Garnius.no Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

God pris på garnet jeg ønsket. Dog så jeg etterpå at det er huket av for «prioritering i pakkekø» automatisk for 29kr. Dette ønsket jeg ikke og jeg så det etter jeg betalte. Sendte e-post om det og fi... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg ser at det står på nettsiden at pga etterspørsel kan enkelte farger bli byttet til alternativt garn, skulle ønske at man ble spurt om man fortsatt ønsker å bestille om dette blir aktuelt. Akkurat... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har nå flere ganger bestilt garn og betalt ekstra for prioritert pakking. Pakken blir ikke sendt innen en uke en gang?? Hva er det man betaler for da? Om garnet ikke er på lager skal det stå som ikke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask og god levering! Oppdaget at jeg hadde gjort en feil ved bestilling når jeg åpnet pakken og kontaktet kundeservice, fikk svar raskt og feilen blei rettet opp i med en gang og nytt garn blei send... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Garenwinkel
  2. ook in
  3. Breiwinkel
  4. Damesmodewinkel
  5. Wolwinkel

Geschreven door het bedrijf

Stort utvalg, lave priser og rask levering. Norges største garnbutikk på nett!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

68 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Veldig fornøyd 😀

Veldig fornøyd 😀
Bestilte på nett i går formiddag. Fikk melding om pakke på vei fra Posten til postkasse. Ba om hensetting foran inngangsdøra. Fikk sms om pakken levert for 5 min siden og er nå i gang med mitt strikkeprosjekt for helgen.
👏👏👏

1 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg fikk et nøste for lite

Jeg fikk et nøste for lite. Ikke mulig å kontakte G. På mail eller tlf. Ble loset til kontaktskjema. Fylte ut dette, og fikk en NY mail om st jeg måtte fylle ut kontaktskjema. Så useriøst at det er ikke til å tro!

29 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøpte en garnpakke hvor tilleggsfargen…

Kjøpte en garnpakke hvor tilleggsfargen ikke var noe fin, prøvd å få tak i kundeservice, fikk til slutt et standardsvar om å returnere de to garnnøstene og bestille 2 nye. Men så lenge det er en garnpakke blir det vel ikke helt riktig prismessig. Har bestilt garn på strikkia før og fikk et lignende problem, der var det enkel kundeservice og de hjalp til med engang. Etter denne opplevelsen med Garnius er jeg utrygg på handle mer fra de. Merkelig at de ikke har et tlf nr og.

21 oktober 2024

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Garnet tok flere uker å få levert, selv etter gjentatte henvendelser var det ingen beklagelse eller forsøk på å finne en løsning, og ikke engang villig til å trekke fra frakt! Bestiller aldri igjen derfra!

18 juni 2024

Bra garn

Bra garn, billiga erbjudanden, snabb leverans, har köpt flera gånger o köpt med beskrivningar som stämde bra,

23 augustus 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Godt garn- dårlig på frakt

Godt garn, normal rask levering, skuffet over leveransemuligheter særlig fordi jeg ikke fikk fri frakt når jeg handlet langt over annonsert grense og ikke kunne jeg få levert hjem, men valgte gamle posten norge som leverandør og kunne da bestille helt hjem til meg og betale ekstra for det. Velger Garnius igjen om tilbudet er godt, men nå kommer frakten inn i prisen.

19 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bestilt fra Garnius siden jeg…

Jeg har bestilt fra Garnius siden jeg begynte å strikke under pandemien, sikkert over 20 ganger. Jeg har bestilt både opp til Bodø og ned til Oslo. Jeg har aldri opplevd at det har vært noe feil med innholdet av bestillingen, men kanskje et par ganger at pakken kom senere enn forventet, men jeg har alltid fått beskjed om dette underveis. Denne gangen bestilte jeg 31/7 og fikk pakken natt til 3/8, som jeg tror er en rekord. Jeg er altså totalt sett svært fornøyd med Garnius som har masse populært garn, inkl rimelige merker som jeg selv bruker mye av, og levering som forventet.

3 augustus 2024

Dit is Trustpilot