Wilde een tolbadge aanschaffen. Tijdens het betaal proces ging er iets mis. Nu krijg ik wanneer ik wil betalen steeds het bericht: er wordt rekening gehouden met uw annulering en kan ik niet betalen.... Toon meer
We hebben 2 weken gereisd door Frankrijk en Spanje en tolbadge werkte perfect (van Fully, in een ANWB-winkel gekocht). Wij kozen altijd het poortje waar je met maximaal 30 km kunt doorrijden en hebbe... Toon meer
Mijn eerste tolbadge heb ik vorig jaar in Frankrijk gebruikt. Tot grote tevredenheid! Omdat ik komend jaar dit grote gemak ook in Italië wil ervaren, heb ik de eerste tolbadge geretourneerd en een and... Toon meer
Over Fulli

36 rue du Docteur Schmitt, 21850, Saint-Apollinaire, Frankrijk
- 0 806 00 40 04
- https://www.fulli.com/aide-et-contact
- fulli.com
Teruggekomen uit Frankrijk na inloggen…
Teruggekomen uit Frankrijk na inloggen alles uit het account verdwenen. Geen facturen meer te zien. Contact formulier ingevuld , geen reactie
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Bagde geblokkeerd
De 16 september thuis gekomen , badge werkte prima
Nu 18 oktober factuur thuisgestuurd gekregen dat de badge vanaf 18 september is geblokkeerd en dst er een bedrag overgemaakt moet worden zonder een specificatie
Het bankrekeningnummer klopt ook niet zei de juffrouw van de anwb
Iemsnd ook zoiets gehad , heb natuurlijk nog niks betaald

2x in rekening gebracht
We hebben sinds 2 jaar een badge van Fulli. In Frankrijk meerdere vakanties gebruikt en in Italië ook een enkel keer. Werkte altijd prima tot afgelopen september. Weekendje Disneyland, stonden voor de slagboom en stond een auto bij de slagboom die ieder moment door kon rijden. Onze badge piepte en we reden door. Echter bleef het voertuig voor ons stilstaan, de man stapte uit want de slagboom ging niet open. Na 3-4 minuten ging de slagboom voor hem open nadat hij met een credit card had betaald. Echter bleef voor ons de slagboom dicht...Even teruguit gereden maar badge piepte niet meer.
Dan maar even contact via de terminal wat 10 minuten duurde. Alle nummers doorgegeven van de badge en de slagboom werd door de medewerkster geopend. Eenmaal thuis bleek de rit 2x gefactureerd (á € 18,10!!) na contact via email pas na 1 week een reactie dat ze het door zouden geven aan SANEF, ondertussen is het bedrag afgeschreven. Nu is de vraag hoe verder. Emails worden laat beantwoord. We gaan de badge terugsturen. Helaas.
Update 17-10:
Inmiddels is het bedrag gecrediteerd op het nieuwe maandoverzicht

Antwoord van Fulli
Vervolg op mijn vorige Review
Vervolg op mijn vorige Review
De factuur die ik al lang heb betaald is eindelijk verwerkt. Maar ondertussen is er al een onterechte aanmaning gestuurd met 11 euro extra kosten. Ook al is de factuur ruim op tijd betaald, de aanmaningskosten blijven op de site open staan.
De helpbutton op de site geeft een pop up met de tekst.: 'Om te kunnen genieten van alle functionaliteiten van uw klantaccount, zouden wij graag zien dat u de verschuldigde bedragen regulariseert.'
Je kan dus niet eens vragen hoe waarom dit bedrag er überhaupt staat en of ze dit probleem kunnen oplossen zonder eerst te betalen.
Lea, kan jij de boel weer in beweging krijgen en ervoor zorgen dat dit gewoon geregeld gaat worden. klantnummer 250030791453, misschien komt er volgend jaar dan een keer een positieve review over dit bedrijf.

Antwoord van Fulli
Wij hebben in september een mail…
Wij hebben in september een mail gekregen van fulli dat wij onze betaling nog moeten betalen. Wij hebben dit toen op 25 september zelf netjes overgemaakt naar Fulli. Op 28 september heb ik geprobeerd jullie te bereiken om aan te geven dat de betaling is betaald. Tot op heden geen reactie ontvangen. Nu krijgen wij van fulli een mail dat we het bedrag alsnog moeten betalen. Dit gaan wij niet doen, wij gaan niet dubbel betalen. Kunnen jullie dit in orde maken.

