Gamegear Reviews

1,7

Dit bedrijf heeft maar één missie, en dat is jouw beroven van je geld. Waar ze de kans krijgen om jou niet bestelde producten te leveren zullen ze deze kans zonder enige twijfel nemen. Klantenservice... Toon meer

Wij plaatsten meer dan een halfjaar geleden een pre order. Na meermaals mailen en informeren met steeds hetzelfde bericht: geen nieuws wanneer deze binnen komen -> wachten. Dat is nu jamme... Toon meer

*Update* Vandaag weer langs geweest, dit keer wel op het nieuwe adres. Compensatie voor deze grove fout is mega summier. Manager erbij gehaald, deze beste man (die overigens niet zijn naam wilde... Toon meer

3 maanden geleden bestelde ik een Scuf controller voor ps5. Deze vertoonde stickdrift en heb dus een mail gestuurd naar gamegear voor een oplossing. Ze hebben mij aangeboden deze op te sturen naar Scu... Toon meer

1. Kansspelaanbieder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gamegear is de specialist in gaming accessoires. Breng samen met Gamegear je spelervaring naar het volgende niveau en verbeter vandaag nog je game sound, reactiesnelheid en comfort met behulp van de nieuwste gaming headsets, controllers, muizen, keyboards en gaming chairs.

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede prijs + legit :o?

Een zeer goeie prijs gekregen, het was de goedkoopste optie. geleverd zoals op de site aangegeven, binnen de 2 werkdagen! ik zal bij mijn volgende aankoop zeker eens deze site raadplegen.

18 april 2020

Nadat ik problemen had met de Glorious…

Nadat ik problemen had met de Glorious Model O kabel werd mij een nieuwe kabel toegestuurd en kreeg ik ook de skates erbij. Prima service en goede contact met de klant (: Pakketjes komen ook snel aan, ondanks dat ik aan de andere kant van het land woon

18 april 2020

thanks :D stay safe

Topservice!

Supersnel, correct, vriendelijke kerel, topklasse!

21 maart 2020

Thanks 🤗

Een heel ruim aanbod van verschillende producten!

Een fantastische webshop die heel hoog in het zadel wordt gedragen door een zaakvoerder die echt in de gamewereld thuis hoort! . Met de nodige informatie van alle producten die worden aangeboden. Ik werd persoonlijk opgebeld door de zaakvoerder om eens te luisteren naar mijn wensen toen ik een defect product had teruggestuurd naar hun, & dit waardeer ik echt wel.

30 januari 2020

Antwoord van Gamegear

thanks maxime! waardeer het dat je hier de tijd voor hebt genomen :)

Top webwinkel

Gamegear heeft een uitstekende klantenservice. Ik had een probleem met de kabel van een muis na een aantal maanden. De winkel heeft dit heel netjes en snel opgelost! Ga hier zeker vaker bestellen.

20 januari 2020

thanks glenn :D

Goed opgelost perfect vaker hier dingen kopen

Ik was van de model o ze hebben me van ochtend netjes gebeld alles is netjes geregeld ik ga hier vaker dingen kopen een hele goeie website is dit

13 januari 2020

Antwoord van Gamegear

thanks :D en ik zal kijken of ik geen call back systeem kan vinden, dan kan ik mensen meteen terugbellen in de toekomst

alleen reactie op annuleringen?

een bestelling gedaan bij Gamegear, redelijk wat mails gestuurd maar geen reactie gehad.
Stuur ik een cancel E-mail reageren ze daar wel enorm snel op.
Jammer Gamegear.be weer 260 euro misgelopen. :/

6 januari 2020

Antwoord van Gamegear

Bedankt voor de feedback en excuses voor de negatieve ervaring. Heb je per toeval een hotmail adres? Want bijna al onze mails worden geblocked bij hotmail, sommige mensen krijgen ze door, andere weer niet. Maar het is dan weer vreemd dat die cancel mail wel door komt. Hopelijk krijgen we in de toekomst nog de kans om het beter te doen en bedankt om alsnog een 4/5 te geven 🤗

Top!

Snelle levering ondanks dat het product niet op voorraad was. Klantenservice ook heel vriendelijk en reageert snel! Topwebsite!!

25 juli 2019

thanks :D

beste energydrank als alternatief

beste energydrank als alternatief

gaan er nog meer smaken komen of blijft dit het?

16 april 2019

Antwoord van Gamegear

bedankt voor de rating :) en van X-gamer hebben we nieuwe smaken, Gfuel zouden er nieuwe bijkomen maar er is helaas nog geen datum

aanrader!

Snelle levering!
had een klein probleempje maar dat was na een facebook berichtje snel opgelost.
Zeker een aanrader

4 maart 2019

Dxracer footrest fo nr

Heb dd 19-02-19 de footrest dxracer fo nr bestekd via gamegear.be. Deze is tijdelijk in Nederland overal uitverkocht. Specifiek de rood zwarte kleur.
Een dag later kwam de footrest al binnen. Top service van gamegear. Ze hadden ook nog gekeken of deze echt voorradig was. Ja dus.

21 februari 2019

Antwoord van Gamegear

bedankt voor de positieve review :D

Goede ervaring

Goede eerste ervaring met deze shop.

Snelle verzending, goed verpakt en netjes op de hoogte gehouden van de status via email.

Ik ben tevreden!

14 februari 2019

Antwoord van Gamegear

bedankt voor de review! :D en om voor GG te kiezen natuurlijk ;)

Super shop .

Super shop .
geweldige mensen die de tijd nemen om je vragen te beantwoorden.
Super snel verstuurd.
Perfecte kwaliteit.
reageren super snel
kom zeker terug bij gamegear

25 januari 2019

merciekes :D

Top Gaming Webshop

Top Gaming Webshop

Hallo beste gamers,

Ik koop nu al regelmatig spullen van deze webshop en moet zeggen dat ik die geweldig vind. Altijd vriendelijk en nauw betrokken bij je bestellingen. Vind klantvriendelijkheid heel belangrijk, je kent dat gevoel wel; dat je er bij hoort, dat er om jou als klant wordt gewaardeerd,... Ik raad deze site aan iedereen; die gamen tof en cool vinden aan. Get rekt! en Game on :)

26 oktober 2018

Super Service!

Ik heb een DXRacer (KING) gekocht bij Gamegear.be en dat was de beste online bestelling die ik ooit al had gedaan! Bij verre de beste service die ik gehad heb bij online bestellingen, zeer goede communicatie, zeer duidelijk van wat en hoe, kortom ik ben zeer tevreden van mijn bestelling bij Gamegear en ga dus sowieso mijn gear hier blijven halen! GG Gamegear!

10 maart 2017

thanks quinten :D

Al een paar keer bij besteld.Product wordt bij voorraad zeer snel verzonden en goed verpakt.Ook het contact verloop zeer vlot en vriendelijk.Aanrader!!

5 december 2016

merciekes :)