Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte min første ordre #10115, og da man ikke kunne levere hele ordren, skulle en del af beløbet krediteres. Det skete imidlertid ikke, og henvendelser på mail bliver ignoreret. Håber de har nydt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fruitgroothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Hos Tasty Coconut er vores mission, at gøre det nemmere at spise mere frugt og grønt. Vi importerer spændende og anderledes fødevarer, fordi vi gerne vil vise forbrugerne, at det ikke behøver være kedeligt og ensformigt, at spise mere af det grønne. Vi lægger vægt på økologi, biodynamisk produktion, træmodnede frugter og nyhøstede grøntsager. Derfor samarbejder vi med mindre farme fra hele verden, så vi på den måde sikrer, at vejen fra jord til bord er så kort som mulig. Størstedelen af vores udvalg vil altid være økologisk og vi bevæger os stille og roligt hen imod at blive 100% økologiske og biodynamiske.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Bestilte min første ordre #10115

Håber de har nydt kagen til kaffen, som har været på min regning.
Ærgerligt, troede ellers jeg havde fundet en god leverandør, med et koncept helt efter min smag.

15 juni 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Slet ikke som på billedet

Jeg købte en Tasty smagekasse, som ikke helt levede op til forventningerne. Nogle frugter var lidt stødte og en af dem ikke helt frisk, og anretningen af kassens indhold slet ikke flot præsenteret som på ordre-billedet. Virkede meget henkastet. Måske der kunne arbejdes lidt på æstetikken. Førstehåndsindtrykket betyder jo også noget. Men ordren blev leveret som aftalt og sjove smagsoplevelser. Alt i alt en fin nok oplevelse.

22 juni 2024

Hej Emmeline.

Rigtig mange tak for din anmeldelse👍

Vi er utrolig glade for at du fik nogle gode smagsoplevelser, men selvfølgelig ikke så glade for at høre at nogle af frugterne var stødte og ikke helt friske.
Det lyder som om at dine frugter har taget lidt skade under transporten og dette beklager vi rigtig mange gange.
Hvis nogle af frugterne har taget så meget skade at de ikke kunne spises, er du dækket af vores friskhedsgaranti og kan blive refunderet ved at sende billeder til: hej@tasty-coconut.com

Tak for feedback, den er med til at gøre os endnu bedre🍀

Ønsker dig en rigtig dejlig dag🌞

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en skøn kasse med lækre røde…

Fik en skøn kasse med lækre røde dragefrugter og forskellige papayaer som er friske og exotiske og smager rigtig godt ..tusind tak for hjælpen med at hente frugten!! Dejligt at der er nogle der gøre besværet at få fat i de exotiske frugter som ikke findes i normale supermarkeder!

21 juni 2024

Kære Kristoffer.

Mange tak for din anmeldelse!🙌

Vi er utrolig glade for at høre at du sætter pris på og kan lide vores exotiske frugter og glæder os meget til at levere flere til dig🍀

Og selv tak for at vi kunne hjælpe dig med at få hentet frugten, er super glad for at det lykkes👍

Ønsker dig en rigtig dejlig og hyggelig weekend🌞

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Actually they understood my issues and…

Actually they understood my issues and solved ot in a nice way.

22 mei 2024

Hello Sofia.

I am beyond happy that we found a solution that you were satisfied with and thank you very much for your updated review, it means a lot to us!👍

We hope to be able to deliver fresh and delicious fruit to you in the future🍀

Wishing you a wonderful day🌞

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Avocado og appelsiner var ikke modnet…

Avocado og appelsiner var ikke modnet og helt uden smag. 2 stk frugt var råddent.

11 mei 2024

Hej Lotte.

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg har refunderet dig det fulde beløb (145 kr.) for appelsinerne og skal igen beklage at de ikke levede op til dine forventninger.
I forhold til avokadoerne, referere jeg til min sidste besked, hvor jeg forklarer at avokadoerne leveres umodne og at man selv skal ligge dem et par dage til modning. Så dem kan vi naturligvis ikke refundere dig for.
Men skulle der mod forventning være dårlige iblandt dem efter modning, er dette selvfølgelig dækket af friskhedsgarantien.

