Ik zou het liefst 0 ster willen geven maar dat kan helaas niet. Product kwam beschadigd aan. Dat wil ik retour sturen, mijn mails worden gewoon genegeerd. 2 maanden verder en nog steeds geen gehoor. 0... Toon meer
Hallosusanne
Hallo Susanne best bye bye Susanne Jammer genoeg niet de revieuws gelezen voordat bestelling geplaatst werd, kleinzoon had over de site via vrienden gehoord en wou daar bestellen. Na 3 weken nog... Toon meer
Niets bestellen hier, oplichters! Items komen blijkbaar uit China, daardoor hele lange levertijd. Kwaliteit is minimaal en kreeg 1 verkeerd item opgestuurd. Pakket retour sturen is ook onmogelijk want... Toon meer
Zeer slecht
Zeer slechte, nep en bedrogen site! NIKS bestellen. Medio april 2 dezelfde jurken besteld van verschillende maten. Ene jurk is goed en de andere niet dus retour. Het bestellen duurde al zo lang en iedere keer van dat het onderweg is. Het voelde al aan van bedrog. Bij terugsturen of de kosten zelf betalen of in overleg 20% geld retour wat dat gekozen is. Tot op heden nog geen geld gezien. Iedere mail dat verstuurd krijg een standaard mail terug. Oplichterij!!!
KOOP HIER NIETSSSSSS
Bestel hier niets!
Had ik maar eerste onderzoek gedaan naar deze webshop! Ik voel me misleid, opgelicht en gefrustreerd over dat ik erin ben getrapt.
Levertijd: langer dan op de website aangegeven
Kwaliteit: zeer zeer slecht
Klantenservice: een nul. Niet bereikbaar en per mail word je maar aan het lijntje gehouden met smoesjes en oplichterij. Informatie op de website wordt constant aangepast (adressen, telefoonnummers etc)
Retourneren: onmogelijk. Je moet je product op eigen kosten terugsturen naar China en vervolgens kun je fluiten naar je geld.
Toen ik aangifte wilde doen gaf de politie keuzehulp aan dat meerdere consumenten geklaagd hebben, maar dat deze webshop niks illegaals doet en aangifte geen zin heeft.
Hoe kan dit nou??!!
Een week voor onze vakantie een…
Een week voor onze vakantie een bestelling gedaan, daarbij werd aangegeven dat het binnen 3 tot 5 dagen zou worden bezorgd. Mooi op tijd voor onze vakantie. Helaas niet op tijd binnen. Terug van vakantie lag het pakket bij de post. De kwaliteit was zeer slecht, niet om aan te zien. Terugsturen is nog een heel gedoe! Eerst moet je foto’s sturen van de verpakking en van het product om voor retourzending in aanmerking te komen. Dan krijg je een mail met een aanbieding om van 20% terugbetaling van het gekochte artikel, zodat je het niet terug hoeft te sturen. Daarop heb ik aangegeven dat ik het artikel niet wil, ook niet met 20% terugbetaling. Daar gaan weer een paar dagen overheen voordat je antwoord krijgt. In de volgende mail van het bedrijf kreeg ik een aanbieding van 25% terugbetaling en 40% korting op het volgende artikel. Nogmaals aangegeven dat ik het artikel niet wil maar gewoon mijn geld terug wil. Uiteindelijk een retourformulier ontvangen waarmee ik het artikel retour kon sturen. Maar……je moet dit met track en trace naar CHINA!!!! terugsturen. De verzendkosten zijn maar liefst € 22!!!! Toch teruggestuurd omdat het een vreselijk slecht product is. Op 19 juli teruggestuurd en tot op vandaag nog geen geld terugontvangen. Ik heb mijn lesje geleerd en zal nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf!
Artikel besteld
Artikel besteld. Lange levertijd. Komt uit china. Retour gezonden voor 20 euro kosten. Geld niet terug. Loopt al 3 maanden. Diefstal!!!
Oplichting. Niets bestellen! Je wordt bestolen
Bestelde producten van zeer slechte…
Bestelde producten van zeer slechte kwaliteit en lange levertijden.
