Heb een rugbrace besteld en betaald, en krijg geen bevestiging op mijn mail.. Dus stel ik mijn vraag via mail, antwoorden ze dat ik alleen gekeken had, greenshot gestuurd afschrift bank, maar krijg g... Toon meer

Nadat ik een brace had besteld werd ik toch wat ongerust door de negatieve reviews, maar de bestelling (direct leverbaar) is binnen 2 dagen geleverd! Ondertussen keurig op de hoogte gehouden met de tr... Toon meer

In maart een bestelling gedaan, deze terug moeten sturen ivm de levering die een aantal dagen langer duurde. Een retourlabel gekocht en vervolgens bleef het pakket terugkomen post nl gaf aan dat het l... Toon meer

Brace besteld die op voorraad zou zijn en binnen 3 a 5 werkdagen geleverd zou worden, ondertussen drie weken verder nog niks. Brace besteld voor een vakantie ondertussen weg zonder brace waardoor... Toon meer

1. Fysiotherapiebenodigdheden leverancier
  2. Fitness- en voedingsservice

Fysiotherapie & gezondheidsproducten FysioSupplies heeft een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment gezondheidsproducten; van verbruiksmaterialen tot oefenmaterialen en van complete praktijkinrichtingen tot high-end-behandelapparatuur, geschikt voor fysiotherapie, revalidatie, oefentherapie en fitness. We werken samen met nationale en internationale gerenommeerde merken en we zijn exclusief leverancier van verschillende A-merken. Hiermee zijn we dé totaalleverancier voor de gezondheidsprofessional en gezondheidsbewuste consument. We bieden de fysiotherapeut en andere gezondheidsprofessionals toegevoegde waarde door in totaaloplossingen te denken. Ons team met specialisten gaat graag met u in gesprek om samen met u uw wensen en behoeften te bepalen en op basis hiervan de juiste oplossing te adviseren. Bijvoorbeeld op het gebied van praktijkinrichting, bij de aanschaf van gezondheidsproducten, zoals behandelapparatuur, maar we leveren ook opleidings- en financieringsmogelijkheden. Het delen van kennis zien wij ook als onderdeel van de totaaloplossing, dit doen we door geregeld artikelen over de trends en ontwikkelingen binnen de fysio- en gezondheidsbranche te plaatsen op onze blog en social mediakanalen.

2,7

Alle reviews

(4.425)

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik blijk niet de eerste te zijn die…

Ik blijk niet de eerste te zijn die uren na plaatsen van de bestelling een mail ontving met de mededeling:"...er is een vertraging opgetreden, we verwachten uw order (datum) te kunnen verzenden. Het gaat om order nr. 20000244921. Bellen op nr: 050 5492206 levert niets op. Telefoon wordt niet opgenomen. Mensen weet waar u aan begint. Bestel uw artikel elders.

3 september 2024

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons dat je bestelling vertraging heeft opgelopen en dat telefonisch contact niet mogelijk was. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Door veranderingen binnen ons bedrijf konden wij helaas niet proactief reageren op alle vragen en telefoontjes. Wij begrijpen dat dit frustrerend is en waarderen je feedback, omdat dit ons helpt onze processen te verbeteren.

Aangezien het hier om een order uit 2023 gaat, kunnen wij hier geen verdere actie meer op ondernemen. We bieden onze excuses aan voor het ongemak en de vertraging die je hebt ervaren.

Prima

Prima. Vorige week besteld en binnen 3 dagen geleverd. Alles in orde. Ik wilde telefonisch nog wat navragen en ze zijn idd slecht bereikbaar per telefoon, maar verder is alles goed verlopen.

28 augustus 2024

Beste klant,

Dank voor je positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is en alles naar wens is verlopen. We begrijpen dat de telefonische bereikbaarheid soms lastig kan zijn en werken eraan dit te verbeteren.

Slecht bereikbaar

Mijn fysiotherapeut adviseerde me hier een schouderbrace aan te schaffen. We hadden echter al onze twijfels of deze geschikt was voor vrouwen gezien er een band over de borst loopt. 23 juli gemaild met een vraag hierover. 7 dagen later pas antwoord op deze mail. De brace zou ook geschikt zijn voor vrouwen, ik moest gewoon de borstomvang meten. In de tussentijd ook nog gebeld maar er werd niet opgenomen ondanks lang in de wacht hangen.

