Heb een rugbrace besteld en betaald, en krijg geen bevestiging op mijn mail.. Dus stel ik mijn vraag via mail, antwoorden ze dat ik alleen gekeken had, greenshot gestuurd afschrift bank, maar krijg g... Toon meer

Nadat ik een brace had besteld werd ik toch wat ongerust door de negatieve reviews, maar de bestelling (direct leverbaar) is binnen 2 dagen geleverd! Ondertussen keurig op de hoogte gehouden met de tr... Toon meer

1. Fysiotherapiebenodigdheden leverancier
  2. Fitness- en voedingsservice

Fysiotherapie & gezondheidsproducten FysioSupplies heeft een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment gezondheidsproducten; van verbruiksmaterialen tot oefenmaterialen en van complete praktijkinrichtingen tot high-end-behandelapparatuur, geschikt voor fysiotherapie, revalidatie, oefentherapie en fitness. We werken samen met nationale en internationale gerenommeerde merken en we zijn exclusief leverancier van verschillende A-merken. Hiermee zijn we dé totaalleverancier voor de gezondheidsprofessional en gezondheidsbewuste consument. We bieden de fysiotherapeut en andere gezondheidsprofessionals toegevoegde waarde door in totaaloplossingen te denken. Ons team met specialisten gaat graag met u in gesprek om samen met u uw wensen en behoeften te bepalen en op basis hiervan de juiste oplossing te adviseren. Bijvoorbeeld op het gebied van praktijkinrichting, bij de aanschaf van gezondheidsproducten, zoals behandelapparatuur, maar we leveren ook opleidings- en financieringsmogelijkheden. Het delen van kennis zien wij ook als onderdeel van de totaaloplossing, dit doen we door geregeld artikelen over de trends en ontwikkelingen binnen de fysio- en gezondheidsbranche te plaatsen op onze blog en social mediakanalen.

2,7

(4.425)

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Keurige levering bestelling!

Nadat ik een brace had besteld werd ik toch wat ongerust door de negatieve reviews, maar de bestelling (direct leverbaar) is binnen 2 dagen geleverd! Ondertussen keurig op de hoogte gehouden met de track&trace!

19 augustus 2026

Heb een rugbrace besteld en betaald

Heb een rugbrace besteld en betaald, en krijg geen bevestiging op mijn mail..
Dus stel ik mijn vraag via mail, antwoorden ze dat ik alleen gekeken had, greenshot gestuurd afschrift bank, maar krijg geen antwoord meer, dacht met een professioneel bedrijf te maken te hebben....na mail contact alsnog bleek dat ik mijn mail adres niet goed had ingevuld en daarmee is het opgelost...fout van mij en excuses aan het bedrijf...

17 augustus 2026

Zooitje ongeregeld

3 weken geleden 4 artikelen besteld. 4 artikelen betaald, om vervolgens dezelfde dag te horen krijgen dat 2 artikelen niet op voorraad zijn. Creditfactuur gevraagd maar plots waren sommige artikelen wel leverbaar, anders weer niet. Ze wisten zelf niet meer waar de artikelen zijn gebleven en of ze wel verstuurd waren. Eén grote zooi. Ik heb uiteindelijk 1 artikel niet ontvangen en wil daar een creditfactuur van. Daar ben ik inmiddels al 2 weken mee bezig en nog steeds geen creditfactuur ontvangen omdat ze geen idee hebben hoe het nou allemaal zit.

Schandalige klantenservice en schandalig slechte organisatie

7 augustus 2026

slechte service want had een brace…

slechte service want had een brace gekocht die te groot was dus heb hem niet gedraagt en nu wil ik het netjes retour sturen maar dan moet ik extra kosten maken voor een product die te groot is en netjes oplossen bestaat bij hun niet pure oplichters ga niet met deze mensen zee

26 juni 2026

Zogezegd geleverd, niets ontvangen

Kreeg bericht van beide PostNL en Fysiosupplies dat het product zogezegd geleverd geweest zou zijn, maar heb niets ontvangen.

Ben ik niet thuis zou het naar het aangeduide PostNL-punt moeten gaan, daar was het ook niet aanwezig.

Update 11/06: Fysiosupplies gecontacteerd, ze hebben toen onderzoek gestart bij PostNL. Pakket was door PostNL bij een niet PostNL punt geleverd. Een pakket afleveren bij een PostNL punt is wat nochtans ingesteld staat op mijn profiel bij PostNL. Ook was dit nergens aangegeven op het "we hebben je gemist" briefje (wat blanco was). Heb dus uiteindelijk het pakket toch gevonden.