Een aantal weken geleden kleding besteld bij hallo Susanne. Ik was in de veronderstelling dat ik met een Nederlandse webwinkel te maken had maar de producten die men levert komen uit China. Dit had voor mij als gevolg een zeer slechte kwaliteit van de bestelde items en een lange levertijd.
Pakket werd pas na een aantal weken en heel wat mailtjes geleverd!
De bestelde kleding ziet er in de webshop leuk uit maar in werkelijkheid zijn er goedkope stoffen gebruikt en de kleding is erg slecht afgewerkt.
Advies: Bestel hier niet! Jammer van het geld.
Zeer slechte winkel
Jasje besteld dat ik tegen kwam in een advertentie. Zeer slechte kwaliteit en andere kleur dan op de foto. Het jasje teruggestuurd voor 31,50 naar CHINA. Nu al 3 maanden aan het mailen maar nog steeds geen geld terug… bestel hier nooit! Het telefoonnummer op de site doet het ook niet dus er valt geen normaal contact te krijgen.
Een jasje gekocht op hallosusanne
Een jasje gekocht op hallosusanne. Leek op de foto's een mooi product. Eenmaal bezorgd (te laat), blijkt het jasje een hele andere kleur te hebben en vreselijk goedkoop materiaal te zijn. Totaal anders dan op de foto's. Retour sturen is mogelijk, maar kost alleen maar meer geld omdat het product terug moet naar China. Alternatief is om 20% van het aankoopbedrag retour te krijgen, hier akkoord mee gegaan. Echter 4 maanden later en heel wat mailtjes verder nog geen geld gezien. VRESELIJKE KWALITEIT, IS JE GELD NIET WAARD, KOOP HIER NIETS! OPLICHTERS!
Veel beloftes maar geen daden:
Ik hoop dat dit bericht u goed zal bevallen.
Ik wilde je laten weten dat onze financiële afdeling actief werkt aan het oplossen van het probleem dat je hebt aangekaart.
Door een ongewoon hoog aantal verzoeken duurt het proces langer dan we aanvankelijk hadden verwacht.
We begrijpen het belang van deze zaak en doen er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen.
We stellen je geduld en begrip op prijs.
We houden je op de hoogte van de voortgang en laten het je weten zodra er een oplossing is.
Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie nodig hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.
Groeten,
Julia Acker
Niet bestellen!
Broek besteld. Slechte kwaliteit kleding. Zit mega wijd en veel te korte pijpen. Eindeloos heen en weer moeten mailen om eindelijk een retourformulier opgestuurd te krijgen. Blijkt het retouradres in China te zitten: retouren blijkt alleen nog maar meer geld te kosten. Had ik maar eerder de reviews op trustpilot opgezocht. Niet bestellen vis deze website!
KOOP NOOIT DE TROEP BIJ DIT BEDRIJF!
1 ster gegeven, omdat ik anders geen review kan plaatsen. Zelfs die ene ster verdient dit bedrijf niet.
Ik neem het mezelf kwalijk dat ik wel heb gecontroleerd of de website deugde, maar helaas niet trustpilot geraadpleegd. Heel dom.
19 juli espadrilles in 2 maten besteld. 5 augustus afgeleverd. Het onderlinge verschil met de lengte van de espadrilles is 2mm. Pasvorm en kwaliteit zeer slecht. Sorry voor het woord; het is Chinese shit! Het zag er op de foto zo mooi uit.
Besloot na het passen niets terug te sturen, hield er rekening mee dat ik naar m'n geld zou kunnen fluiten.
De vorige reviews bevestigen dat dit werkelijkheid is.
Waarschuwing!
Waarschuwing: Kwaliteit kleding is slecht. Niet zoals afgebeeld.
Daarnaast bevindt zich het retouradres in China. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze bedragen €31,50 via Postnl en dan is het maar hopen dat het pakket door de douane komt.
Plaats geen bestelling bij deze webshop. Wees alert op de risico's en de misleidende werkwijze die men hanteert.
Niet betrouwaar. Koop hier niet!
Mijn vrouw heeft hier een jasje gekocht. Het jasje zag er anders uit dan op de site en het jasje was te krap. Contact gezocht met de klantenservice. Ze doen je allemaal voorstellen, maar we willen ons geld terug. Retourneren moet naar China. Kosten €22,- en dan is het nog maar de vraag of je het geld terugkrijgt. Wij kopen hier nooit meer en dat zou iedereen moeten doen. Oplichters zijn het!
