Prachtige stoelen besteld in 2023, niet goedkoop, dus toen er na nog geen drie jaar een poot van een van de eetkamerstoelen afbrak toch maar even aan de bel getrokken. Super geholpen met alle begri... Toon meer

5 jaar geleden 6 eetkamerstoelen gekocht. Helaas is 1 metalen poot afgebroken. Stoel is niet meer leverbaar. Ze hebben het voor ons kostenloos laten lassen. Fijne service, dank je wel.

Wij hebben vandaag via Huisman transport onze Zuiver tuinset VondelGarden ontvangen. Wij zijn 100% tevreden. Bezorgers netjes en precies op tijd. De stoelen waren zeer degelijk ingepakt en dus zonder... Toon meer

Zo’n 3 weken geleden 2 stoelen besteld bij fundesign die daar een stuk goedkoper waren dan in winkels. Levertijd was zo’n 10 werkdagen en dat klopte wel. Netjes geleverd, zeer goed verpakt - heel bl... Toon meer

1. Meubelwinkel
  2. Tuincentrum
  3. Grillwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

FunDesign is onderdeel van Wolters Wonen en met een showroom van ruim 4000m² de speler op het gebied van designmeubelen en living. Bij FunDesign vind je een zeer uitgebreid assortiment trendy meubels, klokken, design lampen en natuurlijk hippe accessoires om jouw inrichting helemaal compleet te maken. Eigentijdse merken als Muuto, Vitra, Hay, Zuiver,Dutchbone en vele anderen zijn ruim vertegenwoordigd wat zorgt voor een aanbod waarbij iedereen slaagt.

4,2

Scherpe prijzen 10
Verkoop 10
Service 10
Garantie 10

We hadden helaas een kleine beschadiging aan het bestelde artikel. Na contact met de zeer vriendelijke helpdesk werd de omruiling binnen de 24 uur voor elkaar gebracht. TOP !

Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.

1 oktober 2021

Goedemorgen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.
Hopelijk heeft u veel plezier van uw aankoop!
Fijne dag!

Top bedrijf

Top bedrijf. Uitstekende service! Bezorging op tijd! Echt aan te bevelen!

27 september 2021

Beste Jorgen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u tevreden bent!
Een fijne dag gewenst.

Fantastische service!

Fantastisch! Wij hadden een kist gekocht, die vrij snel gebreken liet zien. Na wat informatie te hebben gestuurd, heeft Fundesign ervoor gezorgd dat de oude werd opgehaald en we hebben meteen een nieuwe ontvangen! Wat een service - snel en zorgeloos! Top gedaan,

23 september 2021

Goedemorgen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.
Hopelijk heeft u veel plezier van uw aankoop!
Fijne dag!

Super super super

Super super super. Kan niet anders zeggen. Een nieuw geleverd meubel bleek wat mankementjes te hebben. Er kwam een nieuw meubel, het oude werd gedemonteerd en het nieuwe gemonteerd, het verpakkingsmateriaal van beide exemplaren afgevoerd, en dit alles zonder extra kosten en in zeer korte tijd. Ook heel goede ervaringen met contact met de medewerkers van FunDesign. Zeer coöperatief en behulpzaam. Top! Ook over het transportbedrijf waar ze mee werken, Huisman Transport, niets dan goeds. Niets is teveel. Gezellig en stoer. Ik ga zeker vaker bestellen bij FunDesign.

17 september 2021

Goedemiddag Els,

Bedankt voor uw mooie woorden!
We zijn ook blij dat we het voor u hebben kunnen oplossen en dat u kunt genieten van uw mooie meubel.

Graag tot een volgende keer.

Team Fundesign

Foutieve levertijd en slechte communicatie

De levertijd van mijn artikel was 2-3 werkdagen. We zijn 8 dagen (6 werkdagen) verder en mijn bestelling staat nog steeds ‘in behandeling’.
Ik nam na 3 dagen contact op met de klantendienst en het artikel zou vandaag of overmorgen geleverd worden. Nog steeds geen nieuws.
Levertijd dus niet conform en communicatie ronduit slecht. Geen enkel bericht op eigen initiatief over vertraging.

Update na reactie fundesign:
Een openbaar forum lijkt me niet de plaats om mijn persoonlijke gegevens op te plaatsen. Ik nam reeds contact met jullie op per mail maar, in tegenstelling tot op deze slechte review, krijg ik daar geen antwoord op.

Update 2:
Antwoord gekregen op mijn mail en belofte dat het verstuurd ging worden dezelfde dag. Dat was niet het geval. Uiteindelijk de dag erna verstuurd, maar nooit een track en trace ontvangen. Het pakket werd bijgevolg bij de buren geleverd omdat ik niet thuis was. Gezien de grootte van het pakket was dit best lastig. Over het product wel tevreden. Maar levertermijn is absoluut niet correct en communicatie is dramatisch (tenzij je een slechte review schrijft, dan heb je heel snel een reactie).

