Gamegear Reviews 126

1,7

Wij plaatsten meer dan een halfjaar geleden een pre order. Na meermaals mailen en informeren met steeds hetzelfde bericht: geen nieuws wanneer deze binnen komen -> wachten. Dat is nu jamme... Toon meer

*Update* Vandaag weer langs geweest, dit keer wel op het nieuwe adres. Compensatie voor deze grove fout is mega summier. Manager erbij gehaald, deze beste man (die overigens niet zijn naam wilde... Toon meer

1. Kansspelaanbieder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gamegear is de specialist in gaming accessoires. Breng samen met Gamegear je spelervaring naar het volgende niveau en verbeter vandaag nog je game sound, reactiesnelheid en comfort met behulp van de nieuwste gaming headsets, controllers, muizen, keyboards en gaming chairs.

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Goedkopen kables in pc build

Heb 5 jaar gelede hier een pc laten maken 2 jaar geleden had ik een powersupply probleem zijde ze heb pc 2 dagèn geleden bij een Andre winkel binnen gedaan een die zeggen tegen mij dat er niks mis was met powersupply maar met de kabel die van GPU naar motherboard gaat heeft mij 200 euro gekost 2 jaar geleden voor een powersupply dat ni nodig was

17 april 2026

Deskundig advies, daarvoor doe ik het

Ik heb recent een nieuwe computer gekocht bij Gamegear. Na een initiele aanvraag te doen, heeft een medewerker mij gecontacteerd om de ideale build te kunnen opstellen.
Er werd hierbij geluisterd naar mijn wensen en mijn budget. En desondanks de voorgestelde build 45 euro boven mijn budget was, werd hier ook een duidelijke uitleg aan gegeven waar ik de medewerker alleen maar gelijk kon in geven. Dit deskundig advies was ook hetgeen ik zocht bij de aankoop van een nieuwe pc, iets waar 2 andere partijen de moeite niet hadden genomen om eerst te luisteren naar, niet alleen maar wensen, maar ook mijn noden!
1 week later ben ik mijn pc mogen gaan ophalen en nu nog 1 week later ben ik echt tevreden dat ik voor Gamegear gekozen heb, want het persoonlijk advies heeft mij de beste oplossing gebracht.

12 april 2024

Pre-order nieuwe muis van meer dan een halfjaar geleden nog steeds niet ontvangen

Dat is nu jammer genoeg meer dan een halfjaar dat ik aan het wachten ben op onze bestelde en betaalde muizen van Glorious (Glorious model O2 en I2) en dit zonder bericht sedert de lente.

Wij hopen deze spoedig te mogen ontvangen of onze betaling terug te ontvangen.

Nu wij op de website gaan kijken blijkt deze ook helemaal niet te werken. Er staan geen producten. Zeer vreemd.

Indien men dit leest gelieve dringend met mij contact op te nemen.

Mvg,
Esther Brabants

13 oktober 2023

Scuf gewoon vervangen bij defect

3 maanden geleden bestelde ik een Scuf controller voor ps5. Deze vertoonde stickdrift en heb dus een mail gestuurd naar gamegear voor een oplossing. Ze hebben mij aangeboden deze op te sturen naar Scuf op te repareren en gemeld dat dit wel 2 maanden kan duren. Omdat ik heb aangegeven dat ik niet zolang kon wachten en had gezien dat hetzelfde product op voorraad was heb ik dan ook gevraagd om vervanging. Ben zelf naar de winkel gereden en ook direct een volledig nieuwe Scuf ter vervanging gekregen. Steeds keurig antwoord ontvangen op mijn mails, ookal ben ik niet de makkelijkste klant.

4 augustus 2023

Beste mensen,

Beste mensen,

Ik heb een tijd geleden een controller gekocht die na 3 maanden al klaar mee was. Ik heb een email geschreven en kreeg kort erna meteen een bericht om het terug te sturen, nu ben ik 4 maanden verder en reageert dit bedrijf niet meer op mijn emails. Ik raad het ten aller tijden iedereen af om hier iets te bestellen. Het is namelijk weggegooid geld. Dagggg 200 euro!

17 mei 2023

TOP PC !

Super tevreden van mijn aankoop bij gamegear, ze leveren prachtige pc's af en geven echt super goede raad over alles.

Het enige pijnpuntje is misschien wel de communicatie naar de persoon toe.
Ik bestelde een pc van € 2100 en zag deze eerst op het internet voorbij komen wat natuurlijk super en geweldig is.
Het enige nadeel is dat ik zelf een mail moest sturen om te vragen of het mijn pc is ?
Vervolgens krijg ik het antwoord dat hij vanmij is maar niemand bracht me uiteindelijk even op de hoogte dat hij klaar was.
Dat was wel het enige nadeel wat ik hier ondervond.
Aangezien het een ferme som geld is had ik wel even een telefoontje verwacht voor te zeggen : beste de pc is klaar.
Dit is wel rechtgezet via mail.
Voor de rest ben ik een tevreden klant en ziet de pc er gewoonweg super uit !!

Bedankt hiervoor 👏🏼

1 april 2023

*Update* Klandizie VER TE ZOEKEN!

