De gele kleur van de Butter Yellow sport-bh was na één keer wassen lichter van kleur geworden. Apart gewassen, geen agressieve wasmiddelen en daarna opgehangen voor drogen. Gymshark weigert onda... Toon meer
Hele fijne klantenservice. Er was iets mis gegaan met de bestelling. Dezelfde dag kreeg ik een reactie en hebben we het netjes en fijn kunnen regelen. Daar kan menig klantenservice een voorbeeld aan... Toon meer
Ik had een bestelling geplaatst,daarbij schijnt wat mis gegaan te zijn dus geen bestelling maar wel mijn geld weg. Vervolgens maanden geprobeerd om er met hun uit te komen maar je komt niet verder als... Toon meer
Ik merkte dat mijn broek wel erg snel begon te slijten en heb daarom toch maar een mailtje gestuurd om te vragen of dit normaal was. Ik kreeg vrijwel direct een reactie dat ze het meteen voor me w... Toon meer
Over Gymshark
It’s not our goals that unite us, but the things we do to achieve them. Because although our training grounds and end goals might be different, sweat is our sport. And we’re a team of individuals who know that to go further, we go together.
*Conditioning is everything we do today to prepare for tomorrow.
GSHQ, Central Boulevard, B90 8AB, Solihull, Verenigd Koninkrijk
- support@gymshark.com
- gymshark.com
Vraagt klanten om een review
Eerste keer, nooit meer!
Gisteren voor het eerst een "aankoop" gedaan bij GymShark: een online cadeaubon voor een collega.
Netjes betaald, maar de pagina bleef eindeloos laden om vervolgens terug te springen naar de startpagina. Het geld is wél van mijn rekening afgeschreven, maar ik heb geen bevestiging, geen ordernummer en helemaal niets ontvangen.
Vervolgens geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice... wat een drama. Dat kan alleen via de chat en op elke reactie moet je soms wel 2 uur wachten. Je kunt je voorstellen hoe lang zoiets dan duurt.
Ik heb zelfs een bankafschrift meegestuurd als bewijs. Krijg ik vervolgens te horen dat er "eigenlijk geen geld is afgeschreven" en dat het bedrag automatisch binnen 7 werkdagen wordt teruggestort. Maar als er volgens hen niets is afgeschreven, hoeft er toch ook niets teruggestort te worden? Ondertussen is het bedrag gewoon van mijn rekening verdwenen. Mega vaag!
Mijn eerste aankoop bij GymShark is meteen ook mijn laatste. Hier bestel ik nooit meer iets.
Ik wacht letterlijk op reacties en op…
Ik wacht letterlijk op reacties en op mijn bestelling, nogsteeds niet verzonden
Ik Wacht al 6 dagen op verzending, krijg slechte reactie
#NL4276226
Heel slecht bedrijf
Hier is een vloeiendere en krachtigere versie van je review:
Zeer slecht bedrijf. De kwaliteit van de kleding is goedkoop en ik heb meerdere keren kleding ontvangen met schade. Daarnaast werd mijn pakket niet bij mij thuis bezorgd, maar via Budbee op een afhaalpunt dat ongeveer 50 kilometer van mijn woonadres lag. Ook is het onduidelijk welke kleding voor mannen en welke voor vrouwen bedoeld is. Al met al een erg teleurstellende ervaring. Ik raad dit bedrijf dan ook absoluut niet aan.
Onduideljjkheid over retourbetaling
Nog steeds wacht ik op de retourbetaling van mijn retourzending. Gymshark is alleen bereikbaar via e-mail, telkens dezelfde automatische reactie. Niet klantvriendelijk en erg onduidelijk. De terugbetaling nog steeds niet ontvangen. Heel irrirant!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
incapabele medewerkers
Het bedrijf onderneemt geen actie bij een vermist pakket en bij navraag geeft het een verkeerde status door. Het is zeer moeilijk om een medewerker te spreken en deze helpen niet mee. De medewerkers sturen enkel de berichten die de chatbox verstuurd nogmaals toe.

