Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jens Lundsgaard og hans gode team af folk har lavet vores nye indkørsel med store kørefliser. Resultatet er lige som vi drømte om. Alt er udført helt som aftalt, flot resultat, pæn oprydning og alt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jens Lundsgaard og teamet fra Gardana. Kommunikationen var helt i top – klare fem stjerner – og tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke. De ri... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jens Lundsgaard og hans gode team af…

Resultatet er lige som vi drømte om.
Alt er udført helt som aftalt, flot resultat, pæn oprydning og alt i en rar, serviceminded og hyggelig atmosfære. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jens og hans team og vil selv ringe igen, hvis vi skal have løst en ny opgave.

10 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kunne ikke have ønsket os en bedre!

Vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse med Gardana! Fra første møde følte vi os virkelig mødt i øjenhøjde. Jens og hans team har været så rare, nærværende og nemme at arbejde sammen med hele vejen.

De har været super gode til at lytte til vores ønsker og samtidig give ærlig sparring, så vi hele tiden har følt os trygge i processen. Der har været styr på forventningerne fra start, og de har leveret både effektivt og med en høj kvalitet.

Det bedste af det hele er, at vi nu står med et udendørsareal, der er præcis, som vi drømte om. Det betyder virkelig meget for os. Vi giver vores varmeste anbefalinger til Gardana! Vi ville uden tvivl vælge dem igen!

4 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg giver mine varmeste anbefalinger…

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jens Lundsgaard og teamet fra Gardana.

De ringede ved selv de mindste spørgsmål, hvilket gjorde, at jeg hele tiden følte mig i trygge hænder.
Det var tydeligt, at arbejdet ikke bare skulle overstås hurtigt, men blev udført med omhu og kvalitet.

En kæmpe anbefaling herfra, hvis du mangler en pålidelig og ærlig anlægsgartner, der virkelig lægger stolthed i sit arbejde.

1 mei 2026

Kæmpe anbefaling herfra. ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har lige fået anlagt en virkelig flot fliseterasse i vores baghave af Jens og co. fra Gardana, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Vi har tidligere brugt dem som underentreprenør i forbindelse med tilbygning og indkørsel, så vi var ikke i tvivl om, at det var dem vi skulle række ud til, da vi skulle have ny terasse.

Jens og teamet er virkelig dygtige, imødekommende, reelle og utrolig nemme at samarbejde med. Servicen har været i top hver gang, og arbejdet er udført med stor omhu og kvalitet. Det er tydeligt, at de går op i både processen og det færdige resultat. De varmeste anbefalinger herfra.

5 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor tilfredshed med støbning af terrændæk

Gardana har støbt terrændækket i forbindelse med totalrenoveringen af vores hus, og vi har været meget tilfredse med hele forløbet. Arbejdet er udført grundigt og professionelt, og alle aftaler blev overholdt med en fin kommunikation. Det har været en tryg og positiv oplevelse hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale Gardana og vil bestemt benytte dem igen til fremtidige projekter!

27 juni 2025

Super oplevelse

Virkelig god service, super kommunikation og meget fine priser. Fik lavet en lille terrasse og en indkørsel, alt til perfektion. Vil med sikkerhed bruge Gardana igen!

19 mei 2025

Meget god oplevelse.

Det har været en god oplevelse, at have et sammen arbejde med Jens firma Gardana. Der en god forbindelse mellem kvalitet og pris og man møder dem altid med ét smil.

Urhøj Strand Camping

28 maart 2025

Professionelle, grundige og imødekommende

Vi har haft Gardana som underentreprenør i forbindelse med en tilbygning på vores murermestervilla, og vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.

Deres kommunikation og information har været intet mindre end fremragende. Hele teamet er utroligt venlige, professionelle og imødekommende, og vi har kun mødt dygtige og behagelige folk gennem hele processen.

Selve arbejdet, som blandt andet indebar omfattende gravearbejde, har efter vores bedste vurdering været af højeste kvalitet. De er ikke kun grundige og forudseende, men også utrolig omhyggelige med oprydningen – selv ved opgaver, der normalt sviner meget. Vi har derfor aldrig haft grund til at bekymre os om gener for vores naboer.