Jeg er ked af og lidt forundret over at du har skrevet denne 1-stjerne anmeldelse, samtidigt med at vi havde en dialog kørende omkring refusion på dine appelsiner?
Men nuvel, jeg håber at du evt. vil opdatere din anmeldelse, eftersom du jo naturligvis blev dækket ind af friskhedsgarantien.

Ønsker dig en rigtigt hyggelig og dejlig ‘sommer’ aften🌞🙏🏼

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fejl i mængde og indhold

Bestilte en mangokasse, avocadokasse og en smagekasse for i alt 850 kr. - Jeg modtog samlet set 1 kilo for lidt!!! Og smagekassen bestod så af flere avocado og mango samt 3 tørre og smagsløse appelsiner og 4 tørre og bulede gule passionsfrugter!!! Ikke hvad man forventer, når man læser hvad den kan indeholde og ser billedet heraf. Jeg tænkte at de måtte have glemt en del af leveringen og skrev derfor til dem, men har intet hørt!

OPDATERING 15.05.2024 - Der er nu gået knap to uger siden jeg igen sendte min reklamation og har stadig intet hørt!!!

Da jeg begyndte at kommentere opslag på Facebook, hørte jeg endelig fra dem, de erkendte at der var sket en fejl - Jeg fik herefter en spændende smagekasse tilsendt og tilføjer derfor 2 stjerner til min første vurdering.

21 april 2024

Hej Rebecca.

Mange tak for din anmeldelse, den er med til at gøre os bedre!

Jeg skal både beklage mange gange at din ordre ikke levede op til dine forventninger og at du har fået for lidt frugt, samt at du forgæves har prøvet at kontakte os. Det kan jeg godt forstå må have været frustrerende.
Dog svarer vi på alle henvendelser, så der må være tale om en teknisk fejl i dit tilfælde og det beklager jeg rigtig mange gange!
Jeg håber virkelig meget at du vil gensende din reklamation til: hej@tasty-coconut.com
og så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at gøre oplevelsen god igen, ved at sende dig nye varer eller refundere dig, alt efter hvad du ønsker!🍀

OPDATERING 16.05.2024 - Vi har stadigvæk ikke modtaget din reklamation.

OPDATERING 22.06.2024 - Mange tak for de ekstra 2 stjerner! Det betyder meget for os at du blev glad og tilfreds i sidste ende👍 Og håber at vi kan levere friske og lækre exotiske super frugter til dig en anden gang🥭🍀

Ha’ en rigtig dejlig dag🌞

FANTASTISK SMAG

Fik min første kasse forleden og var meget spændt på kvaliteten af frugten. Smagen af mangoerne, avokadoen og passionsfrugterne var beyond this world. (Det var de tre typer frugter, jeg havde bestilt) Jeg har nu for første gang smagt, hvordan RIGTIG frugt skal smage. Fuld af smag, saftigt og rig på vitaminer. Ægte sundhed❤️

20 april 2024

Hej Sine.

1000 tak for din gode anmeldelse, den er vi utrolig glade for!
Virkelig dejligt at høre hvordan du har nydt vores lækre frugter.
Vi glæder os rigtig meget til at levere flere fantastiske frugter til dig næste gang!

Ha' en rigtig dejlig dag!🌞

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse hele vejen rundt

Nemt at handle, levering som lovet :-) lækre kokosnødder og store flotte papaya-frugter. Kan ikke vente med at smage avocadoerne, når de lige har stået et par dage og eftermodnet.

23 maart 2024

Hej Natalie.

1000 tak for din gode anmeldelse, den er vi utrolig glad for!
Håber at du nyder avocadoerne de kommende dage :)
Og vi glæder os til at levere flere fantastiske frugter til dig næste gang!

Ha' en dejlig dag

Lækker

Lækker frugt

16 maart 2024

Hej Louise.

Mange tak for din opdaterede anmeldelse og godt at vi fandt en løsning som du er tilfreds med :)

Rigtig god påske

Usprøjtet frugt & grønt

Lækker usprøjtet frugt & grøntsager til rimelige priser.

