Gymshark Reviews

41.902

3,5

Mijn Butter Yellow sport-bh was na één wasbeurt ernstig verkleurd. Gymshark weigert ondanks foto’s, meerdere vergelijkbare klachten van geverifieerde kopers en een formele escalatie iedere teru... Toon meer

Hele fijne klantenservice. Er was iets mis gegaan met de bestelling. Dezelfde dag kreeg ik een reactie en hebben we het netjes en fijn kunnen regelen. Daar kan menig klantenservice een voorbeeld aan... Toon meer

Ik had een bestelling geplaatst,daarbij schijnt wat mis gegaan te zijn dus geen bestelling maar wel mijn geld weg. Vervolgens maanden geprobeerd om er met hun uit te komen maar je komt niet verder als... Toon meer

Ik merkte dat mijn broek wel erg snel begon te slijten en heb daarom toch maar een mailtje gestuurd om te vragen of dit normaal was. Ik kreeg vrijwel direct een reactie dat ze het meteen voor me w... Toon meer

1. Activewear winkel

Over Gymshark

We’re Gymshark. We exist to unite the conditioning* community.

It’s not our goals that unite us, but the things we do to achieve them. Because although our training grounds and end goals might be different, sweat is our sport. And we’re a team of individuals who know that to go further, we go together.

*Conditioning is everything we do today to prepare for tomorrow.

Gemiddeld

42K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(41.902)

3.581 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ontzettend slechte customer service

Ontzettend slechte customer service. Ze antwoorden pas na 2 dagen als je een ticket start en ze zijn gewoon niet begripvol. De giftcard code werkte niet, en na dat ze me traag hebben geholpen, waren mijn producten niet meer aan dezelfde korting. Ik was al lang aan het wachten op dat product, en nu is het zelfs uitverkocht. Je krijgt alleen maar automatische antwoorden. Jammer.

8 december 2025

Hallo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen.

Het spijt ons te horen over je ervaring en dat een vertraging in het reageren op je probleem ertoe heeft geleid dat de artikelen uitverkocht waren.

Je feedback helpt ons te achterhalen wat er niet goed gaat en geeft ons de kans om dit in de toekomst te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid – we hebben je feedback genoteerd!

Bedankt,

Kwaliteit laag

Ziet er leuk uit maar kwaliteit is het geld niet waard.
Binnenzakken gaan super snel kapot

7 december 2025

Hey,

Thank you for bringing this to our attention. We never want our customers to feel let down by the quality of our creations, and we're so sorry this was the case. Your feedback is super valuable and will help towards future improvements 💙

Thanks, Gymshark.

Slechte service omtrent niet geleverd artikel

Tijdens Black Friday dacht ik mooi gebruik te maken van de aantrekkelijke kortingen op de hoodie's, hier een aantal van besteld. Nadat ik de bestelling heb gedaan krijg ik verschillende mails dat mijn bestelling gereed wordt gemaakt en onderweg is. 6 dagen na mijn bestelling krijg ik een mail dat een van mijn hoodies toch niet op voorraad was en ik deze niet ontvang. Ik zou graag alsnog een hoodie willen kopen maar dan wel inclusief de Black Friday korting die toen actief was en zonder verzendkosten, maar hier wordt geen gehoor aan gegeven. Oprecht verbaasd over de reactie vanuit Gymshark die gewoon niks betekend en hun fout op geen enkele manier wil oplossen. Als ik een hoodie wil kopen mag ik de volle prijs betalen. Al had ik op tijd een bericht gekregen vanuit Gymshark had ik nog kunnen schakelen en alsnog tijdens Black Friday een hoodie kunnen aanschaffen.

Zonde dat er vanuit Gymshark totaal geen initiatief wordt genomen om dit probleem op te lossen aangezien er vanuit hun fouten worden gemaakt.

5 december 2025

Antwoord van Gymshark

Thank you for taking the time to leave us feedback.
Unfortunately, despite the preparations we make to prevent this from happening, shortages can happen from time to time. Sadly, we can’t pre-order or reserve items while we wait for them to restock, as we don't have the functionality in place to offer this right now. Your feedback is really valuable, especially as it helps us to continually improve and do the right thing for our community. We have shared your experience with the team. You should have also received a 20% discount code as an apology with your refund confirmation email. If you haven't received this, please let our Support Team know at support@gymshark.com.

