Autoverhuur net buiten schiphol, scherpe prijs. Voordeel geen rijen wachtenden zoals bij de andere verhuur balies in de schiphol hal. pendel (10 minuten) duurt net zo lang als naar de parking lopen va... Toon meer
Dikke oplichters! Bij de auto terugbrengt verzinnen ze d’r allemaal extra kosten bij. Dit ging onder andere om dat men zei dat wij gerookt hadden in een auto. Wat helemaal niet het geval was. meerder... Toon meer
Het was makkelijk en eenvoudig om een auto te reserveren. Het personeel was erg gastvrij en vriendelijk.
Wij hadden een wagen in Rovaniemi gehuurd. Bij teruggave werd deze wagen niet nagekeken alhoewel het gewoon tijdens de kantooruren was. Nadien kregen wij een claim van 1466 euro voor schade aan de OND... Toon meer
Green Motion Car and Van hire offers its customers - both leisure and business the opportunity to enjoy great value vehicle rental, while helping to reduce the impact of global CO2 emissions associated with road travel.
Aspen Farm, Sheep Lane, MK17 9HD, Woburn, Verenigd Koninkrijk
- 03338884000
- reservations@greenmotion.com
- greenmotion.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Oplichters!!!
Nou je raadt het al, ook hier wordt je vakkundig een pootje gelicht. We hebben keurig met de auto gereden en vooraf uiteraard foto's gemaakt van de auto. Zoals je weet gebeurt het nu eenmaal dat je achteraf nog even een rekening gepresenteerd krijgt als je thuiskomt van een of andere schade. Dat zal ons niet gebeuren. Nou, wel dus!
Zonder ook maar even contact met ons op te nemen is er ruim €948,04 van onze creditcard afgeschreven. Natuurlijk meteen contact gezocht en ze wisten ons te vertellen dat er schade was gemaakt aan de auto. Een paar minuscule krasjes... die uiteraard bijna niet zichtbaar waren, ook niet op de foto's die we zelf gemaakt hadden.
Die zaten er dus allang op en we hebben helemaal geen schade of wat dan ook gemaakt met de auto.
Één tip: zorg dat je de auto inlever als het bedrijf geopend is en loop er samen omheen. En film dit. Zorg dat je te horen krijg dat de auto keurig is afgeleverd. Wij hebben helaas de auto buiten de openingstijden moeten inleveren ivm met onze reisplannen. Het blijft altijd opletten met betalingen en zeker met een creditcard. Het geschil ligt nu bij onze rechtsbijstandverzekering maar ik ben bang dat we naar onze centen kunnen fluiten.
Lesje geleerd!

Green Motion Italië
Green Motion Italië: auto is in panne gevallen door een versleten wiellager. Ondanks Premium verzekering worden de kosten toch aan mij doorgerekend. Dit bedrijf is nooit een aanrader, blijf er weg!

Niet doen!
Niet doen!! Kost je alleen maar extra geld. Ze naaien je met opzet waar je bij staat.

Antwoord van Green Motion International
Goede service, duidelijke uitleg en prima auto voor de verhuur

Perfect
Airport Preveza Griekenland. Dit bedrijf had niet de beste reviews maar voor mijn periode de beste prijs.
De wagen was bijna nieuw en zeer proper. Ophalen ging zeer vlot en inleveren voor 8 uur was een meerkost, mijn vlucht was om 9.45 en heb hem terug ingeleverd stipt om 8uur en was nog ruim op tijd voor mijn vlucht. Dus voor mij een positieve ervaring.

Super geholpen…
Netjes ook om mijn zoon als 2de bestuurder toe te voegen ondanks dat hij zijn rijbewijs was vergeten. (Hij woont in Finland en mocht deze op de mail zetten) Enige mijn punt vond ik de afstand van het verhuur bedrijf naar de parkeergarage was een puzzel ondanks de uitleg en voor iemand die moeilijk ter been is niet handig .(afstand wisten we ook niet) Netjes geholpen na af te tanken de verkeerde links te hebben genomen. Super bedankt . Zeer nette auto met veel plezier ermee gereden. Volgende keer zeker weer, zal nog wel vaker in Finland zijn .