De schouderbrace alsnog besteld, snel ontvangen, maar zoals verwacht was deze niet geschikt voor een vrouw. Retour werd snel verwerkt. Je betaalt bij een retour wel zelf de verzendkosten.

1 augustus 2024

Beste klant,

Dank voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de retourafhandeling soepel is verlopen en dat je bestelling snel geleverd werd. We begrijpen dat de telefonische bereikbaarheid en de reactietijd op e-mails soms voor frustratie kan zorgen en nemen je feedback serieus om onze service verder te verbeteren.

Slechte service

Wat een zooitje! Op advies van de fysiotherapeut wou ik een weerstandsband kopen om mijn knie sterker te maken. Nadat ik de bestelling had geplaatst, keek ik wat verder rond op internet en kwam een weerstandsband tegen die voordeliger was. Intussen had ik van fysiosupplies een bestelbevestigibg gekregen. Hier stond dat de bestelling al in het bestelproces zat, maar dat het voldoende zou zijn als ik het pakketje weigerde als het bezorgd zou worden. Ik heb dit pakketje nu 2x geweigerd en toch krijg ik vandaag weer een e-mail en een bericht in de postNL-app dat het pakketje morgen (27 augustus 2024) weer bezorgd zal worden. Het bedrag had ik vooraf betaald, dus daar kan ik naar fluiten.
Op e-mails en whatsapp reageren ze niet. De telefoon pakken ze niet. Kortom een service van lik me vestje!

26 augustus 2024

Beste klant,

Dank voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het frustrerend is dat een bestelling ondanks weigering toch wordt aangeboden en dat het contact met ons niet soepel verliep. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je feedback mee om onze processen en communicatie te verbeteren.

Team Fysiosupplies

mijn bestelling werd geleverd in een…

mijn bestelling werd geleverd in een dood die 6 keer groter was dan het product zelf; helemaal dichtgeplakt en ik had een half uur nodig om bij het oorspronkelijk product te komen, kon de doos niet openen door al het plakband

6 augustus 2024

Beste klant,

Dank voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat de levering in een veel te grote en zwaar afgeplakte doos erg onhandig en frustrerend was. Dit is zeker niet hoe wij willen dat onze producten bij klanten aankomen. We nemen je feedback mee om ons verpakkingsproces te verbeteren en hopen dat je desondanks tevreden bent met het product zelf.

Wat een slechte service

Wat een slechte service! Na een te late levering van 2 braces, bleken de braces van erg slechte kwaliteit. Ze gaven totaal geen steun! Dus retour. Maar ik had de verpakking opengemaakt (hoe moet je anders ze passen) dus geen refund mogelijk. Ik ga nooit meer iets kopen bij hen en zou ookniemand adviseren hier iets te bestellen!

5 augustus 2024

Beste klant,

Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat de braces niet aan je verwachtingen voldeden en dat de retourprocedure tot teleurstelling heeft geleid. We begrijpen dat het testen van een product soms nodig is om de juiste pasvorm en stevigheid te beoordelen, en dat dit frustrerend kan zijn als dit gevolgen heeft voor de terugbetaling.

We nemen je feedback serieus en zullen deze gebruiken om onze productinformatie en retourvoorwaarden duidelijker te maken, zodat klanten beter geïnformeerd zijn bij hun aankoop.

Prima service!

In tegenstelling tot andere reviews WEL goed bereikbaar, vriendelijk te woord gestaan, goede service!

5 augustus 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor je positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat onze service en bereikbaarheid naar wens waren. We waarderen het dat je dit deelt en het helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Nu voor de tweede keer wat besteld… ook nu weer lang wachten op de spullen. Op de e-mail reageren ze niet en als je belt krijg je te horen; het is niet op voorraad maar komt deze week binnen… nu bijna twee weken verder en nog niks ontvangen !!!

19 juli 2024

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je bestelling niet op tijd is geleverd en dat dit tot frustratie heeft geleid. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Door recente veranderingen binnen ons bedrijf hebben wij niet altijd proactief gebruikgemaakt van dit reviewplatform. Desondanks vinden we het belangrijk om feedback serieus te nemen.

Gezien het hier om een bestelling uit het verleden gaat, kunnen wij momenteel geen directe actie meer ondernemen. We begrijpen dat dit teleurstellend is en waarderen je feedback, omdat dit ons helpt onze service te verbeteren voor toekomstige bestellingen.

