Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skide god servie! God vejledning, imødekommende til vores lidt atypiske løsninger, venlige! Vi får mange komplimenter for det færdige produkt. Det ser godt ud! Vi er glade og tilfredse.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

De er søde og venlige, men hele processen kunne godt optimeres. Ydermere skal man selv levere skruer og hvis du bor i lejlighed, skal du vide, at de leverer kun til kantsten. Dét virker i sig selv g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uovertruffen service og et lækkert produkt. Vi elsker vores låger fra Hackk, ingen problemer med levring og montering. Det viste sig efter levering at Ikea havde lavet fejl i de tegninger vi havde b... Toon meer

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut. Virkelig lækkert produkt, vores køkken er så smukt 🤩
Der var en enkelt fejlboring af greb, dette blev bare godt modtaget af Hackk og ny låge sat i produktion u.b

26 september 2023

Hej Kenneth,

Glad for i kom godt i hus med jeres projekt - og mange tak for anmeldelsen

Virkelig god service.
Linde & Kasper har været så hjælpsomme, først i forbindelse med bestilling af fronter og efter levering har Kasper hjulpet os mere end hvad der kunne forventes da vi kom til at bore igennem en af fronterne og en anden var i forkerte mål. Tak!

14 september 2023

Hej Pernille,

Tak for anmeldelsen - vi er glade for i oplevet en god service fra Kasper :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk køkkener og service!

Jeg bestilte mine køkken fronter gennem HACKK, og har på intet tidspunkt fortrudt det! Hele forløbet har været fantastisk godt. Hele HACKK teamet var meget passioneret omkring hele processen, selvom mit køkken blot er en del af mange.
Virkelig fantastisk service!

9 augustus 2023

Antwoord van hackk.dk

Mange tak for din anmeldelse Cecilie.

God og professionel vejledning

God og professionel vejledning. Havde en lidt vanskelig køkken-idé, som Hackk kastede sig fint ind i og hjalp med at føre ud i livet. God service, da det efterfølgende viste sig, at jeg ikke havde taget højde for en mindre låge, der skulle efterbestilles. Kan klart anbefales.

24 mei 2023

Hej Mads,

Mange tak for din anmeldelse.

Elegant køkkenkvalitet

Mit nye køkken fra hackk er simpelthen fantastisk! Jeg bestilte køkkenlåger i valnød finér, og jeg må sige, at resultatet har overgået alle mine forventninger.

Kvaliteten af valnød finéren er fremragende. Farven er dyb og varm, og finishen er glat og luksuriøs.

Købsprocessen var også en drøm. Hackk var yderst hjælpsomme og informative. De besvarede alle mine spørgsmål og var aldrig sælgende.

Jeg er utrolig tilfreds med mit køb og kan varmt anbefale Hackk til alle.

3 mei 2023

Gennemført

Ros her fra til Hackk - kvaliteten er absolut bestået for de låger som vi har fået produceret til vores Ikea Pax skabe!

De er super smukke, og løfter hele udseende af det lokale hvor vi har skabene stående.

Hackk - ros for en god kunde service og opfølgning på dialogen.

19 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk!

Kort fortalt. Hold jer væk! Vi har fået lavet nogle custom fronter til vores garderobe. Alt var egenligt rigtig fint til at starte med, og vi vidste at fordi det er custom fronter, så skal der måles helt præcist op. Det betaler vi en snedker for at gøre, så vi har de helt præcise mål i mm som de både skriver og siger de skal bruge. Så langt så godt. Vi modtager nu de fronter vi har bestilt, og de passer rigtig fint med de mål vi har sendt dem. Der er bare den lille detalje de har "glemt" at informerer os om, at der skal tages højde for luft. En detalje der ville være rigtig rart at have fået besked om, da vi nu står med fronter for 25.000 kr. som vi ikke kan bruge, selvom vi har haft Hackk med på sidelinjen hele vejen igennem, og gjort præcis som de har sagt vi skulle. Vi har prøvet at finde en løsning, men de mener det er vores fejl at vi ikke ved at der skulle tages højde for luft. Hvordan skulle vi på nogen måde vide det!?

De er kort sagt ude på at snyde folk, og er efterfølgende ikke til at få til at accepterer at fejlen ligger hos dem.

Jeg ved at deres svar til denne anmeldelse vil være samme svar som de har givet gentagne gange på mail. At det er vores egen skyld og at de fraskriver sig alt ansvar, fordi det er custom fronter.

