Prachtige stoelen besteld in 2023, niet goedkoop, dus toen er na nog geen drie jaar een poot van een van de eetkamerstoelen afbrak toch maar even aan de bel getrokken. Super geholpen met alle begri... Toon meer

5 jaar geleden 6 eetkamerstoelen gekocht. Helaas is 1 metalen poot afgebroken. Stoel is niet meer leverbaar. Ze hebben het voor ons kostenloos laten lassen. Fijne service, dank je wel.

Wij hebben vandaag via Huisman transport onze Zuiver tuinset VondelGarden ontvangen. Wij zijn 100% tevreden. Bezorgers netjes en precies op tijd. De stoelen waren zeer degelijk ingepakt en dus zonder... Toon meer

Zo’n 3 weken geleden 2 stoelen besteld bij fundesign die daar een stuk goedkoper waren dan in winkels. Levertijd was zo’n 10 werkdagen en dat klopte wel. Netjes geleverd, zeer goed verpakt - heel bl... Toon meer

1. Meubelwinkel
  2. Tuincentrum
  3. Grillwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

FunDesign is onderdeel van Wolters Wonen en met een showroom van ruim 4000m² de speler op het gebied van designmeubelen en living. Bij FunDesign vind je een zeer uitgebreid assortiment trendy meubels, klokken, design lampen en natuurlijk hippe accessoires om jouw inrichting helemaal compleet te maken. Eigentijdse merken als Muuto, Vitra, Hay, Zuiver,Dutchbone en vele anderen zijn ruim vertegenwoordigd wat zorgt voor een aanbod waarbij iedereen slaagt.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goede levering en service

Snelle en gedegen levering. Na snel defect na aankoop kregen we te horen dat we een nieuw product krijgen zonder de oude retour te hoeven sturen, super service.

31 januari 2023

FunDesign weet wat service is!

FunDesign weet wat service is. Mooie tuinset van Hartman bij ze gekocht, en daar misten een paar schroevetjes van. Ook brak ik een kunststof deel af (door eigen lompheid!). Werd allemaal snel en kostenloos door FunDesign en Hartman geregeld! Echt een topservice!

26 januari 2023

Goedemorgen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de klacht naar tevredenheid is opgelost. Hopelijk heeft u veel plezier van uw aankoop!

Perfecte service

Heel fijn bedrijf had een stoel besteld waar een beschadiging op zat, er werd direct navraag gedaan bij de leverancier en netjes omgeruild. De communicatie hierover ging ook zeer snel.

11 januari 2023

Goedemorgen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Heel veel plezier gewenst van uw bestelling en hopelijk tot een volgende keer.

Mieke

Zeer goede en snelle service

Zeer goede service. Had een kussen en kussenslopen besteld. Volgende dag werd het kussen al geleverd, alleen ontbraken de kussenslopen. Contact opgenomen met de klantenservice, en 2 dagen later zijn de kussenslopen nageleverd. Super snel. Daar wordt een mens blij van👍

1 januari 2023

Fijne service

Fijne service, goede prijs, keurige levering. Fijn om zo online een grotere aankoop te doen.

29 december 2022

Geweldige service

Net een teleurstellende ervaring gehad bij een groot meubel warenhuis, spullen waren na anderhalve maand nog steeds niet geleverd. Via internet bij FunDesign terecht gekomen. Eerst gebeld of er werkelijk voorraad was van de gewenste zaken. Zeer behulpzame dame ging persoonlijk het magazijn in en beloofde terug te bellen. Dat gebeurde al zeer vlot. Precies dezelfde bestelling kunnen doen, en de volgende dag inderdaad geleverd! TOP!

20 december 2022

Hele fijne klantenservice!

Onze mooie tafel(blad) was na 1,5 jaar gebruik al zo ontzettend lelijk geworden. De zwarte beits was op heel veel plekken er al af ondanks onze zorgvuldigheid. Ik ging eens verhaal halen en wilde aanspraak maken op mijn garantie die nog een half jaar geldig was. Ik werd vanaf begin af aan heel fijn te woord gestaan en kreeg tot mijn verbazing een voorstel het tafelblad om te ruilen! Daar waren wij natuurlijk heel erg blij mij. Het blad werd omgeruild en thuis op de poten geïnstalleerd. Een dikke duim omhoog voor FunDesign & leveringspartner.

6 december 2022

Bestelling niet geleverd.

Bestelling niet geleverd.
Eerst krijgt post.nl de schuld, daarna blijkt dat de Hay zitkussen helemaal niet op voorraad te zijn. Ze beloven voor 17.00 u besteld de dag erna in huis! Dus niet! Niet veel vertrouwen in dit bedrijf. Of ik ze nog ooit ga ontvangen …..?

