Dit bedrijf heeft maar één missie, en dat is jouw beroven van je geld. Waar ze de kans krijgen om jou niet bestelde producten te leveren zullen ze deze kans zonder enige twijfel nemen. Klantenservice... Toon meer
Wij plaatsten meer dan een halfjaar geleden een pre order. Na meermaals mailen en informeren met steeds hetzelfde bericht: geen nieuws wanneer deze binnen komen -> wachten. Dat is nu jamme... Toon meer
*Update* Vandaag weer langs geweest, dit keer wel op het nieuwe adres. Compensatie voor deze grove fout is mega summier. Manager erbij gehaald, deze beste man (die overigens niet zijn naam wilde... Toon meer
3 maanden geleden bestelde ik een Scuf controller voor ps5. Deze vertoonde stickdrift en heb dus een mail gestuurd naar gamegear voor een oplossing. Ze hebben mij aangeboden deze op te sturen naar Scu... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gamegear is de specialist in gaming accessoires. Breng samen met Gamegear je spelervaring naar het volgende niveau en verbeter vandaag nog je game sound, reactiesnelheid en comfort met behulp van de nieuwste gaming headsets, controllers, muizen, keyboards en gaming chairs.
Harmoniestraat 52, 2300, Turnhout, België
- 014416041
- bren@gamegear.be
- gamegear.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Nachtmerrie
Op dinsdag 07 Juni 2016 heb ik via Gamegear.be een AKRacing Premium Gaming Chair (Black) besteld. Aanvankelijk wou ik via PayPal betalen maar omdat er een toeslag van 4% aangerekend zou worden besloot ik het per overschrijving te doen.
Na betaling kreeg ik een ontvangstbevestiging van Gamegear.be en een bericht waarin ik op de hoogte gehouden zou worden. Vermits deze stoel als zijnde "op voorraad" was verwachtte ik hem diezelfde week nog. Er staat immers duidelijk vermeld dat wanneer je een bestelling/betaling voor 15u00 doet, je de bestelling de volgende dag mag verwachten. Enkele dagen gingen voorbij en ik had nog steeds niets van Gamegear.be gehoord.
Enkele dagen later heb ik dan zelf een mail gestuurd naar de klantendienst om te horen hoe het met mijn bestelling ging. Gamegear.be liet 2 dagen op zich wachten alvorens van zich te laten horen. Een zekere Brent (zaakvoerder?!) wist mij te vertellen dat er "hoogstwaarschijnlijk" iemand dezelfde stoel besteld had tussen het moment van mijn overschrijving/ontvangen betaling. Nu zijn we in het jaar 2016 dus moet het wel héél toevallig zijn dat er net iemand diezelfde stoel zou besteld hebben.
Brent wist me ook te vertellen dat er enkele dagen later nieuwe stoelen zouden binnen komen en hij "hoopte" dan ook dat mijn stoel erbij zou zijn. Ik begrijp niet hoe een vertegenwoordiger van Gamegear.be niet in de mogelijkheid zou zijn om te kunnen zien waar mijn stoel is en of mijn stoel bij de volgende levering zou zitten.
Ik voelde de bui al hangen en jawel, een week later heb ik nogmaals contact opgenomen met Gamegear.be. Na de eerste mails met Brent was het nu een zekere Bieke die mijn bestelling zou opvolgen. Bieke stuurde mij op 22 juni 2016 het volgende e-mail bericht:
"Goed nieuws! Stoel is eindelijk binnen gekomen, we doen ons best 'm vandaag nog je richting uit te sturen, ten laatste morgen, dus houd zeker je mailbox in de gaten voor een verzendbevestiging!"
Op 25 juni had ik nog altijd geen verzendbevestiging ontvangen dus heb ik Gamegear.be wéér moeten contacteren. Op 27 juni kreeg ik dan de bevestiging dat mijn stoel inderdaad omwille van een staking bij B-post nog altijd niet verzonden was:
Op 27 juni 2016 10:49 schreef Bieke Gamegear:
Hey Bram,