Antwoord van Gymshark
Nooit iets bestellen bij Gymshark!
Anderhalf week geleden mijn eerste bestelling gedaan. Nooit een ontvangstbevestiging per mail ontvangen dus na een week af te wachten besloten om contact te leggen via mail. Betalingsbewijs en alles opgestuurd en nu zeggen ze doodleuk dat ze mijn bestelling niet kunnen vinden. Ondertussen ben ik wel mijn geld kwijt. HIER NOOIT IETS BESTELLEN! Het zijn gewoon oplichters met een goede marketing!

Niet tevreden.
Ik heb lang moeten wachten op mijn pakket en de maten kloppen voor geen meter. Ik heb 2 leggings besteld in de zelfde maat, maar de ene is te klein en de ander niet. Ook schijnen ze door dus totaal niet squad-proef!

Onpersoonlijk en laks bedrijf
28 april 2026 een bestelling gedaan en 2 artikelen teruggestuurd. Werd op 4 mei ontvangen door Gymshark. Omdat de terugbetaling op zich liet wachten heb ik talloze keren moeten mailen naar gymshark. Elke keer een standaard antwoord. Vandaag, 25 mei nog maar weer een keer gemail via de zeer irritante messenger van gymshark zelf. Eerst weer een standaard antwoord. Daarna bericht dat ze het pakket ontvangen hadden en tot terugbetaling zouden overgaan. Dit ging ook weer 3-5 dagen duren. Beetje klaar met gymshark. Zeer onpersoonlijk en laks bedrijf!

Antwoord van Gymshark
Pakje kwijt en IK moet betalen!
Mega slechte ervaring momenteel. Ik bestel heel veel bij gymshark. 1 grote retour gedaan omdat ik niet goed wist hoe de shorts zouden vallen. Helaas is het pakje kwijt geraakt en wil gymshark PERSE een papieren inlever bewijs. Helaas na 4 weken heb ik geen idee meer waar die is gebleven. Ik heb de track&trace en ben naar het postkantoor gegaan voor een update en bewijs. Die naar gymshark gestuurd en nog steeds is het niet genoeg. Nu moet ik 400 euro betalen voor spullen die allang bij hun in het magazijn terug zijn ( dit zegt postnl) Belachelijk! Zo hoef ik nooit meer bij deze site te bestellen!

Prijzig maar kwaliteit
Heel blij met de sportkleding van Gymshark. Wel echt aan de prijzige kant, maar verder blij me de kwaliteit. En altijd snel verzonden.

Petje besteld 22 euro
Petje besteld 22 euro, heb en teruggestuurd ivm te groot. Hebben ze 20 euro gerekend voor verzendkosten??? Krijg ik totaal 2 euro terug wat een oplichterij nooit meer!

Waardeloze klantenservice
Ik heb twee tshirts besteld en deze zijn nu bezorgd op een adres die ik nooit heb ingevoerd. Het pakket is in een andere stad geleverd en gymshark beweerd dat ik dit adres zelf heb ingevuld??? Ze hebben mij nooit een bevestigingsmail gestuurd met mijn persoonlijke gegevens, want anders had ik wel gezien dat er een verkeerd adres stond. Dit zag ik pas in de DHL app. Waarom zou ik een verkeerd adres invoeren? Nu zeggen ze dat ik een verkeerd adres heb ingevoerd en geen vergoeding krijg. Ze reageren iedere keer met dezelfde mails (AI bots)en ze zijn telefonisch niet bereikbaar?? Wat een waardeloze klantenservice. Ik heb geen tshirts en ik ga ook niet betalen. Schaam je gymshark om mij ervan te beschuldigen, verkeerd adres aan te dragen. Jullie kunnen ook geen bewijs aandragen dat jullie een bevestigingsmail hebben gestuurd met het adres. Bestel hier nooit meer wat.

