Hallosusanne

Ik zou het liefst 0 ster willen geven maar dat kan helaas niet. Product kwam beschadigd aan. Dat wil ik retour sturen, mijn mails worden gewoon genegeerd. 2 maanden verder en nog steeds geen gehoor. 0... Toon meer

Bizar slechte kwaliteit kleding! Duurde ruim 4 weken voordat kleding werd geleverd. Daarna was retour proces een crime. Dit moet teruggestuurd worden naar een adres in China. Inmiddels 3 maanden geled... Toon meer

Hallo Susanne best bye bye Susanne Jammer genoeg niet de revieuws gelezen voordat bestelling geplaatst werd, kleinzoon had over de site via vrienden gehoord en wou daar bestellen. Na 3 weken nog... Toon meer

Niets bestellen hier, oplichters! Items komen blijkbaar uit China, daardoor hele lange levertijd. Kwaliteit is minimaal en kreeg 1 verkeerd item opgestuurd. Pakket retour sturen is ook onmogelijk want... Toon meer

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

3 weken geleden hier een ‘Leren jas’…

3 weken geleden hier een ‘Leren jas’ besteld. Niet wetende dat dit uit China zou komen en daarom maar gelijk betaald . Na 2,5 weken komt eindelijk mijn bestelling binnen. Echt super lelijke stof en te klein en totaal niet hetzelfde als op de foto … Echt vreselijk.

Ik probeer nu al 3 dagen een retour formulier te krijgen maar ik moet nu dus foto’s gaan sturen of ik krijg 20% terug van het aankoopbedrag.

Wat een stelletje idioten en oplichters !!!!!! Zo’n spijt dat ik niet van tevoren de reviews heb gelezen. Ben in staat om Thijs zeeman te bellen

16 april 2024

Mijn aankoop kwam niet overeen met wat…

Mijn aankoop kwam niet overeen met wat ik had gekocht. oranje i.p.v. bruin.

na zoveel heen en weer mailen eindelijk een retouradres gekregen. Moet je het terugsturen naar CHINA. Waarom wordt dit niet op de site vermeld. Zelf betalen voor een retour binnen Nederland, oke. Maar China...

Bestel hier niet want je wordt gewoon afgezet!

15 april 2024

Onbetrouwbaar en zeer slechte klantenservice

Bestelling geplaatst en direct betaald..nu drie maanden later nog niets mogen ontvangen. Op aandringen om mijn geld terug te ontvangen word ik aan het lijntje gehouden en heb ik nog steeds mijn geld niet terug en niets geleverd gekregen.
Deze webshop verdient niet eens 1 ster.
Vooral niet bestellen bij deze webshop..onbetrouwbaar.

15 april 2024

Ik had vooraf even deze reviews moeten…

Ik had vooraf even deze reviews moeten lezen, dan had ik nooit wat besteld hier. Ik heb een oversized jas besteld in de kleur bruin. Kwaliteit is echt om te huilen. Daarnaast is het misschien een oversized jas als ik 4 maten groter bestel, maar nu totaal niet. Daarnaast heb ik een ander beeld bij de kleur bruin. Kortom, helemaal niks en teveel geld!!

9 april 2024

BESTEL HIER NIET!

Artikel komt totaal NIET overeen met het artikel op de site. Komt uit China, wil je het retourneren moet je 20 a 25 euro verzendkosten betalen. Vandaar dat ze met de oplossing komen om je 25% van het aankoopbedrag naar je over te maken en mag je het artikel houden. Ik zou hier nooit meer iets bestellen.

30 maart 2024

Bestelde artikel komt totaal niet…

Bestelde artikel komt totaal niet overeen met foto van de website (wat een flutkwaliteit en compleet andere kleur). Om het artikel terug te sturen moet je zeer veel moeite doen, foto's maken en mailen mailen mailen. Tot op heden nog niet gelukt en ik vrees het ergste.
Ben er helaas ingetrapt, dus hierbij een waarschuwing: bestel hier niets!!

11 april 2024

Doe dit niet!

Pakket prima ontvangen maar kwaliteit zeer slecht. Stoffen heel dun, echt Chinese kwaliteit en maten. Toen kwam het leukste, retour sturen mag maar dan wel terug naar China en niet het NL adres op de site.
Doe dit dus niet!! Normaal betaal ik nooit vooraf maar heb me niet goed verdiept in de site. Deze fout maak ik niet meer.

