Gymshark Reviews

41.901

3,5

Mijn Butter Yellow sport-bh was na één wasbeurt ernstig verkleurd. Gymshark weigert ondanks foto’s, meerdere vergelijkbare klachten van geverifieerde kopers en een formele escalatie iedere teru... Toon meer

Hele fijne klantenservice. Er was iets mis gegaan met de bestelling. Dezelfde dag kreeg ik een reactie en hebben we het netjes en fijn kunnen regelen. Daar kan menig klantenservice een voorbeeld aan... Toon meer

Ik had een bestelling geplaatst,daarbij schijnt wat mis gegaan te zijn dus geen bestelling maar wel mijn geld weg. Vervolgens maanden geprobeerd om er met hun uit te komen maar je komt niet verder als... Toon meer

Ik merkte dat mijn broek wel erg snel begon te slijten en heb daarom toch maar een mailtje gestuurd om te vragen of dit normaal was. Ik kreeg vrijwel direct een reactie dat ze het meteen voor me w... Toon meer

1. Activewear winkel

Over Gymshark

We’re Gymshark. We exist to unite the conditioning* community.

It’s not our goals that unite us, but the things we do to achieve them. Because although our training grounds and end goals might be different, sweat is our sport. And we’re a team of individuals who know that to go further, we go together.

*Conditioning is everything we do today to prepare for tomorrow.

Gemiddeld

42K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(41.901)

3.581 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

wie verkoopt nou flessen die niet in de vaatwasser kunnen

Verder prima merk maar snap echt niet dat ze flessen kopen die niet in de vaatwasser kunnen. Kijk, prima als het logo er daardoor afwast maar mijn beker is helemaal gekrompen waardoor ik hem niet meer kan gebruiken nadat ik een week hem had.

Zou beter ergens anders een beker kopen die gewoon in de vaatwasser kan.

23 november 2025

Hey,

Thanks for your review.

We're really sorry to hear that the quality didn’t meet your expectations.

We appreciate you highlighting this, and your feedback will be shared with our Product Team to help us improve.

Gymshark

Trage levering en waardeloze support

Best dure bestelling van 16 november is nog niet verzonden.
Servicedesk: "dat is niet ons probleem. Je moet gewoon wachten en begrip hebben voor onze achterstanden en logistieke geklungel. Annuleren kan niet, daar doen wij niet aan. Maar we vinden kwaliteit van dienstverlening heeeel belangrijk dus dank je dat je contact gezocht hebt"

23 november 2025

Hallo,

Bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad! We hebben je feedback gedeeld met ons team en zullen deze gebruiken om in de toekomst verbeteringen aan te brengen. Als je nog vragen of feedback hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via support@gymshark.com.

Bedankt, Gymshark.

Ik heb op 16 november en op 17 november…

Ik heb op 16 november en op 17 november een bestelling geplaatst en die van 17 november is netjes en snel binnen een week geleverd maar mijn bestelling van 16 november is nog steeds niet verwerkt en de klantenservice reageert totaal nergens op en de chat is maar een bot die zegt dat er binnen 30 min gereageerd gaat worden maar helemaal niks tot nu toe echt doe wat aan de klantenservice

21 november 2025

Hallo,

Bedankt voor uw beoordeling.

Onze excuses voor de vertraging bij een van uw bestellingen en voor het ongemak bij het contact opnemen met ons ondersteuningsteam.

Ter informatie: onze ondersteuningschat is niet live. Onze ondersteuningsmedewerkers zullen zo snel mogelijk reageren, maar vanwege onze uitverkoop hebben we het iets drukker dan normaal.

Ons magazijn verzendt bestellingen niet op basis van ‘wie het eerst bestelt, wordt het eerst verzonden’. We zien echter dat ons ondersteuningsteam een geschatte leverdatum voor uw bestelling heeft opgegeven.

Wij danken u bij voorbaat voor uw geduld en hopen dat u tevreden bent met uw artikelen wanneer ze aankomen. Als u nog vragen heeft, laat het ons dan weten.

Gymshark

Bezorging duurt veel te lang

Bezorging duurt veel te lang, al 2 keer bericht gekregen “bestelling wordt binnenkort verzonden”. Nog steeds niet verzonden dus, terwijl het 17-11 al besteld, is dit weer drop shipping, dat je wacht op levering uit China!?
Ik hou het in de gaten, maar tot nu toe niet aan te bevelen!

17 november 2025

Hallo,

Bedankt voor je beoordeling.

Onze excuses voor de vertraging bij de levering van je Gymshark-bestelling!