Wel betaald, niets ontvangen
Op 7 augustus 2023 heb ik 23,95 euro overgemaakt op bankreknr NL51DEUT0265262461 voor de bestelling van een Fulli Tolbadge. op 11 augustus werd 1 euro afgeschreven (APRR) door Fulli. daarna ontving ik bericht dat de zending onderweg was met een track en tracecode. Helaas kwam na ruim veertien dagen bericht dat het adres niet zou kloppen en dat de zending retour afzender was gegaan. Daarna werd het erg stil. In september nam ik contact op met Fulli en zie: er werd 1 euro retour gestort ... en geen tolbadge, noch het geld daarvoor. Na enig speurwerk blijkt dat Fulli vergeten was te melden aan de administratie dat het verzenden mislukt was. Daarna had ik binnen 3 dagen het aankoopbedrag gelukkig weer op mijn rekening staan.

Antwoord van Fulli
Nee zou hier niet aan beginnen
Nee zou hier niet aan beginnen, ben nu al weken bezig met hun. Heb gewoon betaald maar ze blijven zeggen van niet. Meerdere malen mail gestuurd. Maar nee hoor ze kijken niet naar mijn bijlage. Ze houden vol dat ik niet betaald hebt. Nu extra kosten gehad! Volgende vakantie niet meer met de tolbadge!

Na 3,5 maand nog geen rekening Italië
In juni in Italië geweest met tolbadge. Poortjes gaan idd probleemloos openen, maar nog steeds geen rekeningoverzicht. In juli al contactformulier Fulli ingevuld. Na weken pas een reactie dat Italië traag is en dat zij tot 1 jaar na de reis de tijd hebben om de kosten in rekening te brengen. Dit is nergens in het contract te vinden. De ANWB waar wij de badge gekocht hebben verwijst alleen maar naar Fulli.

Antwoord van Fulli
Fulli reageert niet op hulpvraag bij problemen badge in Italië
Begin Juli een Fulli badge aangeschaft bij de ANWB. Ook voor gebruik in Italië. In Frankrijk alles ok, maar in Italië problemen. Het poortje detecteert wel de pas, de slagboom is/blijft open en we kunnen de snelweg oprijden. Maar bij het verlaten van de snelweg gaat het poortje niet open. Na drukken op de help knop gaat uiteindelijk het poortje wel open.
Heb alleen een factuur ontvangen voor de ritten in Frankrijk. Geen factuur voor de ritten in Italië
Vrees voor een fikse boete bij terugkomst in NL :-(. Op 4 september mail gestuurd naar Fulli. Nog steeds geen reactie. Op de website staat geen telefoonnummer.

Antwoord van Fulli
Ik heb het formulier ingevuld voor een…
Ik heb het formulier ingevuld voor een badge te bestellen alles goed ingevuld bij het einde op bestellen of abonneren gedrukt maar de link werkt niet ook het linker vakje aangezet begrijp er niets van heb het drie keer overgedaan ik wilde een badge bestellen voor Frankrijk en Spanje

Antwoord van Fulli
We zijn dit jaar op vakantie geweest…
We zijn dit jaar op vakantie geweest naar Italie. Voor de tolwegen hebben we een tolbage van Tulli aangeschaft via de ANWB. Alles was dudielijk utgelegd. Ik heb mezelf aangemeld en de eerste factuur van Mei kwam al gauw binnen. Deze was €0,00 aangezien we in Mei nog niet in Italie waren. We zijn eind Juni / begin Julie naar Italie geweest. De tolbage werkte helemaal prima, top systeem. Echter tot dyusverre heb ik nog niet een factuur ontvangen van Fulli. Als ik inlog dan zie ik alleen de factuur van Mei. De andere maanden zijn dus niet zichtbaar. Hoe kan dit? Ik heb al 2x een contactformulier ingevuld. Hier heb ik nog nooit een reactie op gekregen. Dit is mijn laatste poging om te achterhalen wat er mis is gegaan zodat ik mijn rekening kan betalen. Al met al werkt de tolbage super maar is de communicatie met Fulli heel erg slecht, feitelijk is de communicatie er gewoon niet.
Het is nu 11 december en tot op heden nog geen rekening ontvangen

Antwoord van Fulli
Telepass werkt niet en Fulli geeft niet thuis
Drie keer geen reactie ontvangen ivm het niet werken van de Telebadge voor Italie. Van Fulli kreeg ik in een eerdere reactie op een review de melding dat zij mij niet kunnen bereiken. Vreemd als je drie keer een reactie hebt gestuurd en hiervan een bevestiging heb ontvangen. Mijn klantnummer is 250032359219. Misschien kunnen zij mij nu wel bereiken.

