Prachtige stoelen besteld in 2023, niet goedkoop, dus toen er na nog geen drie jaar een poot van een van de eetkamerstoelen afbrak toch maar even aan de bel getrokken. Super geholpen met alle begri... Toon meer
5 jaar geleden 6 eetkamerstoelen gekocht. Helaas is 1 metalen poot afgebroken. Stoel is niet meer leverbaar. Ze hebben het voor ons kostenloos laten lassen. Fijne service, dank je wel.
Wij hebben vandaag via Huisman transport onze Zuiver tuinset VondelGarden ontvangen. Wij zijn 100% tevreden. Bezorgers netjes en precies op tijd. De stoelen waren zeer degelijk ingepakt en dus zonder... Toon meer
Zo’n 3 weken geleden 2 stoelen besteld bij fundesign die daar een stuk goedkoper waren dan in winkels. Levertijd was zo’n 10 werkdagen en dat klopte wel. Netjes geleverd, zeer goed verpakt - heel bl... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
FunDesign is onderdeel van Wolters Wonen en met een showroom van ruim 4000m² de speler op het gebied van designmeubelen en living. Bij FunDesign vind je een zeer uitgebreid assortiment trendy meubels, klokken, design lampen en natuurlijk hippe accessoires om jouw inrichting helemaal compleet te maken. Eigentijdse merken als Muuto, Vitra, Hay, Zuiver,Dutchbone en vele anderen zijn ruim vertegenwoordigd wat zorgt voor een aanbod waarbij iedereen slaagt.
Albert Einsteinstraat 2, 7442 DK, Nijverdal, Nederland
- 0548 201056
- info@fundesign.nl
- fundesign.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Boven verwachting.
Product niet alleen helemaal naar verwachting maar ook verzending en vooral verpakking super. Aanrader!!
Mooi en sierlijk tafeltje gekocht bij…
Mooi en sierlijk tafeltje gekocht bij Fun Design.Sieraad in al zn bescheidenheid..Héél blij met deze nuttige aankoop en met het contact met Fun Design.
Hele goeie ervaring met dit bedrijf
Hele goeie ervaring met dit bedrijf ! Al heel veel besteld. Nette service. Spullen optijd geleverd. Ben heel tevreden.

Zuiver wijnrek besteld
Zuiver wijnrek besteld. Levering duurde iets langer dan beloofd. Helaas retour gestuurd want paste niet in ons interieur. Kon snel worden opgehaald door de bezorgservice. Dus deze review is voor de service!

Antwoord van FunDesign.nl
De twee dienbladen die ik heb gekocht…
De twee dienbladen die ik heb gekocht bij FunDesign.nl zijn van een zeer goede kwaliteit. De bladen hebben een originele uitstraling en zijn echte eyecatchers in mijn woonkamer. Bovendien zijn ze heel functioneel.
Ik ben er erg blij mee.

Antwoord van FunDesign.nl
Ik heb 2 tafels van Hay bij Fundesign…
Ik heb 2 tafels van Hay bij Fundesign en zo blij met service, prijs !
Geweldig ingepakt en ze super echt veilig
Binnen gekomen!
Dank wel,
Ana Vieira

Antwoord van FunDesign.nl
Schoenenkast snel en zonder gedoe vervangen
We hadden een schoenenkast besteld, die defect bleek. Vriendelijke en snelle klantenservice. Paar foto’s gestuurd en hij kon kosteloos vervangen worden.

Dikke 10
We hadden een Bubble Club sofa besteld. Een aantal dagen later zag ik op de website dat hij in de aanbieding was. Een e-mail gestuurd en ik kreeg het verschil in prijs meteen teruggestort. Hij is keurig bezorgd door een zeer efficiënt werkende bezorger.
Super klantvriendelijk, waren alle webshops maar zo! Dikke 10!

Top service
Top service! Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Reageert heel snel op je mail als je een vraag hebt. Kortom, ik ben een tevreden klant. Hier ga ik nog aankopen doen.

Antwoord van FunDesign.nl
Meerdere keren contact gehad met…
Meerdere keren contact gehad met klantenservice. Heel vriendelijk en correct geholpen. Tevens zelfde dag antwoord op je vragen. Super!

Wick Graypants Tafellamp
Geweldig mooi vormgegeven lamp.
In verhouding niet goedkoop, maar desondanks toch een prima gevoel over de aankoop.
Echt een sfeermakend lampje.
Ik ben er als ik hem gebruik steeds heel blij mee.
Levertijd bleek uiteindelijk veel langer, maar was het wachten meer dan waard.