Levering duurt eeuwen
Levering duurt eeuwen
Zelfde slechte ervaring als de rest van de mensen! Zonde van je geld!
NOOIT IETS BESTELLEN !!!!!!
NOOIT IETS BESTELLEN !!!!!!
Aan de levertijd wordt niet gehouden. Ik kreeg het pas 3 weken later binnen. Had orthopedische slippers besteld…. Nou als je deze aantrekt misvormen je voeten. Het is gewoon plastic shit! Als ik al de reviews hiervoor lees ga ik niet de moeite doen om het terug te sturen. Dat kost me dan nog meer geld en je krijgt het toch niet terugbetaald. Bovendien een hoop frustratie!
Dat je op zo’n manier je geld wilt verdienen….SCHANDALIG!!!!!! Tuig is het!!!!
Negatieve ervaring
In juni heb ik een jumpsuit bij Hello Susanne besteld. Foto's zagen er mooi uit en de kwaliteit leek daardoor goed. Daarnaast leek de onderneming in NL te zitten. Na bestelling bleek dit niet zo te zijn. Mijn jumpsuit is drie weken onderweg geweest en het geleverde product komt niet over een met de beelden op de site. De pasvorm is helaas ook niet juist. Met die reden begonnen om mijn product retour te melden. Eerst kreeg ik te horen dat het niet terug kon maar dat ik het mocht houden en weggeven (dat was beter voor onze planeet). Daarna een tegoedbon, toen 20, 25 en 30% terugbetaling. De eigenaar komt de afspraken niet na. Aankoop bij Hello Susanne raad ik dus af. Ik hoop dat de site opgeheven kan worden om te voorkomen dat anderen erin stinken.
Let op, oplichters!
Bizar slechte kwaliteit kleding! Duurde ruim 4 weken voordat kleding werd geleverd. Daarna was retour proces een crime. Dit moet teruggestuurd worden naar een adres in China. Inmiddels 3 maanden geleden gestuurd en helaas nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Krijg elke keer zelfde e-mails dat ze mijn gegevens nodig hebben voor financiële afwikkeling. Oplichters zijn het, bestel hier NIET!
Oplichters
Bestelling in mei gedaan. Maten kloppen niet, artikelen komen uit China. Erg slechte kwaliteit. Retour gestuurd op 20-6, naar China. Kosten zijn dan voor eigen rekening. Nu een maand later heb ik nog steeds geen geld terug. Mijn advocaat is op de hoogte en zal dan ook actie gaan ondernemen. Maar bestel hier nooit!!!!
Bestel hier niet
Maatvoering klopt niet, xl valt als s/m. Retour sturen gaat naar heel veel en lang heen en weer gemail zeeer moeizaam. Dan krijg je een retourlabel, moet je het pakket naar China sturen! Kosten hoger dan het artikel zelf.
Bestel hier NIET!
Nog steeds niks ontvangen
Nog steeds niks ontvangen. Op mails en sms berichten wordt niet gereageerd. Bij bellen hoor je continu: ‘dit nummer is momenteel niet in gebruik’. Inmiddels ben ik naar nietbezorgd.nl gestapt in de hoop mijn geld terug te krijgen.
Retourneren naar China!
Artikel valt heel klein, terwijl ik al maat groter besteld had. Dus retourneren. Grote schrik, retouradres is in China en de kosten hiervoor zijn vrijwel gelijk aan de prijs van mijn artikel. Ik heb al een paar keer om een Nederlands retouradres gevraagd, omdat het pakket verzonden is vanuit Schiedam, op de website ook een Nederlands adres staat en het rekeningnummer code NL in het nummer heeft staan, dus ook Nederlands is. Daarbij staat op de website NIET vermeld dat het retouradres in China is, anders was ik er natuurlijk nooit aan begonnen. Ik wil gewoon mijn gehele aankoopbedrag terug en voor 7 euro het pakket binnen Nederland versturen. Dus mijn advies: bestel hier NIETS!!!
1 ster is zelfs teveel...