Antwoord van Gymshark
Ik heb 2 kledingstukken besteld en…
Ik heb 2 kledingstukken besteld en gewoon me huis adres als afleveradres ingevuld. Nou krijg ik ineens in de mail een bericht dat het naar een locker gebracht word 10 kilometer verderop en ik het zelf moet ophalen? Hier heb ik nooit voor gekozen! 5 euro bezorg kosten om het alsnog zelf op te halen! Waanzin en ik bestel hier nooit meer!

Antwoord van Gymshark
Ik had mijn lievelingsboxers besteld
Ik had mijn lievelingsboxers besteld, ditmaal een 5 pack omdat ik echt zo tevreden was over de kwaliteit van de boxers. Maar helaas is de materiaal samenstelling veranderd en zitten ze nu voor geen meter. Ze mogen niet retour en op alle emails die je stuurt naar de support afdeling krijg je reactie van de Gymshark AI bot. Oftewel een lekker onpersoonlijk bedrijf ;). Ik bestel er niet weer in iedergeval.

Antwoord van Gymshark
Voor t eerst bestelde ik wat bij…
Voor t eerst bestelde ik wat bij Gymshark, een katoenen joggingsbroek. Ik heb m nog maar 4 maanden en nu al scheurde de broek bij mijn zitvlak. Niet eens aan de naad maar echt n gat in t midden. Ik dacht dat ik er jaren mee zou doen maar dit is wel echt enorm snel kapot. Ga hier dus NOOIT meer wat bestellen. Gewoon veel te goedkoop gemaakt met te goedkope garen.

Antwoord van Gymshark
Ik heb een pakket besteld die aan huis…
Ik heb een pakket besteld die aan huis bezorgd zou worden en nu laten ze weten op de dag dat het pakket aankomt dat hij naar een pakketpunt 20 minuten rijden van mij vandaan wordt bezorgd en dat ze het niet meer kunnen veranderen.

Antwoord van Gymshark
Krijgen ons geld niet terug
Hebben pakketje terug gestuurd via een pakket automaat. Na 22 dagen nog geen geld terug. Post NL kan het pakket niet trekken omdat het verzonden is naar een antwoord nummer en Gymshark blijft naar een verzend bewijs vragen (zo’n wit papiertje) maar die hebben we niet omdat we het pakket in een pakket automaat hebben gedaan. We hebben wel een E-mail met verzendbevestiging. Lijkt alsof een robot antwoord geeft krijgen vaak herhalingen en geen goed antwoord op onze vraag. Ik wil mijn geld terug!

Antwoord van Gymshark
Wat een enorme slechte kwaliteit aan…
Wat een enorme slechte kwaliteit aan leggings. Dit is nu al de 3e waar een gat/ladder in is gekomen. En nu notabene in de sportschool. Schaamde me kapot. Ik koop nooit meer iets van gymshark, want de kwaliteit is om te janken gewoon.

Antwoord van Gymshark
Ik heb begin april een bestelling…
Ik heb begin april een bestelling gedaan, zelf een fout in het adres gemaakt. Dus pakketje is retour gegaan. Ze konden het pakketje helaas niet opnieuw sturen dus heb ik de spullen opnieuw besteld. Contact gehad met de klantenservice en mijn geld van de eerdere bestelling zou teruggestort worden. Nu ruim een maand later en meerdere e-mails nog steeds mijn geld niet terug.

Antwoord van Gymshark
Opzich zijn de producten prima, maar de maten zijn geen peil op te trekken
Opzich zijn de producten prima, alleen de maten zijn echt geen peil op te trekken.
Van een bepaalde tanktop had ik maat S en M besteld om te kijken welke beter past. Beide producten waren identiek qua grootte. Uiteindelijk maar voor M gekozen omdat ik meestal M heb.
Toen ik daarna hetzelfde product in het wit wilde bestellen, was M een heel stuk groter. Dit aangegeven bij de klantenservice, en ze hebben me nog een M opgestuurd die ook veel te groot was.
Er zit dus zelfs binnen hetzelfde maat van een product verschil in de grootte. Ze geven vervolgens aan dat de maten van verschillende batches kunnen verschillen. Hier kan je als klant echt totaal niks mee, en dit moedigt niet echt aan om in de toekomst er nog een keer te bestellen.