Online wel op vrd

Online wel op vrd, betalen en dan bericht krijgen dat het niet op voorraad is. Vervolgens 2.5 weken wachten op geldteruggave.
Telefonisch niet bereikbaar.

6 juni 2024

Beste klant,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u vertraging heeft ervaren bij het terugkrijgen van uw geld en dat het door u bestelde product niet op voorraad was. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn, zeker omdat u ons telefonisch niet kon bereiken.

Door veranderingen binnen ons bedrijf en gezien de ouderdom van deze bestelling kunnen we helaas geen directe actie meer ondernemen. We waarderen uw feedback echter zeer, omdat dit ons helpt onze service en communicatie in de toekomst te verbeteren.

Geen service

Geen service. Verbinding wordt doodleuk verbroken.

12 juni 2024

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u onze klantenservice als onbevredigend hebt ervaren en dat uw telefoonverbinding werd verbroken. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten willen bieden.

Door de ouderdom van deze bestelling en recente veranderingen binnen ons bedrijf kunnen we helaas geen actie meer ondernemen. We waarderen uw feedback wel zeer, omdat dit ons helpt onze service te verbeteren voor toekomstige klanten.

Levert meermaals verkeerde versie

Bigbox curetape besteld, sportvariant gekregen. Hierna contact gehad met klantenservice en terug mogen sturen. Geen uitleg over wat zou volgen, bleek dat ik zelf weer moest betalen en op de website moest bestellen.

2e bigbox besteld. En weer de sportvariant gekregen. Geprobeerd te bellen maar het keuzemenu werkt niet waardoor je alleen maar het begin bandje blijft horen.

Uiteindelijk maar weer gemaild. Maar ja er word vaak pas na een paar dagen gereageerd wat niet bepaald voor soepele communicatie zorgt.
Uiteindelijk ook deze terug mogen sturen.

In de mail uitgelegd wat het probleem is, product staat juist op de website maar verkeerd in hun systeem voor de factuur, inpakbon en het inpakken. Via de website zul je dan ook nooit het goede product gaan ontvangen. Een opmerking aan je bestelling toevoegen gaat ook niet. De website is niet voorzien van een opmerkingenveld.

Gelukkig begrepen ze dat het niet ging werken als ik nogmaals via de website ging bestellen en is de goede variant via een ander proces naar mij opgestuurd.

Helaas is er uiteindelijk zowat een maand overheen gegaan, veel wachten, frustreren, mailen, hoop belpogingen verder, hebben ze het gelukkig weten op te lossen. Maar of ik nogmaals zou bestellen, dat denk ik niet.

11 juni 2024

Beste klant,

Dank voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met de BigBox CureTape zo omslachtig en frustrerend was. We begrijpen dat het meerdere keren ontvangen van het verkeerde product, de extra retourzendingen en de lange communicatieperiode veel geduld van u hebben gevraagd. Dit is uiteraard niet hoe wij willen dat onze klanten hun bestelling ervaren.

Hoewel er uiteindelijk een oplossing is gevonden, realiseren we ons dat het proces veel te lang heeft geduurd en niet soepel verliep. We waarderen uw gedetailleerde uitleg, want dit helpt ons onze systemen, communicatie en bestelprocedures te verbeteren.

Helaas betreft uw bestelling een oudere situatie, waardoor we op dit moment geen verdere actie kunnen ondernemen. Wel willen we onze excuses aanbieden voor de tijd, frustratie en het ongemak dat u heeft ervaren.

Team Fysiosupplies

Levert niet wat besteld is.

Bauerfeind Achillotrain links en rechts besteld.
Foto op website toont gelzool geintegreerd in sok, welke ik nodig heb. Maar ze stuurden de nieuw titan met losse gelzool en niet L en R, maar alleen twee R, omdat L er niet was. Alles geretourneerd met verzendkosten en verwacht terugbetaling binnenkort.

12 mei 2024

Beste klant,

Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u de verkeerde versie van de Bauerfeind Achillotrain heeft ontvangen en dat de maatvoering niet correct was. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

We begrijpen dat u de producten heeft geretourneerd en dat u wacht op uw terugbetaling. Hoewel dit een bestelling uit het verleden betreft, waarderen we uw feedback enorm, omdat het ons helpt onze processen te verbeteren en fouten in levering en productinformatie te voorkomen.

Onze excuses voor het ongemak.