Klantonvriendelijke tegemoetkoming na Black Friday deal

Grote bestelling gedaan met Black Friday. Budbee krijgt het niet in de locker dus het wordt terug gezonden naar Gymshark. Sindsdien meerdere mails gestuurd, maar moest maar afwachten. Weken later blijkt dat ik het pakket niet meer ontvang, zijn de artikelen al uitverkocht en krijg ik een tegemoetkoming van 20% korting bij een volgende bestelling.
Wanneer ze me dit meteen vermeld hadden had ik opnieuw kunnen bestellen mét de Black Friday korting. Wat een flut tegemoetkoming voor een wekenlange investering om mijn pakket te kunnen ontvangen en nog geen pakket! Teleurstelling alom en niet klantvriendelijk.

Hey,

Thank you for taking the time to leave us feedback.

We're disappointed to hear about this, especially since we strive to provide a seamless experience for each customer.

An order may be returned to us for multiple reasons, such as an incorrect address, if the order is damaged in transit or if the courier is unable to access the address. We’re really sorry for the inconvenience this has caused, and rest assured, we have shared your feedback with the relevant team.

Slechte service

Leuke kleding maar wat een drama met retourneren. Ik wacht nu al 2 weken en blijkbaar is mijn pakket nog steeds niet in hun warenhuis. Daarbij gaf ik aan twee items niet meer te willen ruilen maar gewoon geld terug te krijgen. Dit is niet mogelijk, dan moet ik het pakket maar weigeren aan de deur… nogal zonde dit.

4 december 2025

Hey,

Thank you for your review. We’re sorry to hear about your experience! We have shared your feedback with our team and will use it to help us make improvements in the future. If you have any further questions or feedback, please let our Support Team know at support@gymshark.com

Thanks, Gymshark.

Goeie kwaliteit en snelle verzending

3 december 2025

Hallo,

We zijn erg blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij ons. Uw vriendelijke feedback geeft ons een echte boost. Bedankt voor het delen van uw waardering 💙

Bestelling gepast tijdens blach fryday

Bestelling gepast tijdens blach fryday. Was mijn adres gegevens niet goed. Kreeg daar mail van. 1 dag later kreeg ik mail dat pakketje bezorg zou worden. Dag later ineens mijn bestelling geannuleerd. Contact met klantenservice lost niks op!'

4 december 2025

Hey,

Please head over to Gymshark.com, where you can find our support chat. From here, our Gymshark bot will ask you a series of questions and forward your query to a member of our Support Team. Please note that our team is slightly busier than usual, but rest assured, they are working hard to handle each query with care.

19 November besteld

19 November besteld en tot op heden niks ontvangen. Laatste update in de tracking was op 22 November met het bericht dat de zending 1 a 2 dagen vertraging heeft opgelopen. Meerdere berichten gestuurd sinds het weekend en ontvangen vanuit support en dat ik me geen zorgen hoef te maken en de uiterste leverdatum gisteren was. Nu nog niet geleverd en kan ik na 10 werkdagen na de laatste update, komende vrijdag dus, weer een bericht sturen als het nog niet geleverd is. Duurt inmiddels wel flink lang zo en niet echt het idee dat er een oplossing gevonden wordt.

3 december 2025

Thank you for taking the time to share your feedback with us.

We're sorry to hear you haven't received your order, and our Customer Support Team hasn't been able to resolve the issue yet.

Please let them know if the tracking doesn't update within 10 working days. They'll be more than happy to help get this sorted out!

Erg teleurstellende klantenservice

Erg teleurstellende klantenservice! Ik heb voor bijna €200 besteld, en de volgende dag komt er een extra korting van 25% bovenop de sale online. Ze weigeren dit te compenseren. Ik stap over naar Nike

Thank you for taking the time to share your feedback with us.

We're sorry to hear that an extra discount was introduced after you had placed your order.

Unfortunately, we're unable to apply discount codes to orders once they've been made.

We're sorry for the disappointment caused.

Please let our Customer Support Team know if you have any further questions.

Gymshark

Ik heb 2 dingen besteld een t-shirt en…

Ik heb 2 dingen besteld een t-shirt en short , in de verpakking zat alleen een t- shirt , de short was niet bijgevoegd.
Na tal pogingen eindelijk via een automatische chat contact gekregen, die me zei dat ze een ander item gingen osturen of een tegoed op rekening zetten .
Waar ik dus niks anders kon kiezen .
Nee ik wil die short of mijn geld terug .

