1 ster omdat minder niet kan. Das nu de tweede keer op evenveel maanden dat GLS hier zogezegd ad deur geweest is en niemand thuis. Vermoedelijk zijn jullie chauffeurs onzichtbaar voor beveiligingscam... Toon meer
Donderdag pakket besteld, gekozen voor Gls parcel locker op 300 m loop afstand Vrijdag bericht van verzending gekregen. Zaterdag,maandag en dinsdag morgen bericht van GLS vandaag wordt u... Toon meer
Als men van een slechte service wil spreken zou ik zeggen zeker en vast gebruik maken van GLS. Wij zitten met 2 personen te wachten op levering, niemand gezien toch krijg ik mail dat pakket niet kon... Toon meer
te beginnen met de levertijd. Gaat van maandag 4 mei 2026 tussen 11 en 2, via dinsdag 5 mei 2026 tussen 11 , later aangepast tussen 2 en 5, verder naar woensdag 6 mei 2026 tussen 11 en 2 en wordt uite... Toon meer
De levering van mijn pakket zou…
De levering van mijn pakket zou gebeuren rond 12:10u. Ik was thuis en ook eventuele buren. Dan kreeg ik een mail dat mijn pakket niet kon geleverd worden omdat er niemand thuis was. Ook niet bij de buren. Dit is een grove leugen. De chauffeur heeft gewoonweg niet aangebeld en geen moeite gedaan om het pakket te leveren. Dit is reeds de 2de maal dat GLS zoiets doet.
Uur van levering, tijdslot
Nooit een deftige uitleg wanneer mijn pakket geleverd wordt. Zelf de vraag gesteld wanneer chauffeur gaat langs komen. Hun antwoord: Het zit in de bestelwagen en is op komst. Het zal ergens tussen 8 en 18 uur geleverd worden. Op mijn vraag om tijdsloten in te stellen blijft het oorverdovend stil. Hebben ze blijkbaar nooit van gehoort.
Slechtste bezorgdienst van Nederland
Dit is echt de slechts presterende bezorgdienst in Nederland. Bestelling gedaan op 5 januari 2026.
Vanaf 6 januari al bericht ontvangen dat ze er aan komen. Elke dag blijft de status onveranderd en einde dag wordt de bezorgdatum een dag naar achter geschoven. En op vrijdag einde dag wordt het natuurlijk maandag. Oké er lag sneeuw, maar het is geen IJsland hier. Na 2 dagen kon je weer prima rijden. PostNL en DHL komen wel gewoon langs.
GLS moet veel beter en duidelijker communiceren. Dat kan niet moeilijk zijn met alle techniek van tegenwoordig. Ik ga nu geen bestellingen meer doen bij bedrijven die met GLS werken. Dat lijkt mij de beste oplossing.
wat een belabberd bedrijf
wat een belabberd bedrijf krijg je een mail dat het pakket vandaag bezorgd wordt met een tijdslot
tussen 12:30 uur en 15:30 uur maar word niet geleverd
om 20:00 uur staat er nog steeds we leveren vandaag
tussen 12:30 en 15:30 uur de hele middag nergens heen kunnen gaan omdat ze geen update sturen dat ze het pakket vandaag niet kunnen leveren
volgende dag naar track & tracé van de dag ervoor gaan kijken staat er niet bezorgt
word de eerstkomende werkdag met een datum van 2dagen later dit is al de tweede keer dat ik iets geleverd krijg met GLS en toen was het ook al niks
de track & tracé klopt nooit bij hun
blijf gewoon maar een week thuis als je dan geluk hebt kun je misschien de bezorger aantreffen
slechte communicatie belabberde track & tracé
als ik bij de volgende bestelling zie dat het met GLS
verzonden wordt dan annuleer deze
heel de dag voor niks laten wachen
heel de dag voor niks laten wachten. steeds een half uur later voor de bezorging. op het Laats kan niet meer bezorg worden. WAT EEN PEST BEDRIJF BEDRIJF.
GLS BELGIE had op O3/12/2025 een pakje…
GLS BELGIE had op O3/12/2025 een pakje moeten leveren volgens hun track systeem, het is kwijtgeraakt. Geen betrouwbare bezorgdienst.
