..og sætter frist på, hvornår det ikke længere er muligt med eksisterende dansk betalingsmåde. Jeg er hundepasser og har haft profilen, mens gudog er blevet overtaget af Rover. Det betyder, a... Toon meer
Fantastisk app Så nem at bruge - mange passere herinde ( dog glemmer nogle at lukke kalenderen, og får ikke svaret) Det er rart at i har forsikring- hvis uheldet er ude. Det bliver her vi finder v... Toon meer
Dette må mere handle om personen/eller personerne som sætte sit hjem til rådighed for en fremmed hund. Pelle har være hos Gitte Wiborg og ægtefælle i en lille uge. I ugens løb fik vi en masse skønne b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har kun meget positivt at sige om Jackie, hvor vores skønne Huxi, Labrador, blev passet, han har helt sikkert nydt sit ophold, vi fik en glad og veltilpas hund hjem, og vi kunne nyde vores weeken... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Gudog er en førende platform inden for hundepasningstjenester og har et stærkt fodspor i flere lande, inklusive Danmark. Platformen tilbyder et personligt og kærligt alternativ til traditionelle hundepensioner og forbinder dyreejere i Danmark med erfarne og pålidelige hundepassere. Det gør Gudog til det ideelle valg for dem, der søger specialiseret pleje til deres hunde i et hjemligt miljø. Gudogs alsidige tjenester, herunder hundepasning i hundepasserens hjem, pasning i eget hjem, daglige gåture, dagspasning og døgnpasning, er tilgængelige for hundeelskere i Danmark. Hver hundepasser hos Gudog er nøje udvalgt og bedømt for at sikre hundenes sikkerhed og trivsel. Platformen stræber efter at gøre hele processen let og problemfri ved at tilbyde en brugervenlig online booking, dyrelægedækning, sikre betalinger og effektiv kundesupport. Gudog skiller sig yderligere ud ved sit stærke engagement i dyrevelfærd, hvilket inkluderer rådgivning om kæledyrspleje og støtte til lokale initiativer for dyrevelfærd. Brugerne kan også drage fordel af platformens anmeldelses- og bedømmelsessystem, der muliggør deling af erfaringer og valg af den bedste pasning til deres hunde. Gudog repræsenterer ikke bare en hundepasningstjeneste; det er et engageret fællesskab for dyreelskere, der stræber efter at tilbyde det bedst mulige miljø for hunde. Med let tilgængelighed, personlig opmærksomhed og erfarne hundepassere står Gudog frem som det optimale valg til din hunds pleje i Danmark.
Copenhague, Denemarken
- info@gudog.com
- gudog.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fantastisk koncept!
Fantastisk koncept!
Jeg, og vores hund, har været utroligt glade for vores hundepasser.

Dog sitting resource
Gudog has helped me find great dog sitters. However, I wish they had an option in English!

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept: Når man som jeg har et rigtig forkælet pelsbarn, som er vant til at måtte ligge i sofaen, kan man da ikke få sig selv til at aflevere hende i en hundepension! Med gudog er der mulighed for at finde et match mellem menneske og dyr så både hund og hundepasser får en god oplevelse. Vi afleverede vores Alma hos Søren som tog sig rigtig godt af hende i 8 dage. Undervejs fik vi tilsendt billeder og beskeder om hvordan det hele gik. Vi gør det gerne igen

Ros og glæde
Dejligt der er mange hundepassere at vælge imellem specielt når den plejer at bruge ikke kan -
Dejligt man kan få hurtig hjælp hvis app er lidt svær at komme rundt i

Antwoord van Gudog
Skønt med et privat hjem
Skønt med et privat hjem, hvor hunden har det "som derhjemme". Fungerer fint med at søge hundepasser og få lavet aftaler i min nærhed. Benytter mig af Gudog med ro i sindet.

Antwoord van Gudog
Fin service men ikke Dogley niveau
Fin service men os der kommer fra Dogley inden de blev opkøbt savner den brugervenlighed, der kendetegnede det system. Svinger mellem 3 til 4 stjerner. Jeg ender nok på 3, da systemet er blevet gjort lidt for tysk (læst ufleksibelt og regelrigidt) heldigvis er der god support, der altid kan hjælpe en på vej.

GUDOG/DOGLEY
GUDOG/DOGLEY kan ikke tildeles mere end 1 (en) velfortjent stjerne. GUDOG agerer mellemled for leverandør (hundelufter/passer) overfor kunde, men som mange andre lignende servicetjenester, fraskriver man sig ethvert ansvar for at levere sine ydelser og enhver form for konsekvens og/eller mitigerende handlinger (eks. frasortering af useriøse leverandører) udføres ikke, måske, på grund af åbenlys mangel af leverandører GUDOG hermed ville lide under. Om manglende leverance/booking (trods frie kalenderdage) hos leverandører skyldes ej udbetalte lønninger er uvist, men mistanken påfaldende, kvag anmeldelserne på Trustpilot. Benyt en oprigtigt dyrepension og spar tid og frustrationen ved GUDOG/DOGLEY.
En fantastisk oplevelse med Gudog
En fantastisk oplevelse med Gudog! Vi ledte efter en pålidelig hundepasser til vores dejlige hund, og Gudog gjorde hele processen let og problemfri.
Det er tydeligt, at Gudog værdsætter dyrenes trivsel. Vi er meget tilfredse med deres service og vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden. Tak, Gudog, for at gøre det så let at finde kærlig pasning til vores elskede hund!
Hele oplevelsen med Gudog
Hele oplevelsen med Gudog, og hos hundepasseren, gik så godt! Derfor får de 5 ⭐
Et dejligt hjem med hjertevarme
Et dejligt hjem med hjertevarme. Vi var meget trygge ved at efterlade vores hund hos Josefine.
Har benyttet Gudog for første gang
Har benyttet Gudog for første gang - stort succes - meget sød familie og var helt tryg ved at min lille prinsesse hund blev passet der.

