De gele kleur van de Butter Yellow sport-bh was na één keer wassen lichter van kleur geworden. Apart gewassen, geen agressieve wasmiddelen en daarna opgehangen voor drogen. Gymshark weigert onda... Toon meer
Hele fijne klantenservice. Er was iets mis gegaan met de bestelling. Dezelfde dag kreeg ik een reactie en hebben we het netjes en fijn kunnen regelen. Daar kan menig klantenservice een voorbeeld aan... Toon meer
Ik had een bestelling geplaatst,daarbij schijnt wat mis gegaan te zijn dus geen bestelling maar wel mijn geld weg. Vervolgens maanden geprobeerd om er met hun uit te komen maar je komt niet verder als... Toon meer
Ik merkte dat mijn broek wel erg snel begon te slijten en heb daarom toch maar een mailtje gestuurd om te vragen of dit normaal was. Ik kreeg vrijwel direct een reactie dat ze het meteen voor me w... Toon meer
Over Gymshark
It’s not our goals that unite us, but the things we do to achieve them. Because although our training grounds and end goals might be different, sweat is our sport. And we’re a team of individuals who know that to go further, we go together.
*Conditioning is everything we do today to prepare for tomorrow.
GSHQ, Central Boulevard, B90 8AB, Solihull, Verenigd Koninkrijk
- support@gymshark.com
- gymshark.com
Vraagt klanten om een review
Ik had een legging besteld en daarin…
Ik had een legging besteld en daarin kwam dezelfde dag nog een enorme ladder. Ik heb meerder keren contact opgenomen met gymschark zelf en het leek alsof ze het gingen oplossen maart heb daarna niks meer gehoord. Nu al een paar maanden geleden.

Antwoord van Gymshark
Ik had een sweater besteld maat kreeg…
Ik had een sweater besteld maat kreeg de verkeerde kleur toegestuurd.
Prettig geholpen en dit werd goed opgelost. Fijne ervaring

Antwoord van Gymshark
Retourneren gaat niet goed.
Bestelling geplaatst bij gymshark, helaas paste veel kleding niet dus heb ik het retour moeten sturen. Nu had ik mijn pakket bij een PostNL pakketpunt gebracht waardoor ik geen verzendbewijs kreeg. Natuurlijk slecht van PostNL maar ook slecht van gymshark. Ik heb contact opgenomen met support gymshark.nl maar ze willen niet echt meedenken met een oplossing. Zelf weet ik 100% zeker dat ik hem heb opgestuurd. Ik ben altijd een trouwe klant van gymshark maar jammer dat ze mij hier niet in geloven. Van zo’n groot bedrijf zou je verwachten dat ze bij dit soort dingen de klant gelijk geven, al helemaal als ze vaak bestellingen doen.

Waardeloos
Waardeloos. Had een omruiling en aanvragen ging prima. Weken later nog steeds geen nieuwe legging. Meerdere keren contact gehad met support, danwel een bot... Waardeloos! Of het artikel is niet in de juiste maat op voorraad en/of het retour was niet ingescand. Bewijs van post NL dat mijn retour allang binnen is, 6 januari al. Steeds weer GELUL! Nu maar hopen dat ik mij geld echt terug krijg aangezien ik alleen een bot te spreken krijg.

Retourzending niet goed verwerkt
Retourzending in eerste instantie niet goed verwerkt, wel snel. Na één keer mailcontact met een medewerker is dit dezelfde dag opgelost. Top!

Bestel hier NIET!
Bestel hier NIET!
Gymshark is enorm verslechtert, retouren komen aan op het returncentre, maar sommige artikelen worden verduisterd door hun zelf. Terwijl de track&trace het goede gewicht aangeeft, zeggen hun van niet.
De klant moet dus artikelen betalen, die ze niet hebben gehouden.
Zeer slechte zaak en ruikt naar oplichting.
Momenteel gaan we hier een zaak van maken, dus mogen evt andere zich bij ons melden, gezien deze klacht veel voorkomt op de review site’s van Gymshark.
PAS OP EN BESTEL ERGENS ANDERS!

Ben niet tevreden
Ben niet tevreden, ik had een bestelling gesplaatst in de sale de week vóór kerst. Ik heb toen 2 van de 5 items terug gestuurd en word er maar 1 geregistreerd. Ik ben al weken bezig met contact opnemen maar krijg helemaal niks of niemand. Ik heb al meerdere mailtjes gestuurd en al een keer of 10 met de chat bot gechat maar word niet verder verbonden. Ik vind het verschrikkelijk. Ik moet nu dus bestalen voor items die ik niet heb en gewoon heb terug gestuurd.

