Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Genialt! Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving. Line har det meste som hjertet kunne begære. Hyggelige Tæpper? Tjek. Overdådige Kopper? Tjek. R... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste service. Jeg kan kun anbefale at handle ved Hausholmliving - selvfølgelig også fordi, at hun har de fineste ting! Jeg skulle bytte en gave til noget som var udsolgt. Line tilbød at skrive... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!

5,0

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Elsker mit billede

Elsker mit billede, og jeg er vild med jeres sortiment ❤️

16 april 2023

Antwoord van Hausholmliving

Kære Jette - tusinde tak fordi at du tog dig tid til at bedømme os, det sætter vi enormt stor pris på. Dejligt at høre at du er glad for billedet - håber at “se” dig på shoppen igen.

God kommunikation

God service og dialog

16 april 2023

Antwoord van Hausholmliving

Tusinde mange tak for din virkelig fine bedømmelse, den er meget værdsat kan du tro.

Ønsker dig en dejlig dag

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering, det eneste er, at de små kaffekrus bliver meget varme at holde om.

9 april 2023

Kære Lene

Mange tak for din bedømmelse og dejligt at høre at alt fungerede💫🙏🏻 Kopperne uden hank er ikke thermokopper, så ja de vil være varmeat holde om. Det fungerer dog helt fint til kaffe med mælk, men med helt sort kaffe vil jeg ikke anbefale at fylde op til kanten😅 Der skal gerne være et stykke at holde på. Men sig endelig til - hvis du hellere ønsker kopper med hank, så hjælper jeg gerne💕

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet flere gange hos…

Har handlet flere gange hos Hausholmliving og er endnu ikke blevet skuffet. Har modtaget det skønneste keramik til samlingen.
Der går ikke mange dage fra jeg har bestilt tingene, til de står hylderne herhjemme.
Og elsker at kasserne er genbrug👍.

Antwoord van Hausholmliving

Kære Lene, mange tak for din virkelig fine bedømmelse og for endnu en ordre, hvor er det bare dejligt at du har lyst til at vende tilbage til shoppen - det er alt afgørende! Så tak tak tak!

Perfekt

God service, perfekt produkt og hurtig levering

13 maart 2023

Antwoord van Hausholmliving

Mange mange tak Mikkel for din fine bedømmelse - TAK fordi du tog dig tid til at skrive den og hvor er det dejligt at høre at du er tilfreds😀

Varen 👍

Varen 👍
Hurtig levering ✔️

16 maart 2023

Antwoord van Hausholmliving

Mange mange tak for din super fine bedømmelse - hvor er det bare dejligt at høre at du er tilfreds - tak fordi du tog dig tid til at bedømme os😊

Fantastisk service og udvalg🌟

Hausholmliving får min største anbefaling. Bedste service og et fantastisk udvalg! 🤩🌟 Bestemt ikke sidste gang jeg handler her!

Antwoord van Hausholmliving

Tusinde tak fordi du tog sig tid til at bedømme os - det betyder mere end du aner. Dejligt at høre at du har lyst til at vende tilbage en anden god gang😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert udvalg og super kundeservice

Lækkert udvalg og super kundeservice, efter jeg selv havde lavet en fejl i min bestilling :)
Kæmpe Cadeau til pigerne fra Hausholmliving!

14 februari 2023

Antwoord van Hausholmliving

Mange tak for din super fine bedømmelse og hvor er det bare dejligt at høre at du er tilfreds, vi vil altid meget gerne hjælpe og håber på at du får lyst til at handle her igen.

Fantastisk webshop

Jeg har efterhånden handlet hos Hausholmliving mange gange. Og hver gang får jeg den bedste service, hurtig og nem levering og alt den råd og vejledning jeg har brug for🙏🏻😍 Eneste ulempe er, at man hele tiden bliver forelsket i nye varer hos dem😉👏🏻🥰

Antwoord van Hausholmliving

Mange mange tak for din virkelig fine bedømmelse og hvor er det dejligt at høre at du synes om udvalget - du er mere end velkommen på shoppen igen😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt et virkelig fint marokkansk…

Har købt et virkelig fint marokkansk tæppe! God service :)

9 maart 2023

Antwoord van Hausholmliving

Tak for din virkelig fine bedømmelse - håber at se dig tilbage på shoppen en anden god gang😉😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt en masse skønne ting fra…

Jeg har købt en masse skønne ting fra Hausholm Living gennem de sidste par år og jeg har udelukkende haft fantastiske oplevelser med shoppen og med produkterne.
Der er altid hurtig og upåklagelig levering, og de er altid søde og rare, når man skriver med spørgsmål.

Jeg kan kun anbefale Hausholm Living og alle deres flotte produkter. ❤️

21 maart 2023

Antwoord van Hausholmliving

Mange mange tusinde tak for din virkelig fine bedømmelse, den er meget værdsat. Hvor er det bare godt at høre at du er tilfreds, det er altafgørende for os😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og fuld…

Super hurtig levering og fuld tilfredshed med varen 😊

12 maart 2023

Antwoord van Hausholmliving

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at bedømme os, det betyder mere end du aner. Så dejligt at se at alt lever op til forventningerne.

Unik og anderledes

Mit hjem er fyldt med ting fra denne skønne butik. Jeg er super glad for det hele. Servicen er desuden rigtig god. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.

29 januari 2023

Antwoord van Hausholmliving

Tusinde tak for din fine bedømmelse Karin og tak fordi at du vender tilbage igen og igen - det glæder mig virkelig at du kan lide tingene på shoppen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig og god service

Altid hurtig og god service! Derudover fedt man kan afhente ved hausholmliving :)

31 december 2022

Antwoord van Hausholmliving

Tak for din fine bedømmelse og tak fordi du endnu engang har støttet shoppen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert udvalg af flotte produkter og…

Lækkert udvalg af flotte produkter og super fin levering. Kæmpe anbefaling herfra!

24 januari 2023

Antwoord van Hausholmliving

Mange tak for din virkelig fine bedømmelse Rikke, den sætter vi enormt stor pris på - håber at vi kan få lov til at hjælpe dig en anden god gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og hurtig levering

Sød og personlig service

14 januari 2023

Antwoord van Hausholmliving

Mange tak for din super fine bedømmelse - du gjorde lige vores dag ekstra god, tak fordi at du tog dig tiden.

//hausholmliving

Lees meer over geverifieerde reviews.