Jaguar-dealer Hedin Automotive Reviews

4,4

Een verkoop / aankoop verloopt niet altijd vlekkeloos. De koper is vaak gespannen, een auto kopen is niet niks, en is (nog) niet helemaal thuis is de veel voorkomende software instellingen. De gebo... Toon meer

Netjes geholpen, alles gedaan wat er moest gebeuren. Kunnen wachten en een kopje koffie gehad.

Het was een serviceactie waarvoor de auto terug moest naar de dealer. Het is een mooie locatie waar je tijdens het wachten rustig plaats kan nemen en heerlijke koffie of wat fris kan krijgen. De werkz... Toon meer

3 dagen na onderhoudsbeurt begeeft kleine accu Jaguar I Pace het. Terwijl deze accu de oorzaak was van klachten die al weken speelden. Nieuwe banden geoffreerd voor € 1.450. Bij concurrentie laten v... Toon meer

1. Jaguar-dealer
  2. Autobedrijf/Garage
  3. Autodealer
  4. Autoservice

Over Jaguar-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gelukkig nog steeds geen afscheid genomen van Jaguar; wel van de verbrandingsmotor.

De geboden hulp heeft alle problemen opgelost. Daar gaat het uiteindelijk om; hoe wordt het probleem opgelost; daar herken je een goed bedrijf aan.

30 juli 2026

Beste André,

Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen. Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat alles naar tevredenheid is opgelost. We wensen je nog veel veilige en plezierige kilometers met je Jaguar.

Netjes geholpen

29 juli 2026

Beste meneer/mevrouw Vervoort,

Fijn om te horen dat je netjes bent geholpen en dat je erop hebt kunnen wachten. De koffie staat altijd voor je klaar. Dank voor de review.

Beste meneer de Witte,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie. Dank voor de review.

prima geholpen

11 juni 2026

Beste Ingrid,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen, daar doen wij het voor. Dank voor de review.

Buitengewoon geholpen

Buitengewoon geholpen. Een drietal elkaar opvolgende en telkens grotere ingrepen die niet waren ingepland toch nog precies voor aanvang van mijn vakantie voltooid

29 mei 2026

Beste meneer/mevrouw Bijl,

Fijn om te horen dat je buitengewoon bent geholpen en dat alles voor jouw vakantie was geregeld. Wij wensen jou een fijne vakantie. Dank voor de review en de mooie woorden.

Julian van Hedin Automotive

Zeer betrokken bij het oplossen van…

Zeer betrokken bij het oplossen van problemen.

29 mei 2026

Beste Klaas,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vestiging in Alkmaar, wij denken altijd met je mee. Dank voor de review en de mooie woorden.

Julian van Hedin Automotive

Goede communicatie tijdens het plaatsen…

Goede communicatie tijdens het plaatsen van een nieuwe aircopomp.

8 mei 2026

Beste meneer/mevrouw le Noble,

Dank voor het delen van de positieve feedback. We zijn blij te horen de communicatie naar wens was rondom het plaatsen van de nieuwe aircopomp.

Stephan van Hedin Automotive

Duidelijke uitleg van werkzaamheden en…

Duidelijke uitleg van werkzaamheden en de daaraan gebonden kosten. Medewerker cliëntgerichte service.

9 april 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je een duidelijke uitleg hebt gekregen over de werkzaamheden en de daaraan gebonden kosten. Dank voor de review.

Beste meneer de Haan,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze service. Dank voor de review en de mooie woorden.

Service kan beter

De receptioniste voor aan de zaak is zeer vriendelijk, het personeel van de werkplaats en werkplaats receptie zijn ook zeer vriendelijk. De leidinggevende ( althans ik dacht dat die meneer het was ) is zeer kortaf en eigenlijk asociaal tegenover de klant die zijn auto heeft laten maken wat in de garantie valt, vervangend vervoer is meestal een probleem of je moet een auto huren?! Je staat wel ergens in de middle of nowhere in Alkmaar , geen OV in de buurt . En dat voor zo’n bedrijf met auto’s uit het duurdere segment mag je toch wel iets meer service verwachten.

