Gavelo Reviews

1.871
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fullkomligt älskar Gavelo! Kläderna är snygga, de är otroligt sköna OCH de sitter på plats oavsett om jag styrketränar, springer eller håller högintensiva pass med mycket hopp, lek och tvära vän... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde tre plagg, de sitter perfekt. Kommer fortsätta köpa träningstights från Gavelo framöver, de sitter på plats under hela passet utan att man behöver rätta till dem, till skillnad från många an... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Trycket på framsidan blir ojämt och knaggligt när byxorna sitter på. Känns som det efter några tvättar kommer lossna. Kliande material som jag hoppas blir bättre efter ett par tvättar. Sitter på plat... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fina produkter till bra pris på rea. Tightsen är mjuka och sköna och sitter perfekt i midjan. Rullar och kasar inte ner. Eftersom materialet är så mjukt och det sitter en söm mitt i grenen, så blir d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportkledingwinkel
  2. Sportkledingfabrikant

Geschreven door het bedrijf

Gavelo är ett svenskt varumärke inom träning och fitness som designar och tillverkar träningskläder av hög kvalitet och stor medvetenhet för aktiva kvinnor och män. Vi har en vision att vi tillsammans med våra fans och kunder kan skapa unika och hållbara produkter som inspirerar och motiverar. Be good. Do good. Sustain.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 51% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.871)

340 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gavelos kläder är gjorda i väldigt…

Gavelos kläder är gjorda i väldigt sköna tyg. De har en lite tuffare stil och med en grym passform. Enda anledningen att jag inte gav 5 stjärnor är för att det inte va silikon i bensluten av deras bikershorts vilket gör att de glider upp hela tiden.

10 juli 2026

Antwoord van Gavelo

Stort tack för din fina recension!
Det gläder oss att du gillar både känslan i materialen, passformen och den lite tuffare stilen på våra plagg. Samtidigt uppskattar vi verkligen att du delar med dig av din upplevelse av våra bikershorts. Synpunkter som din hjälper oss att utveckla våra produkter och skapa ännu bättre träningskläder framöver.
Vi hoppas att vi får chansen att överträffa dina förväntningar nästa gång!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra produkter och snabb leverans.

Bra produkter och snabb leverans.

5 juli 2026

Tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra produkter och den snabba leveransen. Vi uppskattar ditt stöd och hoppas få välkomna dig tillbaka snart!

Jätte smidigt och toppen kvalitet

Jätte smidigt och toppen kvalitet

3 juli 2026

Antwoord van Gavelo

Vi uppskattar verkligen din feedback!
Härligt att höra att du upplevde köpet som smidigt och att kvaliteten levde upp till dina förväntningar. Tack för att du valde Gavelo!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, fina kläder som sitter bra.

2 juli 2026

Antwoord van Gavelo

Stort tack för din recension!
Det gläder oss att du är nöjd med både den snabba leveransen och att kläderna passar så bra. Vi hoppas att du kommer att trivas med dem länge!

Gav en gåva

Gav en gåva, när en produkt inte fanns. Det tycker jag är fint gjort. Dessutom snabb leverans.

Tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du uppskattade gesten när en av produkterna inte fanns i lager. Vi är glada att vi kunde göra situationen lite bättre och att du även är nöjd med den snabba leveransen. Tack för ditt förtroende!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Får frågan innan varor enda levererats

Får frågan innan varor enda levererats. Slut i lager trots att det skulle finnas. Just nu inte nöjd får se när varorna kommit.

6 juli 2026

Antwoord van Gavelo

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att din upplevelse inte har motsvarat dina förväntningar. Vi förstår att det känns frustrerande att få en förfrågan om att lämna ett omdöme innan leveransen har kommit fram, och att en vara visade sig vara slut i lager trots att den såg ut att finnas tillgänglig.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både våra lagersaldon och våra automatiska utskick för att undvika den här typen av situationer.

Vi hoppas att du blir nöjd när du har fått dina varor. Om det är något vi kan hjälpa dig med under tiden är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice – vi hjälper gärna till.

Fick vänta ganska länge

Fick vänta ganska länge, sen var det fel hade beställt ett rosa träningslinne det var en T-shirt./ Åsa

Antwoord van Gavelo

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, Åsa.