30 mei 2026

In maart een bestelling gedaan

In maart een bestelling gedaan, deze terug moeten sturen ivm de levering die een aantal dagen langer duurde. Een retourlabel gekocht en vervolgens bleef het pakket terugkomen post nl gaf aan dat het label wat Fysiosupplies had opgestuurd niet correct was. Meerdere mails gestuurd en steeds een andere reactie. Maar geen oplossing. Erg slecht

25 maart 2026

Smedley Hand Dynamometer ... gammele constructie

Hulpstukje valt er spontaan af, twee dagen na ingebruikname.

Fysiomaterialen stuurde mij (vertraagde levering) een slecht geconstrueerde versie van deze meter voor mijn €239,40, een andere uitvoering dan het origineel dat ik had besteld.
Enfin, zoals de titel vermeldt, viel een afdekkapje waarmee de trekbeugel wordt gefixeerd wanneer niet in gebruik, er spontaan af, twee dagen na ontvangst, wegens ondeugdelijke bevestiging.
Na enig geharrewar en afwijzing van mijn eis tot restitutie van het volledige aankoopbedrag (onder verwijzing naar "non-conformiteit, Artikel 7:17 BW, alsmede Artikel 7:18a lid 2 BW, betreffende omgekeerde bewijslast) heeft Fysiomaterialen tenslotte mijn eis ingewilligd voordat de deadline afliep, ik zeg er wel bij dat ik de term "incassobureau" heb gebruikt.

(Deze recensie was oorspronkelijk geschreven op 9 mei 2026, maar is, afgezien van de titel en de openingszin, herzien op 26 mei 2026.)

9 mei 2026

Zeer slechte communicatie bij…

Zeer slechte communicatie bij vertraagde levering badstofhoezen voor de behandelbank. 2 jaar geleden al meerdere problemen gehad met levering. Gelukkig zijn er andere leveranciers.

20 februari 2026

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de communicatie rondom de vertraagde levering van de badstofhoezen voor de behandelbank. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer je in het verleden ook al problemen hebt ervaren met een levering.

Door recente veranderingen binnen ons bedrijf hebben we niet proactief gebruikgemaakt van dit reviewplatform. Desondanks vinden we het belangrijk en professioneel om altijd te reageren op feedback van onze klanten.

We nemen je opmerking over de communicatie en de vertraging zeer serieus. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We zouden graag de kans krijgen om te bekijken wat er precies is gebeurd en hoe we dit kunnen verbeteren.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kunnen we het dossier erbij pakken en samen met jou naar een passende oplossing kijken.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Feedback zoals deze helpt ons om onze service te blijven verbeteren.

Team Fysiosupplies

Doet totaal niet wat er in de…

Doet totaal niet wat er in de beschrijving staat. Zwakke kniebrace wel 60 euro betaald en 6,50 verzendkosten.
Retourneren moet je ook zelf betalen.
Ik kijk wel ergens anders.

13 februari 2026

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat de kniebrace niet voldoet aan je verwachtingen en dat dit tot teleurstelling heeft geleid. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer een product anders wordt ervaren dan je op basis van de beschrijving had verwacht.

We nemen je feedback over de kwaliteit van het product en de ervaring met het retourproces serieus. Productervaringen kunnen per persoon verschillen, maar we kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kunnen we samen bekijken wat er mogelijk is en hoe we je verder kunnen helpen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Dit helpt ons om onze service en ons assortiment verder te verbeteren.

Team FysioSupplies

Dikke 10!

Voor de 2e keer dat ik wat bestel bij Fysio Supplies. Super tevreden, de volgende dag in huis. Contact gehad met Anna ivm een aanpassing in mijn bestelling, klantvriendelijkheid een dikke 10!

12 februari 2026

Beste klant,

Bedankt voor je geweldige review!
Fijn om te horen dat je heel tevreden bent. We waarderen je feedback enorm!

Team FysioSupplies

Betalen niet volledige bedrag uit bij retourneren

Brace besteld en die werd in doos zonder verdere verpakking geleverd. Zakje met accessoires was open gescheurd. Voor ons geen probleem, maar na het exact zo geretourneerd te hebben omdat de maat niet goed was, kregen we bericht dat het niet in de originele verpakking is teruggestuurd en dat we daarom 50% van het aankoop bedrag terug zouden ontvangen. Ik vind dit echt diefstal. NOOIT bestellen!