18 december 2025

Beste Theo,

Bedankt voor de feedback. We waarderen het dat je de vriendelijkheid van onze receptionistes en werkplaatsmedewerkers benoemt. Het spijt ons te horen dat de ervaring met een leidinggevende en het vervangend vervoer niet aan de verwachtingen voldeed. We nemen deze opmerkingen over de bereikbaarheid ter harte en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Beste meneer/mevrouw Assink,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor de positieve feedback, dit waarderen wij enorm.

probleem opgelost

23 september 2025

Beste meneer Arnoud,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat het probleem is opgelost. We helpen je graag weer als dat nodig is!

nooit meer Hedin Jaguar Alkmaar

Ik maakte een afspraak voor een concrete reparatie, maar kreeg alleen een diagnose waarbij voor de afspraak weer een nieuwe afspraak gemaakt moest worden. Heb drie weken op deze afspraak gewacht en kan dus nu weer wachten voordat de auto gerepareerd kan worden.
Daarenboven ruim € 500,00 voor een diagnose waar geen afspraken over gemaakt waren en die niet verrekend worden met de reparatie.
Slechte service en was mijn laatste bezoek aan Hedin!

19 september 2025

Beste meneer Marcel,

Bedankt voor je feedback. Wat je beschrijft, klinkt absoluut niet zoals wij willen dat onze service ervaren wordt. We vinden het jammer dat je ontevreden bent over het verloop van de afspraak. Jouw ervaring sturen we intern door naar het team in Alkmaar, zodat zij dit kunnen oppakken.

Justin van Hedin Automotive

Prima service en vooraf heldere…

Prima service en vooraf heldere afspraken

14 augustus 2025

Beste meneer Brouns,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u onze service als prima heeft ervaren en de afspraken vooraf helder waren. We zien u graag weer terug.

Thije van Hedin Automotive

Ik kreeg een huurauto mee die al…

Ik kreeg een huurauto mee die al gestart was. Toen ik de auto geparkeerd had bleef de motor draaien en mij viel de start/stopknop niet op, want die ging schuil achter het stuur en de ruitenwisserbedieningshendel. Ik belde de vestiging in Alkmaar en kreeg iemand aan de telefoon die na enige minuten en hij mij niet uitlegde dat de knop daar zat, aan een collega vroeg; “Kan jij dit even overnemen want dat gezeur kan ik niet langer aanhoren”. Met de nieuwe man was het probleem in een halve minuut opgelost. Van de huurauto functioneerde de navigatie niet. Hij kon een adres in Alkmaar (Berenkoog) niet vinden. Wellicht niet geupdate.
Men meldde mij dat alle knoppen gelijk waren aan de indeling van mijn eigen auto. Er was niet een knop die op een herkenbare plaats zat. Vandaar het probleem met de start/stop.
Dat is mij erg tegen gevallen.
Een volgende keer maar eens in Amsterdam proberen.

24 mei 2025

Beste meneer Verheijen,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het vervelend om te horen dat het ophalen van de huurauto en het telefoongesprek niet naar wens zijn verlopen. Zeker de opmerking die je te horen kreeg aan de telefoon past niet bij de service die we willen bieden.

We begrijpen dat het frustrerend is geweest. Je feedback nemen we serieus en we bespreken dit intern om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst anders wordt opgepakt. Fijn dat het probleem uiteindelijk wel is opgelost. Hopelijk mogen we je in de toekomst alsnog weer welkom heten in Alkmaar.

Justin van Hedin Automotive

Netjes te woord gestaan met duidelijke…

Netjes te woord gestaan met duidelijke uitleg.
Houden je keurig op de hoogte.
Helaas wel lange wachttijden.

19 april 2025

Beste meneer/mevrouw Kramer,

Fijn dat je je goed geholpen voelde en dat je onze uitleg en communicatie hebt gewaardeerd. Dank je wel voor het delen van je ervaring.

We begrijpen dat je minder tevreden bent over de wachttijd. Dat nemen we mee, zodat we ook daar waar mogelijk verbeteringen kunnen aanbrengen.