Useriøs og utroværdig
Først og fremmest måtte jeg kontakte et utal af hundepassere, som havde ledigt/grøn i kalenderen på mine ønskede datoer, men kun få vendte tilbage, langt de fleste ignorerede min forespørgsel.
Da en endelig sagde ja til en pasning i mit hjem fra fredag kl. 15-søndag kl. 15, kørte jeg selv vedkommende frem og tilbage (for mig 2x1times kørsel) for at have en meet and greet to dage før. Hundepasseren kan så ikke komme før fredag om aftenen. Det siger jeg ok til. Hundepasseren vil så gerne have sin mand, sit barn og sin egen hund med. Det siger jeg ja til givet, at der jo ikke er andre på Gudog, som har reageret.
Det viser sig, at “kun” hundepasseren og dennes hund dukker op om aftenen, men tager hjem igen senere på aftenen, og efterlader min hund i et aflåst hus. Hundepasseren ringer mig først op næste morgen, og fortæller mig, at hun har forladt hus og hund, og ikke kommer tilbage af personlige årsager. Vi har betalt samlet 5000 kr for en weekend for hele familien og befinder os 3.5 times kørsel væk, hvilket hundepasser er klar over.
Vi skal finde nogle til at lufte hunden, samt betale dem for det, og sørge for at der er styr på tingene indtil vi selv kan komme tilbage. Vi får fuldstændig ødelagt en længe planlagt og for os ret dyr weekend.
Dette mener Gudog at vi stadig skal aflønne hundepasseren for. Der er ingen rimelighed i dette og det er absolut sidste gang, at vi bruger dette koncept. Hold jer langt væk.

Antwoord van Gudog
Gudog is a good digital platform
Gudog is clearly a better working digital platform for finding dogsitters or offering these services yourself.

Manglende betaling
Jeg kontaktede jer første gang den 10/7 2023, da jeg ønskede at få udbetalt min betaling efter at have passet en hund. Der var problemer med dette, da appen ikke ville godkende IBAN nr. Da dette blev løst, var der problemer med at få appen til at godkende mit pas og kørekort. Den 17/7 blev dette også godkendt, og jeg bestilte mine penge. Jeg blev informeret om, at jeg ville modtage mine penge indenfor 5 dage på min konto. Den 26/7, altså 9 dage efter, har jeg endnu ikke modtaget mine penge, og jeg kontakter jer derfor igen. Denne gang får jeg af vide, at jeg manglede at oplyse navn på bankkontoen, og pengene er derfor blevet sendt retur. Jeg tilføjer mit navn under "bankkonto" på appen samme dag. Herefter er jeg igen i kontakt med jer, hvor jeg bliver oplyst om at pengene kommer tilbage til jer indenfor 10 dage hvorefter i overfører dem til mig.
Den 6/8 er der gået 10 dage, og jeg skriver derfor til jer for at sikre mig, at i har modtaget pengene og nu overfører mine penge til mig, således at jeg har dem på min konto indenfor 5 dage. Den 7/8 får jeg besked om, at i endnu ikke har modtaget pengene. Herefter bliver jeg oplyst om, at i kontakter mig, så snart i har modtaget pengene og sender dem straks retur til mig. Den 15/8 har jeg endnu ikke hørt fra jer. Jeg kontakter jer derfor igen, for at blive oplyst om hvornår jeg kan forvente at modtage mine penge. Jeg har endnu ikke hørt fra jer.
I en periode på en måned har jeg næsten hver dag skulle bruge tid på at kontakte jer for at få mine penge udbetalt for det stykke arbejde jeg har udført. Jeg har endnu ikke modtaget dem. Jeg har aldrig oplevet problemer i forhold til at modtage betaling for at arbejde med at passe fremmede hunde på Dogley, men jeg er nu begyndt at tvivle på om Gudog er et troværdigt firma.
Jeg vil med glæde betale en relativ stor andel af min løn i gebyr til Gudog, fordi der blandt andet ligger en økonomisk sikkerhed i, at en tredjepart står for at opkræve betaling fra hundens ejer. I dette tilfælde, hvor jeg skal bruge adskillige timer på at kæmpe for at få udbetalt min løn for at passe hunde, som i øvrigt ikke er udbetalt endnu - ja, så ønsker jeg ikke at Gudog er tredjepart og styrer de økonomiske anliggender fremadrettet på disse præmisser.

Fuld Tilfredshed
Er meget, meget tilfreds med “Gudog” de har nogle rigtig gode mennesker til at passe på mine hunde.

Fantastisk!!
Fantastisk god pasning af vores hund Ponto. Eminent koncept!!