Vorige week is de jacuzzi geplaatst. Netjes en heel correct zijn de medewerkers. De uitleg was super en duidelijk. Vooraf werd er ook meegedacht over plaatsing en de mogelijkheden. Het contact in de... Toon meer

1. Wellnesscentrum

De exclusieve topmerken in het volledige wellness gamma maken een bezoek aan onze showrooms in Maasmechelen, Hasselt en Leuven beslist de moeite waard. Deskundig advies, correcte opvolging en een uitstekende service zijn de pijlers waar de onberispeli...

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Brian is een geboren verkoper

Brian is een geboren verkoper, maar vooral ook iemand met een groot hart. Hij is steeds bereid om te helpen en zoekt actief naar oplossingen of antwoorden, zelfs tijdens zijn verlofmomenten. Brian is altijd bereikbaar en door je persoonlijk bij naam aan te spreken, geeft hij elke interactie een warme en persoonlijke toets.

1 april 2026

Antwoord van Gervi

Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij dat Brian zo’n positieve indruk heeft gemaakt en jouw ervaring persoonlijk en warm heeft kunnen maken. 🙏

Zeer tevreden

Zeer tevreden ! Zeer vriendelijk , deskundig en correct! Een echte aanrader voor plaatsing sauna, biosauna en infrarood ! Niet twijfelen…bij Gervi helpen ze je met de glimlach!

10 februari 2026

Bedankt voor de mooie woorden en 5 sterren! 😍

Vorige week is de jacuzzi geplaatst

Vooraf werd er ook meegedacht over plaatsing en de mogelijkheden. Het contact in de zaak was heel prettig, goede uitleg, heel bekwaam en alle mogelijkheden werden besproken. Het was een super ervaring, fijne vakbekwame mensen. Echt een aanrader voor iedereen die goed op de juiste manier met goede uitleg iets op wellness gebied wil aanschaffen.Geen 5 maar 10 sterren.

30 januari 2026

Antwoord van Gervi

Bedankt voor de (10!) sterren en om de tijd te nemen voor deze mooie review te schrijven! Veel plezier met jullie aankoop! 🤗

Jacuzzi Hotspring Limelight + Covana…

Jacuzzi Hotspring Limelight + Covana coversysteem aangekocht bij Gervi.
Proficiat aan het volledige team,zowel de plaatsers als de verkoper Brian hebben ons correct te woord gestaan en alle afspraken en plaatsing tot op het uur nagekomen.
Deskundige uitleg over de producten en nuttige tips.👏👏👏👍
Eddy Vansteenkiste-Mus Ann

20 januari 2026

Bedankt Eddy voor de mooie woorden. Veel plezier met jullie aankoop! 😍

Naverkoop/garantie is niks (meer) waard.

September 2023 kochten we een Hotspring spa jacuzzi én een zwemspa Riptide, ter vervanging van een hotspring spa die we meer dan 10 jaar gehad hebben. Mei 2025 vertoont de rand van de Riptide kleine barstjes. Gebeld en gemaild naar Gervi: de technieker zou contact opnemen. Ondertussen meerdere barsten. Na nieuwe mail komt Gervi kijken en zegt we nieuwe kunnen krijgen ter vervanging mits 7000 euro te betalen, en nieuwe cover en transport zelf te betalen. Herstelling kan op hun kosten, maar dan vervalt volledige garantie. Zou voorstel op mail zetten. Geen gehad. Ondertussen nog meer kleine barstjes. Aangetekend schrijven : direct telefoon dat we nu wel alles zelf verbrod hebben. Zou opnieuw voorstel op mail zetten. We wachten nog steeds op antwoord.
Hoeft niet meer. Vertrouwen van ons is volledig weg in deze firma.

1 augustus 2025

Beste mevrouw Janssens,

Wij begrijpen dat de huidige situatie voor u allesbehalve aangenaam is, en willen dan ook graag samen tot een passende oplossing komen.

We hebben hiervoor reeds verschillende pogingen ondernomen, zowel per e-mail als telefonisch, en daarbij ook meerdere voorstellen gedaan. Helaas lijken we op dit moment geen contact meer met u te kunnen krijgen.

Afgelopen dinsdag hebben wij u nogmaals een voorstel per mail toegestuurd. Wij hopen dat u hier alsnog op wil reageren, zodat we samen in gesprek kunnen gaan en tot een oplossing komen die voor beide partijen werkbaar is.

Ikzelf zal ook telefonisch nog een poging doen om u te bereiken.

Met vriendelijke groet
Marjolein Nijs
Zaakvoerder Gervi NV

Dienst na verkoop = ramp

Verkopen doen ze goed, ze weten waar ze het over hebben. Kat komt op de koord bij defect. Onze spa is defect, vastgesteld midden juni. Toestel zal pas eind augustus opgehaald worden en in oktober terug zijn ! Onaanvaardbaar. Is natuurlijk makkelijk als je enige invoerder bent in België

17 juni 2025

Beste Sofie,
We begrijpen uw frustratie en zijn intussen met u in gesprek om tot een haalbare oplossing te komen. Zoals telefonisch besproken, nemen we dinsdag opnieuw contact op met een concrete ophaaldatum en een inschatting van de herstelling.

