Jeg har en månedskasse hos HebeHome, hvor jeg enten putter ting i fra Livesalg på FB, eller fra deres hjemmeside. Indtil videre har tingene været af god kvalitet, og altid pakket forsvarligt ind, når... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
HebeHome skal have 5 stjerner for en helt igennem god købeoplevelse. Ved levering (som HebeHome selv stod for) fik jeg flere sms'er undervejs omkring nøjagtigt leveringstidspunkt. Mit bestilte møbel b... Toon meer
Købte sengetøj hos dem der stod opført som "bomuld". Det vi modtog var noget forfærdelig syntetisk kina materiale. Kan heller ikke lukkes ordentligt. Vi vil og kan simpelthen ikke sove i det (er norma... Toon meer
Jeg ELSKER Hebehome, lækre varer, gode priser, altid gode tilbud og nogle helt fantastiske auktioner hver onsdag på Facebook Når man bestiller er det altid pakket VIRKELIGT fornemt ind, så intet... Toon meer
En verden fuld af skønne gamle sager; Fantastiske loppefund, smukt fransk Brocante, nyt smart bolig interiør, outlet brugskunst, Møbler, Design, Vintage Paint kalkmaling, krukker, havefigurer og Alt det andet. Forhandler af GreenGate - Ib Laursen - ...
Dømmestrupvej 59, 5792, Årslev, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Virkelig god service, hvor man føler sig tryg og værdsat som kunde. Hurtig levering og super flotte ting til billige priser! Kan klart anbefale at handle her 😊🙏🏼

Antwoord van HebeHome
Har handler her mange gange , og der er altid styr på tingene . Varerne er pakker godt ind under levering og der er hurtig levering .
Kæmpe udvalg af alt muligt spændende , der er altid gode tilbud .
Jeg kan kun anbefale shoppen . Jeg har ikke været i deres fysisk butik , da afstanden er for langt væk for mig , men er sikker på de har en skøn butik .
Det er de sødeste mennesker som har Hebehome . Har mødt dem hver i sær igennem årene hvis de har leveret personligt hos mig og andre kunder . Kender dem ikke privat .
Jeg har anbefalt firmaet til flere i mit private .

Antwoord van HebeHome
Glad for endnu engang at købe hos jer. Den lille olielampe vil give hygge. Tak for god og hurtig service. Vh S.

HebeHome
Virkelig god service
Varer sendt med fragtbil
Suveræn fin indpakning
Ikke sidste gang jeg handler der

Antwoord van HebeHome
Købte for første gang kalkmaling og stencil til en kommode som trængte til og blive opfrisket.. meget nemt og bestille, varer kommer lynhurtigt, pænt og sikkert pakket ind. Og med en sød hilsen på flere måder 😊 karamel , uhmm 😋 og en hilsen på skrift.. selvfølgelig lægger jeg et før og efter billede op på Facebook når jeg engang er færdig.. tak for en god købsoplevelse uden bøvl 🙏 ordrenr 58940

Antwoord van HebeHome
Altid den venligste, rareste og mest hjælpsomme betjening. Jeg bliver gladere for at handle der hver eneste gang og kan kun give HebeHome mine varmeste anbefalinger. Jeg ville gerne efterlade en nuanceret anmeldelse, men jeg kan ikke engang finde på noget der er middelmådigt.

Antwoord van HebeHome
Herlig lille gårdbutik i hyggelige omgivelser.🤩
Servicen er er top, og man bliver altid mødt men et smil😊
- De har så mange fede vare, at man umuligt Kan undgå og gå derfra uden og have købt noget😄
HEBEHOME har mine varmeste anbefaling🌟

Antwoord van HebeHome
Mega hyggelig lille gård butik med god Service

Som jeg havde forudset…
Men jeg må lige rette dig.
D. 8/5 skriver i, at varerne er klar til at bli pakket 1 1/2 time efter svare jeg, at jeg godt vil ha lov, at annullere min ordre. Så først d.10/5 skriver i/du at i først ser min mail der, og varerne er sendt afsted!!!
Så lad os lige holde os til sandheden.
Jeg var ikk klar over, at man sku svare på en ordrebekræftelse 🤷🏼♀️
Modtaget min pakke idag.
-hurtig lev
- Godt pakket og beskyttet.
- God pris.
Man kan også købe produkter til sin hest, hvilket jeg er super glad for.
Ikke sidste gang jeg handler på hjemmesiden.

Antwoord van HebeHome
Pakken med de smukke tallerkener nåede frem i fineste stil. Den var pakket så godt, at alt var i god behold. Tusind tak til HebeHome for rigtig god hjælp, da I fik omdirigeret pakken, fordi jeg fik givet forkert besked om afhentningssted. Jeg glæder mig til at bruge det hele og til at handle med jer igen.

Antwoord van HebeHome
Altid en god oplevelse. Skønne varer og fantastisk kundeservice.

Antwoord van HebeHome
Super service. Bedste anbefalinger herfra. Altid i orden.
Høflig og dejlig betjening. 😍

Antwoord van HebeHome
de har altid givet mig en god service og der er masser af delige varer i deres webshop altid en fornøjelse at handle hos Hebehome

Antwoord van HebeHome
SUPER skøn butik med lækre ting!
SUPER service altid!
Jeg kan kun anbefale denne skønne butik!
10 ⭐️fra mig til jer 👏🥰🥳

Antwoord van HebeHome
Som sædvanlig skønne varer, som lever op til forventningerne og hurtig levering og en dejlig kontakt! Elsker simpelthen at handle hos HebeHome. Har været fast kunde igennem mange år. Altid spændende og lækre varer - et stort udvalg, altid en fantastisk kontakt, altid hurtig levering - et trygt og hyggeligt sted at handle!

Antwoord van HebeHome
Jeg bestilte noget træ pynt i juli.
Fik besked tilbage at det ville være på lager sidst i august først september.
Hørte ikke mere far dem.
Har så prøvet at bestille noget andet som de havde. Får så efterfølgende svar fra dem at det jeg havde bestilt for over 2 måneder siden kan sendes til mig nu. Skriver tilbage st dette har jeg afskrevet og vil ikke have det.
Så sender de det alligevel og trækker pengene. Jeg henter ikke pakkerne og jeg håber at jeg får mine penge tilbage for det her er alt for useriøst.

Antwoord van HebeHome
Bestilte 3 glaskupler der viste sig at være langt fra den kvalitet jeg havde forventet, taget prisen i betragtning. Derudover havde 2 af dem skader i glas og sokkel.
Min store fejl var ikke at læse betingelserne der siger at skader skal meldes tilbage samme dag som varen modtages... så selvom jeg fik halvdelen af pengene retur blev det en dyr fornøjelse at handle og returnere hos HebbeHome. Jeg er klar over at jeg bør læse betingelserne omend jeg desværre har vænnet mig til bedre handelsbetingelser. Desuden vil jeg sige at glaskuplerne var af virkelig dårlig kvalitet så dem kan jeg ikke anbefale!

Antwoord van HebeHome
Lees meer over geverifieerde reviews.