KlantenService met een hoofdletter S

Ik wil graag mijn oprechte waardering en dankbaarheid uitspreken voor de uitzonderlijke klantenservice van Fysiosupplies. Mijn ervaring met hen heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen en ik ben zeer onder de indruk van hun klantgerichte aanpak.

Onlangs ontdekte ik dat ik een product moest retourneren dat ik enkele weken geleden had gekocht. Helaas was de retourtermijn al verstreken en maakte ik me zorgen dat ik niet in aanmerking zou komen voor een terugbetaling of omruiling. Toch besloot ik contact op te nemen met de klantenservice in de hoop dat er iets kon worden geregeld.

Tot mijn grote vreugde werd mijn verzoek met de grootst mogelijke vriendelijkheid en begrip behandeld. Vrij snel kreeg ik een e-mail waarin stond dat ze mijn retour zouden accepteren, ondanks dat de termijn al was verlopen.

Deze mate van flexibiliteit en klantgerichtheid is tegenwoordig zeldzaam en ik ben buitengewoon dankbaar voor de manier waarop Fysiosupplies mijn situatie heeft afgehandeld. Het feit dat ze bereid waren om een uitzondering te maken, getuigt van hun toewijding aan klanttevredenheid en hun bereidheid om een stap extra te zetten voor hun klanten.

Ik ben erg blij dat ik voor Fysiosupplies heb gekozen voor mijn aankoop en ik zal zeker terugkeren voor toekomstige aankopen. Ik raad iedereen ten zeerste aan om bij hen te kopen, niet alleen vanwege de geweldige producten, maar vooral vanwege de uitstekende service. Een dikke 10 voor Fysiosupplies en hun fantastische team!

23 mei 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en lovende review! Het is geweldig om te horen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen en dat we je verwachtingen hebben kunnen overtreffen. We waarderen het enorm dat je onze flexibiliteit en klantgerichtheid benoemt.

Feedback zoals deze motiveert ons team enorm om elke klant dezelfde aandacht en service te bieden, en het doet ons plezier te weten dat je tevreden bent over zowel onze producten als onze service.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Team Fysiosupplies

Beetje twijfelachtige manier van…

Beetje twijfelachtige manier van werken. Ik zie nadat ik heb besteld veel geklaag over late leveringen. Kreeg vrijwel meteen bericht dat mijn bestelling rond de 17e zou worden verzonden. Nou dat is nu dus geweest, dus ik vroeg hoe het zat met de levering. Hebben ze nog geen enkele indicatie wanneer het wel verzonden kan worden. Ik heb geen haast met de bestelling, maar het staat ook nergens vermeld op de site en bij andere leveranciers is het product wel op voorraad. Dus ja, dan annuleer ik liever? Beetje jammer.

Na 2 weken wachten op 17 mei geannuleerd. 23 mei reactie met bevestiging, met 5 tot 10 werkdagen verwerking van de annulering.

19 mei 2024

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over de levertijd en het gebrek aan duidelijke informatie bij je bestelling. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral wanneer je elders wel direct beschikbare producten ziet.

Hoewel dit een oudere bestelling betreft, nemen we je feedback serieus. We gebruiken opmerkingen zoals deze om onze voorraadweergave, levertijden en communicatie richting klanten te verbeteren, zodat dit in de toekomst duidelijker is.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Dit helpt ons onze service verder te optimaliseren.

Vreselijk

Vreselijk, 11 maart iets besteld en begin april nog niets binnen. Wordt ook niets gecommuniceerd, hele partij is niet te bereiken. Spullen nooit gekregen, wel een mail dat het niet komt en ook niet mn geld retour.
Heb exact dezelfde spullen elders gekocht, was de volgende dag in huis.

Nooit meer fysiosupplies.

23 april 2024

Beste klant,

Het spijt ons zeer te horen dat je bestelling van 11 maart nooit is geleverd en dat er geen communicatie was over de situatie. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer je hetzelfde product elders snel hebt kunnen ontvangen.

Hoewel dit een oudere bestelling betreft, nemen we je feedback serieus. We gebruiken opmerkingen zoals deze om onze processen rond voorraadbeheer, levering en klantcommunicatie te verbeteren, zodat dit in de toekomst beter verloopt.

Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Dit helpt ons onze service verder te optimaliseren.