Defect aan jacuzzi

Defect aan jacuzzi, ze gingen het bekijken voor het onderdeel en terugbellen, niets meer gehoord, en nochtans simpel om terug te bestellen want is al meermaals het probleem, ondertussen kunnen we de jacuzzi niet gebruiken, dit is geen deftige klantenservice!

27 juni 2025

Beste,

Bedankt voor uw bericht en onze oprechte excuses voor het uitblijven van een terugkoppeling. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker als het probleem gekend is en u de jacuzzi niet kunt gebruiken.

We kijken dit meteen na en zorgen dat het nodige onderdeel zo snel mogelijk besteld en opgevolgd wordt.

Nogmaals excuses voor het ongemak. We zetten dit recht.

Team Gervi

Een Hotspring Envoy besteld bij Gervi…

Een Hotspring Envoy besteld bij Gervi Maasmechelen. En er waren enkele problemen maar die kunnen altijd en overal tevoorschijn komen. Het is hoe deze worden opgelost. De service na verkoop was subliem en alles werd in werking gesteld om mij tevreden te houden. Het is hun gelukt. Goede service, goed product, tevreden klant.

5 maart 2025

Antwoord van Gervi

Bedankt voor je mooie bericht en je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je uiteindelijk zo tevreden bent over zowel je HotSpring Envoy als de service van ons team in Maasmechelen. Problemen kunnen inderdaad altijd opduiken, maar bij Gervi geloven we dat echte service begint wanneer er iets misloopt. We zijn blij dat we dit samen met jou goed hebben kunnen oplossen. Geniet volop van je spa en nogmaals bedankt voor je vertrouwen! 💙

Sauna barrel

Een sauna barrel in de tuin leek mij fantastisch! Ik kwam terecht bij Brian van Gervi Gent en kreeg de nodige technische uitleg. De sauna barrel werd geleverd met alle bijhorende accessoires en geuren. Mijn extra vragen werden steeds heel vriendelijk door Brian beantwoord, niets was teveel gevraagd. Na de plaatsing waren er nog kleine technische aanpassingen nodig. De technieker kwam deze uitvoeren, alles in garantie. Dit noem ik echte service!

22 november 2024

Beste Colette,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met je sauna barrel en de service van Brian en ons team in Gervi Gent. We vinden het belangrijk om niet alleen een kwaliteitsproduct te leveren, maar ook om onze klanten bij elke stap te begeleiden – van technisch advies tot de laatste afwerking.

Geniet volop van jouw sauna en de ontspannende geuren! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer met plezier voor je klaar.

Met warme groeten,
Het Gervi Team

Willy van Gervi Wijnegem

Willy van Gervi Wijnegem heeft me vanmiddag bijzonder goede raad gegeven over hoe ik het ‘schimmel’probleem in mijn jacuzzi kon oplossen.
Hij deed dit op een buitengewoon professionele en zelfs op een zeer grappige manier.
Ik ben met een goed gevoel buiten gegaan bij Gervi en mijn jacuzzi is weer kristalhelder en helemaal clean.
Bedankt Willy!

19 februari 2025

Beste Peter,

Wat geweldig om te horen dat Willy je zo goed geholpen heeft! Bij Gervi vinden we het belangrijk om niet alleen professioneel advies te geven, maar ook met een glimlach en een vleugje humor. Fantastisch dat je met een goed gevoel de winkel hebt verlaten én dat je jacuzzi weer kristalhelder is!

Bedankt voor je mooie woorden en veel plezier met je jacuzzi. We staan altijd voor je klaar!

Met vriendelijke groeten,
Het Gervi Team

Perfecte service, heel betrouwbaar, uitstekende kwaliteit

Afgelopen jaar had ik een HotSpring jacuzzi gekocht bij Gervi Hasselt (vraag zeker naar Theo!). Uitstekende kwaliteit en de service na verkoop is ook echt top. Als er iets aan de hand is staan ze meteen voor je klaar, ze zijn heel correct. Het is nooit te veel gevraagd om opnieuw iets uit te leggen in verband met onderhoud van de spa. Echt een aanrader, hier kunnen veel bedrijven wat van leren qua klantvriendelijkheid, correctheid en betrouwbaarheid. A+++

30 mei 2024

Antwoord van Gervi

Beste Nathalie, hartelijk bedankt voor je positieve feedback! Dat appreciëren we ten zeerste! Nog heel veel plezier gewenst met je aankoop en altijd van harte welkom bij Gervi.