Havde fat i kundeservice som ydet en god service 👍🏻

19 maart 2024

Hej Rasmus.

Tak for din anmeldelse! Den er vi super glade for! Vi glæder os til at levere frisk frugter til dig igen en anden gang.

Rådne/mugne soursop

Rådne soursop. Jeg havde bestilt 2 x kasser soursop. De 2 af frugterne var hårde da jeg hentede kassen. Resten var meget bløde. Der gik ikke mere end 2 dage før det hele var direkte til skraldespanden. Virkelig ærgerligt da frugterne var bestilt til en lille pige med en hjernetumor, da vi havde læst os frem til at soursop skulle være godt under kemobehandlingen. Har forsøgt at skrive til tastycoconut via deres hjemmeside og stadig intet svar.

2 maart 2024

Antwoord van tasty-coconut.com

Hej H c.. Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at du har fået nogle soursop der ikke var gode. Soursop er muligvis den allermest skrøbelige eksotiske frugt vi har i vores sortiment og den skal behandles med stor opmærksomhed, som vi beskriver det på hjemmesiden. Soursop skal være blød når den er klar til at spise og kan herefter holde sig 3-4 dage i køleskab. Uanset hvad er vi kede af din dårlige oplevelse og da vi har friskhedsgaranti håber jeg meget du vil sende os en mail på hej@tasty-coconut.com, så vi kan aftale en passende kompensation og gøre din oplevelse god igen.

RÅDDEN FRUGT

Har lige fået leveret en kasse med forskelligt frugt. Den bærer dog tydeligt præg af at man forsøger at komme af gammelt og råddent frugt. Flere af dem var så rådne at de direkte falder fra hinanden når man rører ved dem.
Selv de frugter som ikke var rådne, er tæt på. Flere har mug pletter og bananerne er næsten helt brune.
Det er utroligt at denne virksomhed ikke forstår at man som kunde ikke køber hos dem igen når man bliver snydt på den måde

24 februari 2024

Antwoord van tasty-coconut.com

Hej Morten.. Tak for din anmeldelse.. Jeg er meget ked af din oplevelse og tak for billederne på mail. Jeg forstår godt du er frustreret og muligvis sur op os og det er vi kede af. Dog har vi ikke sendt nogle rådne frugter. Der var ganske rigtigt en overmoden borojo, som var blevet mast under transporten og det beklager vi meget. Vi gør hvad vi kan for at pakke frugterne så de kan klare turen fra os til dig.

Alle vores frugter dyrkes naturligt og kan derfor have overfladefejl eller andre mærker, som er opstået mens de hænger på træerne. Disse frugter vil normalt blive sorteret fra i fødevareindustrien, men da vi handler direkte med de små farme, sorteres de ikke fra og det er et helt bevidst valg. Selvfølgelig skal frugterne være gode indeni og hvis ikke de er det, så skal du selvfølgelig kompenseres.

Nu er det friske fødevarer vi handler med, og det kan være svært at styre 100% hvordan frugterne ser ud når de leveres til dig. Det er levende varer der modner/ikke modner/påvirker hinanden osv. og netop derfor har vi det vi kalder "friskhedsgaranti" hvor vi, når det en sjælden gang sker at varerne ikke er som forventet, kompenserer dig 100%. Derfor har jeg også givet dig alle dine penge tilbage og tilbudt dig en gratis kompensationskasse.

Jeg håber meget du vil tage imod vores tilbud og ønsker dig en rigtig god dag

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg bestilte 2 omgange lions maine…

Jeg bestilte 2 omgange lions maine svampe. De er ikke nemme at støve op så jeg glædede mig til at få dem. Desværre var der problemer med kvaliteten så fik en besked 2 dage før om at jeg enten kunne vente en uge mere eller på mine penge retur (med lovning på lidt ekstra svampe som undskyld) de ekstra svampe så jeg desværre ikke noget til.
Det jo selvfølgelig ikke deres skyld at leverandøren ikke kunne leve op til kvaliteten. Jeg sagde ja tak til at vente en uge mere.
Svampene kom og de var ok, dog var de ret mast og var faldet mere eller mindre fra hinanden.
Svampene smagte dog rigtig godt.