Da jeg snakkede med dem i telefonen for at klage over dette, var de udemærket klar over at der skal tages højde for luft, de informere bare ikke om det. Det kan på ingen måde være rigtigt!

Sagen er nu blevet sendt til højere instans, og vi er ret sikre i vores sag, men vi kan på ingen måde anbefale at købe noget hos Hackk, de er kun ude på at snyde deres kunder.

9 maart 2023

Antwoord van hackk.dk

Tak for din anmeldelse. Vi takker for dem alle - både de gode samt de mindre gode desværre.

Som jeg også skrev i min seneste mail til dig, så forstår jeg udemærket godt, at det er super ærgerligt at stå med nogle fronter der ikke passer til det formål du vil bruge dem til. Men vi gør det klart i absolut første mail til kunder der ønsker custom fronter, og som du også har modtaget, at der er visse ting man skal være opmærksom på, når man bestiller customlåger. F.eks skriver vi nedenstående tekst i selve mailen;

""Vi kan ikke vejlede i, om custom fronter vil passe til det system, der bruges - de vil blive produceret i det angivne mål, så det er derfor vigtigt, at man på forhånd har sat sig grundigt ind i målene. Custom mål på fronter fra Hackk er i sidste ende kundens ansvar."

1. Du sender os mål på de ønskede fronter.
2. Vi sender tilbud - hvor alle dine mål fremgår i mm.
3. Du godkender tilbud.
4. Vi sender tegninger der er målsat.
5. Du godkender både tilbud og tegninger.
6. Du modtager låger på 100 % de mål du har angivet.

I den første mail vi nogensinde sender til dig, gør vi tydeligt opmærksom på, at vi IKKE vejleder ved customlåger og at det er kundens ansvar at sikre sig, at målene passer ved customlåger.

Så selvom vi nok oftere en de fleste andre virksomheder står klar til at hjælpe, som også fremgår af mange af de andre anmeldelser på vores trustpilot - kan vi desværre ikke tage et ansvar for customlåger som er produceret 100% korrekt, på de mål leveret af kunden selv - men hvor det senere viser sig, at kunden har sendt forkerte mål til os.

Du er blevet tilbudt forskellige løsningsforslag, men du føler., at du burde få nye låger gratis eller udbedret fejlen gratis. Denne betragtning er vi ikke enige i, da vi har produceret lågerne helt efter dine mål.

Håber naturligvis i finder en god løsning på det med lågerne og kommer i hus med jeres projekt.

Mvh. Hackk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uovertruffen service og et lækkert…

Uovertruffen service og et lækkert produkt.
Vi elsker vores låger fra Hackk, ingen problemer med levring og montering. Det viste sig efter levering at Ikea havde lavet fejl i de tegninger vi havde bestilt ud fra. Hackk leverede omgående nye fronter uden beregning selvom det ikke var deres fejl. Vi kan kun anbefale deres produkt.

6 juni 2022

Antwoord van hackk.dk

Mange tak for den flotte anmeldelse Johanne - den er vi glade for! Og glad for, at i kom godt i mål, selvom IKEA lige kvajede sig lidt :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan på det varmeste anbefale Hackk

Kan på det varmeste anbefale Hackk. De er søde og hjælpsomme til at svare på alle de spørgsmål man har i forbindelse med bestillingen af de rigtige låger og skuffefronter. Kvaliteten er i top og det bedste af det hele er at vi har fået et super flot køkken i lige præcis den farve vi ønskede.

14 februari 2023

Antwoord van hackk.dk

Tusind tak for din anmeldelse Helle. Håber i nyder jeres nye køkken til fulde :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte fronter hos Hackk sidste år, og har været super tilfredse med kvaliteten.

Desværre fik jeg lavet en syreskade på en front, men Hackk tilbød at fremsende en ny gratis, skal dog selv betale fragten.

Det er super service, kan klart anbefale Hackk hvis du kigger på nyt køkken.

16 januari 2023

Snedkerkøkken til IKEA-pris

Vi er så glade for vores resultat med køkkenet og servicen og kvaliteten har været helt i top. Imponerende at man kan få et skræddersyet kvalitetskøkken til så fordelagtig en pris og så endda med en service, der har været til UG! Vi har anbefalet Hackk til alle, vi kender, og vil med garanti købe her igen, hvis vi skal have lavet flere projekter.

8 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot design, fremragende kvalitet og uovertruffen service.

