Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Genialt! Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving. Line har det meste som hjertet kunne begære. Hyggelige Tæpper? Tjek. Overdådige Kopper? Tjek. R... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste service. Jeg kan kun anbefale at handle ved Hausholmliving - selvfølgelig også fordi, at hun har de fineste ting! Jeg skulle bytte en gave til noget som var udsolgt. Line tilbød at skrive... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!

5,0

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var super god service hos…

Der var super god service hos Hausholmliving og mine varer kom hurtigt :-).

6 november 2023

Kære Anita

Tusinde mange tak for din fine bedømmelse - hvor er det bare dejligt at høre at du er tilfreds💫💕🙏🏻 Håber at vi må hjælpe dig igen en anden god gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superlækre ting og hurtig levering

Superlækre ting, der blev leveret hurtigt og pakket rigtig godtnind!

30 oktober 2023

Kære Anne

Tusinde mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse💕 Virkelig glad for at høre, at alt var som det skulle være😊

Hausholmlivings skønne univers

Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse nipsgenstande.
Jeg har handlet hos Line igennem flere år til mig selv, fødselsdagsgaver, adventsgaver og julegaver. Hver gang har jeg fået en super service og hurtig levering.
Alle 5 stjerne til Hausholmliving er fuldt ud fortjent.

4 november 2023
Review zonder uitnodiging

Kære Karina

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive så fin en bedømmelse, det betyder mere end du aner🙏🏻💕

Så dejligt at alt er helt som det skal være og mange tak for din opbakning.

God og effektiv service

Produkt levede fuldstændig op til forventningerne

6 oktober 2023

Antwoord van Hausholmliving

Kære Natascha - tusinde tak for din meget fine bedømmelse, den er meget værdsat. Håber at vi må se billeder når tæppet er kommet på plads hos dig💕🙏🏻

God og hurtig levering

12 oktober 2023

Kære Leif
Tusinde tak for din fine bedømmelse, håber at vi også må hjælpe dig en anden god gang.

Byens bedste service🫶🏼

Hausholmliving sørger altid for de fineste produkter og den mest nærværende, personlige og skønne service.🌟 Jeg elsker at købe fine ting hos Line. Og så er der HURTIG levering og altid en sød kommentar med til din ordre. TAK fra en glad køber!

6 oktober 2023

Antwoord van Hausholmliving

Okay WAUW - kære Nicoline, mange mange tak for din virkelig fine bedømmelse - den er SÅ værdsat og gjorde lige dagen endnu bedre💕

//hausholmlivingdk

Super venlig

Super venlig personale og meget hurtig levering.

7 augustus 2023

Kære Leyla

Mange mange tak for din super fine bedømmelse - det betyder mere end du tror. Tak fordi at du tog dig tid til at skrive den❤️

Nemt at bestille

Nemt at bestille

9 augustus 2023

Kære Pernille

Mange mange tak for din meget fine bedømmelse og tak fordi at du tog dig tid til at skrive den🙏🏻💕

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Lånte det fineste marokkanske tæppe med hjem for at se, om det passede ind. Ingen problemer omend der ville gå en uge inden evt. tilbagelevering. Tæppet passede heldigvis helt perfekt ind. Jeg er en meget tilfreds kunde

2 augustus 2023

Kære Kamilla

Mange mange tak for din utrolig fine bedømmelse, den varmer virkelig kan du tro💕 Er så glad for at det lykkedes med tæppet og håber at kunne hjælpe jer igen en anden god gang💕TAK fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse🙏🏻

Kære Katja

Mange mange tak for din fine bedømmelse, så glad for at høre at alt var som det skulle være❤️

Tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse☺️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, lækre krus jeg fik

26 juli 2023

Kære Linda

Mange tak for din fine bedømmelse og tak fordi at du tog dig tid til at skrive en🌸🙏🏻❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin service og betjening

Super fin service og betjening. Skønne produkter

5 juli 2023

Kære Merete

Mange tak for din fine bedømmelse - og mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive den, det er jeg meget glad for💫💕

Perfekt

Billedet/beskrivelsen matchede godt til produktet.
Hurtigt og meget venlig betjening.

2 juli 2023

Hej Maibrit

Tusinde tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse - det betyder meget🙏🏻❤️

Hurtig levering.

18 mei 2023

Hej Lene

Mange mange tak for din fine bedømmelse - den er meget værdsat kan du tro.
Tak fordi at du tog dig tiden til at skrive om din oplevelse her.

Fine varer

Fine varer, hurtig levering og ingen problemer med retur🙌

14 mei 2023

Hej Lene

Tusinde tak for din fine bedømmelse og tak fordi at du tog dig tid til at skrive den. Håber at vi må hjælpe dig en anden god gang.

Fint sted!

Hurtig levering, fine produkter og gode priser :-)

7 mei 2023

Hej Trine

Mange tak for din fine bedømmelse - tak fordi at du tog dig tid til at skrive den. Det betyder meget!

Håber at vi må hjælpe dig en anden god gang.

//hausholmliving

Lees meer over geverifieerde reviews.