Oei, zie 't nu ook dat hij inderdaad nog niet verzonden is, hij is wel goed toegekomen, maar met de staking afgelopen vrijdag hebben we zelf serieus vertraging opgelopen, dus alles duurt een beetje langer dan voorzien, waarvoor mijn excuses!
Je mag snel een verzendbevestiging verwachten, maar je stoel staat dus effectief klaar, als dat al een geruststelling kan zijn ;)
Meer dan 3 weken na het bestellen en betalen van deze stoel had ik hem nog altijd niet ontvangen. Ik heb toen nogmaals (op 30 juni 2016) contact opgenomen met Gamegear.be en de waarheid kwam eindelijk aan het licht:
Op 4 juli 2016 11:48 schreef Bieke Gamegear
Hey Bram,
Ik begrijp je frustratie inderdaad, we hadden dit veel sneller voor je moeten oplossen!
Ik heb m'n collega van inkoop gevraagd wanneer we de stoel effectief terug op voorraad mogen verwachten, en dit zou dus inderdaad 3-4 weken zijn, wat veel te lang is natuurlijk.
Dit kan voor mij echt niet door de beugel. Ik ben meer dan een maand lang aan het lijntje gehouden, belogen en bedrogen geweest door Gamegear.be. De stoel die ik op 07 juni 2016 had besteld die was immers niet op voorraad. Gamegear.be laat zo veel mogelijk producten als zijnde op voorraad staan omdat ze anders klanten zouden verliezen. Zelf zou ik er alle begrip voor gehad hebben moesten ze mij onmiddellijk gezegd hebben dat de stoel niet op voorraad was en dat ze hun website niet hadden aangepast. Dan had ik gewoon het carbon model genomen ipv zwart. Ik heb op 06 juli 2016 dan ook telefonisch contact opgenomen met Gamegear.be en na een gesprek met Tom heb ik dan ook gekozen voor de carbon stoel. Tom ging dit in orde brengen en jawel... Een dag later op 07 juli 2016 heb ik hem ontvangen.
Ik heb zelf meerdere jaren op een klantendienst gewerkt. Daarom alleen al was ik er 100% zeker van dat deze medewerkers wel degelijk konden zien dat de zwarte stoel niet op voorraad was. Ik heb het meerdere keren duidelijk gemaakt dat ik er echt niet op uit was om mijn bestelling te annuleren maar dat ik de stoel gewoon wou hebben. In al die jaren dat producten online besteld heb ben ik nog nooit zo misleid geweest als bij Gamegear.be. Eigenlijk had ik bij de allereerste mail van Brent al moeten annuleren maar omdat familie van mij wel goede ervaringen met deze site had heb ik het een kans gegeven.
Tom heeft mij een waardebon van 15€ aangeboden als compensatie. 15€ op een totaalbedrag van 300€ is werkelijk lachwekkend. Ik heb een maand lang moeten wachten en ik denk dat als ik zelf niet getelefoneerd had dat ik hoogstwaarschijnlijk nog aan het wachten zou zijn.
Berichten waarin jullie zeggen dat de stoel er wel degelijk is enz maken het voor mij een ontzettend teleurstellende ervaring. Ik ben er niet over te spreken hoe jullie mij om de tuin geleid hebben. Ik ga dit bericht op zoveel mogelijk sites/fora verspreiden want ik wens het echt niemand toe. Bij de concurrent kan je hetzelfde model + vele andere modellen tegen dezelfde prijzen bestellen dus waarom een maand wachten als je het product een dag later al kan ontvangen.
Het enige kleine positieve dat ik hier nog aan wil toevoegen is de manier waarop Bieke me heeft verder geholpen. Ze heeft me voorgelogen en gezegd dat de stoel in het magazijn stond maar zelf denk ik dat ze ook maar gewoon vertrouwde op wat iemand anders haar gezegd had.
Voor diegene wat geen zin hebben om het hele verhaal te lezen:
1. op 07 juni 2016 een stoel besteld.
2. een maand lang belogen en bedrogen geweest door verschillende medewerkers.
3. op 07 juli 2016 zelf contact opgenomen en hetzelfde model in een andere kleur besteld.
4. Op 08 juli 2016 stoel ontvangen met compensatie van amper 15 euro.