Blij met mijn Wick
Super enthousiast over de Graypants Wick Brass tafellamp. De levering duurde iets langer dan verwacht (2 weken), maar het uitpakken was al een feestje. Mooi, stijlvol lampje, sfeervol licht (en hij brandt écht lang voordat je 'm weer moet opladen). Blij mee!

Antwoord van FunDesign.nl
Op deze manier winkel je als klant graag online!
Ik was op zoek naar een Arne Jacobsen vloerlamp. Na de reviews van meerdere bedrijven waar je deze lamp online kunt bestellen te hebben gelezen , heb ik gekozen voor FunDesign. Dat was een goede keuze. De lamp werd daags na mijn bestelling geleverd. Het Track & Trace systeem, zowel van FunDesign zelf als van PostNL verliep vlekkeloos en klantvriendelijk. De lamp zat keurig stevig verpakt in de doos.( Dat is natuurlijk ook de verdienste van de producent van de lamp, Louis Poulsen, maar toch.) Ook de prijs was de beste in vergelijking met andere bedrijven en er was veel keuzemogelijkheid. ( Dus niet slechts 2 kleuren en 1 zielig showroommodel in een incourante kleur.) Complimenten voor dit bedrijf. Ik kreeg tevens een zeer snelle reactie op mijn vragen die ik via de chat had gesteld voordat ik tot mijn aankoop zou overgaan. Dit waren vragen over de voorraad maar ook over details van de lamp.
Over de lamp zelf:
Een iconisch model met een flink prijskaartje. Niet dim-baar en wel even opletten dat de diameter gloeilamp met E27 fitting niet groter is dan 5 cm, anders past het niet in de kap. Ik heb er zelf een klein LED bolletje van 200 lumen in gedraaid. Voor mij precies goed. Het leeslicht is werkelijk perfect te richten en er is geen hinderlijke inkijk in de kap. Maar daar staat dit Deense mid-century ontwerp ook bekend om.
Kortom : top lamp, prima bedrijf.

Antwoord van FunDesign.nl
Wij hebben een tuintafel van Hartman…
Wij hebben een tuintafel van Hartman besteld en zijn zeer tevreden van het product en de service van Fundesign

Teleurstelling
Hay result stoelen gekocht bij Fun Design. De stoelen waren waren mat gelakt. Na enige tijd zag ik dat er allemaal vingerafdrukken op de stoelen zaten. Ik heb geprobeerd dat schoon te maken, maar de vlekken waren in het hout getrokken. Fun design gevraagd om advies. Na een maand kreeg ik te horen dat de vlekken door mij waren gemaakt en dat daarmee de kous af was. Dat het toch heel raar is als houten stoelen niet kunnen worden schoongemaakt, was niet iets waar ze mij mee wilden helpen. De stoelen waren niet goedkoop en ik vind het niet te geloven dat ik zo'n antwoord kreeg. Uiterst slechte service

Antwoord van FunDesign.nl
Ik ben heel blij met de spullen van…
Ik ben heel blij met de spullen van Andtradition, lampen en stoelen, die ik hier besteld heb.
De service om te retourneren is ook heel fijn. Om goed te kunnen kiezen heb ik meerdere modellen besteld en wat we niet wilde houden is thuis opgehaald. Het retourbedrag was snel weer op mijn rekening. Ideaal!

Antwoord van FunDesign.nl
Blij met ons vitrinekastje 'Haze' van…
Blij met ons vitrinekastje 'Haze' van Ferm Living, gekocht bij Fundesign. Wat een supergaaf kastje is dit! Eerst even telefonisch informatie ingewonnen en daarna het kastje online besteld. De levertijd was kort en we werden keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de exacte levering. Fundesign is een betrouwbare en servicegerichte webwinkel. We kregen ook nog eens een kortingsbon van € 10,00 voor een volgende aankoop.

Super tevreden
Prima service, goede telefonische bereikbaarheid en betrouwbare afhandeling. Super tevreden.

Antwoord van FunDesign.nl
Opnieuw goede ervaring met Fundesign!
Vanwege eerdere uitstekende ervaringen met Fundesign besloten wij bij deze firma 2 Vitra DSW stoelen te bestellen in de kleur zeeblauw. Goede communicatie en een snelle, prima levering, we zijn zeer tevreden. En wat zijn de stoelen prachtig! Voor een eventueel volgende bestelling gaan we absoluut weer naar Fundesign.

Antwoord van FunDesign.nl
Negen weken gewacht op de levering van…
Negen weken gewacht op de levering van mijn bestelling zonder enig bericht van fundesign. Bij levering zat het bestelde kussen onder de vlekken. Het moest weer terug gestuurd. De geld werd pas terugbetaald nadat ik erover gebeld heb. Geen woord van excuus. Voor mij geen fundesign meer