Antwoord van Gymshark
Ze scannen niet alles wat je retourneert …
Ze scannen niet alles wat je retourneert. Ik had een deel van mijn bestelling netjes teruggestuurd en aangemeld in het retourportaal, maar ze geven aan dat ze niet alle items teruggekregen hebben terwijl alles in dezelfde zak zat en ze een gedeelte van de items in dezelfde zak wel retour hebben ingescand. Enorm verwarrend …
Niemand zou verplicht moeten worden om te betalen voor items die ze niet hebben gehouden. De kleding is fijn, maar deze vervelende ervaring is het niet waard om nog een keer iets te bestellen bij Gymshark.
Ik gun iedereen een betere shopervaring dan wat ik nu met Gymshark heb meegemaakt.

Antwoord van Gymshark
Netjes geholpen bij het retourneren.
Op 19 december een pakket retour gestuurd. Op posnt staat dat het pakket op 24 december was bezorgd. Vanaf hier kan het 17 dagen duren voordat de retour verwerkt wordt. Nadat de 17 dagen voorbij waren contact opgenomen met Gymshark. Zij gaven aan dat zij het termijn hebben overschreden en zijn direct naar een terugbetaling gegaan. Netjes en fijn geholpen!

Antwoord van Gymshark
Ik wacht al maanden op mijn bestelling
Ik wacht al maanden op mijn bestelling, moet hier zelf steeds achteraan mailen en krijg geen duidelijkheid over de status hiervan. Het enige bericht dat ik heb ontvangen hierover is dat een onderdeel van mijn bestelling inmiddels niet meer op voorraad was en ik dat geld terug kreeg. Verder ben ik over de mail wel telwoord gestaan maar komen je nergens tegemoet en hebben ze alleen duidelijkheid gegeven over hoe ik mijn bestelling kan retourneren als ik er niet tevreden mee ben. Ronduit teleurstellend en slecht.

Super service
Ik kreeg een product wat duidelijk al gedragen was. Klanten service heeft dat super goed opgelost en de bestelling via cadeaubon gerestitueerd.

Slechte service …
Slechte service ik heb iets gekregen wat ik niet heb besteld en heb mijn bestelling geretourneerd en moet gewoon betalen voor iets wat ik niet meer heb, zeer slechte zaak voor zo’n bekend merk. Hulp krijgen van ze NEE HOOR ZIT ER NIET BIJ, zelfs niet met al mijn mails met alle bewijs van het retourneren. Heb dit nog nooit eerder mee gemaakt.

Antwoord van Gymshark
2 bestellingen gedaan en wat items…
2 bestellingen gedaan en wat items retour gestuurd. Blijkt dat 2 artikelen niet zijn gescand in het magazijn bij terugkomst, 32 euro in totaal. Gemaild, wordt aangegeven: de artikelen zijn niet gescand dus je hebt ze niet teruggestuurd en dus gewoon betalen. Dus ik lieg? Dit is oplichting!

Antwoord van Gymshark
In november besteld, nog steeds m’n ruiling niet ontvangen
In november besteld. De levering was redelijk snel. Alleen waren de maten niet goed, dus je kan kosteloos retour sturen en/of ruilen. Dat heb ik gedaan. 2 broeken retour waarvan ik 1 wil ruilen naar een maat groter. Lijkt niet heel ingewikkeld, de broek is gewoon op voorraad. Tot op heden nog steeds niks ontvangen. Diverse mails verstuurd, want telefonisch kan je ze niet bereiken, alleen per mails. Ze zeggen dat ze er mee bezig zijn maar ze houden je gewoon aan het lijntje! Kort om ik bestel hier niet weer!