Problemen met betaling
Betaling al voldaan - alsnog vele mails waarin staat dat deze niet betaald is.
Op 21 augustus heb ik een betaling voldaan, maar ik krijg nog steeds e-mails waarin vermeld wordt dat dit niet het geval is. Ik heb al 10x een contactformulier ingevuld, in 3 weken tijd ingevuld en telefonisch contact gezocht. Ik krijg niemand te pakken. Kan iemand contact met mij opnemen?

Antwoord van Fulli
ANWB verkocht al maanden “”neen” zonder…
ANWB verkocht al maanden “”neen” zonder het noemen van Fulli. Minnetjes eigenlijk want als het aan de ANWB had gelegen, hadden we dit fantastisch kleinood niet gehad. Door googelen zelf gevonden. Wat een gestroomlijnde service. Buitengewoon geregeld en bijkomend voordeel is dat fulli ook werkt in vele parkeergarages. Fulli, geluk gewenst. ANWB schaam je.
Swappie is duidelijk een naam om onder de duiven van Sobby te schieten. Sobby is veel betrouwbaarder

Geen reacties vanuit Fulli
Al eerder geschreven dat ritten in Italië nergens worden geregistreerd ook niet worden afgeschreven. Inmiddels al twee keer een contactformulier van Fulli ingevuld met de vraag aan te geven of de hele betaling wel goed gaat komen. Ondanks dat mevrouw van Fulli aangeeft dat ze zeker contact opnemen vraag ik mij dat langzamerhand toch wel af. Werkt daar maar 1 persoon? En krijgt deze 1000 vragen per dag? Na weken nog steeds geen antwoord. Ze zullen het zelf wel niet weten en straks mag ik de boete betalen…..

Antwoord van Fulli
Helaas.., een slechte aanwinst.
We zijn 2 x met de badge op vakantie geweest. Hij werkte maar 1 keer. Daarna geprobeerd contact op te nemen met fulli/mango. Geen reactie gekregen alleen een automatische bevestigingsmail. Zelf geprobeerd de badge op een betere plaats te plakken. Dit had geen effect. De rest van de vakantie maar netjes in de rij gaan staan en met de visa betaald. Dit jaar nog maar eens geprobeerd echter zonder resultaat. Weer geprobeerd contact te nemen met fulli. En meer dan een bevestigingsmail heb ik niet gehad. Dus nu de badge maar opgezegd en als kado nog een rekening gekregen. Voor mij was het absoluut geen topproduct en de aftersales..., die is er gewoon niet. Het idee is leuk, als het in een keer werkt.

Gemak dient de mens
Voor het eerst gebruikt gemaakt van de Tolbadge Fulli voor Route de soleil Frankrijk !
GEWELDIG , geen gezeur meer met wachten en die bonnetjes of kleingeld !
Je komt aanrijden plm 20 km pieptoon in de auto vd badge gaat af , licht gaat op groen en slagboom omhoog !! Super hadden we 20 jaar eerder moeten doen.
De rekening volgt via automatische afschrijving . Wat een aanwinst ANWB/ Fulli

In Italië ging alles perfect
In Italië ging alles perfect, poortjes gingen open en tolbagde gaf een piep. In Frankrijk helaas minder. 3 poortjes weigerde, achteruit terug wat bij veel mensen ergenis opleverd. En uiteindelijk contant betaald. Nu willen we in ons account terug kijken waar het is mis gegaan. Helaas erachter gekomen dat we een fout in het email adres hebben opgegeven met de aanschaf van de tolbadge! Hierdoor kunnen wij dus geen account aanmaken en onze kosten inzien! Contact opgenomen met het fulli contact formulier, is alleen erg lastig omdat alles in het Frans is! Tot op heden geen reactie van Fulli!
Het is erg vervelend want wij zijn in juni op vakantie geweest en Italië brengt niks in rekening. We zitten niet op allerlei boetes te wachten achteraf en willen graag actie ondernemen!

Antwoord van Fulli
Mijn badge werkt niet meer
Mijn badge werkt niet meer , is er een contactpersoon dien Nederlands praat of Engels , zo ja graag contact details .

Slechte service, pas 2 aug besteld en nog niet ontvangen
Op 2 augustus de de pas besteld en nog steeds niet ontvangen. Hierover al meerdere keren een bericht aan hen gezonden via het contactformulier. Totaal geen reaktie van hen. Misschien kunnen ze nu reageren!!! Mijn klantnummer is 250093411435. Ga eind volgende week op reis. Nieuwe pas uiteindelijk pas toen wij al terug waren laatste week van sept ontvangen.