28 november 2025

Hey,

Thanks for reaching out, and we’re really sorry to hear your shorts weren’t included.

Our team should be able to help you choose between a replacement or a refund. You absolutely shouldn’t be stuck with an option you don’t want.

Please contact our team with your order number, and we’ll make sure you receive either the shorts you ordered or a full refund.

We’re here to help and want to get this sorted for you.

Gymshark

Klantenservice is nutteloos en geen compensatie!!

Omg ik lees al de reviews en ik zie dat ik niet de enige ben die mijn pakketje kwijt is geraakt. Hoe kan zo’n groot bedrijf dit verprutsen? Ik heb expres vroeg besteld tijdens de sales zodat ik mijn artikelen nog op voorraad waren.
Paar dagen later krijg ik een mailtje dat er vertraging is en dan het ongeveer 10 dagen later zou aankomen, nou dat is prima, 10 dagen later en er is nog niks binnen en mijn track and trace is nog niet bijgewerkt.
Ik dacht laat ik maar even paar dagen afwachten want het is immers black friday.
Paar dagen later en heb nog niks ontvangen dus laat ik maar even de klantenservice benaderen, zegt die guy “oh het is een misverstand, je moet op de link klinken. Hier is een coupon voor de volgende keer om gratis iets te laten verzenden” Ik dacht bij mezelf, “bruh, wat voor misverstand want mijn pakket is er niet na de beloofde leverdatum”. (Die guy zat waarschijnlijk aan de wiet ofso) Dus ik ging ik maar nog een keer de klantenservice benaderen, krijg ik te horen dat mijn pakket gewoon kwijt is.
Hij geeft mij 3 opties.
1: 4 van de 6 artikelen zijn niet op voorrad dus hij stuurt er 2 op en de rest krijg ik NIET teruggestort maar een kadobon van de overige bestelwaarde.
2: een kadobon van mijn bestelwaarde.
3: Terugbetaling. En nog een kortingscode van 20% waar ik dus helemaal niks aan heb want black friday is afgelopen en ik kon nog eens 25% extra korting krijgen tijdens die sale maar dat is nu dus helemaal te laat.
Dus nu moet ik volgens hun een bestelling plaatsen zonder de sale en met die 20% voucher die ze me gaven.
Like wth, dit is toch geen compensatie. Ik wou liever dat Gymshark mij eerder ging benaderen zodat ik nog tijd had om te bestellen tijdens de sale met die extra 25% korting. En de klantenservice reageert zo traag dat ik 1 werkdag moet wachten… Dit helpt ook niet.
Gymshark ik ben benieuwd hoe jullie dit gaan oplossen met mij, dit is trouwens ook niet de eerste keer dat zoiets gebeurd.

Ik moet wel zeggen dat de kleding chill zit en de kwaliteit veel verbeterd is dan vroeger.

Update:

Geld terug gevraagd, nu afwachten of ze het wel terugstorten. Krijg geen verdere compensatie behalve een 20% voucher terwijl de sales al voorbij is. Klantenservice kan mij niks verder betekenen zeggen ze.
Dus nu een “mooie” 20% voucher die ik op NIET AFGEPRIJSDE artikelen kan gebruiken, thanks Gymshark…. voor het verspillen van mijn tijd.

Ik raad ook mensen NIET aan om bij Gymshark te bestellen als ze maar 1 of 2 artikelen willen ontvangen van de 6/7 die je hebt besteld.

2 december 2025

Thank you for taking the time to share your feedback with us.

We're truly sorry for the poor experience you've received since placing this order.

We never want our community to feel like we don't care, and we apologise for this service.

We can see that you've been in touch with our Customer Support Team, and this issue has now been resolved.

Please let the team know if you have any further questions.

Gymshark

Ik had heel veel vertrouwen in dit…

Ik had heel veel vertrouwen in dit bedrijf, maar helaas pakt het anders uit. Ik heb een best grote bestelling gedaan, meerdere sportbroekjes, die pak ik natuurlijk niet direct allemaal uit. na 16 dagen pakte ik de laatste uit. Deze bleek fout te zijn, toen ik contact opnam werd ik niet echt heel aardig beantwoord met de mededeling dat ik dit binnen 14 dagen moest melden en nu maar met de problemen moest dealen. Ik ga hier nooit meer bestellen, maar het ergste is nog dat ik nu sportkleding gebruik waar ik me niet fijn in voel.

