Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har en månedskasse hos HebeHome, hvor jeg enten putter ting i fra Livesalg på FB, eller fra deres hjemmeside. Indtil videre har tingene været af god kvalitet, og altid pakket forsvarligt ind, når... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte sengetøj hos dem der stod opført som "bomuld". Det vi modtog var noget forfærdelig syntetisk kina materiale. Kan heller ikke lukkes ordentligt. Vi vil og kan simpelthen ikke sove i det (er norma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ELSKER Hebehome, lækre varer, gode priser, altid gode tilbud og nogle helt fantastiske auktioner hver onsdag på Facebook Når man bestiller er det altid pakket VIRKELIGT fornemt ind, så intet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

En verden fuld af skønne gamle sager; Fantastiske loppefund, smukt fransk Brocante, nyt smart bolig interiør, outlet brugskunst, Møbler, Design, Vintage Paint kalkmaling, krukker, havefigurer og Alt det andet. Forhandler af GreenGate - Ib Laursen - ...

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bestilt et nøgleskab som var på…

Har bestilt et nøgleskab som var på lager, da vi bestilte. Firmaet bliver ved med at udskyde leveringen. og når man ringer, bliver man mødt af en herre, der er meget beskidt i sin mund prøver at argumentere for at det er kunden der er forkert på den, og at det kunden siger er forkert. derefter smider han røret på. han ringede derefter op igen og begyndte at grine af kunden. kan kun fraråde at man handler hos dem, det er plat og svindel efter min mening.

25 augustus 2023

Hej Henrik
Jeg beklager din oplevelse - men jeg kan ikke gøre andet end at holde fast i at der var bestilt et skab som ikke var på lager (stod også i din ordrebekræftelse) Samt selvfølgelig på hjemmesiden.
At samtalen udviklede sig til en meget ubehagelig samtale er Meget træls - og det er på ingen måder acceptabel hverken fra din eller vores medarbejders side ikke at tale ordentligt til hinanden.
Hebehome

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er de mest fantastiske mennesker så…

De er de mest fantastiske mennesker så imødekommende og hjælpsomme. En butik og webshop der klart kan anbefales

Antwoord van HebeHome

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder rigtig meget for en lille butik som vores.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

What you see is what you get.

What you see is what you get.
Varerne er som du ser på billedet. Ingen ubehagelige overraskelser.
Perfekt og personlig service. Flotte og lækre vare og gode priser.
Har handlet der i en årerække, og nyder hver pakke der kommer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Imponerende udvalg, rigtig gode priser, utrolig kundeservice. Har handlet der i mange år. Altd en super positiv oplevelse.

27 juni 2023

Et besøg værd🌸

Hebehome har en skøn lille gårdbutik, samt en rigtig fin webshop.
Butikken er bestemt et besøg værd, ikke mindst for betjeningen. Meget søde og hjertelige mennesker man møder. Skønne varer, som altid bliver pakket så fint🌸 5 stjerner herfra

Verdens bedste butik

Hebehome.dk er bare Verdens bedste butik. Der er en udsøgt service. En kæmpe vilje til at hjælpe med, at finde varer der er udgået. Altid fantastiske tilbud og mulighed for, at samle varer sammen til en måned ad gangen. Simpelthen en perle :-)

Jeg ELSKER Hebehome

Når man bestiller er det altid pakket VIRKELIGT fornemt ind, så intet går istykker, og så er der ekstra forkælelse i form af en hyggelig gave i hver eneste pakke!

Tusind tak for jer, og jeres fantastiske biks <3

31 juli 2023

God kommunikation.

God kommunikation.
Dato og tid blev overholdt.
Flink og hjælpsom chauffør som ringede på
døren for at tilbyde med hjælp, selvom det
var aftalt bare at stille det.
Varen var præcis som ventet.
Lækkert møbel til en fair pris.
Alt i alt en gennem positiv oplevelse.
Her handle jeg igen.

11 mei 2023

Fantastisk

Super kundeservice utrolig flotte vare og hurtig levering så skønt!
Har købt en del hos Hebehome, fandt noget jeg gerne ville have fra Chic Antique som de forhandler med, men kunne ikke se det på hjemmesiden.
Så jeg skrev til Jens og dagen efter kunne jeg bestille varen!!
FANTASTISK!!!
Kan også godt lide at der er så mange forskellige betalings muligheder!!

9 januari 2023

Fin og overskuelig webbutik

Er du på udkig efter noget bestemt, er det nemt at finde frem til det via butikkens alsidige søgefunktion. Varerne er overskueligt og pænt præsenteret, og med de mange gode tilbud er det let at blive fristet til at putte lidt ekstra i kurven. Nem betaling og hurtig og sikker levering fra dag til dag.

8 november 2022

Kan anbefales

HebeHome skal have 5 stjerner for en helt igennem god købeoplevelse. Ved levering (som HebeHome selv stod for) fik jeg flere sms'er undervejs omkring nøjagtigt leveringstidspunkt. Mit bestilte møbel blev båret op på 3. sal uden beregning. Så havde jeg også købt et tæppe, som jeg måtte returnere pga. farven. Så snart HebeHome havde modtaget varen retur, fik jeg en e-mail, og pengene var tilbage på min konto.

12 augustus 2022

Super kundeservice…

Har brugt en mindre formue gennem årene hos dette firma og de har aldrig skuffet mig. Skønne varer, sød betjening og altid sød og smilende levering.

28 november 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.