8 april 2024

Oplichters!

Helaas naderhand pas onderzoek gedaan op internet…eigenaar van ECOM GURUS al eens bij BOOS aflevering geweest. Helaas gaat hij door met zijn handel. Product komt uit China, slechte kwaliteit en anders uitziend dan op website. Wijze les voor mij! Retourneren is een DRAMA.

28 april 2024

Oplichters

Oplichters!
Niets ontvangen. Diverse e-mails geschreven en je krijgt alleen te horen, heb geduld.

Dat dit überhaupt mogelijk is!! 😡

6 april 2024

Niet hier bestellen, het zijn oplichters

Niet hier bestellen, het zijn oplichters
In oktober 2023 had ik 2 jumpsuits besteld, toen ze binnen kwamen, zag je meteen dat het hele goedkope jumpsuits waren die er heel anders uitzagen dan op de foto. Aangegeven dat ik ze wil retourneren. Iedere keer kreeg ik een automatische mail terug met de optie de jumpsuits te houden en dat ik dan een kortingscode krijg voor de volgende bestelling (dus geen ged terug, maar een kortingscode voor iets nieuws). Meerdere keren gemaild dat ik dit niet wil, na 5 mailtjes kreeg ik dan eindelijk een retourformulier en het retouradres.
Eind november heb ik de artikelen retour gestuurd, retourkosten van €20 moest ik zelf betalen. Vandaag is het pakketje terug gekomen ivm onjuiste adressering, het adres wat zij hadden gestuurd heb ik geprint en op het pakket geplakt. Het zijn dus oplichters qua artikelen en terugsturen en je geld terug krijgen is onmogelijk

5 april 2024

Ik heb draadloze oortjes besteld

Ik heb draadloze oortjes besteld. Zeer lang moeten wachten op het pakket en bij aankomst zie je dat het uit china komt, de oortjes zijn totaal niet goed van kwaliteit, heb hiervoor veel te veel geld betaald, stuur ik een klacht mail krijg ik niet veel reactie. Om de oortjes te retourneren moet ik het zelf betalen wat schandalig is!
Deze site trekt op niks en is niet te vertrouwen!

12 maart 2024

Pakje na meer dan een maand nog steeds niet ontvangen

Ik bestelde op 1 februari 2024 een paar schoenen. De levertijd is zogezegd tussen 1 en 5 werkdagen. Ik heb mijn pakje tot op heden niet gezien. We zijn 10 maart 2024. Het bedrijf laat niets van zich horen. Ik heb hen zelf meerdere malen gecontacteerd. Ik krijg steeds hetzelfde antwoord: uw pakje is onderweg... Ik geloof er niet meer in! Ik vroeg een terugbetaling, maar daar doen ze ook moeilijk over. Deze site is dus niet te vertrouwen. Jammer!

10 maart 2024

Prima site

Het bedrijf heeft mij goed geïnformeerd over de verzending. De prachtige deken was goedkoper dan op andere sites. Het pakketje kwam op de afgesproken tijd binnen. Gelijk nog een deken besteld, waarna ik een mailtje kreeg waarin stond dat het werd gewaardeerd dat ik opnieuw een bestelling had geplaatst.

5 maart 2024

Oplichting

Oplichting! Rok besteld voor €39 ... duurde super lang ... Track en Trace werkte niet. Nog een keer mailen. Weer wachten. Afgelopen week de rok ontvangen rechtstreeks van Shein. Kost €10,49
Voel me behoorlijk opgelicht want voor die €29 hebben ze geen enkele service verricht.

2 maart 2024

Be-lach-e-lijk

Wat ging er mis? Er ging niets goed. Bezorging te laat. Pas mn feest kreeg ik mn kleren. Nou ja, vreselijke kwaliteit en paste niet. Kan gebeuren. Moest 3 maanden mailen voor retour formulier. Kreeg steeds een ander voorstel waarbij ik het niet terug zou sturen. Heb het uiteindelijk voor 26 euro ( moet je zelf betalen) naar China gestuurd. Daarna nog twee maanden moeten wachten op mijn geld en steeds bewijzen leveren dat ik het had verzonden. Wat een oplichters! Nooit schrijf ik reviews, maar dit sloeg werkelijk alles. Die ene ster hebben ze niet eens verdiend.

10 februari 2024