Bedrijf heeft geantwoord
Prøvede dem i Lyngby igennem TooGoodTogo madspilds app. Normalt plejer jeg at købe smørrebrød i madspilds appen til ca 30 kr for 4-10 stk, så havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig jeg ku... Toon meer
Hos Hallernes Smørrebrød laver vi det meste fra bunden og af ordentlige råvarer, som vi helst køber lokalt. Vi tænker så vidt muligt miljøvenligt - vores fisk er bæredygtig, og en stor del af vores råvarer er økologiske. Vi går ikke på kompromis med smagen og køber der, hvor vi får de bedste råvarer. I vores åbne køkkener, kan man dagen igennem se smørrebrød blive smurt. Rugbrød er fundamentet og råvarerne er klassiske. Smagene er perfekt afstemte i forhold til hinanden. Vores smørrebrød er smukke, indbydende og smagfulde. Hver mundfuld er som at tage en lille bid af Danmark.
Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg ville fejre min fødselsdag i dag med et stykke smørrebrød fra Hallernes Smørrebrød i Magasin på Kgs Nytorv. Jeg fik et stykke med fiskefilet med remoulade og det er nok den kedeligste fiskefilet jeg nogensinde har smagt. Kold og slatten, ingen sprød panering og kanten af fiskefileten var så tør at den var umulig at skære over.
Til en pris på 128 kr synes jeg godt man kan forvente kvalitet og ikke sådan en gang slæver-mad.
Det er sidste gang jeg køber smørrebrød her

Ikke pengene værd
I går var min bror og jeg i Lyngbys afdeling af Hallernes smørrebrød. Vi havde glædes og til noget lækkert smørrebrød, så min bror bestilte en frikadellemad og en kartoffelmad, jeg en flæskestegsmad og to sodavand.
Kors for en skuffelse brødet var tørt og smuldret, og jeg er ret sikker på det ikke var smør der var skrabet hen af brødet, stegen var MEGET tør og sværene ikke sprøde! Kartoflerne var ikke friske, alt i alt fik vi en fornemmelse af, at det var smurt dagen før!
Det gav vi næsten 400kr for. Det var noget af en skuffende omgang. Kan absolut ikke anbefales
Som svar på ar jeg ikke henvendte mig, jeg forsøgte men der var for lang kø til at jeg havde tid til at vente.

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Vi er kommet i Hallernes Smørrebrød lige siden I åbnede, men standarden er virkeligt gået ned det sidste år. Vi spiste hos jer i Torvehallerne i går og det var en trist oplevelse. Jeg fik en æg og rejemad, som man nok bare skulle have kaldt en æggemad, da de 6 små rejer forsvandt i æg og mayo. Kartoffelmaden var heller ikke pengene værd. De ristede løg var bløde og seje og løgringene var 1 cm tykke. Det bar tydeligt præg af, at det ikke var frisksmurt. Øv en kedelig oplevelse.

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Jeg hentede lidt af hvert, en hønsesalat, kartoffel mad og en med fiskefillet
Hønsesalaten var ok men ikke noget særligt. Og fisken var sej, kedelig og absolut ikke prisen værd, ikke engang halvdelen af prisen. Øv en kedelig og ærgelig oplevelse.
Kartoffelmaden var den bedste men ikke noget særligt heller.
Kommer absolut ikke igen.

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Elsker det simple konceptet med fokus på økologi til ok pris, men kartoffelmaden var en ret flad smagsoplevelse. Bare en lidt mere lækker mayonnaise kunne have løftet den en hel del

Pinlig oplevelse i Rødovre Centret
1 1/2 stykke rugbrød m/Hønsesalat
Totalt smagsløst 78 kr,
1/2 stykke rugbrød m/2 skiver tør flæskesteg
bløde svær 88 kr
Ringe rugbrød, skulle heller havde købt 2 stykker i menu til 25 kr stk
Sygt dyrt, køber aldrig smørrebrød der mere

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Utilfredsstillende kvalitet - ikke mindst i relation til rigtig høj pris.
4 styk til kr 960,- plus transport over kr 1100,
Meget små, tynde stykker laks på alt for tykt og skorpet sandwichbrød.
Rejer tilfredsstillende, men atter for tykt og skorpet brød.

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Var idag forbi Hallernes Smørrebrød i Rødovre Centrum. Bestilte en frikadelle mad med frikadelle med kartoffelsalat på toppen. Den var virkelig lækker med smæk på smagen. Kommer helt sikkert igen.