Klafs Sanarium

Zeer professionele behandeling van eerste contact tot service naverkoop. Verkoper Joeri De Mey kent zijn product door en door, plaatsingsdienst is zeer correct en professioneel, opvolging is perfect. Kortom :
wat een klant vandaag de dag hoopt te verwachten is hier de realiteit.

23 april 2024

Antwoord van Gervi

Beste Dhr. Gowie, Hartelijk bedankt voor deze positieve review!

Als kwaliteit en vriendelijkheid hand…

Als kwaliteit en vriendelijkheid hand in hand gaan is er maar 1 adres GERVI .
We hebben onze NXT jetsetter 2x moeten verhuizen .
De manier waarop alles werd georkestreerd door planner Koen was top .
Koen is altijd bereikbaar en steeds even vriendelijk.
Bij een verhuis is er altijd stress maar als de bestelwagen van Gervi stopt valt alle stress weg ..
Monteurs Sylvano en Frits hebben tot de laatste minuut zeer professioneel gehandeld.
Onze Jacuzzi staat nu op zijn plaats ..
Wij extreem blij ..🥳
Ook nog een welgemeende danku wel voor Erwin die een prachtige oplossing bedacht voor onze te groot geworden infraroodcabine triosol..
Wij hebben onze Jacuzzi nu 6 jaar en we hebben ons deze aankoop nog geen moment betreurd ..
Een Jacuzzi van Gervi is niet voor even maar voor het leven
Een Jacuzzi kopen bij Gervi Hasselt en Maasmechelen staat garant voor ontspanning ipv inspanning ..

Hoogachtend.
Dirk en Anja Vangronsveld-Gelders 🩷

7 maart 2024

Onze nieuwe Jetsetter LX

Wij hebben nu ongeveer 3 weken onze Jetsetter LX in gebruik en het is op alle gebied een zeer positieve ervaring.
Bij ons eerste bezoek aan de toonzaal werden we prachtig opgevangen. Lucien neemt ruim de tijd om alles grondig uit te leggen, de verschillen tussen de verschillende spa's uit te leggen. Dit werd nogmaals bevestigd tijdens onze "try out". Na de aankoop was het verder een rimpeloos verloop tot en met de levering.
De installateurs waren uitmuntend, zowel de plaatsing (die rimpeloos verliep) als de uitleg waren zeer professioneel, duidelijk en volledig.
Een vraagje over het op puny stellen van het water werd direct beantwoord met duidelijke raadgevingen, dus after service is ook top.
Onze ervaringen zijn op alle gebied positief. Je krijgt wat je wordt uitgelegd en onze Jetsetter is van uitstekende kwaliteit.
Een grote proficiat aan het ganse team.
Groeten
Patrick en Rita

13 februari 2024

Antwoord van Gervi

Hartelijk dank om jullie ervaring met Gervi te willen delen, Patrick en Rita. Ook in de toekomst blijven we met de glimlach klaarstaan om jullie zo goed mogelijk bij te staan met advies. En voor nu: volop genieten van die fantastische HotSpring spa! Gr, Team Gervi

Bedankt voor de goede ontvangst in…

Bedankt voor de goede ontvangst in Gistel bij Wesley en de goede service
Groeten
Pol Steen

9 februari 2024

Hartelijk dank voor je fijne waardering, Pol! Altijd welkom! gr, Team Gervi

Positieve feedback

Onlangs een jacuzzi gekocht bij Gervi in Gistel. Vriendelijke ontvangst door Brian die zeer behulpzaam was bij het uitkiezen van het voor mij meest geschikte type en goede voorstellen deed om het electriciteitsverbruik te beperken. Tevens zeer tevreden over de plaatsing en uitleg bij de ingebruikname van het toestel en het verwijderen van de oude jacuzzi, waarbij de afspraken ondanks enkele praktische problemen volledig gerespecteerd werden. Yves

8 februari 2024

Antwoord van Gervi

Hartelijk dank om jouw ervaring te willen delen Yves. Het doet ons oprecht veel plezier te zien dat je tevreden bent over jullie beslissing om voor Gervi te kiezen. Heel veel ontspannende en leuke momenten gewenst met jullie nieuwe HotSpring Spa, en altijd welkom voor vragen en advies. Gr, Team Gervi

Een zeer aangename kennismaking met…

Een zeer aangename kennismaking met Christine (Gervi Wijnegem) Zij neemt de tijd voor goede uitleg, sociaal, aangenaam, zeer sympathieke vriendelijke dame.We kregen een rondleiding na de openingsuren (daarbij we er niet geraakten).Wij vonden het zeker 10/10. Ze is gewoon geweldig!!!! Topservice👌

31 januari 2024

Antwoord van Gervi

Wat een lieve woorden en ook via deze weg super merci om jullie ervaring te willen delen, Cindy. Met heel veel passie staan we ook in de toekomst klaar om jullie te helpen met alle vragen en advies rond wellness oplossingen. Altijd welkom. Gr, Team Gervi