Garnius.no Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

God pris på garnet jeg ønsket. Dog så jeg etterpå at det er huket av for «prioritering i pakkekø» automatisk for 29kr. Dette ønsket jeg ikke og jeg så det etter jeg betalte. Sendte e-post om det og fi... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg ser at det står på nettsiden at pga etterspørsel kan enkelte farger bli byttet til alternativt garn, skulle ønske at man ble spurt om man fortsatt ønsker å bestille om dette blir aktuelt. Akkurat... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har nå flere ganger bestilt garn og betalt ekstra for prioritert pakking. Pakken blir ikke sendt innen en uke en gang?? Hva er det man betaler for da? Om garnet ikke er på lager skal det stå som ikke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask og god levering! Oppdaget at jeg hadde gjort en feil ved bestilling når jeg åpnet pakken og kontaktet kundeservice, fikk svar raskt og feilen blei rettet opp i med en gang og nytt garn blei send... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Garenwinkel
  2. ook in
  3. Breiwinkel
  4. Damesmodewinkel
  5. Wolwinkel

Geschreven door het bedrijf

Stort utvalg, lave priser og rask levering. Norges største garnbutikk på nett!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

68 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

1. Bestellung

Ich habe zum 1. Mal bei Garnius meine Dropswolle bestellt. Die Lieferung hat etwas länger gedauert als bei Bestellung bei einem Onlinehändler in Deutschland. Heute ist das Paket gekommen und alles ist so geliefert worden wie ich es bestellt hatte. Ich habe mich für Garnius entschieden, weil ich dort auch das Zubehör bekommen habe was ich in Deutschland nicht bekommen hätte. Bestelle gerne wieder hier.

25 januari 2025
Logo Garnius.no

Antwoord van Garnius.no

Vielen herzlichen Dank für die nette Rückmeldung, Beate!🥰

Ekstremt dårlig kundebehandling.

Mønster ble oppgradert i forhold til mengde garn. Ergo fikk jeg for lite garn da jeg bestilte før oppgradering.
Dette skulle da bevises. Faktura kontra mønster beviser vel det. Nå mangler jeg en halv arm og genseren er skrotet.
Dog skal det være sagt at det er forskjell på hvem du treffer ved henvendelse til Garnius.

13 januari 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Uproft

Har handlet her mange ganger, og det har gått enkelt og greit, ellers hadde det blitt en stjerne, men nå når jeg for første gang returnerer varer går ikke ting like greit, returen var hos Garnius 2. Januar, og de har enda ikke behandlet returen og kreditert summen for de returnerte varene.
Det er umulig å få tak i folk,de svarer ikke på epost og chatte virker ikke.
Vi får se om jeg vil handle noe mer her, det er hvertfall uaktuelt frem til jeg får igjen pengene mine.
Vi får se om je

22 januari 2025

Lite tilgjengelig kundeservice

Lite tilgjengelig kundeservice, må sende kontaktskjema for hver henvendelse. Tar minst en uke før svar kommer og svarer ikke på det det blir spurt om. Chat er ikke åpen som det står på nettsiden, og ingen telefon for kontakt. Kan ikke anbefales!

10 januari 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Stjeler fra forbrukerne?

Jeg fikk ikke garnet til strikkepakken jeg bestilte. Kundebehandlingen var først lite imøtekommende.

Etter en oppklaring i hendelsesforløpet, forstod kundeservicen hva som måtte rettes opp. Og rett etter denne oppklaringen, fikk jeg varsel i Posten-appen om at det er en pakke på vei.

Alt i alt: God service, men mulighet til å snakke over telefon kunne gjort prosessen smidigere.

17 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kundeservice og dårlig system.

Elendig kundeservice og dårlig system.

Bestilte herfra for første gang og betalte ekstra en avgift for hurtig håndtering av min ordre, da jeg var ivrig for å komme i gang med prosjektet. Samme dagen som ordre ble plassert mottok jeg en mail om at pakken var sendt og var utrolig positiv, men så feil kan man ta.

