1 ster omdat minder niet kan. Das nu de tweede keer op evenveel maanden dat GLS hier zogezegd ad deur geweest is en niemand thuis. Vermoedelijk zijn jullie chauffeurs onzichtbaar voor beveiligingscam... Toon meer

Donderdag pakket besteld, gekozen voor Gls parcel locker op 300 m loop afstand Vrijdag bericht van verzending gekregen. Zaterdag,maandag en dinsdag morgen bericht van GLS vandaag wordt u... Toon meer

Als men van een slechte service wil spreken zou ik zeggen zeker en vast gebruik maken van GLS. Wij zitten met 2 personen te wachten op levering, niemand gezien toch krijg ik mail dat pakket niet kon... Toon meer

te beginnen met de levertijd. Gaat van maandag 4 mei 2026 tussen 11 en 2, via dinsdag 5 mei 2026 tussen 11 , later aangepast tussen 2 en 5, verder naar woensdag 6 mei 2026 tussen 11 en 2 en wordt uite... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

22K reviews

De meest WAARDELOZE TRANSPORTEUR die ik…

De meest WAARDELOZE TRANSPORTEUR die ik maar kan bedenken.
Elk pakje dat al door GLS geleverd moest worden kwam niet aan en ze nemen vrij zeker ook niet eens de moeite om langs te komen bij de klanten want als je de hele dag zit te wachten zie je wel of er een camion stopt of niet. Geen aanrader dus!!!

30 juli 2025

Slecht bedrijf

Pakketje besteld worden met GLS Bezorgd. Nou maar de track en trace klopt van geen meter regelmatig kijk ik en iedere keer staat er wat anders. Nu staat er een tijd dat het vandaag tussen 9.45 en 13.45 wordt bezorgd en het is intussen 15.37 uur maar nog steeds geen pakketje. Nog steeds geen pakketje bezorgd mailtje gestuurd geen reactie. En nu staat er weer een nieuwe tijd in de track en trace die nu intussen ook steeds later wordt zit echt al heel de dag te wachten. Waardeloos bedrijf

29 juli 2025

Tergend langzaam

Tergend langzaam , ik bestel vaker uit Duitsland en is met 2 dagen bezorgd. GLS lukt het niet eens binnen 1 week. Nog steeds niets ontvangen terwijl we wr voor hebben betaald en zitten te springen om de onderdelen

22 juli 2025

Waardeloze bezorging

Waardeloze bezorging, eerst vermeld dat pakket om 10 uur wordt bezorgd dan ineens 's middags. Later op de dag weer een andere tijd.

14 juli 2025

Alles wat mis kan gaan gaat mis bij dit…

Alles wat mis kan gaan gaat mis bij dit bedrijf. Alles wat al beschreven houd mij ook nog steeds bezig. Waardeloze klanten service. Reageren gewoon niet. Ik begrijp niet dat dit bedrijf nog bestaat. 1 ster is veel te veel.

4 juli 2025

1 ster is eigenlijk al teveel

1 ster is eigenlijk al teveel. Hoe durven ze zich nog een pakketdienst noemen!!Is al gans de week op en neer aan het gaan en nog steeds niet ontvangen. Jammer dat we zelf niet mogen kiezen.En ook kan je ze.niet te woord staan. Enkel via mail wat ik niet ok vind

3 juli 2025

Geen levering

Waardeloos bedrijf. Verdienen deze 1* zelfs niet. Tracking geeft uur aan EN opeens kan mijn pakket niet geleverd worden om een onbekende reden. Ik vraag STEEDS om te leveren op mijn thuis adres en dan wordt mijn pakket zomaar afgeleverd in een parcel shop. En dit is al meerdere malen gebeurd. Neem dan gewoon eens deftige chauffeurs aan die hun job naar behoren kunnen uitvoeren

30 juni 2025

NOOIT MEER!

Zeg nooit, nooit... Maar GLS echt nooit meer!
7-8 dagen terug me pakketten afgegeven. Er komt letterlijk al 7-8 dagen niemand van GLS om ze op te halen. Geen support! Ik weet echt niet wat voor een bedrijf GLS is, maar voor mij afgelopen.

11 juni 2025

NOOIT MEER GLS VOOR MIJ - Waardeloos bedrijf

Op 31 mei 2025 heb ik een pakket afgegeven bij een GLS-servicepunt. Hierbij netjes een afgitebewijs ontvangen. Echter: het pakket is niet te traceren en de track-id wordt niet herkend… Telefonisch contact met de GLS-klantenservice is al dagenlang niet mogelijk. Je wordt dan eerst gevraagd wat gegevens in te toetsen, waarna je te horen krijgt telefonisch contact is niet mogelijk ivm een technische storing’. Om moedeloos van te worden. En het pakket (met veel waarde) is nog steeds niet aangekomen op de bestemming…. Ook heb ik een e-mail gestuurd naar GLS, maar daar kreeg ik een foutmelding op….Zelfs een klacht online indienen kan niet, want mijn GLS-track iD wordt niet herkend…

12 juni 2025

leveren pakje gewoon niet.

Dag na dag gaan ze "vandaag" mijn pakket leveren, dit duurt nu al een hele week, maar leveren het niet. Ze hebben ook absoluut geen support, ik kan ze niet eens ertoe krijgen om het pak in een pakketshop te leveren.

Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Op support ticket antwoorden ze enkel 'vandaag word u pakket geleverd' en negeren al het andere. Klachtendienst hebben ze niet, escaleren van het ticket helpt niet.

11 juni 2025

500 euro kwijt. Dankjewel GLS

Prutsers... kort om. Prutsers. Heb je een switch 2 besteld. Niet alleen krijgen deze prutsers het voor elkaar om een pakketje van 500+ kwijt re raken. Maar ook als je met ze mailed komt er weinig slims naar boven. "Het pakje ligt hier niet". VRIEND. Op jullie site zeggen jullie dat hij bij jullie ligt in utrecht. Leuk als een bedrijf false informatie verleend en niet eens hun fouten durft in te zien. (Kort om. Komt je pakje via GLS. Reken hem als kwijt/verloren)

10 juni 2025

Te laat

Te laat! Een week te laat en wanneer het eindelijk zegt dat het geleverd zal worden gebeurt het niet. Ze zeggen dat het niet geleverd kon worden. Slechtste levering ooit. Nog steeds niet aangekomen

7 juni 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service, ben al drie dagen aan het wachten op een pakketje wat geleverd zou worden. Word nu plotseling di. Iedere keer gekloot met dit bedrijf, snap niet dat ze er nog zaken mee doen.

6 juni 2025

Disgusting

Disgusting! Walgelijk is dit bedrijf.
Ze zetten er op we komen leveren in de loop van de dag. Geen tijd indicatie NIKS.
Dan blijf je de hele dag er voor thuis en dan in de avond komen ze gooien briefje in de bus niks aanbellen en ik heb het te laat gezien. Bedankt GLS voor NIKS! Zet tijden op de tracking of een live tracking zodat ik weet waar jullie in godsnaam uithangen!

6 juni 2025

Onbeschofte bezorger

Vandaag weer een pakket
Aangegeven dat ik niet wil dat het pakket bij de buren wordt bezorgd
Dan moet je maar thuis blijven zei de bezorger onbeschoft
Hij wilde het pakket in de lift zetten ik zei kom maar zelf naar boven
Slechte dienstverlening

5 juni 2025