man kan virkelig smage på kødet at dyrene har levet et godt liv og er blevet passet af gode mennesker. og det bliver bekræftet ved levering, når man møder chriss. super venlig sjæl der er dedikeret ti... Toon meer
Det er nok det bedste oksekød, vi nogensinde har smagt, biodynamisk er bare bedre og det kan smages! Der er stort set intet svind ved tilberedningen, og det gør, at man ikke kan sammenligne prisern... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dette er stedet du burde købe alt din mad. Den biodynamiske kvalitet kan altså godt smages og hvad gør mad endnu bedre? Det er når man ovenikøbet tænker på miljøet :) Kæmpe ros til Hedeagergaard. Ku... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Biodynamisk landbrug og fødevareproducent
Lynevej 9, 6870, Ølgod, Denemarken
- 21 78 41 68
- hedeager.info
Kan klart anbefales
Har altid været fuldt ud tilfreds med varerne, og lever klart op til forventning.

Kvalitet og holdbarhed
Jeg har købt masse af forskellige varer hos Hedeager gård de sidste 6 år.
Smagen er fantastisk, jeg ved at dyrene har mulighed for at leve deres liv så naturligt så muligt. På Hedeager går er der 100% fokus på dyre velfærd, holistisk afgræsning.
Grisene der kan rende rundt i deres egen skov.
Jeg ved det fordi jeg selv har været der og været med til at fodre grise og kør, da min søn tog sidste del af sin biodynamisk landmanden uddannelse.
Når jeg inviterer mine to andre sønner på middag er det ikke kun smagen de bemærker men også hvor mætte de bliver.
Det at kødet bliver vacumpakke og derefter frosset gør noget for holdbarheden.
Jeg har nogle gange tøet en pakke hakker oksekød op, og så ikke lige fået tilberedt det, jeg har haft det liggende i 5 døgn hvor det har bevaret den røde farve og ikke er begyndt af forrådne.
Jeg vil bare takke Chriss for at gøre det han gør. 👍🍀👍🍀👍håber du kan holde til det mange år endnu 🤗💚

Mærkelig kundeservice
Kødet er godt, men ejeren burde tage et kursus i kundeservice. Han ringede og nærmest svinede mig til, fordi at jeg havde bestilt for meget af en given vare. Jeg kunne vel nok regne ud at han ikke havde så meget på lager, når det ikke er Danish Crown. Måske man bare skulle lave en indikator på bestillingssiden der viser hvor meget der er på lager af den givne vare, som hos stort set alle andre forretninger.

Blandet oplevelse
God ide, men har været uheldig med min levering. 2 pakker lever (kylling og kalkun) var der huller i indpakningen. Kontaktede manden, og har fået pengene igen. Men over telefonen synes jeg ikke personen havde så venlig eller pæn tone, så det trækker lidt ned i karakteren. Så en stjerne fra pga huller i indpakningerne, og en stjerne fra pga tonen.
Altid god service og kvaliteten er i…
Altid god service og kvaliteten er i top - dyrt, men man bruger meget mindre kød end det man køber i supermarkedet og så lever dyrene i frie omgivelser med naturlig adgang til marker og skov. Det mærkes på smagen.
Vi har købt hos Hedeagergård i 4-5 år og har besøgt gården flere gange og oplevet den ypperlige dyrevelfærd.
Velbekommen herfra og tak.
Lotte og Uffe i Hornbæk
Jeg bestilte en oksefilet
Jeg bestilte en oksefilet. Vi var 3 der spiste af den og vi var alle enige om at det var den bedste oksefilet vi nogensinde havde smagt. En helt særlig fin struktur i kødet og meget ren smag. Mine bedste anbefalinger herfra og det er ikke sidste gang vi bestiller kød der er biodynamisk fra denne gård.

Antwoord van Hedeager
Fantastisk oplevelse og tårnhøj…
Fantastisk oplevelse og tårnhøj kvalitet. Verdensklasse. Kan kun opfordre andre til at støtte landmand Chriss, der kæmper benhårdt for biodynamik og ordentlige forhold. Det er anerkendelsesværdigt i yderste potens.

Min højeste anbefaling
Hvor er det dejligt at være kunde hos Hedeagergaard. En landmand der tænker helhed, bæredygtighed, dyrevelfærd, og natur. Og så leverer produkter, der er af højeste kvalitet. I får min allerhøjeste anbefaling. Tak for jer på Hedeagergaard.

Antwoord van Hedeager
Meget venlig og personlig levering
Meget venlig og personlig levering. Produkterne er i top kvalitet. Fuldt ud tilfreds

Antwoord van Hedeager
Dejlige varer leveret til døren af bonden selv
Dejlige varer leveret til døren af “bonden” selv
Har selv besøgt gården og deres dyrevelfærd ligger på er højere niveau, end forlangt for økologi
Så fuld støtte herfra🐓🚜🤓

Perfekt hver gang
Vi har købt kød fra Chriss i efterhånden flere år, og vi kan kun give både kødet og ham de bedste anbefalinger.
Det kan hænde, at der mangler en enkelt vare (som man selvfølgelig ikke betaler for), men det er vel en del af charmen ved at købe sine varer fra en lille bondemand :-)

Antwoord van Hedeager
Fantastisk at kunne spise kød fra…
Fantastisk at kunne spise kød fra fritgående, sunde og glade grise. Vi kan kun anbefale Hedeagergaards produkter, herunder også Økomølleriets korn, som vi selv maler på egen stenkværn derhjemme.

Antwoord van Hedeager
Virkelig lækre varer og rigtig venlig…
Virkelig lækre varer og rigtig venlig levering. Vi kan klart anbefale virksomheden.

Antwoord van Hedeager
Gode produkter og god kundeservice
Gode produkter og god kundeservice. Jeg kan varmt anbefale Hedeagergaard!

Dette er stedet :)
Kun god anbefaling herfra.
God weekend

Antwoord van Hedeager
Altid god service og alt er økologisk
Altid god service og alt er økologisk.
Varerne bliver samtidig leveret med et smil.
Og de svare altid hurtigt tilbage.

Antwoord van Hedeager
Jeg vil gerne sende jeg stor ros for…
Jeg vil gerne sende jeg stor ros for jeres produkt. Jeg har i et halvt år haft store smerter i hoften og lægerne kan ikke finde ud af hvad det er. Jeg har hele tiden haft en fornemmelse af at der er inflammation i knoglen eller vævet. Jeg så en reklame for jeres produkt og tænkte at hvis det er anti inflammatorisk så skal det da prøves. Efter jeg er begyndt at bruge jeres produkt er mine smerter blevet væsentligt mindre og nu efter en måneds tid stort set væk

Antwoord van Hedeager
Du er bare nød til at prøve!
Hedeagergaard har bare de dejligste varer. Kødet smager bare SÅ godt, og deres oste er “to die for”! Hvis du har smagt deres smør, så vil du aldrig mere købe smør andre stede. Og det bedste af alt er, at alt er øko, biodynamisk og det sundeste du kan spise. Du gør både din krop, dyrevelfærd og vores miljø en mega tjeneste hvis du køber din mad herfra. Du er bare nød til at prøve!!!

Antwoord van Hedeager
Lees meer over geverifieerde reviews.