NIKS kopen daar! Zijn flink aan het harken rondom Black Friday, Duits rekeningnummer. Rabobank is er ook mee aan de slag. Volgens mij is er alles mis met dit bedrijf. Bloezen besteld, zag dat ze 827+... Toon meer
Bestelling na enkele weken ontvangen, rechtstreeks uit China. Bedrijf blijkt een dropshipper. Mail gestuurd om product te retourneren wordt eerst beantwoord met het aanbod voor 20% korting. Opnie... Toon meer
Op de site staat dat bestellingen voor 23:00 uur besteld dezelfdr dag nog verzonden worden met Premium Track & Trace verzending van (DHL). Vergeet het maar, ze komen hun afspraak niet na en reager... Toon meer
Alle benodigdheden voor een onweerstaanbare uitstraling.
Arenaboulevard 65, 1101DL, Amsterdam, Nederland
- info@genteau.nl
- genteau.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Pure oplichterij pantalon het leek wel…
Pure oplichterij pantalon het leek wel een lange zwembroek leuk als pyjamabroek en 6 weken gewacht op bestelling uit China.
Niks voor 23:00 besteld morgen in huis oplichterij
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters, ze verkopen namaak rotzooi uit China. Het duurt maanden voordat het aankomt, als het al aankomt. Mogelijkheid om iets retour te sturen is er niet. Telefoonnummer op hun website is buiten gebruik en er wordt niet gereageerd op email. Lees ook de andere ervaringen met dit zogenaamde bedrijf. Wegblijven is de boodschap.
Slechtste service wat er bestaat
Wacht al 1,5 maanden op mijn product, schandalige service
Diverse mail contact gehad en elke keer wordt er gezegd dat het niet aan hun logt maar aan de bezorger en dat ik een week moest afwachten en op mijn laatste 2 mails is niet gereageerd
Het product trenchcoat
Het product dat ik kocht, waterafstotende trenchcoat, lijkt helemaal niet op de jas van de foto. Heeft ook niet de kwaliteit die ik verwachtte, zijn naam niet waardig, komt blijkbaar ook helemaal uit China wanneer ik dacht uit Nederland. Ik bestelde op 2 oktober en hij zat gisteren 18 oktober in de bus. Spijtig maar helaas... Verloren aankoop! 😒
Een bestelling gedaan nu 14 dagen…
Een bestelling gedaan nu 14 dagen geleden.
Ik zou de bestelling binnen 1a 2 dagen binnen krijgen.
Meteen betaald( stom van mij ).
Veel e-mails over en weer.
Beloofdes en vage verhalen maar nog steeds niets binnen.
Inmiddels gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht.
Hun reactie is ook weer vaag en niets zeggend.
Ik heb aangifte van oplichting bij de politie gedaan en dit net per e-mail aan GENTEAU medegedeeld.
Oplichters
Wat een slecht bedrijf. 4 maanden geleden wat besteld, maar tot op heden nog geen product ontvangen. Inmiddels me geld teruggevraagd maar zelfs daar weigeren ze aan mee te werken want er zou een onderzoek bezig zijn waar ik maar steeds geen update of informatie over krijg.
De slechtste firma ever!!
De slechtste firma ever!!! Is gewoon oplichterij!! Heb al 3 maanden een geurtje besteldt is nog steeds niet aangekomen. Neem continu contact op met de klanten service. Maar krijg elke keer een automatisch antwoord!! Iedereen blijf weg van deze firma!!
Op het moment als je een 5 ster review…
Op het moment als je een 5 ster review schrijft krijg je op een of andere manier antwoord van ze ,
Als je een review meld dat ze niet leveren hoor je niks van ze...
Ik zou zeggen gewoon niks bestellen
Geen beste review hier.
professionele oplichters
bestelling gedaan in april tot heden vandaag niets ontvangen.
er is maar 1 personeel genaamd "kaatje" die achter computer werkt of waarschijnlijk is het maar een automatische applicatie die mensen beantwoord. vandaag bijna maand augustus nog niet mogen ontvangen.... altijd zelfde automatische antwoord dat zij bezig zijn met verwerken.
voor is deze bedrijf onder nul komma nul, een van de zovele oplichters.... ik wens iedereen die in dat bedrijf tewerk is gesteld het ergste van ergste toe wat ik zelfs mijn vijand niet zou wensen.
Geen geld terug
Niet bestellen!!! Zo gauw de parfum terug word gestuurd kun je fluiten naar je geld !!!
Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Bestelling geannuleerd en geretourneerd vervolgens meermaals contact opgenomen om te vragen hoe het zit met de verwerking en terugbetaling. Krijg alleen standaard mails terug dat het druk is en nog even duurt inmiddels 2 maanden verder en geen gehoor. TRAP ER NIET IN!
Ik ben er helemaal klaar mee
Ik ben er helemaal klaar mee. Op 31 maart een bestelling gedaan. Op 8 juni de laatste mail gehad dat er naar mijn bestelling gezocht werd, nu zijn we 4 juli en ik heb nog steeds niks gezien of gehoord. Iedereen krijgt zijn bestelling en ik krijg niks, ben er klaar mee
Correcte levering, maar geur niet sterk
Geachte
Ik heb de parfum binnengekregen binnen de paar dagen. De levering was zeer snel en correct. Alleen vind ik dat de parfum niet zo sterk is, is het de bedoeling dat deze gecombineerd wordt met een andere parfum?
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groeten
Anton Kemps
Wel je geld aannemen maar niks leveren…
Wel je geld aannemen maar niks leveren oplichting eerste klasse
Geweldig parfum.
Het duurde wel even voor het parfum er was dus ik stuurde een mail naar de klantenservice en die hebben me heel goed geholpen. Paar dagen later had ik het parfum in huis. En ik mer echt dat vrouwen hun aandacht naar mij gaan als ik voorbij kom.
Eigenlijk 0 sterren
Gewoon een ramp qua levering en verdere opvolging van vragen en opmerkingen. Wacht nu weken op terugstorting van geld want deel niet meegeleverd.
En dan spreek k nog niet over de vertraging van de levering zelf.
Veel beloftes, maar vooral lege beloftes.
Na lang wachten heb ik heb eindelijk in…
Na lang wachten heb ik heb eindelijk in huis
oplichters!!!!!!
begin hier niet aan !!!!!
de reinste oplichters zijn dit!!!!
10 weken wachten en geen enkele moment voor rede vatbaar.
kortom bezint voor dat je hier aan begint
Heb een luchtje besteld
Heb een luchtje besteld, zo ongeveer twee maanden geleden alweer. Talloze mails naar de klantenservice en een flink aantal verplaatsingen van de bezorgdag later heb ik hem nog steeds niet. Ik zie in de reacties dat meerdere hier last van hebben. Ook wel interessant dat er alleen wordt gereageerd op 4- en 5-sterren reviews die overigens volstaan met spelfouten. Doe jezelf een plezier en haal ergens anders je parfum!
3 maanden wachten is er nog niet
3 maanden wachten elke keer is het nog even twee weken geduld het komt nooit binnen blij dat ik met creditcard heb betaald dus oplichting loont niet helaas voor jullie