4 februari 2024

Antwoord van tasty-coconut.com

Hej Mette.. Tak for din anmeldelse! :) Ja kvaliteten er det vigtigste for os, så vi beklager at du måtte vente lidt ekstra på dine svampe og vi er kede af at høre, at de var maste. Skriv gerne en mail til vores kundeservice, så finder vi en passende kompensation.

Lækre friske vare

Lækre friske vare , god kvalitet, hurtig levering.
saftige appelsiner , sprøde blegselleri og friske ingefær.
Ren luksus og selvforkælelse.
At avlere får ordentlig betaling for deres varer og økonomisk hjælp til at udvikle forretningen bære dygtigt, giver mening for mig. Derfor betaler jeg gerne ekstra

23 december 2023

Hej Lene,

Tak af hjertet for din anmeldelse! Vi er super glade for at du kan lide vores koncept!
Hav en skøn dag

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skuffende og manglende “kasse”

Jeg modtog en kasse med to ud af de tre frugter jeg havde bestilt.
Havde bestilt rød dragefrugt for 160 kr for et kg. Modtog to triste frugter som i alt vejer under 600 gram.
Det samme med granatæblerne. Tre stk. under 700 gram. Man får altså ikke engang hvad man har betalt for? Overpriser og lav standard. Virkelig skuffende oplevelse. Har bestilt abonnement som er bindende på tre måneder hvilket jeg fortryder dybt.

Enormt misvisende reklamebilleder de bruger af fyldte kasser.

23 december 2023

Antwoord van tasty-coconut.com

Hej Nanna.. Tak for din anmeldelse. Som aftalt har vi opsagt dit abonnement lige efter din henvendelse, da vi ikke ønsker at binde vores kunder hvis ikke de har lyst. Vi beklager vægtfejlen, som vi også har kompenseret dig for. Der sker desværre fejl engang imellem og vi gør vores bedste for at rette op på dem, når de opstår.

Vi håber på at se dig på shoppen igen an anden gang.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kundeservice er en by i Rusland

Kundeservice er en by i Rusland. Har skrevet 4 mails ind til dem over en måneds tid, da de ingen telefon har. Ingen svarer.
Deres fri levering over xx antal kroner har jeg aldrig fået. Til gengæld stiger fragtomkostningerne betydeligt.
De bestilte varer er dog kommet, så derfor sniger de sig op på 2 stjerner.
Det er skidt.

15 november 2023

Antwoord van tasty-coconut.com

Hej Magnus. Mange tak fordi du skriver til os her. Jeg kan se i vores kundeservice indbakke at vi har svaret dig, men vi oplever desværre at vores svar nogle gange ender i spammappen. Har du tjekket den? Hvis ikke må du meget gerne kontakte os på 81115046.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi har forsøgt at skrive til jer uden…

Vi har forsøgt at skrive til jer uden held så nu kommer det her i stedet for.. Vi bestilte passionsfrugter, appelsiner og clementiner som er rigtig gode- men vores kasse med mango'er til 300,- - er uspiselige! Vi har ellers fået de lækreste mango'er fra jer før, så det er en kæmpe skuffelse.

10 december 2023

Antwoord van tasty-coconut.com

Hej Katrine. Mange tak fordi du skriver til os her. Jeg kan ikke finde nogle ubesvarede mails fra dig i vores kundeservice indbakke , men vi oplever desværre at vores svar nogle gange ender i spammappen, så det kan være vi har svaret dig (ved ikke hvilken mail du har sendt fra). Har du tjekket den? Hvis ikke må du meget gerne kontakte os på 81115046.

Som kunde gennem tre år

Som kunde gennem tre år, så er jeg og familien total fans af Tasty Coconut.
Sker der fejl, så er de hurtige til at rette det.
Frisk frugt og grønt modnet på træerne slår det samme fra supermarkedet med flere længder.

11 november 2023

Hej Stefanie🌴😀

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at modtage feedback og vi er glade for at du er tilfreds for at handle hos os. Vi glæder os til at levere lækre frugter til dig igen en anden god gang.

Mvh Team Tasty Coconut🌴

Lees meer over geverifieerde reviews.