29 november 2022

Bedankt voor uw review.

Helaas heeft PostNL door de enorme drukte vertragingen op de pakketten waardoor deze ook later ingescand worden. Hierdoor kunnen wij niet snel zien of de fout bij ons ligt, of dat het pakket nog gescand moet worden. Wij hebben de kussens ondertussen ontvangen in ons magazijn en al naar u toegestuurd.

Wij wensen u alsnog heel veel plezier met uw bestelling!
Een fijne dag gewenst.

Demi Aal
Team Fundesign

Bij FunDesign een kleed gekocht

Bij FunDesign een kleed gekocht dat niet alleen mooi staat, maar ook nog lekker ligt (aldus mijn zoons 😉).
Team FunDesign heeft mij goed op de hoogte gehouden van de bestelduur en keurig geleverd. Een tevreden klant!

29 november 2022

Antwoord van FunDesign.nl

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Leuk om te horen dat u tevreden bent met het artikel. Heel veel plezier van het artikel! Fijne dag!

Super goede service

Super goede service! Ik had wat vragen over een stoel en werd hier bij de klantenservice goed mee geholpen. En was mijn pakketje op tijd geleverd zonder problemen. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

14 november 2022

Slechte service Fundesign!!!

4 nieuwe zuiver stoelen gekocht om onze serie aan te vullen. Helaas bij bezorging bleek het houten onderstel ongelakt te zijn. Conclusie: 2 gelakte onderstellen(oude) en 4 ongelakte onderstellen(nieuwe). Geen gezicht!!
Na een telefoontje met FUNDESIGN zouden zij erachteraan gaan. Dat heeft (maar) 5 weken geduurd want als wij niet zoveel contact hadden gezocht met FUNDESIGN (en Zuiver zelf) dan was het nog langer geweest.
Uiteindelijk kregen wij te horen dat de houten onderstellen sinds een jaar een andere kleur hebben gekregen!??!! Wat een service als je zoveel geld betaald!!
Stoelen uiteraard terug gestuurd en nu maar hopen op een snelle terug betaling!

4 november 2022

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw review. Het kan inderdaad niet de bedoeling zijn dat dit zo lang duurt. Zodra de stoelen retour zijn zullen we ze direct crediteren. Onze excuses dat het zo gelopen is en we hopen dat u ergens nog stoelen kan vinden met hetzelfde onderstel.

Fantastische service ondanks verlopen garantietermijn.

De kogellager van onze Dutchbone draaistoel was afgebroken en ondanks dat de garantietermijn was verlopen, heeft FunDesign mij geweldig geholpen. Fijn, snel contact en de producent heeft kosteloos een nieuw onderstel naar mij opgestuurd. Wat een service, grote klasse. Dankjewel!!

13 oktober 2022

Hoihoi,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de aangeboden oplossing. Nog veel plezier gewenst van de stoel.

Team Fundesign

Snelle service

Snelle service. Mooie producten. Helaas kwam het product beschadigd aan, maar dat is snel en goed opgelost.

24 oktober 2022

De voorziene levertermijn kon niet…

De voorziene levertermijn kon niet gehaald worden, maar desondanks een bijzonder vlotte en fijne communicatie met de klantendienst. Die ging actief mee op zoek naar alternatieven en had uiteindelijk geen probleem met de annulering van de bestelling. Het bedrag stond 2u later op de rekening terug. Een top ervaring waarbij we de goeie service van de klantendienst weten te waarderen.

7 oktober 2022

Beste,

Bedankt voor uw 5 sterren review.
Jammer dat we geen artikel konden leveren.

Desondanks zijn we blij met uw mooie woorden.

Fundesign

Superservice van Fatboy via Fundesign.

Superservice van Fatboy via Fundesign.
Snelle beoordeling van de klacht. Snelle afhandeling door Fundesign.
Proactieve communicatie door betrokken medewerker.
Eigenlijk alles wat je zou willen van een (online) winkel.

4 oktober 2022

Beste Lars,

Bedankt voor uw mooie review!
Daar worden wij blij van.

Veel plezier gewenst van uw mooie Fatboy.

Fundesign

FunDesign, online beter dan menige fysieke winkel!

FunDesign heeft ons heel goed geholpen, lampen is lastig online uitzoeken en toen we ons bedachten kregen we direct een refund en een onderdeel van de uiteindelijke lamp werd ook gelijk vervangen!
Nog nooit zo’n goeie ervaring gehad; koop online bij FunDesign, de service is nog beter dan in een fysieke winkel

30 september 2022

Beste Sjoerd,

Bedankt voor uw 5 sterren review.
Daar doen we het voor!

Veel plezier gewenst van uw mooie Tom Dixon lampen.