Vanwege onze recente uitverkoop kan je bestelling enige vertraging oplopen bij de verzending en levering, maar wees gerust: ons magazijn doet er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

Ongelofelijk slecht

Komt er een drop, moet ik 10 keer opnieuw een verificatie invullen. Dit terwijl ik het gewoon goed deed en dan is het vervolgens nog uitverkocht ook.😂😂

20 november 2025

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven.

Het spijt ons te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad. Je feedback helpt ons te achterhalen wat er niet goed gaat en geeft ons de kans om dit in de toekomst te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid. We hebben je feedback genoteerd.

Bedankt, Gymshark.

goede service

Mijn artikel had een klein defect. Dit is gelijk opgelost door de klantenservice. Daarnaast werd er heel snel gereageerd. Een hele fijne service

7 november 2025

Hoi,

Bedankt voor je vriendelijke woorden. We streven ernaar de beste kwaliteit en service te bieden, en je feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn!

Bedankt
Gymshark

Gymshark past verkeerde factuur niet aan.

Een grote bestelling gedaan voor mij en mijn vrouw, wat dingen gehouden en wat dingen terug gestuurd. Ook 1 shirt die ik moest ruilen voor een grotere maat. Dit aangegeven op het retourformulier. Aangegeven in de klarna app en betaald wat wij hielden.Het shirt werd netjes door gymshark geruild en geleverd.

Echter staat het bedrag van het shirt dat nog betaald moet worden verkeerd en is hierdoor te duur. De communicatie via de mail loopt alles behalve soepel, meerdere keren moet ik opnieuw alles uitleggen omdat na elk mailtje de case gesloten word, en word er een belofte gedaan om de factuur aan te passen. Uiteindelijk omdat het niet aangepast werd nogmaals contact opgenomen. Ik moet weer mijn verhaal uitleggen. Het antwoord: uw factuur word niet aangepast, ik moet contact opnemen met klarna.

Dit is de fout van gymshark en niet van klarna. Ik word totaal niet geholpen en zal op deze manier niet meer bij gymshark willen bestellen aangezien blijkbaar de kans groot is dat het fout gaat en je niet geholpen word. Ook zie ik dit gewoon als oplichting, een hoger bedrag vragen dan de prijzen die op hun eigen site staan.

10 november 2025

Antwoord van Gymshark

Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed!
Na verder onderzoek zien we dat ons ondersteuningsteam dit probleem inmiddels heeft opgelost, maar als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen.

Begon als een gave fitness merk maar ik…

Begon als een gave fitness merk maar ik zie nu buik shirtjes en adveteren alleen op plus modelen(wat natuurlijk goed is!) maar lijkt een beetje zijn imago kwijt te raken van een gave gym merk met top atleten. Al mijn kleding weg gedaan zit niet fijn na 2 keer wassen. Ik ben overgestapt op Nike, Assics en new balance. Dat bevalt mij heel goed!

9 november 2025

Leveringen zijn ronduit slecht

Leveringen zijn ronduit slecht. Pakket thuis laten bezorgen is niet mogelijk. Wordt dan in een willekeurig budbee box geplaatst in een stad dichts bij je woonplaats. In mijn geval betekend dat dat ik een 20 min moet rijden en parkeer kosten moet betalen om mijn bestelling op te kunnen halen. Ook koos ik voor de expres levering welke 1 tot 2 dagen zou moeten duren. Na 5 dagen wachten, kreeg ik te horen dat er nog 4 bij zouden komen door vertraging.

6 november 2025

Antwoord van Gymshark

Thank you for taking the time to leave us feedback.

We’re sorry to hear about your experience! We have shared your feedback with our team and will use it to help us make improvements in the future. If you have any further questions or feedback, please let our Support Team know at support@gymshark.com!

Thanks, Gymshark.

Verkeerde levering

Ik heb een joggingbroek besteld, voor €50 euro
Jullie sturen een goedkoop t-shirt
Ik heb dit shirt retour gestuurd.
Ik hoor helemaal niets van jullie😡😡
Ik wil mijn geld terug!!!!!

1 november 2025

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u het verkeerde artikel heeft ontvangen en dat uw retourzending nog niet is verwerkt.

We hebben dit verder onderzocht en zien dat onze klantenservice dit probleem inmiddels heeft opgelost.

