Hotel Gilleleje StrandReviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi var seks, som gerne ville have en kop kaffe. Da der var gået en halv time havde vi stadig ikke fået vores kaffe, så vi gik. Det virkede som om, hvis "bare" ville have kaffe, så var vi ikke så inter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har lige været på et skønt weekendophold. Fantastisk service og meget imødekommende personale. Jeg er veganer, og de lavede den mest lækre mad til mig. Det var rimelig varmt, så vi savnede en vent... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop været på ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. Værelset nydeligt indrettet og rent. Maden lækker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supper hyggeligt gammelt hotel med rigtig gode faciliteter og service smuk havudsigt midt i byen dejlig balkon og gratis kaffe ♥️ Et sted man gerne besøger igen.

Bedrijfsgegevens

1. Hotel
  2. Restaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige værelser – alle er holdt i klassisk stil. Få f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller måske fransk altan mod torv og springvand. Besøg også vores restaurant, pub & café eller torveservering.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super lækkert

Min farmor, mor og jeg har fået en frokost platte, hel stegt rødspætte med persillesause og en pariserbøf med det hele det var så utrolig lækker mad og vi havde den sødeste unge mand som tjener

25 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggeligt og smagfuldt hotel i hjertet af Gilleleje

God betjening, smagfuld indretning, central beliggenhed og dejlig mad. Hotel Gilleleje Strand har det hele. Min kæreste og jeg boede her i to nætter og havde det skønt. Særligt salonen, et rum indrettet til gæster hvor man kan sidde og nyde udsigten med en kop te eller kaffe, fungerer super godt!

25 juli 2025

Fin frokost

Vi var 4 mennesker som fik serveret en lækker frokost. En servicemindet tjener, som kom med mere øl og foranledigede at parasollen blev flyttet. Alt i alt en dejlig frokost med sublim beliggenhed.

20 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det helt rigtige sted for en vellykket fest

Vi har sidste år holdt bryllup og nu stor rund fødselsdag i den festlige pyntede sal. Maden var perfekt det samme gjaldt vinen og hele arrangementet. Personalet er utrolige venlig, søde og hele tiden meget serviceorienteret
Finn der styrer aftenen for hotellets side er meget professionel og har øje for alle detaljer

De aller bedste anbefalinger

Per Munch

13 juni 2025

Skøn oplevelse

Lige kommet hjem efter et skønt ophold på Hotel Gilleleje Strand
Dejligt hotel, lækkert værelse, maden udsøgt til festen i festlokalet og personalet så søde og servicemindede
En dejlig weekend der var for kort

14 juni 2025

Skønt ophold

Dejligt ophold, hvor intet manglede. Fantastisk personale og fantastisk beliggenhed. Vi kommer helt sikkert igen.

14 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overnatning med aftensmad i…

Overnatning med aftensmad i restauranten. Meget serviceminded receptionist, virkelig fint værelse og generelt et charmerende hotel. Lige så serviceminded personale i restauranten og virkelig god mad samt morgenmadsbuffet næste dag. Vi kommer igen!

12 april 2025

Kun ros

Holdt rund fødselsdag i går med 3 retter mad
Venlig og hurtig betjening, upåklagelig kvalitet i både forret, hovedret og dessert.
Kun ros fra vore 16 gæster👍

23 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi var fire venner

Vi var fire venner, som var forbi jeres café/restaurant den 15. marts, da vi havde lyst til eftermiddagskaffe og kage. Der var et ledigt bord, som vi spurgte, om det var ok, at vi satte os ved. Tjeneren fortalte os, at han havde så travlt, at han ikke kunne afse tid til at rydde bordet, så vi kunne ikke sætte os ved dette. Da vi spurgte, om vi virkelig skulle gå igen, fik vi svaret, at det ville være en god ide! Ret mærkelig oplevelse, men så gik vi videre til naboen, hvor vi fik en super oplevelse.
Kommer helt sikkert ikke igen!

15 maart 2025

Tip-Top - Det hele fungerer

Det er den venlige modtagelse, god og lækker middag og morgenmad, servicen generelt og hyggeligt værelse (et enkelt værelse med to separate senge, der gør hotellet til vores foretrukne base i Nordsjælland.

Venlig hilsen / Nete og Vagn Mørup

25 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var dejligt som altid.

Det var dejligt som altid.
Det fine gamle hus er fantastisk hyggeligt, beliggenheden kan ikke være bedre og så bliver man forkælet af det venlige personale.
Derudover byder køkkenet på den dejligste mad.
Vi glæder os meget til næste gang - der er allerede booket 👍😀

14 februari 2025

5 stjerner med pil op

Vi nød en helt utrolig velsmagende Valentine middag på Strand! 3 retter, Lakserilette på spinat vaffel med spæde salater og stenbiderrogn. Beef Wellington, jordskokker pure, små gullerødder, Pommes Anna og Sauce Bordelasie. Sluttede af med Jordbærtrøffel, chokolade og pistaceis. Bobler Valentine anbefalet til forret og en Italiensk Passimento rødvin til hovedret.
Det var bare i Verdensklasse ! På snarligt gensyn.

14 februari 2025

Fantastisk dejlig oplevelse

Vi var på Hotel Gilleje Strand første gang 28/1-25 og havde et fantastisk dejligt ophold.
Et skønt hotel, smuk indretning, meget rent, et hyggeligt værelse og
lækker morgenmad.
Fantastisk sødt personale som fik os til at føle os meget velkomne og godt tilpas og som skabte en varm og afslappet atmosfære.
Alt ialt en en rigtig god oplevelse.
Mange hilsner Mogens og Annemarie

28 januari 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.