Happibox Sverige AB Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så bra !!! Kom på idén lite nära inpå högtidsdagen, inga problem det skulle fungera 👍👍 Men jag behövde ändra dag och blev då bemött av så fin service👍. Och presenten blev överraskande och till st... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Seriöst företag med bra urval av produkter. Bra service, hög kvalitet på varorna med snabb leverans. Priserna är i ”högkant” på grund av den höga kvaliteten på varorna. Jag är väldigt nöjd med mitt kö... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag förstår att ni inte kan garantera leveransdag men en bild på varje pralin där det står nougat eller vad den nu smakar som typ Alladinaskarna har vore bra. Det borde också vara högre klass på pral... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hade oturen att födelsedagspresenten inte kom fram med Early Bird för någon hade tagit paketet. Happibox ordnade omgående ett nytt paket med Postnord när jag hörde av mig till dem. Paketet kom fra... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Internetwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi erbjuder boxar som passar alla tillfällen, och alla åldersgrupper. Välkommen in och unna dig!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

32 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Riktigt bra box

Riktigt bra box! Barnen som fick boxen var så nöjda.

11 juli 2024

Tack R.A för din recension! Härligt att barnen blev nöjda 😊 /Sanna Happibox

Snabbt

Snabbt, enkelt och billigt

1 juli 2024

Tack Bitte för din recension! Härligt att du är nöjd 😊 /Sanna Happibox

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

När man skickar en överraskning behöver…

När man skickar en överraskning behöver ni kanske inte skicka sms till mottagaren förens den är levererad! Annars är jag jättenöjd 😃

26 juni 2024

Hej Barbro!
Det är transportbolaget som skickar ut SMS för att mottagaren ska veta om att ett paket är påväg/levererat. Mottagaren vet inte vad det är i paket. Men jag förstår din tanke! Tack för att du har handlat hos oss och jag hoppas du väljer att använda Happibox igen för nästa överraskning 😊 /Sanna Happibox

Snabbt och kvalitativt

Snabb leverans av en bra och tacksam produkt.

23 mei 2024

Tack Jacob för din recension! 😊 /Sanna Happibox

Smidigt att beställa

Smidigt att beställa. Fina saker till ett bra pris

22 mei 2024

Tack Carola för din recension! Härligt att du är nöjd 😊 /Sanna Happibox

Enkelt och uppskattat

Enkelt och snabbt att beställa + väldigt uppskattat av mottagaren.

30 april 2024

Tack Sduku för din recension! 😊 /Sanna Happibox

Gåva

Personerna som fick lådan, blev riktigt glada

25 april 2024

Antwoord van Happibox Sverige AB

Tack Elisabeth för din recension! Kul att höra att mottagarna blev glada /Sanna Happibox

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mitt paket är fortfarande inte framme…

Mitt paket är fortfarande inte framme och bokades förra vecka och man skulle ange önskat leveransdatum.
Trots earlybird som levererar på helger
Fortfarande inte blivit levererat till min vän
Bokar inte här igen

10 mei 2024

Antwoord van Happibox Sverige AB

Jag ser att mottagaren fått sin leverans i natt (natten mellan måndag/tis)
Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda och vi beklagar att vi misslyckats i ditt fall.
Du gjorde din beställning på en röd dag (kristihimmelfärdsdag)
Även om vi arbetar alla dagar i veckan oavsett, så är resten av distributionskedjan stillastående.
Din order packades samma dag och kom till Svensk hemleverans på Fredagen och där hämtas det tyvärr inte upp förens natten mot lördag.
Då distributionen är stäng under helgen (de som sorterar och levererar ut till tidningsbudet) så sker inget med leveranserna förens natten mot måndag.

Tidningsbudet (Early bird) har sina utdelningar måndag - lördag men söndagar sker inga utdelningar tyvärr.

Vi försöker alltid att vara tydliga på sidan att om man vill beställa till ett visst datum så ska man göra det i god tid så vi har möjlighet att styra över när leveransen ska ske.
Tyvärr verkar vi ha misslyckats i vår tydlighet och det ska vi försöka rätta till.

Åter igen. Vi beklagar att du är missnöjd med oss. /Sanna Happibox

Super

Superbra!!!!!

23 april 2024

Tack snälla Thim för din recension 😊 /Sanna Happibox

Mycket bra

Mycket bra, levererades i tid och innehållet var precis vad som visades på bilden. Mycket nöjd, första men inte sista gången jag beställer av er 😊

5 april 2024

Tack Sara för din recension! Kul att höra att du är nöjd 😊 /Sanna Happibox

Supersmidigt!

9 april 2024

Antwoord van Happibox Sverige AB

Tack Sara för din recension! Kul att höra att du är nöjd 😊. Önskar dig en trevlig helg! /Sanna Happibox

Snabb leverans, fint paket

Snabb leverans, fint paket och val av kort som passade texten som skrivits. Verkligen en bra tjänst för att göra någon glad!

3 april 2024

Antwoord van Happibox Sverige AB

Kul att höra att både du och mottagaren blev nöjda Stefan! Tack för att ni använde Happibox 🤎 /Sanna Happibox

smidigt

Snabb leverans och bra blandning i paketet

1 februari 2024

Tack Linnea för din recension! Önskar dig en trevlig kväll😊 /Sanna Happibox

Toppen

Bra priser, snabb leverans och fint förpackat. Jag är mycket nöjd med allt.

7 februari 2024

Tack Carola för din fina recension! Ha en bra dag! 🤎