Hallosusanne

Ik zou het liefst 0 ster willen geven maar dat kan helaas niet. Product kwam beschadigd aan. Dat wil ik retour sturen, mijn mails worden gewoon genegeerd. 2 maanden verder en nog steeds geen gehoor. 0... Toon meer

Bizar slechte kwaliteit kleding! Duurde ruim 4 weken voordat kleding werd geleverd. Daarna was retour proces een crime. Dit moet teruggestuurd worden naar een adres in China. Inmiddels 3 maanden geled... Toon meer

Hallo Susanne best bye bye Susanne Jammer genoeg niet de revieuws gelezen voordat bestelling geplaatst werd, kleinzoon had over de site via vrienden gehoord en wou daar bestellen. Na 3 weken nog... Toon meer

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

niet bestellen hier

o nee. ik lees dit ook allemaal te laat. heb ook wat besteld en moest er heel lang op wachten. Nu wil ik het retour sturen en idd komt het spul uit China... Retour sturen kost dus gewoon heel veel geld. Krijg je het geld uiteindelijk wel terug, heeft iemand hier ervaring mee?

13 mei 2024

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk. Levertijd duurt super lang. Komt dus blijkbaar uit china. Maat is veel te klein. Retourneren doen ze ook moeilijk over. Als je het wil terugsturen moet je €20-25 zelf betalen. En dit allemaal voor een slecht product dat uit china komt. Hier niet bestellen

13 mei 2024

Wat ging er niet mis?

Wat ging er niet mis, slechte levering,verkeerde maat. Heel vreemd dat er geen maat en wasvoorschrift in het artikel staat. Vreemde pasvorm, komt niet overeen met beschrijving en foto. Retour zou te duur zijn???? Aanbieding van 75% korting en dan weer een verkeerde maat sturen?? Krijg de indruk dat hier geen bonafide organisatie achter zit. Zal ook aangifte van oplichting doen. Nooit meer iets bestellen hier.

12 mei 2024

HIER NIET BESTELLEN

Totaal ander model jas ontvangen in een andere kleur blauw. Oubollig/ouderwets. Aan de andere beoordelingen te lezen mag ik nog blij zijn dát ik wat ontvang. Kwaliteit is goed, ziet er netjes uit maar ik heb de jas nog niet gedragen. Past net. De jas komt uit China en wordt via Schiedam doorgestuurd. Dropshipping dus: wat wettelijk vermeld moet worden bij een artikel. Het duurde dus een aantal weken. Zou dit retour willen sturen, maar dat is heel duur lees ik. Nog een jas dus om de hond uit te laten. HIER NIET BESTELLEN!

9 mei 2024

Wat een vreeelijke webwinkel

Wat een vreeelijke webwinkel! Nooit hier iets bestellen. Ontzettend goedkope producten, totaal anders dan op de foto’s. Nu wil ik terugsturen en moet ik het naar een Chinees adres sturen wat natuurlijk erg duur is.
Ze willen me 20% van het aankoopbedrag terugstorten maar ik wil gewoon mn geld terug. Wat een oplichters! Noooooooit iets bij deze mensen bestellen!

Wat dom van me dat ik niet vantevoren reviews heb gelezen hierover…..

4 mei 2024

Hier niet kopen !!!

Hier niet kopen !!!! Zij verkopen goedkope spullen uit China. Had er een jas gekocht vond hem niet goed en wouw hem retourneren.
Moest het artikel terugsturen naar een Chinees adres met track en trace dit kostte mij meer dan de helft van de aankoopprijs. Na behoorlijk wat heen en weer e-mailen hebben zij 30% van de aankoopprijs terug gestort.
Met andere woorden hun retourbeleid is opzettelijk duur en omslachtig zo ontraden ze de klanten van het terug te sturen en geven ze een klein percentage van de aankoop terug waar zij dan toch nog steeds voldoende winst maken en jij hebt een product waar je niets meer bent.
Pure oplichterij !!!!

3 mei 2024

Oplichters!

Niet op deze site iets kopen.
Artikelen komen uit China en is een ramp om terug te sturen.
Helaas zelf geen research van te voren gedaan anders had ik hier nooit iets gekocht.

29 april 2024

Dropshipping vanuit China!

Dropshipping vanuit China!
Goedkope meuk die hier duur wordt door verkocht via dropshipping. Wees eerlijk en vertel dit.
Mijn hele zooitje komt gewoon weer retour!

#dropshipping #oplichting #hallosusanne #slecht #onbereikbaar #retour #chinameuk

29 april 2024

1 ster is eigenlijk nog te veel

1 ster is eigenlijk nog te veel. Oplichters. Komt inderdaad uit china. Prutspul. Geen pasvorm. Gevraagd voor retourformulier. Geen reactie meer. Je moet hier echt niet kopen. Helaas verder niets tegen te beginnen

10 april 2024

Koop nooit iets op deze site

Koop nooit iets op deze site. Het is echt troep wat ze verkopen. De artikelen lijken niet op wat te zien is op de site.
Had een jas besteld waarbij de kleur en pasvorm totaal niet overeenkwam. Met 75% korting een andere jas besteld. Deze is vandaag binnengekomen. Wat een fiasco. Het is een lapje stof zonder vorm. Kan het geen jas noemen.
Het zijn gewoon een stelletjes oplichters, meer kan ik er niet van maken.

23 april 2024

Schoenen gekocht

Schoenen gekocht hier, prima site wel erg late levering maar schoenen lopen heerlijk en zijn erg leuk! Ben er blij mee

20 april 2024

Don't shop!!

Niet kopen bij deze webshop! Product moet uit China komen dus duurt lang voor je het thuis hebt.
Zeer slecht retourbeleid: je moet je retour naar een adres in China sturen en zelf €15 betalen voor de verzendkosten!!

19 april 2024

Opgelicht door dit bedrijf

Helaas opgelicht door dit bedrijf. We zijn nu 3 weken verder en mijn bestelling is er nog steeds niet. Meerdere keren heb ik ze gemaild maar alleen een standaard mail komt terug je moet geduld hebben je bestelling is onderweg. Nou het is niet onderweg het trackingnummer werkt niet eens. De service is ver te zoeken van dit berdrijf. Wat je besteld laten ze vanuit China overkomen dat staat ook niet vermeld op hun website. Ik ben voor het eerst opgelicht helaas heb ik pas de referenties opgezocht na de bestelling.

18 april 2024

Artikel was veel te klein

Artikel was veel te klein. Wilde het terugsturen en ze halen allerhande trucjes boven om maar geen retourformulier te bezorgen. Dus iets retour sturen is zo goed als onmogelijk bij deze oplichters

16 april 2024

Niets bestellen hier!

Niets bestellen hier, oplichters! Items komen blijkbaar uit China, daardoor hele lange levertijd. Kwaliteit is minimaal en kreeg 1 verkeerd item opgestuurd. Pakket retour sturen is ook onmogelijk want via de mail krijg je onzin alternatieven aangeboden met 75% korting e.d op de volgende aankoop. Maar een retourformulier krijg je niet. Spijt van mn bestelling!

17 april 2024

Dit is nog geen ster waard

Dit is nog geen ster waard. OPLICHTERS zijn het! Bestel hier niet! De producten op de site komen van Ali expres.zoek maar op. Daar kun je doorgaans gratis terourneren. Hier niet dat kost je al gauw €20.

16 april 2024