Prachtige stoelen besteld in 2023, niet goedkoop, dus toen er na nog geen drie jaar een poot van een van de eetkamerstoelen afbrak toch maar even aan de bel getrokken. Super geholpen met alle begri... Toon meer

5 jaar geleden 6 eetkamerstoelen gekocht. Helaas is 1 metalen poot afgebroken. Stoel is niet meer leverbaar. Ze hebben het voor ons kostenloos laten lassen. Fijne service, dank je wel.

Wij hebben vandaag via Huisman transport onze Zuiver tuinset VondelGarden ontvangen. Wij zijn 100% tevreden. Bezorgers netjes en precies op tijd. De stoelen waren zeer degelijk ingepakt en dus zonder... Toon meer

Zo’n 3 weken geleden 2 stoelen besteld bij fundesign die daar een stuk goedkoper waren dan in winkels. Levertijd was zo’n 10 werkdagen en dat klopte wel. Netjes geleverd, zeer goed verpakt - heel bl... Toon meer

1. Meubelwinkel
  2. Tuincentrum
  3. Grillwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

FunDesign is onderdeel van Wolters Wonen en met een showroom van ruim 4000m² de speler op het gebied van designmeubelen en living. Bij FunDesign vind je een zeer uitgebreid assortiment trendy meubels, klokken, design lampen en natuurlijk hippe accessoires om jouw inrichting helemaal compleet te maken. Eigentijdse merken als Muuto, Vitra, Hay, Zuiver,Dutchbone en vele anderen zijn ruim vertegenwoordigd wat zorgt voor een aanbod waarbij iedereen slaagt.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beloofde levertijd niet gehaald

Beloofde levertijd niet gehaald. Ik had wat besteld en expres vooruit ingepland zodat het niet binnen 24u hoefde (wat ze beloven op de website). Afgereisd naar mijn nieuwe huis om wat spullen op te wachten blijkt FunDesign het überhaupt niet eens verstuurd te hebben. Succes met het krijgen van een antwoord in zulke gevallen. Fun is deze winkel helaas niet.

30 september 2022

Beste Madison,

Wat vervelend om te lezen dat we de beloofde levertijd niet gehaald hebben.
Excuses hiervoor!

Ik kan zien dat we u meteen hebben beantwoord.
Heeft u het pakket inmiddels in goede orde ontvangen?

Top service!

Jaren na aankoop is een barkruk kosteloos vervangen toe we vroegen of onderdelen nog verkrijgbaar zijn. Top service!

1 september 2022

Goedemiddag,

Bedankt voor uw 5 sterren waardering.
Daar worden wij erg blij van!
Goede service staat bij ons voorop!

Nog steeds niets binnen

Zondag bestelling geplaatst. Zou dinsdag binnne komen. Woensdag gemaild, zou woensdag nog verstuurd worden werd verteld. Omdat ik vrijdag nog geen track en tracé binnen had, gebeld. Ze zouden die dag alles binnen krijgen dan dan gelijk versturen. De track en tracé zou dan smiddags per e-mail verstuurd worden.
Helaas op zaterdag geen prullenbak en ook geen track en tracé.
Erg jammer dat er niet eerlijk vermeld kan worden waar de bestelling blijft. Zeg dan dat je het niet weet of wees eerlijk!

Update:
Het bedrijf heeft contact opgenomen en een flinke compensatie gegeven.

3 september 2022

Goedemorgen,

Bedankt voor uw review.
We hebben helaas een vertraging gehad op de levering van deze artikelen.
We hebben u inderdaad hier niet tijdig over kunnen inlichten.
Ons welgemeende excuses hiervoor.
We hebben u gister een mail gestuurd en een mooie compensatie. Wellicht kunt u uw review nog bijstellen.

We wensen u veel plezier van uw aankoop.

Oranje parasol Sophie

Mooie stevige, fleurige en goed bedienbare parasol.
Bezorging en contact was super!
Wij zijn er blij mee!!

29 augustus 2022

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de parasol. Heel veel plezier gewenst met uw bestelling.

Topbedrijf met super service

Topbedrijf! Na het ontvangen van onze nieuwe salontafel, constateerden wij dat de tafel een kras in de glasplaat had. Direct melding van gemaakt, daar werd direct op gereageerd en geanticipeerd. Wij wachten nu op de nieuwe plaat, ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt, en ik zal zeker in de toekomst meer bij Fundesign bestellen!

29 augustus 2022

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Heel veel plezier gewenst met uw bestelling.

Super goede service!

Ik had een eettafel besteld die uiteindelijk niet geschikt bleek in combinatie met onze eettafel-stoelen.
Contact opgenomen met de klantenservice en retour mogen sturen. (Gratis retour transport).
Vervolgens een andere eettafel uitgezocht, waarbij het prijsverschil van +/- 25eur werd kwijtgescholden door FunDesign.
Echt super netjes! Erg klantvriendelijk!