Ik kan in woorden niet kwijt hoe…
Ik kan in woorden niet kwijt hoe onprofessioneel deze mensen zijn in het bezorgen!
Ze bellen aan met mijn pakket maar willen niets aangeven omdat ik niet binnen 30sec aan de deur stond en meneer al in zijn auto zat
Je kan het straks ergens ophalen zegt hij en vertrekt... Ik ga enorm veel moeite doen om deze bezorger zijn woorden te laten opeten
Ik stond aan de deur en hij zat in de auto en wou ook niet meer uitstappen door zijn raampje roepen lekker makkelijk dat je bent
Ik heb een pakket besteld eergisteren…
Ik heb een pakket besteld eergisteren vandaag was ie laat binnen bij GLS daarna krijg ik een mail sorry wou konden uw pakket niet leveren. Dit bedrijf zit vol amateurs je kan beter kinderen inhuren hun doen het veel beter dan die gasten.
Pakje op straat
Ik kreeg bericht dat pakje bezorgd was bij de buren. Dit was niet waar. Wij waren gewoon thuis en er is niemand geweest,ook niet bij buren. Veel later pakje buiten tussen de struiken per toeval gevonden. Klagen helpt niet. Wat een vreselijk slecht bedrijf!
En daar gaan we weer.....
Zeggen dat je huis niet bereikbaar is.... Nee, hoe kom ik er dan???
2 pakjes: 1 uit Nederland en 1 uit Denemarken. Voor die uit Denemarken betaald voor 2-3 dagen delivery (was al 5 toen ze dit verzonnen).
Ik snp best dt de chauffeur na 11 uur in zijn auto niet echt gemotiveerd meer is, maar ja, ik heb gewoon een dienst gekocht en verwacht dat die wordt uitgevoerd. Het zou wat worden als ieder bedrijf ondanks dt je betaald eens na gaat denken of ze wel zin hebben om het geen waarvoor je betaald hebt ook echt te doen. Van de Gekke is het!
En dus helaas geen kerstkado's dit jaar, die liggen in het magzijn van GLS waarschijnlijk te wachten op retour afzender......
Zo fijn die pakjes jongens!
BESTEL NIETS DAT GLS ZOGEZEGD (niét) ZAL LEVEREN
pakje zou vandaag geleverd worden; twee leveringsadressen : straatnrs 33 en 35 waarop ganse dag mensen aanwezig waren. Ik kreeg reeds rillingen toen ik vernam dat GLS zou leveren wegens 8 vorige missers. Dus natuurlijk zogezegd "niemand thuis" LEUGENS ! nu zal het naar afhaalpunt gebracht worden, wellicht mijlen ver zoals vorige keren. On line winkels zouden moeten verwittigen op voorhand dat ze GLS gebruiken, dan gaan ze failliet want niemand kan die vervoerder betrouwen om aan te bellen ,ze rijden gewoon beetje rond en leveren (al dan niet) hun pakjes gewoon af in een ver van huis afhaalpunt. GLS zou moéten gestopt worden.
Slechtste bezorgdienst die er is
Iets besteld dat geleverd zou worden door GLS. Ik heb betaald voor levering aan huis. Ik vind het prima dat levering langer duurt door de grote hoeveelheid pakketten, maar ben eerlijk in de track&trace!
Ik zou een pakket ontvangen, zoals GLS dat mooi zegt: er is een pakket dat echt graag bij je wilt zijn. Even later kan ik live de bezorger volgen. 14.00u wordt 15.00u. 15.00u wordt 16.00u ik zie hem toch echt rijden in mijn buurt. Ik zit thuis te wachten. Dan de melding we hebben uw pakket niet kunnen leveren, u was niet thuis.
Vreemd. Ik was thuis, heb een camera deurbel. Geen bezorger is langs geweest. Ik een vraag naar GLS, waar is mijn pakket.
De niet thuis melding wordt dan maar omgezet naar een er is iets misgegaan melding. Nu is dit niet de eerste keer dat dit gebeurd, maar het gebeurd steeds opnieuw! 5/6 leveringen van GLS gaan zo. Ik hoor een dag niks, een anomaly probleem. Dan twee dagen later, uw pakket ligt bij een service punt.
Dit kan niet GLS, als ik betaal voor levering aan huis, wat extra kost, horen jullie ook te leveren aan huis! Zeker als dit jullie probleem is geweest en niet die van mij!