Triestig, Triestiger, triest

Ondanks het mooie gamma producten dat ze aanbieden is de manier van het afwerken van een bestelling ronduit schandalig.
Terwijl bedrijven in dezelfde branche hun producten 1 tot een vijftal dagen na het afronden van de bestelling aan de deur kunnen leveren ben ik ondertussen al bijna twee maanden aan het wachten.
De bestelde goederen werden allen apart afgeleverd, wat me nog het minste stoort. Het eerste artikel was er pas na meer dan drie weken wachten, terwijl dit dan nog een product was dat ik hier op 5 minuten bij de apotheek in het dorp had kunnen halen.
Na 4 weken weet men mij dan te vertellen dat een van de bestelde goederen niet meer verkregen kan worden.
En nu, na bijna twee maanden is mijn bestelling nog steeds niet compleet.
Daarnaast is er in al die tijd slechts 1 maal een update gestuurd omtrent mijn bestelling en dat was dan met de melding dat er een product niet meer te verkrijgen was. Verder wordt het hoofd bij dit bedrijf netjes onder de grond gestopt.
Van mij hoeven ze geen bestellingen meer te verwachten

11 april 2024

Beste klant,

Dank voor je uitgebreide bericht. Het spijt ons zeer te horen dat de afhandeling van je bestelling zo teleurstellend is verlopen en dat je bijna twee maanden hebt moeten wachten zonder duidelijke communicatie. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer producten elders sneller beschikbaar zijn en je bestelling nog steeds niet compleet is.

Hoewel dit een oudere bestelling betreft, nemen we je feedback serieus. We gebruiken opmerkingen zoals deze om onze leveringsprocessen, voorraadbeheer en klantcommunicatie te verbeteren, zodat dit soort situaties in de toekomst kan worden voorkomen.

Prima werk

Bij bestelling was er iets fout gelopen maar zeer vlug rechtgezet na telefonisch contact en bestelling direct daarna , zoals beloofd, geleverd. Good job!

30 maart 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor je bericht. Fijn om te horen dat het probleem bij je bestelling snel opgelost kon worden en dat je bestelling direct daarna, zoals beloofd, geleverd is.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Feedback zoals deze motiveert ons team om onze service en processen continu op een hoog niveau te houden.

Team Fysiosupplies

Wel betalen maar niets krijgen. FysioSupplies is niet thuis

3 weken een bestelling gedaan voor circa 125 euro. Kreeg melding dat het 2 weken zou duren. Prima, maar inmiddels zijn we 3 weken verder. Men reageert niet op mails. Telefonisch contact is niet mogelijk want de verbinding wordt verbroken. Kortom, niets bestellen. Geld is weg en het bedrijf is niet bereikbaar!

29 maart 2024

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons zeer te horen dat je bestelling van circa €125 zo lang op zich heeft laten wachten en dat je geen reactie hebt ontvangen op e-mails of telefonisch contact kon krijgen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en zeker niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Hoewel dit een oudere bestelling betreft, nemen we je feedback serieus. We gebruiken opmerkingen zoals deze om onze communicatie, bereikbaarheid en leveringsprocessen te verbeteren, zodat dit in de toekomst beter verloopt.

Geen aanrader

Dit bedrijf biedt geen klantenservice

28 maart 2024

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je de indruk hebt gekregen dat er geen klantenservice beschikbaar is. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en zeker niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Hoewel dit een oudere ervaring betreft, nemen we je feedback serieus. We gebruiken opmerkingen zoals deze om onze bereikbaarheid en klantcommunicatie te verbeteren, zodat klanten in de toekomst beter geholpen kunnen worden.

Team Fysiosupplies

Bestelde product wordt niet geleverd.

Op 4-3 bestelde ik een product dat volgende de webshop op voorraad was. Ik kreeg dezelfde dag de mededeling dat de levertijd 5 tot 10 dagen was. Ik had geen haast, dus toe maar. Krijg ik op 11-3 een e-mail dat mijn bestelde product in het geheel niet meer leverbaar is! Blijkbaar heeft Fysiosupplies producten in de webshop die het niet op voorraad heeft en moeten ze er een week over denken of ze het uberhaupt kunnen leveren!

11 maart 2024

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je bestelling niet geleverd kon worden en dat er onduidelijkheid was over de beschikbaarheid van het product. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, vooral wanneer een product in de webshop als “op voorraad” wordt weergegeven.

Hoewel dit een oudere bestelling betreft, nemen we je feedback serieus. We gebruiken opmerkingen zoals deze om onze voorraadweergave en communicatie richting klanten te verbeteren, zodat dit in de toekomst duidelijker is en klanten beter weten wat ze kunnen verwachten.