Vi beklagar verkligen att din beställning både tog längre tid än förväntat och att du fick fel produkt levererad. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi hoppas att vi har kunnat lösa ärendet på ett smidigt sätt. Om det fortfarande finns något vi kan hjälpa dig med är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice – vi hjälper gärna till.

Tack för din feedback, den är viktig för oss och hjälper oss att bli bättre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa träningskläderna och alltid…

Bästa träningskläderna och alltid förstklassigt bemötande från personalen hos Gavelo, 5 stjärnor🌟🌟🌟🌟🌟

2 juli 2026

Antwoord van Gavelo

Stort tack för dina fantastiska ord!
Det betyder otroligt mycket för oss att höra att du uppskattar både våra träningskläder och vårt bemötande. Tack för ditt förtroende och för dina fem stjärnor 🌟

Väldigt snabb leverans

Väldigt snabb leverans! Smidigt. Sedan var ju materialet på träningskläderna jättesköna och bekvämt när man tränar!

Antwoord van Gavelo

Tack för din härliga recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att du trivs med materialet i våra träningskläder. Vi hoppas att de blir en favorit på många träningspass framöver!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gavelo profs jätte trevligt och…

Gavelo profs jätte trevligt och hjälpsamt personal
Toppen ❤️❤️

30 juni 2026

Antwoord van Gavelo

Stort tack för dina fina ord!
Det värmer att höra att du är nöjd med både vår service och vårt bemötande. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! ❤️

Mycket fin kvalitet! Enkel retur

Kvalitet, service och extremt enkel retur.
Privärt +

29 juni 2026

Tack för din fina recension!
Det gläder oss att du uppskattar kvaliteten på våra produkter, vår service och att returprocessen var enkel och smidig. Varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Der Stoff der Leggings ist sehr weich…

Der Stoff der Leggings ist sehr weich und dünn... Ich habe überlegt, sie zurückzuschicken, aber die Versandkosten haben mich davon abgehalten. Das Material des langärmeligen Hemdes ist gut, aber die Hose fand ich sehr unattraktiv. Weil der Stoff weich ist.

Antwoord van Gavelo

Thank you for taking the time to share your feedback.

We're sorry to hear that the leggings didn't meet your expectations. We understand that fabric preference is very personal, and while many customers appreciate a softer and lighter feel, we realize it isn't the right fit for everyone.

We're happy to hear that you were pleased with the material of the long-sleeved top, but we're sorry that you didn't feel the same way about the leggings. Your feedback is valuable to us and will be shared with our product team as we continue to improve our collections.

Thank you again for your honest review, and we hope we'll have the opportunity to provide you with a better experience in the future.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kläderna lever alltid upp till…

Kläderna lever alltid upp till förväntningarna

Antwoord van Gavelo

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det betyder mycket för oss att ha ditt förtroende. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart!

Tack för din recension!
Härligt att höra – vi hoppas att du får stor glädje av ditt köp och ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut bästa träningskläderna !

Absolut bästa träningskläderna !

25 juni 2026

Antwoord van Gavelo

Tack för din fantastiska recension!
Det är verkligen roligt att höra att du tycker så mycket om våra träningskläder. Ditt stöd betyder mycket för oss – varmt tack!

Mycket bra

Snabb leverans, bra kvalitet.

23 juni 2026

Antwoord van Gavelo

Tack för ditt fina omdöme!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Hoppas vi får välkomna dig tillbaka snart!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag tycker det va smidigt att handla…

Jag tycker det va smidigt att handla från Gavelo, snabb leverans och bra mail kontakt.

Tack för din fina recension!
Vad härligt att höra att du hade en smidig köpupplevelse hos oss. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Fina kläder!

Fina kläder, skulle dock ha köpt storlek S på shortsen och bh-n också. Jag är mitt i mellan storlek S och M, men behöver S på dessa kläder.

25 juni 2026

Tack för din recension!
Vad roligt att du tycker om våra kläder. Tack också för att du delar med dig av dina erfarenheter kring storleken. Vi vet att passformen kan upplevas olika, särskilt om man ligger mellan två storlekar, och din feedback kan vara till stor hjälp för både oss och andra kunder.
Vi hoppas att du kommer att trivas riktigt bra med dina plagg!

Dit is Trustpilot