15 augustus 2022

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Heel veel plezier alvast gewenst met uw bestelling.

Demi

Prachtige rieten/bamboe lamp uit java

Prachtige rieten/bamboe lamp uit java. Heel goed verpakt en wat een sfeer geeft deze lamp.

3 augustus 2022

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de lamp. Heel veel plezier met uw bestelling.

Prachtige lamp

Prachtige lamp! In eerste instantie werd hij niet compleet afgeleverd door post.nl, maar daar belden zij direkt achteraan. De volgende dag kwam het ontbrekende pakket. Keurig verpakt, duidelijke instructie erbij. Uitstekende service geleverd, ben erg tevreden!

1 juni 2022

Goede service!

FunDesign heeft ons hele mooie barkrukken geleverd. Hoewel deze in eerste instantie niet leverbaar waren heeft de klantenservice van FunDesign hier op een prettige manier contact met mij over gehad en de krukken alsnog op korte termijn kunnen leveren. Top service!

14 april 2022

(H)Eerlijke service

Vanaf dag 1 erg goede service ontvangen van FunDesign. Wij hadden een lamp uitgekozen met uiteraard net een ander systeem dan gebruikelijk, het Dali Systeem. FunDesign heeft ons altijd uitstekend geholpen om het allemaal voor elkaar te krijgen. Helaas stopte de lamp er na 2jr. mee en ook toen weer fantastische service gekregen door FunDesign. Soms kan eea even tegenzitten, maar aan FunDesign heeft het in ieder geval niet gelegen.

21 februari 2022

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service!

Lampje ( geïntrigeerd) defect gegaan

Lampje ( geïntrigeerd) defect gegaan, garantie tijd was om. Toch een totale nieuwe lamp gekregen. Dit is tenminste een warme douche. TOP

21 februari 2022

Een fijne dag gewenst.

Goede klantenservice

Design lamp besteld in de Black Friday actie. Na levering bleek de lamp helaas scheef. Klacht werd naar tevredenheid opgelost, we kregen vervangende lamp toegestuurd (dus geen geld terug).

20 februari 2022

Een fijne dag gewenst.

Wauw!

Ik kocht een fauteuil bij FunDesign aan een zeer voordelige prijs, in andere webshops was de levertijd 12 weken, hier enkele dagen.
Ik bestel de stoel werd gratis door een zeer betrouwbare firma geleverd, echter, hij was veel te groot voor in ons interieur.
Bij andere web winkels was de retour voor zo'n artikel al gauw 50€, niet bij FunDesign. Gewoon gratis. Er werd een afspraak ingepland door opnieuw dezelfde firma die deze op het afgesproken moment kwam ophalen.
Ondertussen kreeg ik ook al bericht dat het bedrag dat ik betaalde terug werd overgemaakt.
Knap staaltje klantenservice! Ik ben onder de indruk en ik zal niet aarzelen om eerst aan jullie te denken als ik nog eens iets nodig heb.

20 januari 2022

Retificatie

Ik had hier een slechte review geplaatst omdat ik iets besteld had en voor die tijd gecontroleerd had of het bedrijf wel klopte. Op de 1 of andere manier kom ik telkens op dit bedrijf terecht wat dus Niet klopt. Dus bij deze mijn excuus en vandaar deze retificatie.

9 januari 2022

Goedendag,

We hebben gezocht op uw naam, maar onder uw naam kunnen we geen bestelling vinden.

Hebt u misschien deze review op bij de verkeerde webshop geplaatst?

Super Service

Het lukte mij niet via de website te bestellen. Toen contact gezocht via de mail. Heel snel contact en zij hebben mijn bestelling opgenomen en de betaling via mail in orde gemaakt. Daarna super snel een orderbevestiging en binnen twee dagen het tafeltje binnen. Echt super service

29 december 2021

Goedemiddag,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring!
Veel plezier gewenst van uw aankoop.
Bij vragen horen wij het graag.

Mieke

Tafeltje bestelt en 2 dagen later…

Tafeltje bestelt en 2 dagen later keurig op de afgesproken tijd bezorgt. En de prijs was in vergelijking met de concurrenten veruit het laagst. Top.

22 december 2021

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u tevreden bent!
Heel veel plezier van uw aankoop.
Bij vragen hoor ik het graag.

Mieke

Zeer goede service en klantgericht

Zeer goede service en klantgericht. Chapeau voor FunDesign

25 november 2021

Goedemiddag,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service/diensten. Heel veel plezier gewenst van uw aankoop!

Team Fundesign

Uitstekende service

Uitstekende levering van een uitstekend product.
De track en Trace code is nooit aangekomen, maar toen ik een medewerker daarover aan de lijn had, werd het pakket bezorgd.

22 oktober 2021

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Heel veel plezier gewenst van uw aankoop.

Team Fundesign