NIKS kopen daar! Zijn flink aan het harken rondom Black Friday, Duits rekeningnummer. Rabobank is er ook mee aan de slag. Volgens mij is er alles mis met dit bedrijf. Bloezen besteld, zag dat ze 827+... Toon meer
Bestelling na enkele weken ontvangen, rechtstreeks uit China. Bedrijf blijkt een dropshipper. Mail gestuurd om product te retourneren wordt eerst beantwoord met het aanbod voor 20% korting. Opnie... Toon meer
Op de site staat dat bestellingen voor 23:00 uur besteld dezelfdr dag nog verzonden worden met Premium Track & Trace verzending van (DHL). Vergeet het maar, ze komen hun afspraak niet na en reager... Toon meer
Heb een luchtje besteld, zo ongeveer twee maanden geleden alweer. Talloze mails naar de klantenservice en een flink aantal verplaatsingen van de bezorgdag later heb ik hem nog steeds niet. Ik zie in d... Toon meer
Alle benodigdheden voor een onweerstaanbare uitstraling.
Arenaboulevard 65, 1101DL, Amsterdam, Nederland
- info@genteau.nl
- genteau.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Echt walgelijk Serivic steeds word je…
Echt walgelijk Serivic steeds word je levertijd aan gepast eerst is vandaag besteld morgen in huis en dan 5 werk dagen en dan 18 wegens drukte bij bezorger maar ze bezorgen wel andere pakjes
Lange wachttijd, luchtje niet bijzonder
Besteld op 7 april en vandaag, 13 mei pas binnengekomen. Ik heb hier erg lang op moeten wachten. Het luchtje is niet heel bijzonder, ruikt wel lekker, maar is niet zo sterk en aan het einde van de dag ruik je hem nog nauwelijks. Voor 40 euro zijn er betere luchtjes.
Bedrog!!!
Besteld op berucht van hun morgen in huis, van dat morgen was het in eens tussen 8 en 14 werkdagen . Ik heb daarna mijn 2de mail gestuurd , kreeg toen tussen 8 en 18 werkdagen. Maar telkens beloven ze een snelle verzending, ik hep 5 april besteld en betaald tot nu nog niks we zijn 6 mei schande dat ze mensen bedriegen dit bedrijf zou opgedoekt moeten worden en de 10tale neve bedrijfjes van hun 😡😡😡
oplichting
oplichting, ik heb op 28 maart besteld, het is nu 4/05 en nog niets, zegt genoeg vrees ik. Ik krijg ook geen antwoord op mijn verzonden mails. 0 sterren had beter geweest.
Lekker luchtje een weer een x wat…
Lekker luchtje een weer een x wat anders 💪🏻 ruikt lekker en ben hem nog niet veel tegen gekomen bij andere mensen
Snelle service
Snelle service
Makkelijk te bestellen
En het werkt echt!!!!
Oplichters
Oplichters.. product komt nooit aan. Reageren op je vraag doen ze niet. Je krijgt alleen reactie van automatische mails.
Dit bedrijf is een fraude
Dit bedrijf is een fraude. Bestelling 2 weken gelden gedaan en niets ontvangen. Ik heb ze bij de banken en creditcard maatschappijen aangemeld als fraudeurs
Genteau zijn oplichters
Product komt niet binnen is een scam trustpilot reviews zijn nep
We zijn inmiddels maanden verder zonder levering.
Achteraf te kijken in de broncode van de website is dit een kant en klare website geweest van Shopify waar je alleen wat plak en knip werk op hoefde te uitoefenen.
Nu even geen tijd maar later even achterhalen wie de betaalprovider is waarna we hier natuurlijk heel vriendelijk gaan vragen of ze hun licentie in het bankwezen wel prijzen.
Ik adviseer ieder aangifte te doen van internet criminaliteit op de website van de politie:
aangifte.politie. nl/iaai-preintake
Ze hebben geen Kamer van koophandel bedrijfs inschrijving en geven een virtueel adres op als inschrijfadres.
#Oplichters #Opgelicht # Fraude #Scam
Update:
Genteau wilt me nu van trustpilot gooien door middel van review zoeker te gebruiken.
28 maart besteld
28 maart besteld! We zitten nu op 15 april
Heb nog steeds niks ontvangen.
Eerst is mijn pakketje onderweg, als ik om track en trace vraag hebben ze ineens storing.
Oplichters zijn het !
We zitten nu op 22 april heb nog steeds niks binnen
Ruikt geweldig vriss
De parfum is binnen gekomen wat later…
De parfum is binnen gekomen wat later dan verwacht maar prima bezorgd.

Antwoord van Genteau
De eerste vrouw die direct reageerde was mijn moeder hihi , dus dat is al een goed begin , nu kan ik als vrijgezel alle vrouwen laten genieten van deze Love&Desire
ik ben tevreden de levering was zeer snel en veilig aangekomen bij Bpost . En de eerste vrouw die direct reageerde was mijn moeder hihi, dus dat was al een goed begin , en nu als vrijgezel laat ik iedereen genieten van deze Love&Desire

Antwoord van Genteau
Gezien op tiktok, werkt echt!
Gezien op tiktok, dacht het zal wel maar mijn nieuwsgierigheid was te hoog om dit niet te bestellen, en tot mijn eigen verbazing werkt het nog echt ook!

Lekker geurtje
Lekker geurtje, vooral in combinatie met een ander luchtje... Gelijk beet bij iemand van de andere sekse. Had ook niet anders verwacht. Leuk flesje en goede bezorging. Kortom, goed idee van een goedlopend bedrijf!

Antwoord van Genteau
Ik heb mijn geurtje net binnen
Ik heb mijn geurtje net binnen. En ik ben zeer blij met de geur.lekker fris en niet overheersend.
Maximaal van genieten.

Antwoord van Genteau
Heerlijk geurtje een echte aanrader…
Heerlijk geurtje een echte aanrader voor iedereen
Geurtje was netjes geleverd zal hem zo weer bestellen als die op is 🤙

Antwoord van Genteau
Heerlijke parfum lekker frisse geur…
Heerlijke parfum lekker frisse geur krijg veel complimentjes van iedereen dat ik lekker ruik topproduct🫡