Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har fået madforgiftning. Personen ville ikke engang tage handsker på eller vaske hænder inden de hældte mad op til mig. Tror også i skal check om der noget fisk der er for gammelt. Men hyggeligt n... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anmeldelse af Miss Green – 5 stjerner Miss Green er en sand perle! Jeg besøgte restauranten en lørdag morgen og blev mødt af en ung, frisk pige, som virkelig gjorde oplevelsen ekstraordinær. He... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant
  2. Brunchrestaurant
  3. Hamburgerrestaurant
  4. Lunchrestaurant
  5. Afhaalrestaurant
  6. Vleesgerechtenrestaurant

Geschreven door het bedrijf

Hos Miss Green går vi op i frisk, lækker og velsmagende mad. Om det er vores hjemmelavet juice/lemonader, sprøde sandwich eller salat bowls, bliver råvarerene specielt udvalgt fra de bedste leverandører i Aarhus området. Vores gastronomiske princip er at give et budget venligt, nærende måltid, altid med friske og nøje udvalgte råvarer.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Jeg har fået madforgiftning

Jeg har fået madforgiftning. Personen ville ikke engang tage handsker på eller vaske hænder inden de hældte mad op til mig. Tror også i skal check om der noget fisk der er for gammelt. Men hyggeligt nok sted

18 april 2025

Mega dårlig oplevelse.

Mega dårlig oplevelse.
Jeg skulle have en salat med hjem, så valgte at gå forbi miss green, da det ellers plejer at være god service og lækkert.
Jeg kommer ind imens der ikke er andre kunder og betaler for en stor salat. EFTER jeg har betalt siger medarbejderen der går 10 min. Det er fair, så jeg sætter mig. Der gik ikke 10 min, der gik over 20 minutter. Da jeg spurgte hvornår den var klar, blev jeg lige rullet øjne af. Medarbejderen brugte 20 minutter på at lave de 2 takeaway salater der var foran mig. Da det så endelig er min tur, vælger medabrejderen at give mig en salat, som ikke engang kan svarer sig til en lille salat. Jeg påpegede det og sagde “hovsa, har betalt for en stor” - det fik jeg ikke et svar på. Simpelhen ærgeligt !

6 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

lang ventetid og dårlig service

dårlig service. tager alt for langt tid om at komme med maden og efter i hvert fald 15 minutters ventiden, får vi at vide at vi ikke kan få den sandwich vi har bestilt, da ham ved kassen ikke har taget brødet op af fryseren. hvad er det for noget? kom igen, vi har noget vi skal nå.

update:
da vi fik maden var pastaen alt for hård. ikke engang al dente. det er ikke okay, og ikke vores eller jeres penge værd. ta et andet sted hen, for guds skyld.

8 maart 2025

Anmeldelse af Miss Green

Anmeldelse af Miss Green – 5 stjerner

Miss Green er en sand perle! Jeg besøgte restauranten en lørdag morgen og blev mødt af en ung, frisk pige, som virkelig gjorde oplevelsen ekstraordinær. Hendes smil og imødekommenhed satte tonen for en fantastisk start på dagen.

Stemningen var lige så dejlig som maden – rolig og afslappet med baggrundsmusik, der skabte en hyggelig atmosfære uden at overdøve samtaler. Det hele føltes gennemtænkt og velbalanceret.

Maden levede helt op til forventningerne, frisk og velsmagende med et tydeligt fokus på kvalitet. Alt i alt en oplevelse, jeg varmt kan anbefale, og jeg glæder mig allerede til at komme tilbage. Miss Green får mine varmeste anbefalinger og selvfølgelig 5 stjerner

25 januari 2025

JEG FØLER MIG SNYDT.

Uproffecionel arbejdsplads og arbejdsmiljø.
Dette opslag er nu mere til de jobsøgende..
Jeg tager forbi til en jobsamtale. Chefen PJ, kommer for sent til samtalen, og ikke nok med dette, så har han tilkaldt to på samme tid til en samtale. Jeg har ondt af ham den stakkels dreng, som ventede 25 minutter på ay PJ, skulle snakke færdig med mig.

Nå men jeg bliver så tilkaldt til en ulønnet “prøvevagt”, hvor jeg møder vel mødt, og gøre mit bedste. Det var en lørdag, så der var enormt travlt. Han fortæller mig, at han kontakte mig om mandagen. Det gjorde hans selvfølgelig ikke, og han ignorerede mine beskeder og opkald. Det ser ud til at han faktisk bare ville have gratis arbejdskraft, og dækkede over det med titlen “en prøvevagt”. Jeg anbefaler INGEN, at søge her. Jeg håber jeg har hjulpet nogen jobsøgende, og jeg håber ikke min dårlige oplevelse gentager sig hos en anden.