Antwoord van Green Motion International
2 x geboekt bij Green Motion in…
2 x geboekt bij Green Motion in Griekenland. Allebei de keren kregen we niet de auto die geboekt was. En ook geen vergelijkbaar model. Een Fiat Panda is geen Hyundai I20. Huurders voor ons aan de balie hadden hetzelfde. Het is niet alsof het weinig geld is wat je daar moet betalen. Dan verwacht ik wel een betere service.

Antwoord van Green Motion International
Hier niet boeken!! Zijn oplichters (SCAM)
Hier niet boeken, ze laten je onnodig op de luchthaven wachten (1,5 uur), na meerdere keren bellen wordt je opgehaald door een huilende chauffeur die het niet meer ziet zitten en denk je alles gehad te hebben, dan worden er problemen gemaakt vanwege de creditcard naam die niet overeenkomt, terwijl het een card betreft van een gezamenlijke rekening en ik hier wel vooruit de betaling mee gedaan had, dat kan dus wel. Na lange en moeizame discussie de borg met een andere pas kunnen betalen, maar voor dit grapje moesten we ineens wel € 400 extra betalen anders kregen we geen auto mee. Geheel onduidelijk waarvoor, maar omdat we de auto nodig hadden hebben we dit met tegenzin gedaan, en direct klacht ingediend bij de de verhuurder waar we geboekt hadden, dit is nog in behandeling, maar denk dat we kunnen fluiten naar ons geld.
Inmiddels antwoord gehad van de verhuurder, er is gewoon extra verzekering in rekening gebracht hetgeen wij geweigerd hebben, echter niet akkoord gaan en niet betalen is bij Greenmotion geen auto meekrijgen. Dit blijkt gewoon oplichting te zijn, en omdat je tekent, je wil toch een auto, kan je fluiten naar het extra betaalde geld.

boek hier nooit
boek hier nooit ! Wij hadden vertraging en blijkbaar na 2,5 u na de voorziene aankomsttijd annuleren ze automatisch uw reservatie ongeacht de reden hiervanen ben je je geld kwijt. Wij waren pas 10 minuten na die tijd en hierna maar de shift van die man was klaar en had geen zin om een oplossing te zoeken dus geen auto en daar moet je het mee doen. Nooit meer

Antwoord van Green Motion International
Terughalen borg duurt al meer dan een jaar
Ik ben al meer dan een jaar bezig de borg terug te krijgen van een autohuur in Rome. Inmiddels krijg ik geen reactie meer. Ik begrijp er niets van.
Onderstaand antwoord van Greenmotion was geen hulp. Ik had al enkele maanden contact met ze hierover.
Inmiddels borg terug, een dag nadat ik deze review heb geschreven en het kantoor in Engeland weer eens mailde. Dat duurde lang: 14 maanden. Ik ben blij dat ik het weer terug heb!

Antwoord van Green Motion International
30dgn moeten wachten totdat de…
30dgn moeten wachten totdat de creditcard maatschappij de reservering van de borg heeft afgehaald.
Zou netjes zijn dit binnen enkele dagen zelf te doen als green motion zijnde.

Geld kwijt
Auto gehuurd bij carjet waarna we bij Green Motion terecht zijn gekomen. De naam van de credit card houder kwam niet overeen met de hoofd bestuurder waardoor de boeking ongeldig was en de auto niet meegegeven kon worden. Meerdere keren geprobeerd via telefonisch contact om de naam aan te passen naar degene van de credit card houder maar dit was zogenaamd onmogelijk. Eindstand: geld kwijt en geen auto.

