Garnius.no Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

God pris på garnet jeg ønsket. Dog så jeg etterpå at det er huket av for «prioritering i pakkekø» automatisk for 29kr. Dette ønsket jeg ikke og jeg så det etter jeg betalte. Sendte e-post om det og fi... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg ser at det står på nettsiden at pga etterspørsel kan enkelte farger bli byttet til alternativt garn, skulle ønske at man ble spurt om man fortsatt ønsker å bestille om dette blir aktuelt. Akkurat... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har nå flere ganger bestilt garn og betalt ekstra for prioritert pakking. Pakken blir ikke sendt innen en uke en gang?? Hva er det man betaler for da? Om garnet ikke er på lager skal det stå som ikke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask og god levering! Oppdaget at jeg hadde gjort en feil ved bestilling når jeg åpnet pakken og kontaktet kundeservice, fikk svar raskt og feilen blei rettet opp i med en gang og nytt garn blei send... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Garenwinkel
  2. ook in
  3. Breiwinkel
  4. Damesmodewinkel
  5. Wolwinkel

Geschreven door het bedrijf

Stort utvalg, lave priser og rask levering. Norges største garnbutikk på nett!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

68 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Feil igjen

Fikk dessverre igjen feil garn. To forskjellige hvitfarger Da kan jeg ikke starte på jakken .Håper de sender meg det riktige etter hvert

13 juni 2025

Antwoord van Garnius.no

Hei og takk for din tilbakemelding!
Dette var veldig leit å høre, og slik skal det selvsagt ikke være 😢 Alle våre ordre pakkes for hånd, og dessverre hender det av og til at det kan bli plukket feil, noe vi selvsagt bare må beklage! For at vi skal kunne rette opp i dette, må du sende oss en henvendelse på vårt kontaktskjema, som du finner her: https://www.garnius.no/kontaktskjema - Velg da emnet "jeg har mottatt feil i min ordre" og fyll ut alle felter, så vil vår kundeservice håndtere dette så raskt som mulig for deg🧡

Fikk mitt garn i dag

Fikk mitt garn i dag. Veldig rask levering og veldig fornøyd.

11 juni 2025

Hei Oddrun 😄
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Håper du er fornøyd med varene, og at vi ser deg igjen snart 🧡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har bestilt ofte garn fra Garnius,jeg…

Har bestilt ofte garn fra Garnius,jeg elsker at de er så mange gode tilbudene ❤️ med mine favoritt garn👏 har strikket mange fine gensere til familien og venner ❤️
Tusen takk ❤️❤️❤️

23 mei 2025

Takk for hyggelig tilbakemelding!🤩🧡

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lang tid mellom bestilling og ordre…

Lang tid mellom bestilling og ordre behandlet. Jeg betalte ikke 29 kroner for å komme først i køen. Det er ekstrakostnad de kunne ha spart kunden.

15 mei 2025

Hei Liv -
Så leit å høre at du ikke er fornøyd med leveringstiden vår. Som opplyst på vår nettside så er leveringstiden vår 2-4 virkedager fra du bestiller til pakken blir sendt fra vårt lager. Vi kan dessverre ikke garantere for hvor lang tid våre transportører bruker på å sende en pakke, da dette avhenger av deres logistikk. Uten prioritet i pakkekø vil det i perioder med stor pågang fører til 5-6 virkedager før pakken blir sendt fra vårt lager. Du finner mer informasjon om våre leveringstider her: https://www.garnius.no/kundeservice-levering

Dårlig kvalitet

Jeg mottok garn - Soft Merino - som var av svært dårlig kvalitet. Hvert nøste hadde opptil fire skjøter, og ingen av dem kunne strikkes inn i plagget. Slikt garn må selges som andresortering. Jeg sendte inn klage til Garnius. Da jeg etter en stund fikk svar på henvendelsen, fikk jeg bare beskjed om å fylle ut reklamasjonsskjema. Jeg forventer et ordentlig svar når jeg for aller første gang sender en klage på mottatt garn.