Als u nog vragen of feedback heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gymshark

Onbetrouwbaar en nemen geen verantwoordelijkheid

Ondergoed gekocht wat minstens een maat groter viel dat aangegeven. Later erachter gekomen dat dit met een eerdere review al bekend was bij het bedrijf echter is hier niks mee gedaan. Omdat het gaat om een product wat niet retour kan erg slecht dat hier geen verantwoordelijkheid voor wordt genomen en erg onbetrouwbaar want een review op hun eigen site achterlaten is niet mogelijk. Vervolgens contact opgenomen omdat de eigen chatbot aangeeft dat de consument recht heeft op een compensatie. Eerst wordt er helemaal geen compensatie geboden en zeggen ze het enkel door te gaan geven (wat ze een ander 3 maanden geleden ook beloofd hebben en waar dus niks mee gedaan is), bij tegenwoord wordt er gratis verzending aangeboden wat binnen 3 maanden gebruikt moet worden waarmee je de klant dus dwingt om nóg meer geld uit te geven bij hun onbetrouwbare site terwijl er niks met het bestaande probleem gedaan wordt. Bedrijf blijft weigeren om verantwoordelijkheid te nemen en een passende oplossing te bieden, ze zeggen dat er simpelweg niks aan te doen is (lijkt me sterk met een goedlopend bedrijf, het zal er eerder in zitten dat ze niks wíllen doen) en spreken hiermee hun éigen chatbot tegen. Ondertussen heb ik ook nog steeds geen mogelijkheid gekregen om een review achter te laten op de eigen site, ook erg onprofessioneel en onbetrouwbaar. Mijn advies zou zijn, bestel hier vooral niet. Er zijn genoeg bedrijven die dezelfde soort producten leveren met wél een verantwoordelijkheidsgevoel en de wil om klanten te helpen als het bedrijf zelf een fout maakt.

UPDATE:
Na het schrijven van de review is er contact met me opgenomen en is het probleem opgelost. Jammer dat je daarvoor eerst online moet klagen nadat je de klantenservoce zelf meerdere kansen tot een oplossing geeft maar fijn dat het nu wel kon en opgelost is.

23 oktober 2025

Hallo,

Bedankt voor uw beoordeling.

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring. Wees gerust, dit is niet de service die we willen bieden!

We zien dat u onlangs contact heeft opgenomen met onze klantenservice over dit probleem. Een medewerker van ons team zal contact met u opnemen om dit probleem op te lossen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw geduld.

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice! Artikel volgens wasvoorschrift gewassen, echter aanzienlijk gekrompen. Doen hier niets mee. Prijzig artikel waardoor het mijn inziens niet zou moeten kunnen qua kwaliteit.

26 oktober 2025

Antwoord van Gymshark

Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed! Uw feedback is belangrijk voor ons en we zullen deze doorgeven aan het betreffende team om ons te helpen verbeteren.

Bedankt, Gymshark

Slechtste klantenservice ooit

Slechtste klantenservice ooit. Ik had mijn e-mailadres doorgeven om zo 10% korting te kunnen ontvangen voor mijn eerste aankoop. De mail kwam maar niet binnen dus ik zocht contact met de klantenservice. Nu ben ik 4 dagen later en er is nog steeds niks gebeurd. Een simpel probleem zou je denken, maar toch duurt het enorm lang voor er iets gedaan wordt. Ben benieuwd naar de bestelling….

15 oktober 2025

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven.

Het spijt ons zeer te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed! Je feedback is belangrijk voor ons en we zullen deze doorgeven aan het betreffende team om ons te helpen verbeteren.

Kunt u een e-mail sturen naar ons ondersteuningsteam via support@gymshark.com? U ontvangt een automatisch e-mailbericht van onze Gymshark-bot, waarin u om uw bestelgegevens wordt gevraagd voor gegevensbeschermingsdoeleinden. Zorg ervoor dat u op dit e-mailbericht reageert, zodat uw verzoek wordt doorgestuurd naar een medewerker van ons ondersteuningsteam, die u vervolgens zal helpen uw probleem op te lossen.

Bedankt, Gymshark

Oplichters

Op 25 september heb ik een bestelling gedaan bij Gymshark. De shirts die ik besteld had waren te groot en ik heb deze de volgende dag retour gedaan in ruil voor 2 kleinere shirts. De nieuwe bestelling was daarmee geplaatst. Geruime tijd later krijg ik bericht dat het niet meer op voorraad is en dat ik mijn geld terug krijg. Nu wil ik het opnieuw bestellen aangezien het weer op voorraad is en zie ik dat de prijzen bijna verdubbeld zijn. Ik heb hier contact over opgenomen met Gymshark maar zij zeggen dat ze niets kunnen doen. Bestel hier niet! Als je retourneerd kun je ruim 2 weken wachten en mag je vervolgens ineens het dubbele betalen!

25 september 2025

Antwoord van Gymshark

Thank you for taking the time to leave us feedback. We are very sorry to hear about your experience. Please be assured that this is not the service we strive to provide!

As a business, we regularly conduct seasonal price reviews across our entire product range, which may result in price adjustments for certain items.

