Forkerte pizzaer og de var ligeglade
Vi bestilte 2 pizzaer og ingen af dem var hvad vi bestilte og da vi ringede og klagede var de ligeglade
Jeg bestilte et pitabrød med kebab. Og havde virkelig set frem det.
Da det pitabrød på billedet så enormt lækkert ud. Men det skuffede slemt.
Jeg bestilte gennem Wolt.
Pitabrødet var koldt ved levering.
Det er det mest flade og dyreste (93.kr.) pitabrød jeg til dato har fået.
Som på ingen måde matchede billedet fra hjemmesiden.
Jeg havde forventet noget lækkert kebab med en masse smag, det her mindede mest af alt om frysekebab som diverse grillbarer og pizzariaer bruger.
Kedeligt og smagsløst.
Dressingen ligeså.
Tilgengæld var salaten frisk.
Det bliver desværre ikke en anbefaling herfra.
Jeg bestilte en pizza med ekstra tilbehør jeg bestilte paprika men fik peberfrugt så havde jeg også bestil med hvidløg men inden hvidløg på pølserne på pizzaen Hva fra glas så ulækkert vil aldrig bestille der fra igen og for 150 kr er det mad og penge lige ned i skraldespanden
Øv!
Kold pitabrød med masser af salat, måske en lille håndfuld kød.
Og smagsløs dressing.
Pomfritterne var helt våde og fulde af olie, altså soggy.
Det her for 200kr.
Slet ikke pengene værd.
Jeg har bestilt et türkisk brød med kebab, hvor de leverer et türkisk brød med köfte. Der spørger jeg hende om jeg ikke kan bytte den da, jeg ikke har bestilt det som jeg modtog, svaret var nej.
ALDRIG KØB HER FRA, ( ER SELV FRA HORENS)
Rigtig god mad og god velkomst man har ikke brug for andet
Første og sidste gang jeg bestiller ved PitaKing i Horsens. Til de priser havde jeg ikke forventet at få en pap-bøf, som på mc d. Det hele så egentligt godt ud, men så meget brød og så lidt kød. Det passede slet ikke sammen. Min mand fik en rulle kebab, der var ikke meget i sådan en. Slet slet ikke pengene værd.
God service, frisk indhold og store portioner. Og så har de ting på menuen du ikke finder alle de andre steder. 👍
Jeg havde bestilt mad fra Pita King.
Jeg modtager maden ganske hurtigt og pomfritterne er stadig møg-varme. Jeg glæder mig så til at tage en bid af deres pitabrød, men her starter skuffelsen. Kyllingen var kold indeni og helt hård, så man ikke kunne bide i den og da jeg trak det ud af pitabrøden var kyllingen helt grå. Jeg havde bestilt igennem wolt og efter at have forsøgt at kontakte pita King, skriver jeg til wolt. De ventede på svar i knapt et døgn, hvor svaret var at pita King ikke ville gøre noget. Derfor var hele oplevelsen spild af penge og jeg vil aldrig anbefale stedet til andre.
Pita King haha deres service er ubehaldig at snakke med jeg bestiller to pita brød brød en søndag aften hvor jeg bestiller kyllingekebab hvor min kylling indeni er Rå og rød altså blodrød jeg ringer der for til dem tirsdag fordi de holder lukket om mandagen da de så på en pæn måde siger jeg skal komme ned i deres butik så der regner jeg med at servicen er og og de vil lave 2 nye idet jeg kommer ind i butikken bliver mig og min kæreste mødt med totalt flabet attitude og som om de ikke tror på hvad vi fortæller dem pita King er et godt mad sted har spist der mange gange men lige denne gang er jeg overhovedet ikke tilfreds med det nå men jeg spørger så om jeg kan får en ny da de så ender med at lave 1 ny hvor jeg tænker det var ikke kun den ene der var dårlig men dem begge to da ham bag disken bliver Aggressiv og siger han ikke vil give mig en fordi jeg siger at jeg vil skrive en anmeldelse om det her så vil ikke anbefale pita King igen
Havde lyst til en stærk pizza med jalepenos.. så det bestilte jeg… men de glemte sgu det vigstiste🤷♂️ Så den var ikke så stærk👏
Det er rigtig god mad og der er rigtig flot der ende
For det første manglede der noget i min ordre. Det var tørt og brændt og noget af det smagte decideret gammelt.
Det var bestilt gennem volt og restauranten ville ikke kompensere, men tilbød at komme med ny ordre. Det var jeg ikke tryg ved det når noget smagte gammelt.
Jeg er normalt ikke sart, så at mad for 200 kr røg direkte i skraldespanden siger ikke så lidt.....
Lees meer over geverifieerde reviews.