Hotel Gilleleje StrandReviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi var seks, som gerne ville have en kop kaffe. Da der var gået en halv time havde vi stadig ikke fået vores kaffe, så vi gik. Det virkede som om, hvis "bare" ville have kaffe, så var vi ikke så inter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har lige været på et skønt weekendophold. Fantastisk service og meget imødekommende personale. Jeg er veganer, og de lavede den mest lækre mad til mig. Det var rimelig varmt, så vi savnede en vent... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop været på ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. Værelset nydeligt indrettet og rent. Maden lækker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supper hyggeligt gammelt hotel med rigtig gode faciliteter og service smuk havudsigt midt i byen dejlig balkon og gratis kaffe ♥️ Et sted man gerne besøger igen.

Bedrijfsgegevens

1. Hotel
  2. Restaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige værelser – alle er holdt i klassisk stil. Få f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller måske fransk altan mod torv og springvand. Besøg også vores restaurant, pub & café eller torveservering.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde et fantastisk ophold på…

Vi havde et fantastisk ophold på Gilbjerg Strandhotel. Dejlig mad og nærvær i de hyggelige og smukke rammer med Jesper og Line som opmærksomme værter.
Morgenbadning og efterfølgende luksusmorgenanretning. Stedet kan varmt anbefales - vi kommer helt sikkert igen.

26 maart 2024

😡😡😡😡

Mega ringen service. Der gik rigtig lang tid før vi fik et menu kort og maden overhovedet blev serveret.
Serverings personalet var sjusket.

10 januari 2024
Logo Hotel Gilleleje Strand

Antwoord van Hotel Gilleleje Strand

Kære Astrid
Vi er altid glade for tilbagemeldinger - men kun når det er berettiget 😊

Vi havde lukket den pågældende dag!

Tænker at du har taget fejl af os og en anden restaurant.

Venlig hilsen
Gitte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Højt serviceniveau og opmærksomhed/kompensation ved fejl

Vi har netop afsluttet et veninde weekend ophold på hotellet. Middagen fredag aften lykkedes slet ikke, der gik alt for lang tid imellem retterne og tjenerne havde alt for travlt. MEN de var super gode til at være opmærksomme og kompenserede fint ved at give drikkevarerne og en ekstra dessert til senere i opholdet. Lørdag gik over al forventning og de leverede god service hele dagen. Deres mad er super god til den pris og alt i alt har det været et super godt ophold. Vi kommer helt sikkert igen, skulle det nordsjællandske trække.

1 maart 2024

Den lækreste mad.

Så skønt et sted. Simpelthen vidunderlig mad og den sødeste og skønneste betjening. Vi nød hvert minut i de dejlige omgivelser. Bøffen var simpelthen så mør og lækker. Og desserten var helt i top. Vi var alle begejstrede. Kan varmt anbefales.

18 februari 2024

Lækker januarmenu

Vi har lige fået januarmenuen. Alle 3 retter helt i top og så smukt anrettet. Hyggelig stemning med levende lys på bordene og fin betjening.

21 januari 2024

God oplevelse

Pænt, rent og nydeligt hotel med god placering. Personalet var virkelig flinke og imødekommende. Vi fik vores værelse opgraderet fordi der tilfældigvis var plads på et bedre værelse, hvilket vi var meget taknemmelige for.

30 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min mor og jeg besøgte stedet igår

Min mor og jeg besøgte stedet igår. Må sige
Jeg er rystet over deres spisested. Ankomst kl 1800
Afgang kl 1845. Vi bestilte bøf med Bernese
Kødet var rådt fyldt med sener så tragisk var det
Og prisen for sådan en gang affald var høj nok.
Tak og god jul til jer og ikke på gensyn
Kim Jensen

12 december 2023

Et fantastisk spisested

Et fantastisk spisested. Perfect betjening og en udsøgt middag. Kødet var fantastisk og vinene gode. En oplevelse at prøve, det er ikke sidste gang vi er der !