Kort sagt: Al ros herfra og naturligvis 5 stjerner – hvis ikke mere!

20 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flot have, terrasse og indkørsel!

Stor cadeau til Jens og hele holdet, for et stærkt stykke anlægsarbejde!
Vi fik anlagt have, fliser og indkørsel - og vi er super tilfredse!
Den aftalte tidsplan holdte og Jens er meget flink til at at tale om tingene, hvis der opstår ændringer i planen - de varmeste anbefalinger herfra!

28 juni 2024

Anlæggelse af ny terrasse

Anlæggelse af ny terrasse og i samme omgang bortskaffelse af gammel.
Alt er gået efter planen og resultatet er blevet super godt.
Det har været et skønt samarbejde med faglighed og tidsplan i topklasse👍
Jeg vil på det varmeste anbefale Gardana.

7 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Total god oplevelse, kan kun anbefales.

Vi valgte Gardana til at lægge ny indkørsel/terrasse og græsplæne. Deres pris var skarp og Jens var god til at komme med idéer til hvordan det skulle laves så flotteste resultat blev opnået. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger af Gardana, som har overholdt aftaler og priser. Lidt uventede ting, som dukkede op, blev også løst uden problemer og uden store ekstraregninger. God dialog hele projektet igennem så ingen overraskelser. Så nu venter vi bare på flot sommervejr så vi kan nyde de nye omgivelser.

24 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot have og god kommunikation.

Vi havde købt et nybygget hus og så skulle haven anlægges. Vi fik groupet, lagt dræn, fjernet sten og nyanlagt rullegræs. Gardana var ærlige og fortalte at den ene side af haven var for våd, hvorfor vi skulle vente et år med at få lagt græs der. Det var vigtigt for os med ærlighed, da vi var blevet snydt før.
Vi var fuldt ud tilfredse og kommunikationen var i top. Tak for hjælpen.

1 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kunne ikke have ønsket os et bedre resultat, end det Gardana gav os

Vi skulle anlægge helt ny indkørsel og have fra bunden og havde i den forbindelse flere firmaer ude for at give et tilbud på opgaven. Gardana var helt klart dem der kunne tilbyde den bedste pris, og derudover var deres tilgang både professionel og imødekommende. Vi har nu fået både en super flot indkørsel og en spritny græsplæne, og man må sige at de har levet
100% op til deres løfter. Der er ikke én finger at sætte på hverken arbejdet eller eller resultatet. De har inkluderet os i hele processen, og spurgt samt rådet os, hvis der har vist sig udfordringer eller behov for ændringer undervejs. Hvis man vil have god og venlig service, høj faglig dygtighed og et flot resultat, så vil vi give vores største og varmeste anbefalinger til at man vælger Gardana :-)

26 mei 2024

Aftaler overholdt

At man har en aftale , og den bliver bare overholdt. Det er der ikke mange der kan prale af. Men det kan Jens. 😃
Fik besøg af Jens samme dag ,jeg ringede . Tilbud dagen efter. Dejligt team som knokler til de er færdige.

28 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget kompetent lille firma som er…

Meget kompetent lille firma som er konkurrencedygtig på pris hvor materialer til granraftehegn er købt løbende hvor bedste priser til ønsket størrelse kunne fremskaffes. Enormt venlig og pålidelig, realistisk planlægning af både igangsætning og projektudførsel. Et smukt arbejde er udført og jeg vil til enhver tid give mine bedste anbefalinger til Jens.

27 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og flot arbejde

Rigtig god og flot arbejde, alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Jens og hans folk.
Perfekte lagte fliser og græsplæne samt støbning til udestue/garage.

1 september 2023

Oplevelser med brugen af Gardana 👍💪

Jeg var lidt i tvivl om, hvem jeg lige skulle vælge til at udføre mine anlægsopgaver. Jeg har været super godt tilfreds med opgaver udført af Gardana / Jens Lundgaard. Overholder altid aftaler og er hurtig til at hjælpe med opgaver. Gardana kan varmt anbefales til alle andre. Jeg har efterfølgende brugt Gardana til andre opgaver også til perfektion. Jeg kan stærkt anbefale at vælge Jens Lundgaard, Gardena. 🥳👍💪

24 augustus 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.