1 september 2021

Goedemiddag CS,

Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat u nog in afwachting bent van uw bestelling.

U heeft bestelnummer doorgegeven.
Graag willen we voor u uitzoeken waarom uw bestelling langer duurt dan aangegeven.

Update: Wellicht is uw mail bij ons niet goed aangekomen? We lossen het graag voor u op, door middel van een bestelnummer. Die bevat geen persoonlijke gegevens.

Kromme kastdeur

Wij hadden een kast gekocht en na enkele maanden was er een deurtje kromgetrokken. FunDesign heeft geregeld dat de twee grootste deuren vervangen konden worden. De transporteur Huisman heeft de deuren bezorgd en opgehangen.
Het is allemaal zeer adequaat en goed afgehandeld! Complimenten!

19 augustus 2021

Op voorraad zegthun internetsite….niet dus..

Via internet kochten wij bij hun een tafel en stoelen van Hartman omdat deze volgens hun site op voorraad waren. Later bleek dat ze nog alles bij een ander moeten bestellen en het helemaal niet op voorraad was.
Zo betaal je wel eerst 900 euro en dan moet je alsnog bij iemand anders bestellen. Ze geven je heel royaal 10 % korting op de site maar kunnen de spullen niet leveren. Het geld stond er binnen een week wel weer op. Toch zou ik hier nooit weer bestellen. Uiteindelijk zijn we bij een lokale ondernemer geslaagd die het op voorraad bleek te hebben.

31 juli 2021

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht.
Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over ons.
Helaas hebben wij in dit geval achteraf vanuit Hartman vernomen dat de artikelen niet voorradig waren. Wij proberen de levertijden zoveel mogelijk actueel te houden op onze site, maar helaas komt het af en toe voor dat wij achteraf vernemen vanuit de leverancier dat er vertragingen zijn op bepaalde leveringen. Wij vinden dit zeer spijtig, onze excuses hiervoor.
Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag.

Team Fundesign

Snelle levering & super klantenservice!

Ik kocht een prachtige salontafel van Zuiver, maar deze werd helaas beschadigd geleverd. De klantenservice was snel bereikt en ik mocht zelf een compensatie aangeven of de tafel omruilen. Ik koos voor het eerste en dit was binnen 24 uur geregeld! Top!

30 juli 2021

Prima

Iets voor 17.00 besteld en volgende dag correct geleverd. Fijne site, werkt prima. goede (eerste) ervaring met Fundesign.

7 juli 2021

Goedemiddag,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service/diensten. Heel veel plezier gewenst van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Misleidende website

Misleidende website. Denk je een set barkrukken te bestellen, want deze is alleen te bestellen per set van 2 stuks, is de genoemde prijs voor een barkruk.

29 juni 2021

Beste Agnes,

Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over de informatie van dit artikel. Wij begrijpen uw standpunt, maar uit onze ervaring blijkt dat de prijs per stuk weergeven het duidelijkst is.
Uiteraard staan wij open voor verbeteringen en daarom zal ik uw standpunt meenemen in het interne overleg.
Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Lamzac 3.0 besteld

Lamzac 3.0 besteld. Kreeg mail met de melding dat er een grote vertraging op de levering zat. Ze waren onmiddellijk bereid me een andere te bezorgen, zodat ik hem alsnog tijdig kon ontvangen en dus meenemen op reis. Qua service kan dit tellen! Ik ben zeer tevreden en zal zeker naar deze shop terugkeren!

23 juni 2021

Beste Kelly,

Bedankt voor uw 5 sterren review!
Veel plezier gewenst van uw Lamzac en een fijne reis.

Perfecte service

We hadden een kleine schade aan een Fatboy product. Dit werd direct en naar volle tevredenheid opgepakt door Fundesign en Fatboy. Top service! We kopen hier zeker weer👍

23 juni 2021

Leuk design stoeltje

Leuk design stoeltje, met speciale korting van fundesign!
Vriendelijke klantenservice, levering met telefonische melding tijdstip van aflevering. Fijne ervaring!

19 juni 2021

Goedemorgen,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Heel veel plezier gewenst van uw aankoop! Mochten er vragen zijn, dan horen wij dit uiteraard graag.
Fijne dag gewenst!

Mieke

Tafelblad van design bijzettafeltje…

Tafelblad van design bijzettafeltje niet helemaal gaaf door productiefout. Klantenservice denkt mee en heeft het naar mijn wens opgelost. Nieuw tafelblad ontvangen en helemaal happy, genieten van mijn nieuwe tafeltje! Top service, hier kun je met een gerust hart kopen.

15 juni 2021

Antwoord van FunDesign.nl

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Heel veel plezier gewenst van uw aankoop! Fijne dag gewenst.