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Frederiksberg centret afd. Fantastisk service!!! Var ude at spise smørrebrød med min gamle mormor på 99 år og fik en fantastisk og personlig service af en mandlige tjener. Og den pandestegte fiskefilet var lækker. Gløg’en kan også klart anbefales🙏🏻

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Det var dog det dårligste smørrebrød jeg nogensinde har købt det var godt nok til halv pris men det var ikke to kroner værd jeg ved ikke om det var noget smørrebrød fra dagen i forvejen det var et stykke med kartofler der var næsten ikke til at komme igennem og så et stykke med noget ubeskrivelig fisk som jeg aldrig har fået så dårligt før jeg kan kun anbefale han ikke i denne forretning
Tak for svar
Besvarelse fra Hallernes Smørrebrød
For 13 minutter siden
Hej Svend-Aage
Tak for din anmeldelse. Jeg har kopieret mit svar til dig fra Tripadvisor:
Tak for din anmeldelse af, hvad jeg går ud fra er et Too Good To Go køb, hvor man får to stykker uspecificeret smørrebrød, som er i overskud når vi lukker butikken.
Da konceptet er at man ved at købe den mad der er i overskud sidst på dagen, og derved er med til at mindske madspild, så er maden ikke smurt umiddelbart inden og derfor er prisen nedsat.
Stykket med fisk har været enten med fiskefilet, laks eller rejer da det er de varianter vi har.
Hvis du har klager over konceptet er du velkommen til at kontakte Too Good To Go.
Venlig hilsen Mariann
Hallernes Smørrebrød.
Som du skriver er det fuldkommen korrekt at prisen var nedsat til det halve men derfor forventer man jo ikke at det er noget gammelt mad men som du skriver har de enten været fiskefilet laks eller rejer for mig var det et totalt ubeskriveligt stykke fisk der absolut intet har hverken fiskefilet laks eller rejer at gøre så jeg tror måske at du skulle tage og kigge lidt efter hvad det er for noget mad i serverer selvom det er til halv pris jeg siger bare velbekomme til alle andre der har lyst til at handle hos jer

Lyngby afd.
Har netop været i Lyngby centeret og bestilt to skykker smørebrød som var noget af en kedelig oplevelse. Med en pris på 163 kr. for de to stykker og 45 kroner for en alkoholdfri dåseøl - foventer jeg en højere kvalitet. Ikke anbefalesværdigt.

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Har lige fået to stk. smørrebrød flæskesteg og frikkedelle kl 1815, det smager som om det har stået det meste af dagen var tørt og brødet bar hårdt

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Købte 2 stk. smørebrød til frokost, en med æg og rejer og en med flæskestej. De var vist smurt om natten eller tidligt om morgenen: rugbrødet var cm-tykke skiver og tørre, æg og rejer bar præg af at have mange timer på bagen og mayonaisen havde den grimme bismag af gammel fisk. Flæskestegen var kold og fed med gummisvær og bar også præg af at være smurgt mange timer tidligere. Alt i alt en stor skuffelse, prisen taget i betragtning.
Kommer der aldrig mere!

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Så ringe kvalitet til prisen
Vi bestilte flæskesteg som desværre var tør og med gummisvær på tørt rugbrød og ikke frisksmurt idag
Æg med rejer og mayonnaise som havde en grim bismag. Dette stykke var heller ikke frisksmurt idag.

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Det var ikke muligt at spise i butikken, da medarbejdere havde ikke tid til ar rydde op(der var 5 beskidte borde fyldt med glas og tallerkener)og vi fik at vide at vi kunne side ved bordet udenfor butikken (det var knap så hyggeligt der )
Maden var på det jævne, små smørrebrød til overpris: 389 dk for 4 mader og 1 glas vin.
Medarbejdere- en ældre dame var distræt og ikke særlig imødekommende.

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Nu har vi gennem længere tid benyttet en "To Good to Go" fra Rødovre efter bowling træning. Vi køber som altid 2x2 stk. og har indtil i går fået 4 forskellige og ganske flotte stykker smørrebrød.
Men det sluttede i går. Af de 4 var 2 med kartoffel. KARTOFFEL!!!!
Nok taler vi om TG-TG, altså noget overskud man ikke forventer at nå bliver solgt.
Havde montrene så bare været tomme, havde der været formidlende omstændigheder. Men der var aldeles meget tilbage.
KARTOFFEL! Som haveejer der selv dyrker kartofler, er det noget som I de tidlige dage af sæsonen er en delikatesse - når de er friske og nye - men nu og i til den pris, dér sætter jeg grænsen.
Nu har I fået 2 faste kunder mindre.
"Det sku' vær' så godt ..."
Men det endte skidt!!!
Vi skifter til Meny eller Florie fremover.

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Jeg købte en flæskestegssmørrebrød og tre små “tasty” smørrebrød i Tivoli Hallerne. Flæskestegen var meget tør, og rugbrødet var så hårdt, at jeg var bange for at knække en tand. De små smørrebrød smagte desværre heller ikke af meget. Når man betaler så meget for smørrebrød, bør kvaliteten være i orden.

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Altid lækker mad og skøn betjening. Deres humør er altid i top. Tak

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Øv lidt ærgeligt oplevelse i går da jeg som sædvanlig to gange om ugen skal hente 4 styk smørrebrød, tatar var helt sort og resten af maden lunken, vi turde ikke spise det. Måske man lige skulle læse det om madhygiejne en gang til 🤨i torvehallerne

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
På smørrebrødet var der brugt margarine og ikke smør det ødelage smagsoplevelsen en del.

Antwoord van Hallernes Smørrebrød
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.