Niets op aan te merken
Me dx racer stoel besteld op woensdag om 22:00 en de vrijdag netjes op tijd geleverd gekregen. Perfecte service Bedankt Game Gear!

Super Service
De 1e keer iets besteld. Na levering bleek dat het niet compleet was. Retour zenden geen probleem. Steeds open communicatie en direct antwoord bij vragen. Zonder verdere complicaties hebben zij alles opgelost en we zijn dan ook SUPER tevreden over de service.
Bij een volgende keer zullen we Gamegear zeker de bestelling gunnen omdat we weten dat het goed gaat !!
Fam Kroonen, NL-Echt

Dxracer King
Goede communicatie gehad tussen bestellen en leveren.
Product zat door de grote in 2 verschillende dozen, wat zeer handig was tijdens het transport. [ namelijk laten leveren in een postpunt! ]

Uitstekende service en producten
Super vriendelijke mensen bij gamegear, gemakkelijke website alles is er heel makkelijk te vinden, ook meer dan genoeg verzend mogelijkheden en altijd alles met zorg verpakt zodat er zeker niets kan mislopen met de verzending. Heel snelle service en vaak een leuke catalogus bijgevoegd, meteen na de bestelling een bevestigings email met track&trace code. Ik zou gamegear heel zeker aan andere mensen aanbevelen voor de beste game artikelen en zeer snelle service. Als je een vraag hebt kan je op Twitter, Facebook of email je vraag stellen en je krijgt vaak zelfs binnen het uur nog een duidelijk antwoord.

Snelle service
Goed aanbod, snelle service en geen enkel probleem met de levering. Hoewel het om een groot pakket ging, was het de volgende dag al geleverd.
Top!

Antwoord van Gamegear
Goed besteld,verkeerd gekregen.terug zenden? Vergeet het maar.
Ik had een zogeheten scuf controller besteld voor mijn zoontje,
Ik had een rode camo (gecamoufleerd) ps 4 controller besteld..op de website stond hij te boek "op voorraad"..199 euro..
Geld over gemaakt en toen..had telefoon nr van mijn moeder achtergelaten omdat de bestelling bij me moeder afgeleverd zou worden.
Mijn moeder werd gebeld met de mededeling dat de bestelde kleur niet op voorraad was..(kreeg later nog een email) kon kiezen uit groen of paars..stuurde email met de mededeling groen.
Dagen gingen voorbij en me zoontje zijn ongeduld werd op de proef gesteld...na een week ofzo jawel er stond een doosje met controller bij mijn moeder...echter er zat geen groen camo controller in maar een geheel rode zonder camo in de doos..die 30 euro goedkoper was...dacht nee..dit is niet diegene waar ik voor betaald heb..ik gaf dat ook door via formulier dat ik wil retourneren..ik moest foto,s maken van de controller want ik werd niet geloofd dat de controller niet de juiste was..dus foto,s gemaakt waarbij zelfs een persoon die kleurenblind is overduidelijk kan zien dat de controller geen "camo" was maar een gewoon rode controller..ik stuurde ook een screenshot van hun website waar tot mijn grote verbazing die bewuste controller gewoon te boek stond als zijnde in voorraad.((heb alle foto,s email verkeer nog in mijn bezit)) denk dat die camo controllers uitverkocht waren en gewoon mee adverteerde als zijnde op voorraad..
Ze sturen gewoon een minder verkoopbare controller op in de hoop dat de klant die accepteert..zeg nou eerlijk groen of paars?..
Ik hou het kort...ik betaalde voor een controller die ik niet kreeg..zo over duidelijk...je moet blind zijn wil je dat niet kunnen zien..ze hielden en houden vol dat de controller die ik kreeg de juiste controller was..EN DAT IS HET NIET KLAAR..
Ze zullen wel reageren met hoop bla bla bla..
Slechte reclame natuurlijk dus hopen zich eruit te praten dat niet ik gelijk heb maar gamegear.be..ga en zal ook niet reageren vanwege het feit dat
Die mensen een beton dikke plaat voor hun hoofd hebben.ik werd afgewimpeld met iets wat ik niet besteld had,laat staan voor heb betaald nooit dat ik daar nog iets koop...

Zeer vlotte levering
Zeer vlotte levering (zat besteld en maandagmorgen geleverd) SUPER

Antwoord van Gamegear
Nu een aantal keer iets besteld bij gamegear, je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en is het product op voorraad dan heb je het snel in huis.