Flot design, fremragende kvalitet og uovertruffen service. Vi valgte egetræ med linoleum - et eksklusivt design, til en langt billigere pris end alle andre på markedet (dog ikke produceret i Danmark). Lang forsendelsestid (12 uger) men alle aftaler overholdt og leveret som lovet. Tømreren kom til at beskadige en front og ved genbestilling fik vi tilbudt en gratis ny front. Det er uovertruffen service, tak Bardia. Vi kan kun anbefale Hackk.dk - og nyder dagligt det smukke køkken.

18 juli 2022

Selv tak Birgit :)

Virkelig god service

Virkelig god service, vejledning og kvalitet til fornuftige priser - Og meget fin opfølgning da vores håndværker fik beskadiget en af de leverede låger - bravo

15 juli 2022

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superbt - og vanvittig god kundeservice.

Vi har fået fronter til vores nye køkken, og de er super, super lækre. Virkelig god kvalitet og afsindigt flotte, men det bedste ved oplevelsen med Hackk har været deres kundeservice. Vores tømrer kom til at bore igennem en af de nye fronter, og da jeg skrev til Hackk for at spørge efter en farvekode så skaden kunne udbedres tilbød Hackk at sende en helt ny front uden beregning. DET er dæleme god kundeservice.
Senere fandt vi en lille minimal ridse på en af de andre fronter - igen tilbød Hackk at sende en ny front helt gratis. Jeg kan ikke anbefale Hackk nok. Virkelig en god oplevelse fra start til slut!!!

28 juni 2022

Antwoord van hackk.dk

Tusind tak for din anmeldelse - Det værdsætter vi. Og glad for at service niveauet fik lov at imponerer, nu når jeres tømrer var lidt uheldig :)

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse!
Vi bestilte fronter fra Hackk (Ingrid) og er enormt glade for både service og produktet.
Så fedt med et hack hvor man selv kan vælge RAL-farve.
God og sød service hele vejen igennem processen.

20 juni 2022

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi vil gerne give vores varmeste…

Vi vil gerne give vores varmeste anbefalinger til Hackk.

Overordnet set har vi fået en behagelig og kompetent vejledning, vi har modtaget vores varer til aftalt tid og modtaget et produkt, der kvalitetsmæssigt er rigtig lækkert.

Vi tog kontakt til Bardia i efteråret 2021 efter at have talt med flere lignende firmaer, der også laver IKEA hacks. Selvom et IKEA Hack er billigere end et snedkerkøkken, er det for os mange penge, og samtidig et køkken, vi forventer at skulle have i mange år, derfor havde vi brug for at have en wow følelse både i fht. design, men også kvalitet. Denne havde vi endnu ikke fundet hos de andre firmaer. Efter vi havde talt frem og tilbage med Bardia, fandt vi en løsning, hvor vi kombinerede flere forskellige grebstyper samt forskellige materialer, og så var vi solgt! Særligt, fordi Hackk kunne levere fronter med egetræsfiner med vertikalt gennemgående åretegninger mellem skufferne.
Det betyder, at da vi modtog vores ordre, var alle fronter nummererede, således det var nemt at se, hvilke der passede sammen i top og bund. Det har virkelig givet det eksklusive look, som man kender fra ægte snedkerkøkkener.

Giver dog andre anmeldelser ret i, at det føles lidt vildt at betale de mange penge lige efter bestilling, men det skulle vi også have gjort hos et konkurrerende køkkenfirma, så det er nok bare standard.

3 maart 2022

Tusind tak for din anmeldelse - Det værdsætter vi.

Vi er glade for, at vores finerede fronter i forløb har imponeret :)

Og ja, det er meget standard med betaling i forvejen, da der er tale om custom projekter der er lavet helt specifikt til jeres projekt :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kommunikation og top kvalitet

Super kommunikation og top kvalitet.
Vi vidste godt at leveringstiden var lidt lang og havde det lidt dårligt med at betale så lang tid i forvejen. Men det er glemt nu.
Kan varmt anbefales.

2 maart 2022

Virkelig god service

Jeg kan på det varmeste anbefale Hackk.dk.
Klar kommunikation, så man ikke er i tvivl om, hvad man får. Både i forhold til kvalitet, leveringstid og levering.
For mig var det en perfekt løsning, når man feks gerne vil have at gavle og bordplade skal være en helt specifik farve. Alle fronter, gavle mm leveres i præcis den RAL farve man ønsker.
I forbindelse med montering var en låge blevet ridset. Jeg kontaktede Hackk.dk for at købe en ny låge. Fik den leveret uden beregning - super service.
Kan varmt anbefale Hackk.dk

25 februari 2022

Mvh Hackk

Lees meer over geverifieerde reviews.