Geschil
Beste Gymshark,
Helaas deze ochtend weer een teleurstellende mail met als resultaat dat ik een geschil moet openen om ruim 300 euro aan spullen die niet thuis liggen kwijt te laten schelden. Ik heb heb mijn bestelling grotendeels geretourneerd met het door de verkoper (Gymshark) verstrekte retourlabel POST NL 3SPAMH579118623 met postcode 4600VB. De retourzending is aantoonbaar door Gymshark ontvangen (track & trace + gedeeltelijke terugbetaling van items uit dezelfde zending via mijn KLARNA). Gymshark weigert nu het resterende bedrag terug te betalen in KLARNA en eist aanvullend verzendbewijs, terwijl ontvangst vaststaat en zij de retour erkennen omdat ze ook een deel van de bestelling hebben retour geboekt via KLARNA. Daarnaast blijkt uit de verzendgegevens dat het retourpakket met jullie retourlabel een gewicht had van ruim 2 kg. Dit gewicht komt overeen met de volledige retourzending HRBPDGP3, inclusief de artikelen die momenteel nog niet door u zijn verwerkt.
Indien slechts de door u erkende artikelen in het pakket hadden gezeten, zou het gewicht substantieel lager zijn geweest. Er is bovendien geen melding gemaakt van schade, vermissing of een geopende verpakking bij ontvangst. Hiermee staat vast dat de retourzending bij u is aangekomen. Het ontbreken van een papieren verzendbewijs doet hier niet aan af, aangezien gebruik is gemaakt van uw eigen retourlabel en u de ontvangst erkent.
Bij het postkantoor heb ik de track en trace laten ophalen en heb ik ook een foto van het aan u geretourneerde pakket dat gescand is gestuurd. Er wordt door meerdere verschillende klantenservice medewerkers op mijn mails gereageerd die allemaal het standaard antwoord geven terwijl dit juridisch onjuist is. Ongelooflijk dat dit kan, zwaar teleurgesteld in dit bedrijf en ik kan niet zeggen dat ik met de 4 artikelen die wel uit de bestelling hier heb liggen nog met plezier sport.

Altijd gedoe !
Sommige producten zijn prima, maar helaas gewoon elke keer gedoe met bestelling.
Nu weer:
Ik bestel items. Gymshark stuurt er 1 te weinig op. Ik geef dit aan.
Ik zou niet hoeven te betalen voor missende item. Gymshark brengt het toch in rekening. Ik weer een heel gevecht met de chatbot voor ik eens bij een medewerker uitkom.
Gymshark zegt oh oepsie ja je moet toch betalen ook al heb je het niet ontvangen en zeiden we dat we het van je factuur af zouden halen.
"Uit goede wil" (hoe durven ze het te zeggen) krijg je dan een cadeaubon.
Oplichting gewoon.
Laten betalen voor iets wat ze niet opgestuurd hebben.

Slechte service
Het duurde een maand voordat er iets werd gedaan aan de bestelling die BudBee naar Gymshark zomaar teruggestuurd. Hier moest ik overigens zelf achteraan. Gymshark doet daar geen enkele moeite voor. Vervolgens krijg je daar hele slechte opties. Gymshark heeft kennelijk de bestelling van BudBee ontvangen en daarna aan een andere koper gegeven aangezien het nu niet meer leverbaar is voor mij. Ze melden dan als oplossing om het te ruilen om vervolgens te melden dat dit toch niet kan om kleur, dan weer krijg je te horen dat het niet kan om de maat of type. Er rest ten slotte niks op om de hele bestelling te annuleren. Pas op mensen. Gymshark is niet meer wat het was. Ze doen niks als het met de bezorging fout gaat, je moet er zelf achteraan om uiteindelijk de bestelling te moeten annuleren. Het is jammer. Ik bestelde vaak bij Gymshark, maar omdat het om vrij dure bestellingen gaat ga ik in de toekomst geen risico meer nemen. Ik zal nooit meer bij Gymshark bestellen.

Ik zou 0 sterren geven als het kon
Ik zou 0 sterren geven als het kon
Wat een waardeloze klantenservice en bedrijfsvoering, meer dan een maand geleden geretourneerd volgens hun systeem maar ze weigeren enige verantwoording te nemen
Ik ben al een maand aan het mailen met ze want bellen kan niet
Ze weigeren ook maar enige moeite te doen en ook al voldoe je aan alle retour verplichtingen ze hebben echt maling aan je
Wat een waardeloos bedrijf

Meest slechte klantenservice
Ik zou hier niet bestellen sorry. Had een best grote order geplaatst, vervolgens mist er een item. Nou kan gebeuren. Ben al 2 weken verder ofzo als het niet langer is. Nog steeds geen item of oplossing. Het contact gaat erg moeizaam en ze doen telkens 5 werkdagen over een antwoord. Nu zijn ze een of ander proces gestart, maar geef me gewoon me item? Of me geld. Maar even serieus dit is zo belachelijk.

Tijdens black Friday items gekocht
Tijdens black Friday items gekocht, waarvan 2 broeken waren te groot, dus retour gestuurd met omruiling maar ik krijg het bedrag gestorneerd gekregen! Als ik die items nu zelf moet kopen dan betaal ik weer de volle prijs! Dat ga ik zeker niet doen! Ik heb recht op mijn items en een maat kleiner! Het was gewoon op voorraad toen ik de items terug stuurde!
Het gaat om 2 broeken van maat M en ik hè omruiling aangevraagd voor maat S. Ik koop graag bij Gymshark, maar als we samen niet uitkomt dan ga ik toch voor de volgende ergens anders kopen. Ik vind dit echt jammer
Exprescode: HRGKUTMA