7 december 2023

Et fantastiskt hotel

Er helt fantastiskt skönt hotell
Med riktigt god service og rigtigt fint og härligt värelse
Maden var super god og en rigtig kolinarisk oplevelse tilberedt med gode råvara og perfektion af kokken
Kan varmt anbefalles at besöge hotellet

11 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udsøgt oplevelse, balsam for sjælen

Helt fantastisk lækker mad, fåes ikke bedre, specielt gl.dags æblekage burde de ha en Michelin stjerne for⭐️Der er virkelig kræset for maden med friske og top lækre råvarer.
Super søde og venlige tjenere der hele tiden har øje for kundens behov⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Stemningen er helt i top, hyggeligt og afdæmpet musik. Kommer helt sikkert igen og vil gi min anbefaling til alle.

28 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En riktigt god weekend på detta…

En riktigt god weekend på detta smakfulla och mycket trivsamma hotell. Mycket vänligt och professionellt bemötande, rent och fräscht och ett kök som överraskade positivt med fransk finess och dansk kvalite. Vi kommer mer än gärna tillbaka.

11 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er lige kommet hjem efter et dejligt…

Er lige kommet hjem efter et dejligt lille ophold sammen med min mand. Dejligt værelse med skøn seng. Lækkert aftensmad og morgenmad med alt hvad man kunne ønske sig. Kommer sikkert igen

7 november 2023

Anbefaler dette skønne sted

Dejlig oplevelse, fantastisk mad som er velforberedt og velsmagende og ser præsentabelt ud ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️anbefaler dette sted. Servicen er personlig og afslappet, virkelig en rar oplevelse. Bestil bord og nyd det.

20 oktober 2023

289kr for fisk der var stegt til skosål

Gennem mange år, har vi spist på Hotel Strand et par gange om måneden, Men det er desværre slut nu.
Var der i lørdags, vi bestilte bl.a. Skindstegt havbars serveret med kartoffelmos med friske urter, dampet blomkål, fiskefumé sauce og urter og fisken var stegt så tør at den var uspiselig, den var placeret ovenpå en portion vandet udsplattet kartoffelmos, der vist havde fået et meget lille drys urter. Ved siden af lå et kvart blomkål og saucen var som sådan udmærket, men passede til nye kartofler og bestemt ikke til mos. Min veninde fik torsk, ligeledes tør, med en noget underlig kartoffel til og en sennepssauce, hvor de vist havde glemt senneppen, smagte mest af brændt opbagning.
Måske det altid har været sådan, vi plejer at tage en mørbradbøf, men den er sparet væk og blevet til Ribeye, så tænkte, desværre, vi ville prøve noget nyt.
Isdesserten var Is Coupe... ved ikke hvad jeg skal sige, smagte udmærket, men køn var den ikke. Forretten Strand cocktail skulle ifølge menukortet være anrettet på en bund af salat... den var anrettet på ET salatblad, så man sad egentlig bare og spiste rejer.
Den eneste stjerne jeg giver her er til de altid søde tjenere.

23 september 2023
Logo Hotel Gilleleje Strand

Antwoord van Hotel Gilleleje Strand

Kære Julie

Tak for din tilbagemelding og dejligt at høre at I gennem mange år har været tilfredse gæster i vores restaurant.

Jeg er naturligvis ked af at høre at I ikke havde en god oplevelse sidste lørdag. Vi får normalt rigtig gode tilbagemeldinger særligt på vores havbars. Jeg håber, at I har talt med tjeneren om det, da I var her? Det er altid bedst at påpege overfor tjeneren med det samme, hvis man ikke er tilfreds. Så har køkkenet en chance for at rette op på eventuelle fejl.

Om man foretrækker oksemørbrad, oksefilet eller ribeye er en smagssag. Vores oksemørbrad er ikke sparet væk, men erstattet af ribeye, da der er mere smag i.

Jeg håber, at I på et tidspunkt vil give os en chance til :-)

Venlig hilsen
Gitte

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.