De gele kleur van de Butter Yellow sport-bh was na één keer wassen lichter van kleur geworden. Apart gewassen, geen agressieve wasmiddelen en daarna opgehangen voor drogen. Gymshark weigert onda... Toon meer
Hele fijne klantenservice. Er was iets mis gegaan met de bestelling. Dezelfde dag kreeg ik een reactie en hebben we het netjes en fijn kunnen regelen. Daar kan menig klantenservice een voorbeeld aan... Toon meer
Ik had een bestelling geplaatst,daarbij schijnt wat mis gegaan te zijn dus geen bestelling maar wel mijn geld weg. Vervolgens maanden geprobeerd om er met hun uit te komen maar je komt niet verder als... Toon meer
Ik merkte dat mijn broek wel erg snel begon te slijten en heb daarom toch maar een mailtje gestuurd om te vragen of dit normaal was. Ik kreeg vrijwel direct een reactie dat ze het meteen voor me w... Toon meer
Over Gymshark
It’s not our goals that unite us, but the things we do to achieve them. Because although our training grounds and end goals might be different, sweat is our sport. And we’re a team of individuals who know that to go further, we go together.
*Conditioning is everything we do today to prepare for tomorrow.
GSHQ, Central Boulevard, B90 8AB, Solihull, Verenigd Koninkrijk
- support@gymshark.com
- gymshark.com
Vraagt klanten om een review
Dagen wachten op iets wat nooit komt
Onder tussen ander halve week wat besteld. Geen mail dat het onderweg is dagen krijg ik te horen dat ze er mee bezig zijn krijg ik 9/10 antwoordapparaat van een bot. Zeggen ik geduldt moet hebben ze gaan het nog versturen na ander halve week krijg ik een mail dat het out of stock is en ik het dus niet krijg. Ik snap dat dat kan gebeuren maar 1 week lang nodig hebben voor 1 mail belachelijk.

Waardeloze service
Waardeloze service. 2 retouren opgestuurd, voor 1 van de pakketjes een terugbetaling ontvangen. Uiteindelijk ervan beschuldigd dat de retour niet goed ingeleverd was. Na het versturen van het verzendbewijs kon het ineens wel teruggeboekt worden. Klantenservice sloot af met een preek over dat wij het volgende keer anders (??) moeten doen.

Antwoord van Gymshark
Goed geholpen met mijn vraag
Goed geholpen met mijn vraag! Bedankt 👍

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Een 2-pack shirt aanbieden met 50% korting, bij levering bevatte het pakket maar 1 shirt. Contact opgenomen met Gymshark. Veel heen en weer gemaild waar niet direct antwoord werd gegeven (automatische chatbot) bleek uiteindelijk dat de 50% korting van toepassing was, vanwege het ontbreken van een shirt. Uiteindelijk was er dus helemaal geen sprake van een korting. Nergens tijdens het hele bestelproces bleek dat het ging om slechts 1 shirt.
Klantenservice geeft geen duidelijke antwoorden en proberen je af te schepen.

Antwoord van Gymshark
Met mijn retouren was het niet helemaal…
Met mijn retouren was het niet helemaal goed gegaan maar ze hebben het snel en goed weer opgelost .

Klantenservice is top!
Er was iets niet goed gegaan met de bestelling maar dit is top opgelost kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd!

Antwoord van Gymshark
de reactie was snel en het probleem was…
de reactie was snel en het probleem was zo opgelost

Antwoord van Gymshark
De retour duurde erg lang
De retour duurde erg lang, heb contact op genomen doorverbonden en perfect geholpen!

Antwoord van Gymshark
Met Gymshark jouw geld naar de haaien
Het is dat je een ster moet geven anders een min gekregen. Mijn dochter besteld voor €100 bij deze webshop. Wordt geleverd door Dhl en moet voor worden getekend. Zij krijgt een mail van Dhl waarin gemeld wordt dat pakket is geleverd met een foto van een handtekening. Deze is niet van mijn dochter en zij heeft het pakket niet. Zij neemt contact op met Dhl. Na verschillende dagen en mails wordt door Dhl gezegd contact op te nemen met Gymshark. Deze webshop zegt dus jij bent te laat met reageren, dit moet binnen 7 dagen. De klantenservice van Gymshark is super slecht. Een chatbot die steeds hetzelfde herhaald en niet snapt wat jij precies zegt. Eindelijk een mens achter de mail. Ja, te laat en niets met Dhl te maken. Mensen pas op. Sowieso voor de klantenservice die is echt slecht.

Antwoord van Gymshark
Retour is ingewikkeld & niet voor blokkenbak
Drie broekjes gekocht: een broekje 1 dag aan in de blokkenbak en de pluisjes en blokken zitten nog steeds in het broekje, je krijgt het er niet af.
Een ander broekje is niet goed en willen we terug sturen. QR code werkt niet. Nieuwe QR code gekregen, werkt ook niet. Uiteindelijk via Post NL terug gestuurd en dat ging goed.
Mailcontact met Gymshark gaat erg goed, ze reageren vlot en zorgen voor een oplossing.

Vreselijke service
Vreselijke service. Eerste en laatste keer dat ik hier bestel. Ik wilde twee sportshorts retourneren omdat ze niet goed zaten en heb echt 10 keer heen en weer gemaild, eerst met een chatbot en daarna met allerlei verschillende medewerkers. Nadrukkelijk uitgelegd dat na drie pogingen bij verschillende DHL punten de QR code én de nieuwe nog steeds niet werkt. Zij blijven benadrukken dat de QR “gewoon moet werken”.. Ik ga nog één poging doen via Post NL. Ik wil gewoon m’n geld terug. Enorm gehyped door influencers maar absoluut niet de moeite en je energie waard. Bestel hier niet!