Antwoord van Green Motion International
Ik was aanvankelijk zeer te spreken…
Ik was aanvankelijk zeer te spreken over de huur van de auto. Dit ging prima, de auto was uitstekend, het afhalen en terugbrengen verliep soepel. Maar dat je vervolgens 30 dagen moet wachten voordat de 1200 euro borg wordt terugbetaald vind ik uitermate slecht.

NIET DOEN
Na anderhalve maand mailen heb je gewoon pech. Ligt niet aan hun.
Wat n rampenbedrijf.
WEES GEWAARSCHUWD

Antwoord van Green Motion International
Een vlotte en correcte afhandeling van…
Een vlotte en correcte afhandeling van de autoverhuring. Mooie auto, vriendelijke klantendienst. Waarborg vrijgave duurt wel 14 dagen ! Spijtig…

Antwoord van Green Motion International
P4 in Riga is wat verweg voor iemand…
P4 in Riga is wat verweg voor iemand met een stap probleem, vooral als het regent Shuttle aub.

GREEN MOTION MALLORCA
GREEN MOTION MALLORCA
Van 22 juni tot 28 juni 2024 een auto gehuurd bij Green Motion Airport Mallorca. Het telefoonnummer dat je na aankomst moet draaien springt continue op de Spaanstalige voicemail. Hoe moeilijk is het om altijd live bereikbaar te zijn en alleen in een uiterst geval van calamiteit een Engelstalig voicemail af te spelen. Het kostte ons veel stress en een uur extra om op de verhuur lokatie te komen. Daarna was de balie medewerker erg opdringerig om in ruil voor eerst 50% premie korting en daarna voor een upgrade auto een verzekeringspolis te verkopen. Wij zijn Visa/ANWB verzekerd en weten beter. Na grondige video inspectie de auto uiteindelijk geaccepteerd en de route naar logement aanvaard. Op de snelweg bleek het controle lampje “bandenspanning” te branden en het stuur naar links te trekken. Bij banden inspectie op eerstvolgende benzinestation bleek slechts 1 van de 4 velgen nog de originele wieldoppen te bevatten. De overige 3 zaten met tie wraps aan de velgen gemonteerd. Afsluitend hadden alle banden een matig profiel. Gelijk een WA naar de receptie gestuurd en melding gemaakt van deze gebreken en gelijktijdig alle aansprakelijk hiervoor uitgesloten. Geen enkele reactie hierop. Gedurende de week bleek bij nadere inspectie dat de achterportieren nauwelijks ruimte tussen chassis hadden. Het vermoeden bestaat derhalve dat Green Motion schade auto’s opkoopt en deze 1:1 doorzet voor verhuur. Als je goedkoop maar met risico een auto wilt huren, dan ben je hier aan het goede adres. Maar wij huren de volgende keer bij een iets minder kosten efficient maar betrouwbaarder adres. DoYouSpain zou afsluitend ook wat kritischer in hun voorwaarden voor acceptatie mogen zijn! Arthur Paping

Antwoord van Green Motion International
Borg van 800 euro wordt niet terug betaald!!
Van 27 april tot 14 mei huurden wij een auto op Dubrovnik airport. We hebben de auto keurig afgeleverd en kregen stempels op ons huurcontract dat de borg op mijn creditcard zou worden vrijgegeven. Helaas....de 800 euro borg is van mijn rekening afgeschreven en ik krijg het niet terug. Wekelijks gebeld en gemaild met de verhuurder maar geen reactie. Kortom: fraude! Mijn bank gaat nu onderzoek instellen. Zeer vervelend dus bespaar je deze ellende!

Auto gehuurd in dubrovnik
Auto gehuurd in dubrovnik. Auto was wel aan de slechte kant en communicatie ging ook slecht. Maar de ergste is de borg, volgens de personeel zou de borg terug gestord worden van 800 euro. Maar we zijn 2 dagen verder en het is nog niet terug gestort. Ik lees nu ook de reviews...

Beautifull car
Beautifull car. It wasn't the one we choose but this one was very comfortable