Edit 29/1: sinds vorige week contact gehad met gocase en ze hebben opnieuw de bestelling opgestuurd. Deze heb ik deze week ontvangen, tevreden met de bestelde producten. Ik heb 11/12 een bestellin... Toon meer

Ik heb op 30/11 een bestelling gedaan. Het geld is van de rekening maar ik heb hier geen bevestigingsmail van ontvangen. Echter heb ik ook al via de site en Facebook proberen contact hebben maar tot o... Toon meer

2 weken geleden een hoesje besteld bij gocase. Die kwam helaas verkleurd binnen. Dit meteen gemeld en binnen paar dagen antwoord gekregen dat ik een nieuw hoesje mocht uitkiezen. Paar dagen later was... Toon meer

De hoesjes goed toegekregen. Na deze even bekeken te hebben zag ik vlekken op de hoesjes. Naar de helpdesk gemaild en heel snel antwoord gekregen en ik krijg 2 nieuwe hoesjes en excuses gekregen hierv... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  2. Elektronicawinkel
  3. Winkel in modeaccessoires

At Gocase®, we turn ideas into unique and customized gocases that our community can wear and express their lifestyle. Yep, no more boring cases! From starting in 2016, we have ignited self-expression in more than 5 Million+ people around the globe:) Our aim is to reach as many people as possible worldwide so our message becomes universal. With Gocase®, Go As Yourself, Unique In Your Own Way!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

6K reviews

Heeft 45% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super hoesje!!

Het hoesje beschermt de iPhone helemaal! Zit zalig in de hand! Super kwaliteit. Heel heel blij mee.

10 januari 2022

Hallo Chloë,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven! Horen wat u te zeggen heeft over onze producten is voor ons heel waardevol. Wij zijn u zeer dankbaar voor de complimenten die u hebt achtergelaten, ze betekenen echt veel voor ons en zijn een groot deel van de brandstof die ons vooruit houdt.

Nogmaals, bedankt voor het schrijven van een recensie! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig hebt.

Super!

Ik heb twee hoesjes besteld en ik ben er superblij mee. Ik heb al veel complimenten gekregen.
De hoesjes hebben mooie kleuren en de personalisering is ook heel mooi. Het zijn ook stevige hoesjes.
Ze werden in een mooie verpakking geleverd. Bedankt voor de goede service.

6 januari 2022

Hallo, Floor.D

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven! Horen wat u te zeggen heeft over onze producten is voor ons heel waardevol. Wij zijn erg dankbaar voor de complimenten die u heeft achtergelaten, ze betekenen echt veel voor ons en zijn een groot deel van de brandstof die ons vooruit houdt.

Nogmaals, bedankt voor het schrijven van een recensie! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft. 😉

Gocase Team.

Starry sky couple hoesje niet bestelbaar door bug in site

Ik wilde het starry sky couple hoesje bestellen met de jongen en het meisje alleen is deze niet bestelbaar omdat je het hoesje niet kunt aanpassen en dus daarom ook niet in het winkelmandje kan plaatsen. Zouden jullie hier even naar willen kijken zodat ik dit hoesje kan aanpassen op persoonlijke voorkeuren en kan bestellen.

Na aanpassing: bedankt voor de reactie gocase, nu kan ik het hoesje zsm bestellen!

5 januari 2022

Hallo Iris,

Wij danken u voor uw feedback en weten dat wij ervoor zorgen dat verbeteringen worden aangebracht aan onze site, zo spoedig mogelijk zal dit sjabloon weer beschikbaar zijn voor bewerking.

Gocase Team.

Ik ben erg teleurgesteld!

Ik ben erg teleurgesteld, ik heb al 4 mails gestuurd omdat ze mij een kapotte gocase oplaadbare oplader voor in de auto bezorgd hebben, ik heb beeldmateriaal alles erbij upgeload zodat ze zelf zien dat hij gewoon niet werkt, er blijft iets hangen in het mechanisme, hij blijft open gaan zodat de gsm er uit valt, 50 euro voor een kapotte oplader?? Schandalig! Ook dat er geen antwoord op mijn mails wordt gegeven of dat ze geen oplossing bieden veel erger! Ik wil ofwel een nieuwe opgestuurd krijgen of mijn centjes terug.

30 december 2021

Hallo Stefanie,

Het spijt ons dat te horen, maar maakt u zich geen zorgen: onze klantenservice heeft al contact met u opgenomen en zal uw zaak in behandeling nemen.

Gocase Team.

Heel tevreden over mijn gocase hoesje…

Heel tevreden over mijn gocase hoesje heel stevig en tekst blijft mooi supertevreden

30 december 2021

Hallo Sharon,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven! Horen wat u te zeggen heeft over onze producten is voor ons heel waardevol. Wij zijn u zeer dankbaar voor de complimenten die u heeft achtergelaten, ze betekenen echt veel voor ons en zijn een groot deel van de brandstof die ons vooruit houdt.