3 februari 2026

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met zowel de levering als de afhandeling van je retour. We begrijpen dat dit erg vervelend en frustrerend voor je is, zeker wanneer je het gevoel hebt dat het product niet in dezelfde staat is ontvangen als waarin je het hebt teruggestuurd.

De beoordeling van retourzendingen gebeurt normaal gesproken op basis van de staat waarin een product bij ons wordt ontvangen. We begrijpen echter dat er in jouw geval mogelijk onduidelijkheid is ontstaan over de originele verpakking en de staat van het product bij levering. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Dit helpt ons om onze processen verder te verbeteren.

Slechte service

Brace besteld die de volgende dag verzonden zou worden. Toen kreeg ik bericht dat het 4 tot 6 werkdagen zou duren. Uiteindelijk 8 dagen later bestelling ontvangen, maar niet meer nodig. Er wordt niks qua verzendkosten of retourkosten gecompenseerd, dus al het geld kwijt voor niks.

21 januari 2026

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de levering van je bestelling. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een product later wordt geleverd dan verwacht, zeker als je het daardoor uiteindelijk niet meer nodig had.

We nemen je feedback over de levertijd en de kosten rondom verzending en retourneren serieus. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. We kijken graag met je mee naar wat er in jouw situatie precies is gebeurd.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kunnen we het voor je nakijken en samen bekijken of we nog iets voor je kunnen betekenen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Dit helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Lange levertijd

Kniebrace besteld. In het bestelproces staat niets over een levertermijn, daarom eerst telefonisch gevraagd. Ik ben dus letterlijk aan het lijntje gehouden. Op de beloofde dag van levering maar eens gebeld en het product was nog niet eens binnen van de leverancier. Order geannuleerd, elders besteld en nu maar 10 dagen wachten op de terugbetaling.

13 januari 2026

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met het bestelproces en de communicatie rondom de levertijd van de kniebrace. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer je vooraf contact hebt opgenomen om duidelijkheid te krijgen over de levering.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat je onduidelijkheid ervaart over de levertijd of dat je pas later hoort dat een product nog niet bij ons binnen is van de leverancier. We nemen je feedback hierover dan ook serieus en gebruiken dit om onze communicatie en processen te verbeteren.

Goed om te horen dat de bestelling inmiddels is geannuleerd. De terugbetaling wordt normaal gesproken binnen de geldende verwerkingstermijn verwerkt. Mocht je hier nog vragen over hebben of als er iets niet duidelijk is, dan kijken we graag met je mee.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kunnen we de status van de terugbetaling voor je controleren.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Dit helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Team Fysiosupplies

Brace besteld die op voorraad zou zijn…

Brace besteld die op voorraad zou zijn en binnen 3 a 5 werkdagen geleverd zou worden, ondertussen drie weken verder nog niks. Brace besteld voor een vakantie ondertussen weg zonder brace waardoor ik nu beperkt word in de dingen die ik kan doen. Meerdere malen contact gehad maar helpt niet.
Aanbod voor vertraging zou 5%korting zijn op een volgende bestelling.... eergister zou hij sowieso met de post mee gaan werd aangegeven.
Nu nogsteeds geen track en tracé code.

Een volgende keer bestel is zeker bij een concurrent.

18 december 2025

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons oprecht te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de levering van je kniebrace. We begrijpen heel goed hoe vervelend het is wanneer een product dat je nodig hebt niet op tijd wordt geleverd en je daardoor beperkt wordt in wat je kunt doen.

De situatie die je beschrijft, waarbij een product als op voorraad wordt weergegeven maar vervolgens aanzienlijk langer op zich laat wachten, is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Ook de onduidelijkheid rondom de verzending en het uitblijven van een track & trace code begrijpen we dat dit voor extra frustratie zorgt.

We kijken hier graag nogmaals zorgvuldig naar, zodat we kunnen nagaan wat er precies is gebeurd met je bestelling en hoe we dit alsnog goed kunnen oplossen. Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice met je bestelgegevens? Dan kunnen we het direct voor je onderzoeken.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Feedback zoals deze helpt ons om onze processen en communicatie verder te verbeteren.