Bestelling kwijt, 0 contact met Gymshark
Mijn bestelling is al ruim over een dikke maand vermist.. krijgt 0 contact met Gymshark zelf.. erg slecht!
Budbee de bezorger gebeld, maar ook hier wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd en hoor ik alsnog niks van Gymshark.. Ik zal er nooit meer iets bestellen.

klantenservice
Ik heb 2 weken terug een seamless short besteld bij gymshark en was binnen 3/4 dagen binnen maar vorig weekend kwam ik erachter dat er een klein gaatje in de short zat, ik heb ze gemaild en na foto’s met bewijs door te sturen heb ik een nieuwe short ontvangen zonder mijn kapotte ook maar hoeven terug te sturen of er iets voor te moeten betalen! top service dus!!!

Vreselijke klantenservice
De kleding is natuurlijk prima, maar de klantenservice vind ik echt belachelijk. Ik had een set besteld die binnen 3 a 4 werkdagen bij mij zou zijn. 3 juli besteld, 6 juli zou die ‘bijna’ verstuurd worden. Op 10 juli bleek er al sinds 6 juli geen beweging meer te zijn. Ik nam gelijk contact op. Toen werd er beloofd dat het er de 13e zou zijn, toen ik bleef mailen dat er geen beweging was dus dat het er no way de 13e zou zijn, moest ik wachten tot de 14e?? Ik gaf meerdere keren aan dat ik het pakket nodig had op een aankomende datum. Zij bleven herhalen dat ik moest wachten tot de 14e tot ze iets konden doen. Vandaag (de 14e) mailde ik dus opnieuw en het enige wat ze konden doen ik geld teruggeven. Niemand ging dus überhaupt opzoek naar mijn pakket!! Had dat dan eerder gezegd, dan had ik eerder een nieuwe bestelling kunnen plaatsen. Echt nonsense bureaucratisch gedoe en totaal niet klantvriendelijk of behulpzaam

Antwoord van Gymshark
Geen normaal contact te leggen
Geen normaal contact te leggen. Alles gaat via een AI bot. Na weken wachten en mailen heb ik (zojuist geteld) na 22 e-mails waarin IK moest bewijzen niets te hebben ontvangen eindelijk een antwoord. Helaas konden de t-shirts niet meer geleverd worden. Later bleek online dat de t-shirts gewoon nog te koop zijn.
Waardeloos dus.

Antwoord van Gymshark
Toen er een medewerker hielp
Toen er een medewerker hielp, ging alles snel. Alleen de AI-bot bij hulp is wel shit.
Producten zijn wel altijd super fijn!

Nooit iets kopen!!
Wat een slecht bedrijf. Joggingbroek gekocht die zo groot was dat zelfs m’n vriend m niet pastte . En toen bleek het bijna onmogelijk om het te retourneren. Nadat Gymshark tot 6x (!!) toe een qr code had aangemaakt die het niet deed gaven ze zelf toe problemen te hebben met dhl dus moest ik maar 13 euro verzendkosten betalen die ze vervolgens alleen willen terug geven als kadobon wat ik niet accepteer.
Gymshark is niet telefonisch bereikbaar, op elke e-mail reageert er iemand anders met een ander verhaal, klacht indienen kan niet. Ik heb melding gemaakt bij ACM en de Fraudehelpdesk.
Schandalig! Echt nooit nooit iets kopen daar!

Waardeloze klantenservice
Retourzending aangevraagd. QR-codes die niet werken. Klantenservice is onbereikbaar. Telkens dezelfde berichten en vragen maar er gebeurt niks. Ze houden je aan het ljjntje. Nog steeds mijn geld niet retour terwijl ik volgens hun richtlijnen heb gehandeld. Onprofessionele webshop.
Voor 123 euro gekocht aan kleding…
Voor 123 euro gekocht aan kleding waarvan 40 euro met een giftcard.
Ik heb voor 28 euro retour gestuurd en dat zou binnen 3-5 dagen op onze rekening komen. Alles was keurig ontvangen en je raad t al heen geld terug ontvangen... Nu zijn we al een paar weken verder en na een aantal mailtjes kreeg ik t vandaag een mail dat ik een nieuwe giftcard kreeg v 28 euro. Ik heb netjes terug gemaild dat tweederde cash betaald was en we t geld op onze rekening wilde hebben.
Kon niet maar kon de oude code van de kaart gebruiken..... het zou er al op staan..
Nou... dan maar iets bestellen wat we altijd kunnen gebruiken... en ja hoor de code werkte NIET! Zoals wel beloofd was EN NU OOK NOG VERZENDKOSTEN BETALEN!!...
Zo enorm klantonvriendelijk!! En al die mailtjes alleen al vandaag!.
Stort gewoon de 28 euro terug en kom je klanten tegemoet nu zitten er nog extra kosten aan vast v verzenden...BAH!!!
Oja... eerst nog een foto maken waar de kaart gekocht was en nu weer een mail dat ik een foto moet maken dat hij niet werkt...
Ik ben al lange tijd bezig om 103 euro…
Ik ben al lange tijd bezig om 103 euro terug te krijgen. Elke keer kom ik via een BOT omgeving geen steek verder. Uiteindelijk kreeg ik van ' Aloha'. een bericht dat ik gelijk had (ja uiteraard!!) en dat het binnen 7 dagen terug zou worden gestort. Ondertussen ben ik 14 dagen verder en nog steeds niets ontvangen! Ik ben ze opnieuw gaan mailen en nu begint het hele liedje weer van voren af aan! Weer zeggen ze dat ik geen gelijk heb. Ik ga nog 1 poging wagen en dan serieus het Europees Consumenten Centrum (ECC) inschakelen. Dit kan gewoon niet, wat een rotzaak zeg!!