracé sturen Ben al van 23 aprili aan het wachten Krijg wel de factuur masr nog steeds tollbadge op 12 juni 2025
WAARDELOOS Chat robot die niet functioneert Niet werkende klantenservice etcetera

Naar Portugal Algarve
Met de Fulli naar Portugal Algarve gereden. Werkt helemaal feilloos. In Frankrijk duurt het een aantal seconden voordat de slagboom open gaat. Even geduld dus, maar komt goed. Kortom in Frankrijk, Spanje en Portugal blij met de Fulli.
Fulli factureert ritten die ik niet gemaakt heb
Fulli brengt ritten in rekening die ik niet heb gereden. Het gaat even om zo'n 1000 euro!!! als ze niet kunnen innen krijg je een melding dat je meteen moet betalen en zolang je niet betaald hebt wordt de toegang tot je gegevens geblokkeerd. Zodat je niet kunt verifiëren met welk kenteken gebruik is gemaakt van de snelweg en welke ritten er zijn gefactureerd. Moeilijk om dat bezwaar te maken.... Heb ik toch gedaan, maar reactiesnelheid is traag. Dus nu kan ik de badge niet meer gebruiken...
Zie op de websites dat er veel klachten zijn over de facturering van Fulli. Er is tegenwoordig een alternatief AREA. Dus twijfel niet en stap over op AREA!!

Antwoord van Fulli
Een onterechte factuur van 999,80 euro…
Een onterechte factuur van 999,80 euro van Fulli ontvangen over april 2025. Ik heb sedert augustus 2024 de badge niet meer gebruikt, of uitgeleend en ligt hij bij mij in mijn kluisje.
Dus of het gaat om fraude of om een administratieve fout bij FULLI.
Klacht ingediend en een week later nog steeds geen reactie!
Echter, ik moet eerst die 1000,00 Euro betalen en dan kijken dat ik ze terug krijg!!!
Inmiddels is mijn badge geblokkeerd!

Antwoord van Fulli
Tot op heden nog steeds geen tolbadges…
Tot op heden nog steeds geen tolbadges ontvangen. ( in maart besteld) , we zijn inmiddels al weer terug van vakantie, meerdere mails gestuurd hierover maar heb nog steeds geen antwoord gekregen.

Antwoord van Fulli
Ik snap niet waarom we moeten betalen…
Ik snap niet waarom we moeten betalen om de weg te gebruiken, maar nu moet ik 30km rijden om te controleren of hij wel werkt?
Hoe zit met geen import export heffingen maar wel op toeristen?

fulli , geen reactie
wij hebben een ander e-mailadres en willen onze inlog wijzigen , dit kan dus niet omdat we niet kunnen inloggen. we kunnen dus ook geen contact leggen. op het contactformulier word gewoonweg niet gereageerd.Het toestel op zich werkt voor ons perfect , zijn we super tevreden van , maar communicatie is onmogelijk.