Je betaald bij deze kleding sws voor het merk dat je uitdraagt, maar dat heeft voor mij nu een vloek. Als ik eerlijk ben draag ik het al niet meer, zonde van me geld dus!

11 november 2025

Antwoord van Gymshark

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven.

We willen nooit dat onze klanten teleurgesteld zijn over de kwaliteit van onze producten, en het spijt ons zeer dat dit het geval was. Je feedback is zeer waardevol en zal ons helpen om in de toekomst verbeteringen door te voeren.

Teleurstellend

Ik was altijd groot fan van gymshark, maar heb nu een teleurstellende ervaring. Op 16 november een joggingpak besteld. Op 1 december nogsteeds niet geleverd. Na contact met de klantenservice bleek dat de broek ergens in hun proces kwijt is geraakt. Mijn geld daarvoor krijg ik gelukkig terug maar mijn sweatshirt is ook nergens te vinden maar kunnen ze niet annuleren. Nu moet ik wachten tot ik het ooit binnenkrijg, en terugsturen want mijn order is incompleet dus het sweatshirt wil ik niet meer. Beetje zonde van de tijd, moeite en het milieu.

Had het kunnen raden na het lezen van de recente reviews.

Hallo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen.

Het spijt ons zeer te horen dat je bestelling tijdens het transport verloren is gegaan.

Onze koeriers doen er alles aan om dit te voorkomen, maar soms worden er fouten gemaakt.

Dit maakt het echter niet goed!

Neem contact op met onze klantenservice als je meer hulp nodig hebt met betrekking tot het sweatshirt.

Bedankt,

Gymshark bestelling slechte service

Ik heb tijdens de 2e dag van de blackfriday sale een bestelling geplaatst, dus op maandag 17 november.
Mijn bestelling was t.w.v 500 euro, dus best een groot bedrag. Dat je niet zomaar kwijt kan.
Het is onderhand maandag 1 dec, dus ruim 2 weken verder en Nogsteeds geen pakketje in zicht. Terwijl de uiterste datum dat ik hem binnen zal krijgen de 27ste was.
Ik heb meerdere mailtjes gestuurd en antwoorden gekregen met “wacht af tot de 27ste”
Of “hij is nog onderweg”
Blabla
Maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ze echt gingen kijken en zoeken waar het mis ging of of het pakketje nou echt onderweg was.
Want bij de track en trace werd mij de 1e dag van verzending al verteld dat het pakketje terug werd gestuurd, want dhl wou hem niet aannemen ofzo.
Terwijl na het appen mij een paar x word verteld dat mijn pakketje wel moet binnenkomen en onderweg is.
En nu 2 weken later heb ik nogsteeds geen pakketje gezien.
Echt heel raar dit
Ik vind dit geen goede manier van zaken.
Ik heb zoveel geld betaald voor niets
Je betaalt zoveel geld en krijgt helemaal niets er voor terug niet eens een goede service.
Ook heb ik het gevoel dat de klantenservice mij niet serieus neemt en niet eens de tijd neemt om het te checken. Maar gewoon de uiterste verzenddatum doorgeeft en het dan daarbij laat.
Ik voel me niet gewaardeerd als klant en dit maakt mij erg verdrietig
Ik ben zeker niet blij en hoop dat dit zo snel mogelijk opgelost kan worden.
Want 500 euro is niet weinig geld!!!!!!!!!!!!

Thank you for taking the time to share your feedback with us.

We're sorry to hear about this and apologise for the inconvenience caused.

We can see you have reached out. Someone will get back to you very soon!

Gymshark

Waardeloze klantenservice die niet om jou als klant geeft!

De klantenservice is niet te bereiken. Je kan ze niet bellen en het mailadres werkt ook niet. De bestelling is een halve week te laat geleverd. Mijn pakket is geleverd in een locker een stad verderop. Ik had aangegeven als afleveradres mijn thuisadres. Dit heeft voor veel gedoe gezorgd. Ik kon dit verder dus niet met Gymshark bespreken want ze zijn op geen enkele manier te bereiken. Daarbij komt dat een wit shirt dat ik besteld heb met vlekken is aangekomen. Ik zou je willen adviseren: koop niet bij deze website want er kunnen (zoals bij mij bleek) rare dingen zich voordoen bij Gymshark. Als je ze wilt bereiken kan het niet wat voor gedoe zorgt. Ik hoop dat ik je genoeg heb kunnen overtuigen om NIET bij dit merk te kopen!