23 april 2025

Antwoord van Garnius.no

Hei Synnøve! Så kjedelig å høre du ikke er fornøyd og ikke minst for utfordringen du har med nøstene dine og slik skal det selvsagt ikke være! Grunnen til at du må velge "jeg ønsker å reklamere på en vare" i kontaktskjema og ikke "Annet/Generelt" når du skal reklamere på en vare, er at her vil du måtte legge inn all den informasjon vi trenger for å kunne lage en reklamasjonssak til deg, og på den måten få løst saken din raskere. Våre produsenter og leverandører krever en viss dokumentasjon, og ved å benytte deg av reklamasjonsemnet i vårt kontaktskjema, vil vi da kunne få alt inn ved første henvendelse. Vi sitter klare til å ta i mot din henvendelse, slik at du kan få løst saken din så raskt som mulig. For ordens skyld, finner du vårt kontaktskjema her: https://www.garnius.no/kontaktskjema

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Venter i en uke nå å garnet er enda…

Venter i en uke nå å garnet er enda ikke sendt.

29 april 2025

Hei Renate 😊
Vi ser at din ordre ble pakket og sendt den 25.april, og du bestilte denne 21.april. Som nevnt på vår nettside, så er leveringstiden 2-4 virkedager fra du bestiller og til pakken din blir sendt fra vårt lager🧡
Pakken din ble sendt en fredag, noe som gjorde at den ble stående på terminal gjennom helgen og deretter videresendt fra terminal den 2. mai. Dette skyldes dessverre at transportør har hatt stor pågang på pakker som gjorde at det oppstod forsinkelser, noe vi bare må beklage. Vi ser nå at du har mottatt pakken din og håper du i det minste er fornøyd med varene dine 🧡

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Garnet loer så mye at det er bare å…

Garnet loer så mye at det er bare å kaste genserene jeg har strikket. De kan rett og slett ikke brukes.

24 april 2025

Hei May Britt!
Så kjedelig å høre at du har fått garn som loer mye! Dette høres ut som kan være en reklamasjon, og ber deg derfor om å ta kontakt med oss på vårt kontaktskjema via emnet "jeg ønsker å reklamere på en vare", da vi ser du ikke har vært i kontakt med oss om dette. Kontaktskjemaet finner du her: https://www.garnius.no/kontaktskjema
Vi venter på din henvendelse og håper vi kan bistå på best mulig måte!🧡

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Handlet garn her i mange år men når du…

Handlet garn her i mange år men når du først trenger å bytte garn er kundeservice helt elendig. Pga påske var det 3 dager for sent. Greit å overholde angrefrist men litt smidighet skader ikke når det kun et snakk om å bytte farge og frakt betales av meg.
Betalt for express levering flere ganger, men likevel tar det over en uke.
Kommer ikke til å handle mer her.

24 april 2025

Hei Eva Christin!
Så leit å høre at du ikke er fornøyd med vårt 30 dagers åpent kjøp. Som kunde har du 30 dager fra du mottar dine varer til du kan sende inn retur på varer, noe som er 14 dager lengre i forhold til alminnelig angrerett på netthandel. Her ser vi at du kontaktet oss 24.april, som er en uke senere enn siste mulige returdato. Det er selvsagt veldig beklagelig at vi ikke kan hjelpe deg med en retur så langt over fristen, men dette er gjeldende for alle våre kunder🧡

Bra kvalitet på garn

Bra kvalitet på garn, og rask levering hjem i postkasse 😊👍

14 april 2025

Takk for hyggelig tilbakemelding Iren! 🥰

Veldig fornøyd

Så lenge veldig fornøyd av garn jeg fikk så lenge. Rask levering og fin kvalitet. Tipp topp.

13 april 2025

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding Izabela! 🥰

Overraskende raskt leveringstid

Overraskende raskt leveringstid.
Delikat oppskrift.
Meget fornøyd.

31 maart 2025

Antwoord van Garnius.no

Så kjekt å høre du er fornøyd med forsendelsen din Eli! Tag oss gjerne i sosiale medier, så vi kan få se hva du har laget for noe! 🧡

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg liker ikke at vi ikke kan bytte ut…

Jeg liker ikke at vi ikke kan bytte ut garnet i en garn pakke. Pga garnet i pakken kan klø, men ønsker å strikke genseren i et annet garn. Men det er umulig, kan heller ikke kjøpe bare mønsteret.

