Ik zou het liefst 0 ster willen geven maar dat kan helaas niet. Product kwam beschadigd aan. Dat wil ik retour sturen, mijn mails worden gewoon genegeerd. 2 maanden verder en nog steeds geen gehoor. 0... Toon meer
Hallosusanne
Bizar slechte kwaliteit kleding! Duurde ruim 4 weken voordat kleding werd geleverd. Daarna was retour proces een crime. Dit moet teruggestuurd worden naar een adres in China. Inmiddels 3 maanden geled... Toon meer
Hallo Susanne best bye bye Susanne Jammer genoeg niet de revieuws gelezen voordat bestelling geplaatst werd, kleinzoon had over de site via vrienden gehoord en wou daar bestellen. Na 3 weken nog... Toon meer
Niets bestellen hier, oplichters! Items komen blijkbaar uit China, daardoor hele lange levertijd. Kwaliteit is minimaal en kreeg 1 verkeerd item opgestuurd. Pakket retour sturen is ook onmogelijk want... Toon meer
NIET BESTELLEN
Idem vorige feedback! Artikel komt niet overeen met wat er op de website staat. Komt uit china, kreeg pas na 4 mails een retourformulier, retour zelf bekostigen, is duurder dan artikel zelf. Wat een rotzooi. Wat een miserie! NIET BESTELLEN!!!!
Retourneren niet mogelijk
Retourneren niet mogelijk! Wat een k*tbedrijf!!!!!! Nooit bestellen hier!!!!!!!!
Fake website
Fake website. Verzonden items gelijken niet op geleverde.
Na vele weken krijg je retourformulier .
Terugsturen moet naar China terwijl dit niet vermeld is op hun website!
Kosten voor opzenden is hoger dan de bestelling.
Dus nooit hier bestellen
Vreselijke klantenservice
Vreselijke klantenservice. Naar meermaals gevraagd te hebben om een retour formulier, bleef ik maar mailtjes krijgen met aanbiedingen. Ik heb nog nooit hoeven onderhandelen over een retour. Uiteindelijk kreeg ik een formulier, maar de verzendkosten moest ik zelf betalen. Maar de retour moet rechtstreeks naar China. Dat kost bijna mee dan dat ene product die ik besteld had. Hier zou ik nooit meer bestellen, echt vreselijk.
Let op! Niet kopen!
Ik had een jurk gekocht op deze website. De levering duurt verdacht lang voor een NL winkel. De jurk kwam van China. Niet mijn ding dus wou het terugsturen. Je kan niet retourneren. Ze blijven over en weer mailen in het Nederlands met mooie praatjes maar je ontvangt geen retourformulier en je krijgt ook je geld niet terug.
De jas die ik gekocht heb komt totaal…
De jas die ik gekocht heb komt totaal niet overeen met wat hun aanbieden op hun website.
NOOIT hier bestellen
1 ster is echt veel te veel voor deze rotzooi. Artikelen retour sturen is één grote ellende. Komen steeds weer met nieuwe mails met nieuwe acties erin waarin ze korting aanbieden. Maar dat retourformulier waar ik al 10x naar gevraagd heb ondertussen komt maar niet… Ik wil mijn artikelen gewoon retour sturen en mijn geld terug. Dat lijkt helaas onmogelijk.
NOOIT iets bestellen via deze site. Slechtste idee.
Koop hier niet
Het betreft kleding uit China, wat niet vermeld wordt op de website. Het is lang onderweg en er is geen contact te krijgen met de klantenservice. De maat is niet goed en de kwaliteit van het product ook niet. Retourneren is niet te doen. Verloren geld. Hartstikke balen!
KOOP NIET BIJ SUSANNE, hallo! Ben je er????
Ik heb een bestelling geplaatst op 15 juni. Tot vandaag heb ik mijn bestelling niet binnen. Ik kreeg wel updates van het verwerkingsproces op 17,19,21& 23 juni ( de laatste update over de status van mijn bestelling) tot vandaag heb ik niks ontvangen. De telefoon nummer vermeld op de website 0616905948 staat ook uit. Ik heb vaker gebeld zonder resultaat. Ik heb een mail verstuurd afwachtend of het überhaupt beantwoord wordt. Ik ben benieuwd. Maar voor nu een 1⭐ die ze ook niet eens verdienen
Slechte service
Bezorgen duurde veel te lang. Terugsturen kan via een formulier via de klantenservice, die geeft alleen geen gehoor. Mobiel nummer is niet bereikbaar.
Hier een zeer ontevreden klant!!!!
Het product lijkt niet op wat de naam…
Het product lijkt niet op wat de naam doet vermoeden. Nep leer i.p.v. echt leer. Ik moest het pakket terugsturen naar China.
Retourneren produkt lukt niet…
Ik wil een bestelling retourneren omdat de maat niet klopt. Nu krijg ik meerdere mails terug waarin mij steeds minder korting wordt aangeboden op de aanschaf van een ander product, maar tot op heden ontvang ik geen retourformulier na wel meerdere malen omgevraagd te hebben. Ik wacht nog steeds. Het wordt nu verdacht stil aan hun kant….
SCHANDALIGE PRAKTIJKEN
SCHANDALIGE PRAKTIJKEN. KOOP DAAR NIET!