Hallo,

Bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad! We hebben je feedback gedeeld met ons team en zullen deze gebruiken om in de toekomst verbeteringen aan te brengen. Als je geen contact kunt opnemen via ons e-mailadres, support@gymshark.com, ga dan naar Gymshark.com, waar je onze supportchat kunt vinden. Hier zal onze Gymshark-bot je een aantal vragen stellen en je vraag doorsturen naar een medewerker van ons supportteam. Houd er rekening mee dat ons team het momenteel iets drukker heeft dan normaal, maar wees gerust: ze doen hun uiterste best om elke vraag zorgvuldig te behandelen.

Bedankt, Gymshark.

Duurt lang voor het geleverd wordt

Duurt lang voor het geleverd wordt. Je krijgt wel 10 mails over dat het bijna pakket bijna komt. En als het er eindelijk is moet je naar een budbee automaat in een dorp 15 km verderop terwijl je afleveradres gewoon je eigen adres is. Ik ga niet snel weer bestellen…

Hé!

Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met je Gymshark-levering. Wees gerust, dit is niet de standaard die we nastreven en we begrijpen je teleurstelling.

Ga naar Gymshark.com, waar je onze supportchat kunt vinden. Daar zal onze Gymshark-bot je een aantal vragen stellen en je vraag doorsturen naar een medewerker van ons supportteam. Houd er rekening mee dat ons team het momenteel iets drukker heeft dan normaal, maar wees gerust: ze doen hun uiterste best om elke vraag zorgvuldig te behandelen.

Lange levertijd, veel spam

18 november bestelling geplaatst, nog steeds niets geleverd. Om de 2 dagen krijg ik een mailtje dat ik mij geen zorgen moet maken, want de bestelling komt eraan. Ondertussen staat in de app van DHL ‘zending nog niet ontvangen of verwerkt’. Ik heb er weinig vertrouwen in……Wel 2x gevraagd om een review.

Hé!

Het spijt ons zeer te horen dat je je Gymshark-bestelling nog niet hebt ontvangen! Dit is zeker niet de service die we bij Gymshark willen bieden en we bieden onze excuses aan voor het ongemak!

We danken je bij voorbaat voor je geduld.

Bestelling van black Friday kwijt

Bestelling van black Friday was verloren gegaan bij DHL voor de zoveelste keer bij mij… contact opgenomen met Gymshark en ze hebben het zeer netjes geregeld. Nieuwe bestelling is onderweg met dezelfde items + express levering. Ze boden ook nog een cadeaubon of een restitutie aan.

28 november 2025

Hey,

We're delighted you've had such a positive experience shopping with us! We'll work hard to always meet your expectations. 💙

Ik wacht al 2,5 week op mijn pakket

Ik wacht al 2,5 week op mijn pakket. Er stond namelijk een andere levertijd aangegeven….
Vind dit nu wel heel erg lang duren

Antwoord van Gymshark

Hey! Thank you for taking the time to leave us feedback.

We're sorry to hear about your experience.

If you haven’t already, please get in touch with our Customer Support Team so this can be looked into further. You can do this via the chat widget on our website or through the support section in our app.

Heb op 16 november een bestelling…

Heb op 16 november een bestelling geplaatst en betaald en er zit maar geen beweging in de levering.
Ik vind het echt niet kunnen dat mijn bestelling inmiddels al 11 dagen onderweg is.
Waarom moet dat zo lang duren.
Ik zie geen vooruitgang ,geen updates helemaal niks.
Ik voel me machteloos .
Ik kan ook niet bellen helemaal niks.
Er wordt alleen maar gezegd dat ik nog moet wachten.
Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf.
WAAR BLIJFT MIJN PAKKET

Hallo!

Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring. Wees gerust, dit is niet de service die we willen bieden!
We zien dat u onlangs contact heeft opgenomen met onze klantenservice over dit probleem. Een medewerker van ons team zal contact met u opnemen om dit probleem op te lossen.
Wij danken u bij voorbaat voor uw geduld.

Thanks, Gymshark