Hallosusanne

Ik zou het liefst 0 ster willen geven maar dat kan helaas niet. Product kwam beschadigd aan. Dat wil ik retour sturen, mijn mails worden gewoon genegeerd. 2 maanden verder en nog steeds geen gehoor. 0... Toon meer

Bizar slechte kwaliteit kleding! Duurde ruim 4 weken voordat kleding werd geleverd. Daarna was retour proces een crime. Dit moet teruggestuurd worden naar een adres in China. Inmiddels 3 maanden geled... Toon meer

Hallo Susanne best bye bye Susanne Jammer genoeg niet de revieuws gelezen voordat bestelling geplaatst werd, kleinzoon had over de site via vrienden gehoord en wou daar bestellen. Na 3 weken nog... Toon meer

Niets bestellen hier, oplichters! Items komen blijkbaar uit China, daardoor hele lange levertijd. Kwaliteit is minimaal en kreeg 1 verkeerd item opgestuurd. Pakket retour sturen is ook onmogelijk want... Toon meer

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nul sterren kon niet dus dan maar 1

Nul sterren kon niet dus dan maar 1. Jasje besteld en na twee weken gekregen. Ze bestellen het dus nadat je het hebt besteld in china. Jasje leek in de verste verte niet op jasje wat ik binnenkreeg. Na klagen kreeg ik 7 mails met steeds kortingsaanbod. Inmiddels geld terug van jasje maar nog niet van het terugsturen naar China. Wettelijk gezien zijn ze dit verplicht. BESTEL HIER NOOIT!! De mensen die hun geld maar deels terugkrijgen: dat mag niet. Blijven mailen! Consumentenrecht is wettelijk geregeld en moeten ze zich aan houden.

15 april 2025

Eén ster is eigenlijk een ster teveel

Eén ster is eigenlijk een ster teveel. 24-2 een "oversized" jas gekocht in een maat groter dan ik normaal bestel. De jas werd op 14-3 (!) pas geleverd, na een enorm milieuvervuilende reis over de wereld van China naar Nederland (ik had niet gezien dat het dropshipping was).

"Oversized" bleek ver undersized, dus gevraagd hoe te retourneren. Kreeg een maand, na meerdere e-mails verzonden te hebben, een reactie met eerst allerlei pogingen me niet te laten retourneren. De coulance is slechts 25% van de aankoopprijs terugkrijgen. Alternatief is retourneren voor de kosten die gelijk zijn aan 50% van de aankoopprijs van de jas en nogmaals een milieuvervuilende reis terug naar China. Bizar. Ik koop hier nooit meer iets en raad ieder ander aan hier echt niet te bestellen.

24 april 2025

Let op!! Producten komen uit China!!!

Let op!!! Je koopt een product bij de Nederlandse webshop. Echter, dit product komt uit China!!!

Bij retour zenden zijn de kosten voor eigen rekening, waardoor het product vrijwel even duur is als de verzendkosten retour.
Ik ga hier niet meer bestellen.

23 april 2025

Kleding van slechte kwaliteit geleverd

Kleding van slechte kwaliteit geleverd. Veel te kleine maat, ook komen artikelen niet overeen met de website van hallosusanne. Na 2 keer mailen nog geen reactie, telefonisch niet bereikbaar. Ik wil mijn geld retour.

8 april 2025

Slechte service

Slechte service. Te kleine maat en na 3 keer mailen nog steeds geen retourinstructies ontvangen.

16 maart 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS. Niet bij bestellen. Retour niet mogelijk. Zeggen van wel maar doen ze gewoon niet. Lezen jouw emails niet. Zeggen dan ik hoor niks van je dus we sluiten de zaak. Ze zetten er een bedrijfsnummer bij maar die bestaat niet.

21 maart 2025

Geen ster waard.

Geen ster waard.
Zeer slechte, trage klantenservice. Troep uit China terwijl ze een Nederlands adres vermelden op de website. Artikel wordt ook nog eens beschadigd geleverd, kan er niks mee maar ik draai op voor de kosten. Terugsturen kan tegen zeer hoge verzendkosten, uiteraard ook naar China, dit staat natuurlijk niet vooraf vermeld op de website.
Graag consumenten waarschuwen, bestel hier alsjeblieft niets!