Etter 6 dager uten at ordre mitt fikk noen oppdateringer på sporingen tok jeg kontakt. Der fikk jeg høre at det kunne ta lenger tid enn de 2-4 som de opplyser om på sin nettside før pakken blir sendt grunnet jul. Jeg viste min forståelse men etter ytterligere 3 dager uten info tok jeg kontakt igjen. Svaret jeg mottok var svært lite informativt og kundeservice gadd ikke så mye som å sjekke hvor pakken min var. Jeg fortsatte å etterspørre denne, og nå, 12 virkedager etter ordre er plassert, blir jeg informert om at pakken min dessverre er borte - og at noen av produktene jeg bestilte er utsolgt så de får jeg enkelt og greit ikke.

Fullstendig håpløst, anbefaler ingen å handle her.

14 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

At kundene ikke får kontakt ved spørsmål

1: En butikk som kunder ikke får kontakt med. Svarer ikke på henvendelser.HOLD DERE UNNA DENNE BUTIKKEN!
2:Ved bestilling blir det automatisk lagt til kr 29 (noe som heter prioritert osv) Dette må kunden velge vekk hvis man ikke ønsker det.Selvfølgelig skal det være motsatt: DET ER KUNDEN SOM
SKAL VELGE det hvis man vil ha det!! På denne måten lures kundene .

2 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nul stjerne hvis jeg kunne.

Nul stjerne hvis jeg kunne.
Bestilte den 25 december, betalt 20 kr for hurtigt forsendelse, hvilket man ikke kan vælge fra!
Venter stadig, det er ikke sende endnu!Handler ikke det igen.

6 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har mottatt feil farge

Jeg har mottatt feil farge! Det er andre gangen at jeg får ikke svar. Jeg har betalt engang 200kr for retur. Denne gangen trenger jeg å bli hørt. Jeg venter fortsatt på et ansvarlig svar. De trekker på Klarna 80kr ved retur anmeldelsen, pluss tilegnelsen ved Posten.
Igjen? Nei! Takk!

28 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering, god service.

Bestilt mye der, rask levering, alltid fornøyd. God service om det er noe. I den siste pakken var det feil i mønsteret, så jeg fikk et nøste for lite i forhold til oppskriften. De svarte i løpet av et par timer, og sendte et nøste til med det samme.

15 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fikk ikke det jeg bestilte

Fikk ikke det jeg bestilte. Jeg returnerte varene og fikk beskjed om at korrekte varer skulle sendes omgående. Den sendingen viste seg også å være mangelfull da den ene mønsterfargen manglet( 2 nøster).

28 november 2024

Aldri mer Garnius

Jeg bestilte en damegenser Pie. Pakka kom. Først fikk jeg heklenål istedenfor for strikkepinne. Etter å ha strikket en stund oppdager jeg at oppskriften er feil. Måtte tekke opp en del på ermet for å rette opp feil. Fikk riktig oppskrift på E-post.nå viser det seg at jeg har fått et nøste for lite av en farge og en for mye av en annen. Har prøvd på alle måter å få kontskt, men ettersom jeg ikke har kundenummer er det umulig. Blir nok ikke genser i julegave til jul. Skammelig kundebehandling!

26 november 2024

Dårlig kundeservice

Ser det er flere som er misfornøyd med kundeservicen.

Jeg fikk ett nøste for lite. Ikke mulig å kontakte Garnius på mail eller tlf. Fylte ut kontaktskjema og sendte inn - 48 timers behandlingstid. Så chattet jeg med ei på chat - ingen hjelp å få der heller. Måtte etterbestille ett nøste da det var for lite i pakken som jeg tidligere hadde mottatt, betalte over 200,- kr for ett nøste. Å få hjelp er ikke mulig - så kommer nok ikke til å handle mer fra Garnius. Det finnes flere tilbydere der ute -

13 november 2024

Dit is Trustpilot