*Update*

Vandaag weer langs geweest, dit keer wel op het nieuwe adres. Compensatie voor deze grove fout is mega summier. Manager erbij gehaald, deze beste man (die overigens niet zijn naam wilde geven, dus zal ik hem bij deze omschrijven… ielig mannetje, average height) had een alles behalve professionele houding. Meneer leunt half tegen de muur aan, een super ongeïnteresseerde ‘I don’t care’ houding en komt volledig bot en asociaal over naar de klant. Respect en klantvriendelijk is erg ver te zoeken. Telefonisch zijn ze ook helemaal niet te bereiken. En elk punt wat ik inbreng wat er fout is gegaan probeert deze beste man direct te ontkrachten. Een excuus voor deze situatie is helemaal niet aan bot gekomen. Meneer is alleen bezig om de situatie goed te praten. Geen woorden voor!

Dit is direct de laatste keer dat ik bij Game Gear een bestelling zal plaatsen. WAT EEN POPPENKAST!

1 maart 2023

Dit bedrijf heeft maar één missie en dat is stelen

Dit bedrijf heeft maar één missie, en dat is jouw beroven van je geld. Waar ze de kans krijgen om jou niet bestelde producten te leveren zullen ze deze kans zonder enige twijfel nemen. Klantenservice is non-existant. Ze willen je niet helpen, ze willen je bestelen. Ook als je iets retourneert krijg je jouw geld niet terug. Bestel jouw game gerelateerde productie niet hier! Ik spreek uit ervaring.

Waardeloos

Slechte service. Beetje jammer wanneer je een controller terugstuurt van €200, je geen bericht meer krijgt.
Waardeloze klantenservice waar je niks aan hebt. Ik raad het iedereen af om hier een bestemming te plaatsen!

14 februari 2023

Ik heb een tijdje geleden een…

Ik heb een tijdje geleden een controller hier besteld. Dit is al 3 weken geleden. Ik heb de controller terug gestuurd. Nog geen geld! Het waren geen tientjes maar honderdjes. Verschrikkelijk dit!!! 😡

14 februari 2023

Een controller besteld maar niet…

Een controller besteld maar niet tevreden over het product.

Nu ik het product terug gestuurd hebt, krijg ik geen reactie meer. ik wacht al 2 weken op een reactie.

Ik raad het niet aan om hier te bestellen.

14 februari 2023

Goede ervaring met toetsenbord omruilen

Goede ervaring: toetsenbord besteld, maar bij aankomst zag ik dat ik de verkeerde layout had besteld (mijn eigen fout). Dat zag ik pas toen ik de doos al open had gemaakt (dus in feite niet meer als ongeopend/nieuw te verkopen).
Gelijk gevraagd of ik het alsnog kon omwisselen, en dat kon! Met een verzendlabel van Gamegear, wat ongeveer een derde is van wat ik anders had moeten betalen.
Het pakket is bij Gamegear tijdelijk kwijtgeraakt in de Kerstdrukte, maar na enig navragen toch gevonden (ook mbv bevestiging dat pakket bezorgd was), en wat later kreeg ik een nieuw toetsenbord met de layout van mijn keuze opgestuurd, zonder extra kosten.

Klein puntje: ook tevreden dat ik niet nog gespamd ben met een e-mail als "laat een review achter op" of "hoe was je ervaring".

16 maart 2022

Antwoord van Gamegear

bedankt voor de review en de positieve feedback! :)

Tav de andere reactie

Tav de andere reactie, Dit is m'n bestelnummer Bestelling #5988

28 januari 2022

Volgens de tracking: Bezorgtijd: vandaag tussen 14:05 en 16:05

PS: kan je één van de twee review verwijderen dan? :D

Heb 3 dagen geleden iets besteld bij…

Heb 3 dagen geleden iets besteld bij ‘energywinkel’ maar tot nu toe nog niks gehoord waar mijn bestelling is of dat die is afgerond. Hoop graag wat meer info te krijgen van hoe de status van me bestelling is

28 januari 2022

Antwoord van Gamegear

Dag damien, kan je even je ordernummer of andere info doorgeven zodat ik kan kijken wat het probleem is? Als het afgerond is dat wil zeggen dat het verzonden is met PostNL, maar als het nog niet is geleverd dan moeten we even kijken waar het fout loopt.

Leuke store

Leuke store. Veel spullen. Altijd vriendelijk personeel

12 oktober 2021

bedankt voor de review!

Ik had een product dat na een tijdje kapot is gegaan. Het retoursturen ging makkelijk en ze beantwoorden vragen snel

21 mei 2021

thanks :D

Mooie zaak

Mooie zaak, ben daar gister langs geweest. Top gasten !

11 mei 2021

thanks!

Astro HDMI Adapter

Net thuis van Gamegear. Heel vriendelijke gast. Ben mijn Astro HDMI Adapter voor de PS5 gaan afhalen. Heeft iets langer geduurd, maar is niet hun fout. Persoon was wel vriendelijk genoeg om een heel (klein) pallet Monster gratis mee te geven. Thuis makkelijk aangesloten de HDMI Adapter en werkt perfect! Merci Gamegear!

20 april 2021

Antwoord van Gamegear

bedankt om de tijd te nemen voor deze review, appreciate it :)