4 maart 2025

Wat een bende oplichters

Wat een bende oplichters , slechte kwaliteit maten kloppen voor geen meter . Zag het al toen ik mail kreeg wie de bezorgers waren , afzetters!

11 maart 2025

Eindelijk toch mijn geld terug

Ik kan opgelucht zeggen dat na een hele lange strijd van 5 maanden over de mail, dat ze besloten hebben om mijn VOLLEDIGE betaling terug te storen. Het was wel via een ander Europees rekeningnummer dan waar het bedrag naartoe was gestort. Dus daarom geef ik alsnog 3 sterren. 0 voor de product en service en 5 voor het feit dat ik wel mijn geld heb ontvangen. Het product hoefde ik niet terug te sturen op eigen kosten en zij vonden het niet de moeite om voor de retour te betalen.
Bij deze hebben ze toch bewezen betrouwbaar te zijn. Maar je moet er een lange adem voor hebben om je geld retour te krijgen. En weet dat de producten niet altijd zullen voldoen aan de afbeelding die je ziet op de site.

27 februari 2025

Pure oplichting

Pure oplichting. Dropshipping en kwaliteit is zeer zeer zeer slecht. Retourneren moet naar China wat niet vermeld staat op hun webshop. Dit is al strafbaar waardoor ik nu juridische stappen heb ondernomen tegen deze oplichters. Dieven zijn het!

25 januari 2025

DROPSHIPPING

DROPSHIPPING. Mijn sloffen zijn na weken binnengekomen in een te kleine maat, met een gigantische chemische lucht en een heel vreemde spelfout in de Engelse slogan op de slof die nergens op slaat (wel bedankt voor het lachen). Koop hier vooral niets, tenzij flutkwaliteit je ding is 🙃

4 januari 2025

Wat een grote hoax!!

Wat een grote hoax!!! Ik betaal 25 euro en wacht bijna een maand voor pantoffels die blijkbaar in China zijn gemaakt voor minder dan een euro. Echt troep! Ik wil mijn geld terug.

20 december 2024

Het is dat er niet minder dan 1 ster…

Het is dat er niet minder dan 1 ster gegeven kan worden. Sloffen besteld in maat 43 en deze maat 43 is bijna een kindermaat. Je moet mailen om retour te kunnen sturen. Dan ontvang je e-mail dat de kosten erg hoog zijn en ze je liever een ander product toesturen omdat dat beter zou zijn voor het milieu. Dit is meer een nieuwe vorm van oplichting.

8 december 2024

Pas op!

Pas op!! Fraude!! Verkoopt namaak producten en daarna geen terugbetaling, vanwege “vertraging bij de bank”. Al sinds februari bezig!

28 februari 2024

Maak niet dezelfde fout

Maak niet dezelfde fout! Wat een mega slecht bedrijf, heb in begin mei wat besteld en daarna nog steeds mijn geld niet terug gekregen na mega veel mailtjes. Normaal bestel ik nooit op dit soort websites en hiermee heb ik mijn lesje wel geleerd. Naar mijn geld kan ik wel zwaaien nu.....

14 november 2024

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden! Wat een flut kwaliteit. Ze doen verschrikkelijk moeilijk met retourneren en beloven van alles. Ze zeggen dat ik een deel van het aankoopbedrag heb teruggekregen, maar ik heb het nooit gezien. GA HIER NOOIT IETS BESTELLEN.

12 november 2024

Oplichting…

Mijn vriendin heeft hier een kleedje van besteld. Kwaliteit zeer ondermaats en wellicht afkomstig van china. Pure dropshipping. Geen geld terug gekregen en geen antwoord gekregen op mails.
Oplichting.

1 juni 2024

1 ster is nog teveel had iets gekocht…

1 ster is nog teveel had iets gekocht was niet goed ik kreeg mijn geld niet terug een bon in de plaats soort korting nu wil ik die gebruiken kan ik in ene keer niet meer naar belgie verzenden.
Dan stuur ik een bericht dan krijg ik dit
Hallo,

We hopen dat dit bericht u goed zal bevallen.

We wilden je informeren dat je bestelling de after-sales tijd heeft overschreden en helaas niet kan worden terugbetaald.

Wij danken u voor uw begrip.

Groeten,
Julia Acker

Mooie firma zijn jullie !!!!!!

18 september 2024