Ik ging voor een sportief katoenen voorgewassen jasje. Wat ik ontving was een polyester glanzend ouderwets vestje. Bovendien was het advies een grotere maat te nemen totaal onterecht.
Als de goederen niet overeenstemmen met wat je kocht heb je als consument het recht tot volledige terugbetaling dus eiste ik ook de terugbetaling van de kosten voor retourzending. Je ontvangt onmiddellijk een standaardmail maar het echte antwoord volgt na 2 tot 3 dagen. Dan kwam men met de voorstellen tot terugbetaling van 20%, dan van 25%, 30% en dan mag je zelfs het jasje houden.
Het pakket moet teruggestuurd worden naar China, dat kost 22 eur. Heb jij hetzelfde voor, in mijn geval doe ik dan slechts 7 eur verlies, en daar gokken zij op.
Koop NIET bij HalloSusanne-Dropshippers
HalloSusanne-Dropshipping; Nergens staat er op de site dat de bestelling via dropshipping gebeurt vanuit China . De rommel wordt verzonden vanuit china waar ze het niet al te nauw nemen met de Europese regels en op namaak goederen. Wat mij het meeste intrigeert is dat het Weens Koopverdrag te pas en te onpas wordt gebruikt en misbruikt in de E-Commerce. Lange wachttijden en slechte Track and Trace.
Geld niet terug ontvangen
Weken op mijn schoenen gewacht, vervolgens duurde het enorm lang voordat ik het weer terug kon sturen. Want: eerst foto's maken en nog allemaal opties voorgeschoteld krijgen van waardebonnen of kortingen voor een volgende aankoop.
Sinds 15 mei weet ik dat mijn retour is aangekomen op een adres in China, waar ik 22 euro verzendkosten aan heb betaald, maar tot vandaag (28 juni) nog geen geld retour. Je wordt aan het lijntje gehouden met de mededeling dat ze in afwachting zijn van goedkeuring van de bank maar dat ze er actief aan werken.
Zeer onbetrouwbaar, NIETS kopen bij deze shop!
NIET KOPEN!!
NIET KOPEN!!! producten waren van minderwaardige kwaliteit en kwamen zelfs niet overeen met de foto’s. Op de website staat: niet tevreden geld terug, maar het retour adres is in China en de kosten zijn torenhoog (in mijn geval makkelijk 150 euro). Een Nederlands retouradres is er niet, hoewel hun officieel adres wel in Nederland is. Ze bieden inderdaad kortingen aan wanneer je niet tevreden bent, maar WTF??? Als ik niet tevreden ben, wil ik het toch niet houden met korting? Ik ben er met mijn twee voeten ingetrapt!
Bestel hier niets!!!
Bestel hier niets!!!
Producten zijn niet zoals aangegeven.
Erg slecht.
Terug sturen is onmogelijk.
Dit bedrijf moet stoppen.
Oplichters
BESTEL HIER NIET!!!!!!!!
BESTEL HIER NIET!!!!!!!!
Je bestelling wordt in China geplaatst.
Duurt dus ontzettend lang eer het aankomt + zeer minderwaardige kwaliteit. Retour onmogelijk!
Echt vreselijk misleid !
Aanvullende info: ze bieden je een korting aan. Ze bieden een tweede korting aan. Uiteindelijk ga je overstag. Bij een aankoop v 49 euro kan je moeilijk je pakket terugsturen naar China aan 35 euro. Je verwacht ook niet met. Nl dat je in China aan het shoppen bent. Naïf van mij misschien. Goedkope koop is slechte koop.
Alles gaat hier mis!!! NOOIT HIER BESTELLEN!!!
Alles gaat hier mis!!!
Net als anderen is mij hetzelfde overkomen, zeer slechte kwaliteit, niet de juiste maat, na klachten korting aanbieden, eerst 20%, dan 25%, toen zelfs 40% en na veel gezeur zeiden ze zelfs 50%. Retourformulier ontvangen na heel veel gezeur, en toen ook retouradres naar China!!! Absurd. Toen toch korting aangevraagd en zelfs aangeboden gekregen, (retour naar China komt natuurlijk toch niet goed aan) Nu krijg ik weer deze mail!!!: "Tot onze spijt moeten we je echter mededelen dat de definitieve autorisatie van de bank nog steeds op zich laat wachten.
Wees gerust, we hebben uw aanvraag direct gemeld bij onze bankpartners voor autorisatie. Hoewel we begrijpen dat deze vertraging ongemak kan veroorzaken, vragen we om je geduld terwijl we wachten op de definitieve goedkeuring van de bank. Zodra de autorisatie is voltooid, zal het terugbetaalde bedrag zonder verdere vertraging op je rekening worden bijgeschreven. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat deze vertraging mogelijk heeft veroorzaakt en verzekeren je dat we de situatie actief in de gaten houden om een snelle oplossing te garanderen. Bedankt voor je begrip en medewerking in deze zaak. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice en we helpen je graag verder"... Om te gillen...wat een corrupt zaakje... NOOIT hier iets bestellen...
Alles wat hieronder staat klopt
Alles wat hieronder staat klopt. Oplichters