18 november 2023

Pas på...

Pas på med at acceptere, at de må kontakte jer på sms.
Jeg har forsøgt at framelde mig, men det tillader systemet ikke.
Ved henvendelse til både butik og ejer bliver man ignoreret.

Det er vidst ikke lovligt...

5 april 2023

Smager dejligt.

Har fået deres fitness salat to gang og har været meget tilfreds med smag og mængde. Jeg ikke oplevet dårlig betjening som andre, så måske de har taget kritikken til sig. Prisen er i den høje ende, men indenfor hvad jeg forventer med en placering hvor huslejen nok ikke er billig. Min bedste anbefalinger til stedet.

29 december 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

portioner for små, priserne for høje

Maden er mega god, men ikke nok med at priserne bliver dyrere og dyrere for hver gang, jeg er der, så bliver mængden (sandwich) mindre og mindre. Dvs at jeg betaler 9 kr mere (69 kr) for 50% af den størrelse sandwich, jeg købte hos jer førhen…. Alt for små sandwiches

9 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Du godeste nogle sure ubehøvlede…

Du godeste nogle sure ubehøvlede madammer der står i den butik.. jeg er i syv sind, for maden er god, men jeg magter ikke blive skulet på af sure ekspedienter hver gang jeg er derinde.. kunderne er der ikke for at genere ekspedienterne, men sådan føler man det når man træder ind. Super træls og ærgerligt!

8 november 2022

God mad - elendig service

Som mange andre også skriver; maden fejler intet, men sikken forfærdelig service. Ubehøvlet og uvenlig ung dame, der på ingen måde bør arbejde i denne industri. Jeg har været glad for deres salater på den tidligere adresse, men jeg kommer ikke igen. Der er grænser for, hvor megen surhed jeg gider i min dag.

14 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I dag var børnene og jeg forbi miss…

I dag var børnene og jeg forbi miss green☘️ SUPER GOD SERVICE. Smilende medarbejder med en masse god energi, og nogle dejlig salat bowls ved siden af som vi fik serverede. Super god old School musik som bare var prikken over i’et. Som sagt så god service vi kommer helt klart igen.
Hilsen Anne. Marie. S 😃

24 september 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Maden er ikke at klage over

Maden er ikke at klage over, men servicen er desværre ikke hvad den var for tid tilbage. Forleden var jeg inde og bestille en stor kyllingesandwich, og måtte stå i butikken og kigge, i efter min mening, alt for lang tid før der var en der gad sige hej, og tage imod min bestilling. Istedet for havde de piger der var på arbejde, travlt med at stå og snakke om brystoperationer mv, fremfor at yde den mindste service.
Da min sandwich var færdig, lagde hun den på disken uden at sige et ord eller kigge på mig, måtte af ren høflighed spørge om den var til mig, og fik derefter et lidt flabet "øh ja".
Kommer der igen udelukkende pga maden.

17 april 2022

Hvor er det ærgerligt

Hvor er det ærgerligt, når maden er så god, at service er mega dårlig. Ikke eksisterende.
Ingen velkommen, ingen smil, ingen personlighed eller nogen former for “dejligt at du har valgt at komme som gæst i vores butik”.
65kr betaler jeg gerne for en lille salat men så vil jeg føle mig velkommen i biksen. Det gjorde jeg virkelig ikke

16 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk her fra!

Den 19 december 2021 klokken 20:30 gik jeg ind på deres hjemmeside for at bestille en sandwich, men blev afvist selvom at der stadig var åbent, og ringede så ind til dem for at bestille på den måde i stedet for, og så sagde ham i restauranten at de ikke kunne nå at lave en sandwich da de havde travlt, og så slukkede jeg jo så, til at jeg så kunne nå at finde en anden restaurant før de andre også lukkede, og så ham inde fra restauranten ringede så tilbage helt sur og gald og brokkede sig over at jeg slukkede, og samtidig også bare så mærkeligt at når de havde så travlt, at han så havde tid til at ringe tilbage til mig, så hold jer endelig langt væk her fra, jeg kommer i hvert fald ikke til at bestille mad her fra igen!

19 december 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.