Teleurgesteld in klantvriendelijkheid
(+) Klantenservice is bijna goed (geen wachtrijen) en er was een snelle levering. Retour-instructies waren duidelijk en retour sturen verliep makkelijk.
(-) Geleverd product(140€) was defect on arrival. Dus direct retour gestuurd. Maar blijkt dat ik lang mag wachten omdat product voorlopig niet op voorraad is. Fijn. Ze bieden aan een gelijksoortig product(170€), die wel op voorraad is, terug te sturen. Dit klonk als een goede oplossing en eerlijke compensatie voor hun defect geleverde product, tot ik erachter kwam dat ze verwachten dat ik die 30€ aan extra kosten betaal.
Ben hierin teleurgesteld, ze hadden een goed gebaar naar de klant kunnen, nee, moeten maken, plus het was een mooie vorm van compensatie geweest voor het leveren van een defect product.
Dus dat wordt wachten. Ik ga als klant, nadat hun een defect product leveren, niet hun ook nog is 30€ geven om te krijgen wat ik initieel wou.

Top Service!
Snelle service gemakkelijk en vriendelijk! Een echte aanrader!

Goede service+levering
Goede service i.v.m producten. Minpuntje;stond 3-5 werkdagen wachten op een item dat tevens later dan deze voorspelde werkdagen geleverd is. Wel op hun kosten+ze hebben de andere producten vroeger gestuurd! Andere producten netjes op tijd. Snelle reactie van klantenservice op facebook/mail. 2de maal dat ik een bestelling doe en ben er tevreden over :) (zeker de track&trace is zeer handig!)

Antwoord van Gamegear
snelle service, top produkt, eerlijke prijzen !
Mijn zowie gaming muis werd de dag na bestelling al geleverd. Alles zeer netjes en veilig verpakt. Aanrader!

Antwoord van Gamegear
Goede service, snelle levering, extra info indien nodig
Ik ben zeer tevreden over Gamegear. Ik heb hier nu 2x besteld en telkens kreeg ik een goede service. De eerste keer ben ik mijn bestelling gaan afhalen in Turnhout (aangezien ik hier ook dichtbij woon). De service ter plekke was top. De tweede maal heb ik de bestelling laten leveren en ook deze service was top. ik werd op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, kreeg persoonlijke berichten over mijn bestelling en een vraag om te bevestigen of ik het pakketje ook effectief had aangekregen. Ik ben echt zeer tevreden over de manier waarop Gamegear tegenover hun klanten staan.
Wat ook écht geweldig is, is dat Gamegear producten heeft die niet zomaar overal te krijgen zijn.

Antwoord van Gamegear
Zeer goede service en snelle levering
Ik was op zoek naar een toetsenbord dat zeer moeilijk verkrijgbaar was in België. Zij hebben dit voor mij besteld aan een prijs die lager was dan op andere internationale sites. Zeer tevreden klant!

Antwoord van Gamegear
Goede service en snelle levering!
Ik heb een astro a40 besteld bij Gamegear die volgens de site op dat moment niet op voorraad was en had daarom een levertijd van een week. Ondanks dat kon hij al na 2 werkdagen verzonden worden en had hem 3 dagen na bestellen in huis! Daarnaast prima service en de astro was erg goed en veilig ingepakt in de doos waardoor de kans op een beschadiging heel klein was. Gamegear raad ik dus zeker aan!

Antwoord van Gamegear
Top service en top assortiment!
Nadat ik een Astro A40 met mixamp M80 had gekocht kreeg ik deze super snel en netjes geleverd. In het voortraject had ik nog wat inhoudelijk vragen die vakkundig werden beantwoordt.
Toen ik na ruim anderhalve week toch liever een upgrade wilde naar de draadloze variant werd ik wederom zeer vriendelijk en snel geholpen. Geen vraag was te veel en de zeer prettige manier van communiceren heeft mij tot nieuwe vaste klant gemaakt van deze geweldige winkel gemaakt!

Top service !!
Ik had nog nooit van gamegear gehoord .... Shame on me .... Werkelijk top bedrijf met uitzonderlijke game gadgets, supersnelle service en zeer klantvriendelijk !! Ik raad iedereen hun site aan !!

Antwoord van Gamegear
Super service van gamegear!!
Hallo gamers! Ik vind gamegear een top zaak om dat ze geweldige service hebben en kunne aan alles aankomen, als er wat is met je bestelling houden ze je heel fijn op de hoogte van product. Top dus!!👍 en heb je vragen, dan zij ze altijd berijd om vriendelijk je vragen te beantwoorden! Dus voor mij is gamegear een top zaak voor mij!! Gr jan

Top Service
een gaming keyboard besteld. Na 2 dagen kon ik het afhalen in het afhaalpunt. Het was goed verpakt zodat tijdens transport er weinig of niets mee kon gebeuren. Geweldige service. Een aanrader voor iedereen!