😡😡😡

13 december besteld een gepersonaliseerde GoCase besteld als kerstcadeau, nog steeds niks binnen en krijg geen reactie. Wil mijn geld terug!

28 december 2021

Hallo Menno,

Het spijt ons dat te horen, maar maakt u zich geen zorgen, want onze klantenservice heeft al contact met u opgenomen en zal uw zaak in behandeling nemen.

Geen levering

Op 7 dec. Een hoesje besteld voor een familielid. Deze zou 14 december binnenkomen. Helaas meerdere berichten en e-mails verder en heb nog steeds niets ontvangen. De e-mails die ik ontvang zijn automatisch en geen enkel persoonlijk bericht.. slechte service.

27 december 2021

Hallo Janneke,

Heel tevreden

26 december 2021

Hallo Ilse,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven! Horen wat u te zeggen heeft over onze producten is voor ons heel waardevol. Wij zijn erg dankbaar voor de complimenten die u heeft achtergelaten, ze betekenen echt veel voor ons en zijn een groot deel van de brandstof die ons vooruit helpt en ons blijft verbeteren.

Kwaliteit is perfect!

Hoesje was snel binnen! Net op tijd voor de kerstdagen. Kwaliteit is goed & precies zoals wij hem hadden gemaakt!

Hallo Ashley,

Gocase Team.

Mijn dochter had een leuk telefoonhoesje gemaakt via Gocase. Helaas had ze een foutje gemaakt en een verkeerd (niet bestaand) adres opgegeven. We kregen van Gocase een nieuwe!

Hallo Imke,

Heel tevreden

Altijd tevreden over de producten van gocase en de leuke gifts.
Vlotte bestelling en levering

Hallo Els,

Krijg ik het nog wel?!

26 november besteld. Bevestigingsmail binnen gekregen.
28 november mail dat het klaargemaakt wordt.
3 december mail dat het verzonden is.

Tot heden nog niks binnen. Voor best flink bedrag besteld. Mailtjes gestuurd maar lijken niet aan te komen. Hopelijk hoor ik wat op dit en krijg ik alsnog mijn bestelling 🤞🤞🤞

10 december 2021

Hallo Iris,

Wij hebben geverifieerd dat ons Service Team uw verzoek reeds in behandeling heeft genomen, het spijt ons ten zeerste voor dit incident en weten dat wij altijd tot uw beschikking zullen staan.

Wij wensen u een fijne oudejaarsavond!

Van harte,
GoCase Team.

Snelle levering en mooi product.

2 december 2021

Hallo Annabel,

Gocase Team.

Ik heb twee weken geleden een hoesje…

Ik heb twee weken geleden een hoesje bij jullie besteld maar het adres staat onvolledig in jullie bestand waardoor ik niks heb ontvangen .
Ik probeer jullie te bereiken maar dat alle mail adres bestaan niet!!!

24 november 2021

Hallo Eveline,

Wij wensen u een fijne oudejaarsavond!

Van harte,
GoCase Team.

Ik heb 2 november een hoesje bij jullie…

Ik heb 2 november een hoesje bij jullie besteld en het is nog steeds niet geleverd. Ik vind het raar dat het nog niet is aangekomen. Er zijn nergens fatsoenlijke contact gegevens te vinden en het lijkt een beetje op oplichting. Hopelijk reageren jullie hier op want ik zou graag zo snel mogelijk het hoesje ontvangen.
update: ik heb een belachelijke mail gekregen in een hele vreemde taal. Ik kan geen account aanmaken omdat het oplichterij is. Bij deze wil ik m’n geld terug!! Hoop dat het snel op m’n rekening staat want dit is echt hele slechte service!!!

12 november 2021

Hallo Kira

Het spijt ons wat er met uw bestelling is gebeurd. Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt.

We hebben u een e-mail gestuurd, we wachten op uw antwoord zodat we u op de beste manier kunnen helpen .🤍

Bij voorbaat dank,😉

Het Gocase team.💕

TOTAAL NIET PROFESSIONEEL

Eigenlijk wil ik 0 sterren geven.

Hoi Gocase mochten jullie weer mijn review beantwoorden. Kom dan met een nuttige mail. En niet in een vreemde taal met een link die ik zelf ook al een aantal keer heb geprobeerd VOORDAT jullie die mail naar mij stuurde. Als ik reageer op deze mail krijg ik een automatische mail terug wel 2x. Lekker professioneel hè? Ik wil mijn geld terug!!! Reageer normaal op mijn mail!

30 oktober 2021

Hoi Elise🤍

Nogmaals, het spijt ons zeer voor wat er met uw bestelling is gebeurd. Onze oprechte verontschuldigingen voor dit ongemak. Wij hebben uw e-mail beantwoord en uw terugbetaling is met voorrang aangevraagd.

Bij voorbaat dank,😉

Het Gocase team.💕