Your feedback is important to us, and we’ll be passing it along to the relevant team to help us improve.

Thanks, Gymshark

Matige kwaliteit shorts

Kwaliteit is zeer matig (geworden). Shorts die binnen twee maanden compleet vaal geworden zijn, ondanks koud wassen. Wordt door de klantenservice niet gezien als een 'fout' en dus jammer maar helaas. Voor broekjes van deze prijs verbazingwekkend.

21 september 2025

Hi there,

Thank you for your review. We are very sorry to hear about your experience. Please be assured that this is not the service we aim to provide!
We see that you recently contacted our customer service team about this issue. A member of our team will be in touch with you to help resolve this issue.
We thank you in advance for your patience.

Gymshark

Op 17 september 2025 heb ik een…

Op 17 september 2025 heb ik een sportbroek gekocht als cadeau. Helaas bleek bij het uitpakken dat er een grote scheur in de broek zit, ( dom om niet eerst te checken ) die niet meer te herstellen is. Dit is enorm teleurstellend, zeker omdat het bedoeld was om iemand blij mee te maken die ging starten aan zijn fitness journey

Het geeft de indruk dat de broek óf al eerder gedragen is geweest, óf dat de kwaliteit zeer slecht is. In beide gevallen is dit absoluut niet wat je mag verwachten van een nieuw product.

3 oktober 2025

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven.

Als je dat nog niet hebt gedaan, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat we dit verder kunnen onderzoeken. Je kunt dit doen via de chatwidget op onze website of via het ondersteuningsgedeelte in onze app.

Goede en snelle service

Ik heb een set van 2 t-shirts besteld. Bij de levering, ontbrak 1 t-shirt. Na contact met chatbot en medewerker. Heb ik binnen 2 dagen een nieuwe set ontvangen. Dus goed en snel geregeld.

3 oktober 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor je beoordeling!

Het spijt ons te horen dat er één T-shirt ontbrak in je bestelling, maar we zijn blij te horen dat ons team dit snel voor je heeft opgelost.

Slechte kwaliteit, goede service

Wat is de kwaliteit van zowel de hoodies/truien als de jogging broeken enorm achteruit gegaan. Na 1x wassen krimpt het direct, stof is onwijs dun en valt daardoor ook niet mooi. Vaak ook een verkeerd of kapot artikel ontvangen. Klantenservice is wel goed en bieden ook direct een terugbetaling, maar ik bestel geen kleding om de klantenservice te kunnen spreken. Er zijn betere sportkleding merken.

1 oktober 2025

Hey,

Thanks for your review.

We’re truly sorry our quality wasn’t up to the mark.

We understand how disappointing this can be and appreciate you taking the time to let us know.

Feedback like this helps us grow and make sure future pieces meet the high standards you deserve.

Gymshark

Ik ben enorm teleurgesteld in Gymshark

Ik ben enorm teleurgesteld in Gymshark. Mijn bestelling is nooit geleverd, maar er wordt wel gezegd dat er voor het pakket is getekend. Ik heb niets ontvangen en de klantenservice biedt totaal geen oplossing. Ik blijf zonder bestelling én zonder duidelijk antwoord achter. Dit is absoluut onacceptabel. Ik eis dat dit opgelost wordt!

25 september 2025

Hallo,

Bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad.

We zien dat dit probleem is onderzocht en opgelost door ons ondersteuningsteam. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact met hen op!

Slecht ervaring

Mijn ervaring met Gymshark is tot nu toe zeer frustrerend en onbevredigend. Ik heb meerdere pogingen gedaan om hulp te krijgen, maar ik word steeds door bots doorverwezen, wat niet helpt.

Mijn problemen zijn:
1. Een cadeaubon die ik persoonlijk van een vriend(in) in een ander land heb gekregen, kan praktisch niet in Nederland worden gebruikt. Dit is zeer onhandig en onaangenaam voor internationale klanten.
2. Nederland is niet beschikbaar als leveringsland in de app.
3. Online bestellingen kunnen niet worden geannuleerd als het browservenster per ongeluk wordt gesloten.

14 september 2025

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden door de vele problemen die u heeft gehad sinds u bij ons heeft gewinkeld.

Dit is niet het soort ervaring dat we onze community willen laten meemaken.

Als de vriend die de cadeaubon heeft gekocht contact opneemt met onze klantenservice, zullen zij deze graag deactiveren en terugbetalen. Hij of zij kan dan een nieuwe bestelling plaatsen via de juiste winkel.

Bovendien kun je in de app Nederland als winkel selecteren. Zo kun je een bestelling plaatsen voor jouw regio.

We hebben je feedback over het probleem dat je had met het annuleren van je bestelling doorgegeven aan het betreffende team.