Een verkoop / aankoop verloopt niet altijd vlekkeloos. De koper is vaak gespannen, een auto kopen is niet niks, en is (nog) niet helemaal thuis is de veel voorkomende software instellingen. De gebo... Toon meer
Netjes geholpen, alles gedaan wat er moest gebeuren. Kunnen wachten en een kopje koffie gehad.
Het was een serviceactie waarvoor de auto terug moest naar de dealer. Het is een mooie locatie waar je tijdens het wachten rustig plaats kan nemen en heerlijke koffie of wat fris kan krijgen. De werkz... Toon meer
3 dagen na onderhoudsbeurt begeeft kleine accu Jaguar I Pace het. Terwijl deze accu de oorzaak was van klachten die al weken speelden. Nieuwe banden geoffreerd voor € 1.450. Bij concurrentie laten v... Toon meer
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Vraagt klanten om een review
De geboden hulp heeft alle problemen opgelost. Daar gaat het uiteindelijk om; hoe wordt het probleem opgelost; daar herken je een goed bedrijf aan.

Antwoord van Jaguar-dealer Hedin Automotive
Buitengewoon geholpen. Een drietal elkaar opvolgende en telkens grotere ingrepen die niet waren ingepland toch nog precies voor aanvang van mijn vakantie voltooid

Antwoord van Jaguar-dealer Hedin Automotive
Goede communicatie tijdens het plaatsen van een nieuwe aircopomp.

Antwoord van Jaguar-dealer Hedin Automotive
Duidelijke uitleg van werkzaamheden en de daaraan gebonden kosten. Medewerker cliëntgerichte service.

Antwoord van Jaguar-dealer Hedin Automotive
De receptioniste voor aan de zaak is zeer vriendelijk, het personeel van de werkplaats en werkplaats receptie zijn ook zeer vriendelijk. De leidinggevende ( althans ik dacht dat die meneer het was ) is zeer kortaf en eigenlijk asociaal tegenover de klant die zijn auto heeft laten maken wat in de garantie valt, vervangend vervoer is meestal een probleem of je moet een auto huren?! Je staat wel ergens in de middle of nowhere in Alkmaar , geen OV in de buurt . En dat voor zo’n bedrijf met auto’s uit het duurdere segment mag je toch wel iets meer service verwachten.

Antwoord van Jaguar-dealer Hedin Automotive
Ik maakte een afspraak voor een concrete reparatie, maar kreeg alleen een diagnose waarbij voor de afspraak weer een nieuwe afspraak gemaakt moest worden. Heb drie weken op deze afspraak gewacht en kan dus nu weer wachten voordat de auto gerepareerd kan worden.
Daarenboven ruim € 500,00 voor een diagnose waar geen afspraken over gemaakt waren en die niet verrekend worden met de reparatie.
Slechte service en was mijn laatste bezoek aan Hedin!

Antwoord van Jaguar-dealer Hedin Automotive
Ik kreeg een huurauto mee die al gestart was. Toen ik de auto geparkeerd had bleef de motor draaien en mij viel de start/stopknop niet op, want die ging schuil achter het stuur en de ruitenwisserbedieningshendel. Ik belde de vestiging in Alkmaar en kreeg iemand aan de telefoon die na enige minuten en hij mij niet uitlegde dat de knop daar zat, aan een collega vroeg; “Kan jij dit even overnemen want dat gezeur kan ik niet langer aanhoren”. Met de nieuwe man was het probleem in een halve minuut opgelost. Van de huurauto functioneerde de navigatie niet. Hij kon een adres in Alkmaar (Berenkoog) niet vinden. Wellicht niet geupdate.
Men meldde mij dat alle knoppen gelijk waren aan de indeling van mijn eigen auto. Er was niet een knop die op een herkenbare plaats zat. Vandaar het probleem met de start/stop.
Dat is mij erg tegen gevallen.
Een volgende keer maar eens in Amsterdam proberen.

Antwoord van Jaguar-dealer Hedin Automotive
Netjes te woord gestaan met duidelijke uitleg.
Houden je keurig op de hoogte.
Helaas wel lange wachttijden.

Antwoord van Jaguar-dealer Hedin Automotive
De benadering kan wat vriendelijker met iets meer uitleg.