Wat een nare chauffeur
Wat een nare chauffeur, erg changerijnig.
Het pakket werd open en beschadigd…
Het pakket werd open en beschadigd geleverd. Het pakket werd opnieuw dichtgeplakt met tape met de tekst "PAKKET GEREPAREERD DOOR GLS DEPOT DE NST". De inhoud van het pakket was niet wat besteld was. We hadden een lamp besteld bij LAMP24.NL, maar ontvingen een fleecejas van Strauss, maat L. Ik kan alleen maar gissen wat er tijdens het bezorgproces van GLS is gebeurd, maar ergens is het pakket, door beschadiging of opzettelijk, geopend en is de bestelde lamp vervangen door een jas. Het is duidelijk dat GLS problemen heeft met de kwaliteitscontrole van het bezorgproces en ik kan me moeilijk voorstellen waarom een bedrijf GLS zou vertrouwen met de levering van hun producten.
Altijd vertaging
Echt alle pakketten die wij zakelijk ontvangen via het GLS netwerk zijn te laat. Wij hebben zelfs de policy aangepast dat we de leveranciers die via dit kanaal verzenden vermijden. Trieste service, niet te bereiken en zo flexibel als een tuinhuis.
Pakket vervalst en gestolen
Hierbij een doos besteld met parfums ongeveer 20stuks met cosmetica erbij. Doe ik de doos open ontbreekt de helft. Na nader onderzoek hebben ze de doos in midden geknipt en kleiner gemaakt zodat de doos bog origineel lijkt. Mijn kerstcadeaus gestolen dieven !!! Hiermee ga ik naar de politie
Het verhaal van het pakje dat niet geleverd werd.
Het verhaal van het pakje dat niet geleverd werd. Er was eens een pakje, het kwam van heinde en ver, met een cadeautje voor Kerst. De bestemmeling bleef thuis en ging zeker niet van huis.
Maar toen kwam de mail: "Poging tot levering mislukt. We belden aan maar je deed niet open, en de buren waren van huis."
Dat klinkt als een leugen want ik zat te wachten met de tracking op mijn telefoon, en en kwam geen geluid.
Ik stuurde een mail, en hoopte op een oplossing, maar hoorde 'trek uw plan'.
Dit is een ongelofelijk slecht rijmpje dat volledig past bij de kwaliteit van uw dienstverlening.
U mag 3 keer raden welk bedrijf ik als zelfstandige nooit zal gebruiken om een pakje te leveren.
Ik heb begrip voor vertraging, ik heb begrip voor schade, maar ik heb geen begrip voor het niet uitvoeren van de job waarvoor je betaald wordt.
Onacceptabel gedrag van GLS-bezorger
Ik wil graag mijn ervaring delen over de bezorging van mijn pakket door GLS.
Op de dag van bezorging werd er aangebeld, maar nog geen seconde later liep de bezorger al weg richting mijn buren, waar hij ook een pakket moest afleveren. Binnen maximaal vijf seconden had ik de deur geopend en zag ik de bezorger bij de buren staan, terwijl hij vroeg of hij míjn pakket daar mocht achterlaten. Pas toen hij mij zag staan, bracht hij het alsnog naar mij.
Op mijn beveiligingscamera is duidelijk te zien dat hij na het aanbellen direct wegloopt zonder zelfs maar te wachten. Toen ik hem daarop aansprak, toonde hij geen enkel begrip voor het probleem. Tot mijn verbazing begon hij mij zelfs uit te schelden en zei dat ik moest “opdonderen”, waarna hij wegliep naar zijn bus.
Dit gedrag vind ik totaal onacceptabel en absoluut niet professioneel. Het is jammer dat ik mijn klacht niet via de website van GLS kan indienen vanwege een foutmelding, daarom deel ik hier mijn ervaring.
Ik was niet thuis toen de koerier van…
Ik was niet thuis toen de koerier van GLS leverde. Nu heb ik een mail gekregen waarin staat dat het pakket is afgeleverd. Maar op de camera beelden staat duidelijk dat hij terug weg wandeld met het pakket. Ik heb nu geen flauw idee waar het pakket is.. ben al in een paar afleverpunten gaan kijken maar niets..Leuk zeg..