13 maart 2025

Antwoord van Garnius.no

Hei Tove! Takk for din tilbakemelding!🧡 Vi har valgt å ikke la det være mulig å endre på garnkvalitet i våre strikkepakker, da oppskriftene som følger med samt garnet som hører til oppskriften, gir deg som kunde en garanti for at det alltid skal være nok garn i henhold til oppskriften. Skulle det mangle garn dekker vi også et nøste ekstra i hver farge til oppskriften helt kostnadsfritt om det skulle mangle noe! Dessverre vil endring av garnkvalitet føre til at vi ikke lenger kan garantere for at det vil være nok garn med oppgitt garnmengde, og har da som nevnt, valgt å ikke ha mulighet for dette🧡

Retur…

Helt ok nettbutikk om du ikke trenger kundeservice. Fikk pakken med PostNord, men retur via posten, forvirret. Fikk ikke returlapp eller returnummer vedlagt, det står ganske greit trykk HER, men når en ikke har disse numrene, bare bestillingsmummer blir det umulig. Har bestilt varer herfra før, men første gang jeg har hatt behov for retur. 27 kr for hurtig forsendelse er bare tull og skulle ikke vært lov. Pakken kom for uten det beløpet. Med så dårlig kundeservice kommer jeg i ikke til å bestille mer her

5 maart 2025

Hei Aud!
Så leit å høre du ikke er fornøyd med vår levering!😢
Vi har per dags dato avtale om returer på våre pakker med Posten og link til dette inne på vår retursiden på nettsiden: https://www.garnius.no/kundeservice-retur

Her ligger det også steg for steg forklaring på hvordan du skal fylle ut returskjemaet for å få laget en retur. I prinsipp trenger du kun å legge inn navn, adresse samt ordrenummer, mobil og e-postadresse slik at det da lages en returlapp - Her får du også en QR kode du kan ta med på posten å få skrevet ut sendingslappen, om du ikke har tilgang til skriver.

Når det gjelder prioritert i pakkekø så er dette en tjeneste som gjør at din pakke blir prioritert på vårt lager, som også gjør at du mottar pakken raskere. Skulle ikke dette skje, tar du kontakt med oss via vårt kontaktskjema, så refunderer vi deg for dette.

Veldig fornøyd

Jeg har bestilt garn mange ganger fra Garnius og har aldri hatt noen problemer. Garnet har vært som forventet og leveringen er lynrask. Prisene er det vanligvis ingen som slår.

27 februari 2025

Antwoord van Garnius.no

Tusen takk for god tilbakemelding Birgit🥰

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gode priser, mindre god kundeservice

Gode priser, rask levering, litt kranglete på kundeservice når det var feil på garnnøstene jeg hadde bestilt. Fint å bestille herfra så lenge du ikke behøver kontakt med kundeservice.

19 februari 2025

Hei Natalie,
Så kjedelig å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med vår kundeservice! Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, så skulle gjerne visst litt mer om hva som har skjedd her.

Utrolig rask levering

Utrolig rask levering!
Har fått de 3 siste pakkene innen 2 dager.
Veldig fornøyd!

12 februari 2025

Takk for hyggelig tilbakemelding Julie!🥰

Jeg er svært fornøyd :)

Til nå har jeg alltid vert svært fornøyd med produktene fra Garnuis.no og det kommer kjapt til postkassen.
Fargene av garnet på bildene matcher det i virkeligheten og det setter jeg stor pris på. Også alltid kjekt med gode tilbud. :)

10 februari 2025

Antwoord van Garnius.no

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding Nathalie🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestellung und Lieferung total…

Bestellung und Lieferung total problemlos und schnell!
Sehr schönes Garn, lässt sich super stricken!!

30 januari 2025

Vielen herzlichen Dank für die nette Rückmeldung, Bruni!🥰

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lett og handle, men vanskelig å returnere.

Med få enkle tastetrykk er bestillingen i boks. Skal du returnere er det helt håpløst. Har prøvd så mange ganger å få retur nr, men de svarer aldri og chatten fungerer ikke. Varen er betalt og det er 30 dager returrett så nå er jeg redd for at tiden løper ut for å få sendt strikkepakken tilbake.

28 januari 2025

Antwoord van Garnius.no

Hei Merethe! Takk for en konstruktiv tilbakemelding!
Du trenger ikke kontakte kundeservice for å få en retur. Vi har avtale med retur hos Posten, og dette bestiller du enkelt selv via denne siden: https://www.garnius.no/kundeservice-retur - Her fyller du ut navn, adresse, e-post, telefonnummer og ditt ordrenummer i referansefeltet, og vipps returlapp laget! Har du ikke tilgang på printer, får du også en QR kode du kan ta med deg til nærmeste innleveringssted fra Posten og så skriver de ut denne for deg🧡

Dit is Trustpilot