Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Genialt! Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving. Line har det meste som hjertet kunne begære. Hyggelige Tæpper? Tjek. Overdådige Kopper? Tjek. R... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste service. Jeg kan kun anbefale at handle ved Hausholmliving - selvfølgelig også fordi, at hun har de fineste ting! Jeg skulle bytte en gave til noget som var udsolgt. Line tilbød at skrive... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!

5,0

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Kære Brian

Mange mange tak for din super fine bedømmelse - dejligt at du er tilfreds og at du tog dig tid til at bedømme os😊✔️🙏🏻

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode varer og supervenlig og hurtig…

Gode varer og supervenlig og hurtig betjening

19 maart 2024

Kære Helle

Hvor er jeg bare glad for at høre at du er tilfreds med både bestilling og service❤️ Det betyder mere end du aner.

Tusinde tak fordi at du tog dig tid til, at skrive en bedømmelse.

Fantastisk udvalg

Fantastisk udvalg, lige efter min smag! Hurtig levering, altid en fornøjelse.

12 maart 2024

Kære Lena

Tak for din virkelig fine bedømmelse - det gør mig SÅ glad at læse at du kan lide udvalget❤️ Dejligt at du ydermere er tilfreds med leveringstiden.

TAK!

Antwoord van Hausholmliving

Kære Pernille - tusinde tak for din virkelig fine bedømmelse, den er meget værdsat. Tak fordi at du tog dig tid til at bedømme os.

Kæmpe service

Kæmpe service - helt igennem en god oplevelse

1 januari 2024

Kære Heidi

Tusinde tak for din enormt fine bedømmelse, det betyder mere end du aner, at du har haft en god oplevelse❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering.
Mange dejlige ting man kan bruge selv, men også som værtindegave 🌸

1 januari 2024

Kære Vibse

Tusinde tak for din enormt fine bedømmelse, dejligt at alt var som det skulle være 💫

TAK!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen lever op til billederne.

Varen lever op til billederne.
Hurtig levering og fin information under processen

8 december 2023

Kære Sanne

Mange mange tak for din super fine bedømmelse og hvor er det dejligt at alt var, som det skulle være, det glæder mig virkelig.

Tak fordi at du tog dig tid til at bedømme.

Rigtig god jul🎁🎄

7 december 2023

Kære Marianne

Tusinde mange tak for din virkelig fine bedømmelse - hvor er det dejligt at høre at alt forløb som det skulle💫🙏🏻

Ønsker dig en dejlig aften.

Som altid en fornøjelse

Det er altid en fornøjelse at handle ved Line. Flotte vare og man kan hente sine ting lyn hurtigt efter bestilling ☺️

7 december 2023

Kære Louise

Tusinde tak for din meget fine bedømmelse, du gjorde lige min aften endnu bedre💫🙏🏻

Det er SÅ dejligt at høre at du er tilfreds med at handle her😊

Rigtig god jul💫

Hej Freddy

Mange tak for din fine bedømmelse - hvor er jeg bare glad for at høre at du er tilfreds og endnu mere glad for at vi fik løst udfordringen med den udsolgte skål🙏🏻

Ønsker dig en dejlig aften og TAK endnu
engang💫

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

"Personligt" også selvom det var…

"Personligt" også selvom det var nethandel. Hurtig og fin levering. 5stjerne er lidt for lidt.. burde være 10❤️.

Kære Lone

Ej men altså!🥹 Hvor blev jeg bare glad da jeg læste din bedømmelse - hvis du vidste hvor meget det her betyder🥹 Det er et kæmpe ønske at det skal føles personligt at handle her, så mange mange tak! Hvor er jeg bare glad for at det er den følelse du stod med❤️ Tusinde tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse🙏🏻

Virkelig hurtig ekspedition

Virkelig hurtig ekspedition, og fede varer 🎅🏼🎅🏼🎅🏼

Kære Kirsti

Mange mange tak for din fine bedømmelse - hvor er det bare dejligt at du har taget dig tid til at skrive. Er virkelg glad for at høre at du har haft en god oplevelse, det betyder ALT❤️

Jeg modtog en vare

Jeg modtog en vare, der desværre havde et lille afslag ved næsen. Jeg skrev til Hausholmliving og lige efter modtog jeg et svar om at de ville sende en ny samt kunne jeg beholde den vare jeg allerede havde modtaget. Hurtigt og effektivt sendte de en erstatning, som ankom blot to dage senere
Super service og hurtig ekspedition! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Review zonder uitnodiging

Kære Cecilie

Mange mange tak fordi du tog dig tid til at bedømme og hvor er jeg bare glad for at høre at du er tilfreds, det betyder ALT.

Tak fordi at du lige gjorde min dag endnu bedre❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig ekspidering og nemt at hente…

Hurtig ekspidering og nemt at hente lokalt

Kære Lene

Mange gak for din bestilling og tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse, det betyder meget, at alt var i den skønneste orden og at du er tilfreds.

TAK🙏🏻💕

Vh Line

Fungere fint 👍👍

Kære Jan
Tusinde tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse - det er yderst værdsat. Dejligt at du har haft en god oplevelse - det betyder alt.

TAK💫

14 november 2023

Kære John

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at skrive en bedømmelse og hvor er jeg bare glad for at se at du er tilfreds - det betyder ALT💫

Nemt. Bestilt og afhentet i Ribe

Bestilte og afhentede i Ribe. Fungerede fint.

21 november 2023

Antwoord van Hausholmliving

Kære Hanne, tusinde tak for din fine bedømmelse og mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en, det betyder mere end du aner🙏🏻🫶🏼

Virkelig god service

Jeg nåede ikke at få bestilt et bestemt marokkansk fad, før det var udsolgt. Jeg skrev derfor til dem tidligere i dag for at høre, hvornår de forventede at få dem på lager igen. Med det samme fik jeg et svar om, at de ville forsøge at skaffe et til mig, og her til aften skrev de, at jeg nu kunne (forud)bestille det på hjemmesiden, hvilket jeg selvfølgelig gjorde med det samme. SÅ god service, utroligt effektivt og virkelig imødekommende i kommunikationen. Helt sikkert et sted, jeg kommer til at handle igen :)

Review zonder uitnodiging

Kære Natascha

Mange mange tak for din enormt fine bedømmelse, du har virkelig givet ekstra smil på læben idag. Det er MEGET værdsat at du har taget dig tid til at skrive en SÅ fin bedømmelse, TAK💫🙏🏻 Dejligt at vi måtte hjælpe dig💕

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt og hurtigt at handle med…

Nemt og hurtigt at handle med Hausholmliving.

20 november 2023

Antwoord van Hausholmliving

Kære Bettina - tusinde tak for din bestilling og mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse, det er meget værdsat kan du tro💞

Lækker butik

God og personlig service! Flot gave indpakning!

7 november 2023

Kære Karen Margrethe

Tusinde tak for din fine bedømmelse, det er meget værdsat at du har taget dig tid til af bedømme os, MANGE tak for det og hvor er det bare dejligt at du er tilfreds💫💕

//hausholmliving

Lees meer over geverifieerde reviews.