Fick snabbt feedback på min dåliga upplevelse vilket är bra. Dock inget förslag på lösning. Bra med snabb leverans men besviken på den obefintliga monteringsinstruktionen som bara finns digitalt. S... Toon meer

Tok litt tid med frakt, og ble lurt av at det stod Juniper 25+ på esken. Sjekket med leverandør, og alt ok. Men hvorfor det da er forskjell på Juniper og Highland som valg, er litt merkelig (me... Toon meer

Lite otydligt när jag beställde delar till handtaget till min Model s. Trodde att jag beställde komplett paddle gear med clip men det visade sig vara bara ett clip vilket resulterade i dubbel frakt li... Toon meer

Köpte allvädermattor till våra kommande tesla mer än halva priset kontra teslas original och känns som gedigen kvalité och fruktansvärt snabb leverans. Passform vet jag inte ännu då vi inte fått våran... Toon meer

1. Auto-accessoire winkel
  2. Carrosserieonderdelen leverancier
  3. Automaterialenwinkel
  4. Auto-opslag
  5. Autoschoonmaakdienst
  6. Autoservice

Hamphi erbjuder premiumtillbehör och reservdelar för Tesla och elbilar i allmänhet, med fokus på kvalitet och skräddarsydda lösningar. Vi har alla must-have produkter du kan tänka dig!

4,3

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 55% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fick begagnade baksätesskydd och när…

Fick begagnade baksätesskydd och när jag returnerat dem drog de av 200kr, 29% av priset.

23 januari 2025

Hej Moutasem 😊
I ditt ursprungliga mail till oss önskade du göra en retur varpå din order hanterades som en retur. För större paket så ligger det dessvärre en returkostnad på 200 kr varpå detta drogs av från din retur när den blev behandlad. Jag ser att du blivit kompenserad för detta och hoppas att du är nöjd med dina övriga mattor från oss!

Kvalitet är inte tillräckligt

Kvalitet är inte tillräckligt

27 december 2024

Hej Fuad,

Tråkigt att du inte gillade kvalitén på din mobilhållare från Jowua men bra att du har skickat tillbaka enheten då!

Generellt håller mobilhållarna från Jowua en hög kvalité men vi tar din feedback vidare till leverantören här!

Vänliga hälsningar,

Sen leverans

27 december 2024

Hej Douglas,

Tack för ditt omdöme! Som du säkert såg vid beställningstillfället hade vi en längre leveranstid än vanligt eftersom produkterna var tillfälligt slut i lager. Vi beklagar att leveranstiden ändå blev längre än förväntat.

Snabbt levererat

26 november 2024

Hej Anders 😊

Stort tack för ditt omdöme och din feedback till oss!

Tycker köpet gick bra

Tycker köpet gick bra.
Dock så saknar jag lite information om produkterna. Om man antar att en fjärr ska kunna öppna laddluckan, så antar man även att den avbryter pågående laddning.

25 november 2024

Hej Jesper,

Stort tack för ditt omdöme och din feedback till oss!